Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-grimca-Fe-anomali . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Anomali Grimca Fe
(Përshkrimi hyrëse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Unë jam shumë inteligjente. Unë jam në gjendje të bëj çdo gjë vihet në mua. Unë kam filluar një parfum dhe duan vetë zinxhirin tim hotel. Unë jam duke jetuar dëshmi blondes nuk janë budallenj.  Paris Hilton
Unë dua eksperimente budallenjve. Unë jam gjithmonë duke i bërë ata. C.Darwin
Hakmarrja është e ëmbël dhe nuk sjell shëndet. Alfred Hitchcock

Qarqet kulture , pictures kulture, grimcat e hekurit anomalive

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Paraqitje

Ai që kërkon, gjen. Dhe kush është në kërkim të hekurit në një fushë bujqësore, ai gjithmonë gjen atë aty. Nuk është vetëm pak më pak i aftë se një opsion në shkritoren e hekurit. Gjej hekurin në këtë fushë, ajo nuk është si duke kërkuar për një gjilpërë në kashtë, por shumë më tepër Ngjashëm si në kërkim për ujë në oqean (ose kripë). Kjo nuk është vetëm se grimcat e hekurit janë gjetur në tokë bujqësore shpesh mjaft të thatë dhe të konsumuarit e makinerive bujqësore, vetëm sepse natyra e thjeshtë e bujqësisë. Të gjitha makinat bujqësore, që vijnë në kontakt me tokën, janë bërë nga çeliku me cilësi të lartë. Hekur bërë me çdo shat loop, me atë womans vjetra janë kultivuar panxhar. Shuma e hekurit që është në këtë mënyrë transferohet në tokë, (transferimi thatë vrapojnë disa 2000 vjet), është absolutisht e parëndësishëm në krahasim me atë, se çfarë ishte aty gjithmonë. Për shkak të Përqindja e përmbajtjes hekuri në tokë kudo në botë (raundi 3%) në shtresën sipërfaqësore të tokës bujqësore dhe dhënien e një thellësi prej vetëm 10 cm, të vendosura në një sipërfaqe prej një kilometër katror të vetme (1 km2 ) , përmbante 7500 ton hekur, në fjalë dhe shtatë dhe një gjysmë mijë ton.

 

Shikoni në këtë kontekst për disa meteorites është me të vërtetë disi e panevojshme. (Shih: Google qarqet kulture grimcë Fe). Vetëm të vini deri në dorën tuaj dhe majë e nga vazo balte nga dhe nuk është një milion herë më e hekurit, se çdo person mesatar do të shihni në meteorites hekuri gjatë jetës së tij tërë, duke përfshirë vizitat muze.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

A nuk është mjaft për ju që duan para, por është gjithashtu e nevojshme që paratë duhet love you.        Kin Hubbard
Ka disa gjëra në mënyrë serioze ju duhet për të qeshur me ta.  N.Bohr
Alkooli është e nevojshme për një njeri në mënyrë që ai mund të ketë një mendim të mirë për veten e tij, i patronditur të jenë faktet.  F.P.Dunne
z