Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-nyje . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - Funksionet e nyjeve
Qelizat Internode, ndryshe nodals, nuk mund të ndryshojë në sasi dhe formë, vetëm në gjendje të shtrihet në gjatësi.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Birrë të mirë, birrë, elb, pirja, fabrikë birre.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ju keni armiq? Mirë. Kjo do të thotë Ju keni Qëndroi për diçka, diku në jetën tuaj.  W.Churchill
Shkenca është një lojë e kemi luajtur me Perëndinë, për të gjetur se çfarë rregullat janë TIJ.   C.Krasel
Ne jemi të shtyrë nga kurioziteti zakonshme pangopur e shkencëtarit, dhe puna jonë është një lojë i lezetshëm.     M.Gell-Mann

qarqet kulture. Geotropism dhe prirje për t'u kthyer nga drita - nyjet

PagPh
Nyjet. Një e funksionit të tyre themelor është për të mbajtur fabrikë në pozicion vertikal. Qelizat e tyre janë pikërisht, për dallim nga qelizat Internode, të aftë për të riprodhimit - shumëzues nga ndarja. Kështu mund të ndryshojë formë, kënd.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Nyjet e familjes poaceous.

 

Malt të mirë, uiski, pirja, elb, birrë, fabrikë birre.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike. Përveç kësaj të gjitha ato që, duke iu referuar: model kulture paraqitet së paku disa ditë, nganjëherë deri në disa javë pasi goditi rrufeja. Kjo është për shkak se indet e prekura bimore dobësojnë shumë ngadalë, për shkak të inercisë të madh dhe si pasojë shumë ngadalë vazhdim ndryshime në bimë ( elektro-FITOPATOLOGJIKE , Kronologjia ). Sepse ndonjëherë në lokalitetin mund të marrë ndërhyrje vend shumë komplekse dhe rezonancën, ajo nganjëherë mund të krijojë një model shumë të ndërlikuar. Një shkarkesë rrufe të vetme rrezaton energji në lokomotivë elektrike e cila do të udhëtojë mijëra kilometra. Mesatare (!) Shkarkimi. (Shpjegim thjeshtuar)

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Elb mirë, uiski, fabrikë birre, birrë, pirja, birrë.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elb të mirë, birrë, pirja, uiski, birrë, fabrikë birre.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Çfarëdo shkencëtarët mund të thonë, nëse marrim më të mbinatyrshme e jetës, kemi lënë vetëm panatyrshme.     A.E.Barr
Nuk është se unë jam budalla. Unë thjesht nuk mendoj ndonjëherë.   C.Farrell
Nuk janë vetëm tre gjëra që mund të vrasin një fermer: rrufe, kodrina gjatë në një traktor, dhe mosha e vjetër.  B.Bryson
z