Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-lidhjet . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Linket
Drejtoria e lidhjeve me informacione interesante në lidhje me fenomenin aktual kulture kërkimit qarqet.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Para se të kam ardhur këtu unë u hutuar në lidhje me këtë temë. Duke dëgjuar për leksionin tuaj Unë jam ende i hutuar. Por ai dhe niveli i lartë. E.Fermi
Çdo gjë me vlerë duke bërë është me vlerë overdoing. Mick Jagger
Çdo gjë që ne e quajmë të vërtetë është bërë e gjërave që nuk mund të konsiderohen si të vërtetë. N.Bohr

Qarqet kulture , pictures kulture, Lidhje me Webs interesante

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Many thanks për të www.iccra.org , vetëm një CC kërkimore-faqe,

Se moti regjistër dhe disa kushte të tjera, para se ndonjë qarqet kulture u gjet, nëse është e mundur. (Shiut, stuhi, stuhi, Dashuri, Bol, dritat, vetëtima, bubullima).

Edhe vëzhgime shumë të dobishme pas.

 

Nëse dikush dëshiron të dijë diçka objektivisht rreth çështjeve të rrethit kulture, është ndoshta mënyra më e feasibly (në gjuhën angleze), vizitoni blogun e Libor Çermak, faqet e dedikuara për çështjen e qarqeve kulture - fundamentalisht nuk shqetësojë ndonjë teori fantazmagorik. http://liborcermak.blog.idnes.cz/...obilnych-lanech.html Disavantazhi i vetëm është fakti, se nga pikëpamja e një përdorues të përbashkët drejton shumicën e lidhjeve nga vitet e kaluara "në askund ' , sepse ato janë të lidhura me archive.cropcircleconnector.com, kujt faqe janë përjashtim për vitin aktual në dispozicion vetëm për abonentë (në mesin e tyre Sigurisht ai takon). Kjo nuk është diçka veçanërisht e rëndësishme gabim dhe faqet e tij nuk e kanë ulur vlerën e tyre do të jetë që. Që ka një interes të vërtetë të një model të veçantë, diku në internet do të gjeni atë.

 

Një objektiv tjetër Shërben blog iDnes lajmeve të Znj. Plíšková, edhe administrimin e pagekruhy-në-obili.cz me përmbajtje pothuajse identike. Për shembull

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/153996/Kruhy-v-obili-...-3-cisaru.html

Author Gjegjësisht qartë mendon disi në një drejtim tjetër, me bindjen e një pushtetit të huaj dhe lidhjes, dhe të forcave të ndryshme dhe qenieve papeshë, por asgjë për të zvogëlojë objektivitetin e raportimit nga çeke në faqen e përmendur për modelet angleze. Vetëm mund të zvogëlojë përbuzje disi shpesh nënkuptohet për "djemtë astronomike," Kush janë "dabbling" disa shifra. Ata nuk janë me të vërtetë duke e bërë këtë, dhe një fakt, se dikush ndonjëherë e bëri një përpjekje të vetme (ose marrëzi), nuk duhet domosdoshmërisht çon për të bërë atë në mënyrë të përsëritur. Në kokë është noteds Kjo qarqet kulture janë një "teste, qytetërimeve Extraterrestrial Cili do të vlerësojnë nivelin e të njerëzimit". Si një person racional, znj Tiffany Sigurisht do të jetë i bindur për një opsione të tjera për krijimin.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

(Komentet në të ardhmen)

www.cropfiles.it/

www.lucypringle.co.uk/

www.ukcropcircles.co.uk/

www.cropcirclesecrets.org / history.html

www.mycca.info/cropcircles/

 

Disa të tjerë Lidhje interesante rrethi kulture:

www.bltresearch.com

www.cropcircleanswers.com/

www.mnmufon.org / cropc.htm

www.aliendave.com / utah_cropcircles.html

ufo.ic.cz / Lidhje / kulture qarqe / ctvja.html

www.decirkelvzw.be/

www.cropcirclequest.com/

www.cropcircles.cz/

korncirkler.dk /

www.cropcircleconnector.com

www.silentcircle.co.uk

www.medwaycropcircle.co.uk/

www.cerclesdanslanuit.com/

www.kornkreise-forschung.de/

www.fgk.org/

www.dcca.nl/

www.cropcirclesandmore.com/

www.circularsite.com/

www.galileoparma.it / riccrop.html

www.cropcirclesnorway.com/

www.kornkreise.ch/

www.temporarytemples.co.uk/

www.busty-taylor.com/

 

Dhe shumë më tepër, lidhjet e tjera rrethi kulture

www.planetcircles.com/

www.cropcircle-archive.com/

www.coolmath.com/lesson-geometry-of-crop-circles-1.html

socyberty.com / paranormal / çfarë-ju-A-jo-di-rreth-kulture-qarqet /

www.iwasabducted.com / cropcircles

www.colinandrews.net/

www.cropcirclesecrets.org/

www.greatdreams.com / crpcirc.htm

www.cropcirclesthemovie.com/

science.howstuffworks.com/science-vs-myth/unexplained-phenomena/question735.htm

science.howstuffworks.com / shkenca-vs-mit /-pashpjegueshme fenomene / kulture-circle.htm

www.cropcircleinfo.com/

www.wikihow.com / Make-a-Pri-Rrethi

www.nickpope.net / kulture-circles.htm

www.ufoevidence.org / tema / cropcircles.htm

news.nationalgeographic.com/news/2009/09/090915-crop-circles-google-earth.html

www.mysticalblaze.com / CropCircles.htm

www.thekeyboard.org.uk/

www.phils.com.au / cropcircle.htm

www.cropcirclesdeciphered.com/

www.dreamscape.com / Morgana / belinda.htm

aliens.monstrous.com / crop_circles.htm

www.unmuseum.org / cropcir.htm

www.karinya.com / crop.htm

www.mightycompanions.org/cropcircles/

www.telegraph.co.uk/

www.theorderoftime.com / shkenca / shkenca / artikuj / cropcircles.html

www.wccsg.com/

www.fdb.cz/film/62342-kruhy-v-obili-crop-circles.html

www.amazon.com/Crop-Circles-Greatest-Mystery-Modern/dp/0722538553

en.wikipedia.org / wiki / Crop_circle

www.cropcircleresearch.com/index2.html

www.world-mysteries.com/sci_14.htm

www.skepdic.com / cropcirc.html

www.cropcircles.net/

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Pisha larta është oftenest tronditur nga erërat, kullat e larta të bjerë me një përplasje të rënda, dhe rrufeja godet mali më i lartë.  Horace
Gjëja më e vështirë është për të marrë më pak kur ju mund të merrni më shumë.  K.Hubbard
Të Alchemists në kërkimin e tyre për ari zbuluar shumë gjëra të tjera me vlerë të Madhe. A.Schopenhauer
z