Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-galeri . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet kulture galeri
Vështrim i mostrave të rëndësishme CC Urës, kujt formë vetë krijimit të tyre mbështetje rrufe
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Interesante forma CC, Mostrat ndjeshme.

PagPh
Mostra e qarqeve kulture shumë gjenden në rrjedhën e shumë vite, formë, apo disa efekte përcjellëse Direkt mbështesin teorinë e formimit të tyre përmes efekteve shoqëruese shkarkimeve rrufe.

(Photo icon vepron si një lidhje)Fundit, dhe gjithashtu qarqet e kulture shumë të fundit të sezonit 2013

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

Paraqitje

Ndërkohë mundshme për të vizituar është shumë gjithëpërfshirës arkiv , Të ndara sipas datës së gjetur, apo të njëjtë të dendura bazës së të dhënave , të renditura nga vendi ku u gjetën modele.

 

Faqja Përdoret përkohësisht tani si një udhëkryq për versionet gjuhësore të shumta të kësaj web Ndërkohë Kryesisht arkivit, bazës së të dhënave, dhe internetit. Homepage është pak më i gjerë, pastaj ndahet në 5 pjesë. Pas lidhje tryezë vë në pjesën e 3-të faqen kryesore.

 

Misteri i qarqeve kulture Revealed fund.

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë të kërkuar për të kuptuar sekretet pas eksperimenteve të mia kimike dhe pas proceseve në natyrë.  Richard Ernst
Prek qeverisë gjithçka kthehet në kar. Ringo Starr
Çfarë e bën shkretëtirë e bukur është se ai fsheh diku një pus. A.de Saint-Exupery
z