Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-ndryshme . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Punimet Ndryshme
Shënimet, lidhjet e interesave, informacionet e rëndësishme nga kudo në internet dhe gjetkë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Shumë prej tyre kanë thënë për Alchemy, se ajo është për marrjen e arit dhe argjendit. Për mua nuk është e thatë qëllimi, por do të shqyrtojë vetëm atë virtyt dhe fuqia mund të qëndrojnë në ilaçe. Paracelsus
Anarkia është e vetmja dritëz të vogël e shpresës. Mick Jagger
Get faktet tuaja të parë, atëherë ju mund të shtrembërojnë ato si ju lutem. M.Twain

Qarqet Pri , shifra Pri, karakteristikat e shkurtër

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Këtu do të vendosen informacione objekt ndryshme të marra kryesisht nga interneti që nuk kanë tyre yet faqe, ose nuk janë vendosur ende objekt me faqet e tjera, të cilit i përshtatet më shumë fusha të subjektit të tyre. Rezervuar të gjitha llojet e informatave

 

Ndër të tjera, të mbledhura këtu do të jetë disa gabime , të cilat janë të angazhuar tani për taksat as asgjë tjetër Explorers të modeleve qarqet kulture. E ardhmja është e mundur kjo faqe disa veçantë. Gjithashtu, disa ngjarje interesante nga e kaluara, ku përkasin vërejtje edhe Objektivi rastit.

 

Disa prej vëzhgimit objektiv, Shkaktuar nga rrethanat

(Ose nga rrethanat e rastit, se disa karakteristika të përzgjedhura objektivizohet)

 

Qarqeve të misri Pranë tërheqje kryeministrit (data?) (photo)

 

Nga David Paul

SIGURIA Një rresht shpërtheu natën e kaluar, pas qarqe të mëdha misri u shfaq në tokë në tërheqje e Kryeministrit të vendit. Qarqet janë vetëm disa qindra metra nga Chequers, ku John Major shpenzon fundjavat e tij. "Në qoftë se ata ishin të tërhequr nga hoaxers kjo është tronditëse Ata nuk ishin kapur nga forcat e sigurisë ruanin Kryeministrin", tha Lena Godsall-Bottriell, Kush gjetur qarqet dje. "Në qoftë se ata ishin puna e të huajve, unë ende nuk mund ta kuptoj se si askush nuk e pa atë që ndodhi," shtoi znj Godsall-Bottriell kafshë të egra dhe autor i Librit Terrick pranë. Fundit natën Thames Valley Policia tha se nuk dinte asgjë rreth qarqeve në pasuri pranë Wendover. Por tepër, dhe Downing Rruga Zëdhënësi tha: "Ne e dimë në lidhje me qarqet e Chequers misri, por ato nuk janë një rrezik të sigurisë." "Ata nuk janë bërë nga njerëzit, ata janë një fenomen natyror, kjo është diçka për atë me të motit. '

 

vështirë se dikush në lidhje me qarqet kulture gjithnjë shprehet më saktësisht, se sa vartësve dhe bujkrobërit e John Major dhe Madhërisë së Saj. Po, Kryeministër! Po, ky është një fenomen thjesht natyrore dhe normale, e cila lidhet edhe Thjesht dhe vetëm me të motit, me një dukuri shumë e saj ekstreme. Vetëm një gjynah Që bujkrobërit dhe nëpunësit tashmë nuk vazhdojnë në zhvillimin e fillestar, ajo duket ide shumë e frytshme. (Por A ata me të vërtetë? Do të jetë e mundshme të gjeni diçka në raportet sekrete dhe arkivat, 007 .. ata ndoshta shumë të dyshuar, i cili është autori i vërtetë, por ende nuk zbulojë atë për të gjithë, si dhe fermerët)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Në vitin 1995, një pesë-star petalled shfaq

në rezidencën e kompozitorit Andrew Lloyd Webber e vendit në Kingsclere, pavarësisht pasurisë duke u drejtuar nga një ekip 24-orëshe të sigurisë. Me arsye të shumta manipuluar me sensorë dhe mikrofona, një ekip i hulumtimit në kërkim për pictogram u kap Brenda minuta e mbërritjes së tyre. Por askush nuk kishte qenë kapur bërë model. Webber ishte në pushime në atë kohë dhe e tij të sigurisë stafi ranë për të të treguar atij se çfarë kishte ndodhur. I bindur se të gjitha qarqet kulture janë fakes, ai kërkoi që të dini se si gjarpër mori në hoaxers. Kur ai u tha se ajo dukej se nuk kishte pasur ndonjë hoaxers, ai ishte shumë i emocionuar.

Fig 9.4 Formimi i bukur kulture Kjo hutuar Andrew Lloyd Webber - edhe pse ai kurrë nuk bothered për të parë atë.

 

 

Regjistroi një mesazh në lidhje me zbulimin e qarqeve kulture brenda një fushat aktive minuara në aeroplan Salisbury

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Në verën e vitit 1991, Terence Meaden, dhe një ekip shkencëtarësh japonezë kishin një fushë nën mbikëqyrjen e pajisjeve elektronike, përfshirë radar, magnetometrat, video me sensorë lëvizje, vegim nate. Nën mbulesën e mjegulla u shfaq formimin e trap të vogël, por asnjë nga skanerat nuk ka regjistruar të intruders çfarëdo.

 

Oficeri i ushtrisë të vendosura në zonën e trajnimit Salisbury Plain në qarqet kulture hasur një herë në një Minefield aktive.

 

 

Shto qarqet kulture në aeroport - fushë është rrethuar, dhe alienet as studiuesit nuk kanë qasje në të. Rrufeja shkarkimit merr në çdo vend rrethuar (nëse dikush vetëm mund të vënë në fushë misri Faraday kafaz), dhe përveç kësaj ndoshta do të vendosen në pemë deri më sot nënshkrimin e tij. Do të vendoset në parashikimet (parashikimet).

 

Përveç kësaj, ajo është mjaft e mundshme që ka më shumë raste ku qarqet kulture janë gjetur në një vend të padepërtueshëm Kjo u ruajtur plotësisht nga ushtria, policia, shërbimi private apo të tjera mbrojtëse, por fakti nuk mbetet e publikuar për arsye të konfidencialitetit.

 

Rastësishëm, suplementar, dëshmi e mundshme Mbështetja objektiv të teorisë së ndikimit shkarkimin rrufe në vendndodhjen e qarqeve kulture nën mungon: (shkatërrohen), dhe pemë prerë pas, zonë të lirë të trungje pemësh dhe të lërohet fund

18 prill 1998, Weyhill, New Hampshire, 51,215244, -1,556524

 

Ata diçka parazitare rreth (automatic) inductions

Fundi ----- i seksionit: Disa vëzhgimi Objektivi ...

 

 

Blog LIBOR Çermak (të përdorni një motor përkthim)

liborcermak.blog.idnes.cz ... në-drithëra-lanech.html

shkruan për mungesën e pasqyrimit në media në lidhje me qarqet kulture

"Unë do të doja për të mbushur këtë boshllëk. Per shembull, tashmë që do, si vitin e kaluar dhe një vit para se unë do të doja të paraqesë raportet e paanshme nga fusha të drithërave evropiane dhe botërore. Do të jetë i paanshëm në se ata nuk duan lexuesit vendosë ndonjë prej hipotezat e mundshme nga origjina e tyre, nëse ata janë të huajt, Rrethi-marrësit, whirls era, Planet Earth, shpirtërore e grurit apo projekte sekrete ushtarake, etj. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Shënim: në Çermak L. blog mund të gjenden një seri të kontributeve, të cilat janë relativisht objektiv, që kanë të bëjnë me përshkrimin dhe vlerësimin e formave në kulture, veçanërisht në Angli, por edhe në vendin tonë (çek) dhe gjetiu në bota. Shumë vende me të shfaqjes së agrosymbols autorit personalisht vizitoi, kështu që postimet të shërbejë si një depo e informatave të vlefshme. Dokumente të tjera janë të përkushtuar për të figurave të famshme të kuaj të bardhë dhe njerëzve, Gjetkë shpjegon origjinën dhe përdorimin e linjave të emrit Ley dhe është edhe angazhuar në reflektim të mëtejshëm në zgjidhjen prehistorike e Celts dhe strukturat e tjera megalithic dhe parahistorike. Shumë të dobishme për të kuptuar historinë e vendeve dhe konteksteve përshkruar, mund të rekomandohet.

 

Disavantazhi i vetëm i lartpërmendur blog mund të shihet, se shumica e referencave ndaj cropcircleconnector.com (për ndonjë më herët se sezonin e kaluar) nuk punon, sepse ata u zhvendos në zonën e paguar të faqes. Por Informatat nga blog Ata janë mjaft të komunikueshme pa to. Referencat në vit cropcircleconnector 2011 janë ende funksionojnë. Shkruar në shkurt 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Se mostrat lakuar cuditerisht nga piktogrami në të gjitha Cannings tregojnë se ka disa forca te tjera operohet Than bordeve dhe vargjet hipoteza e rrethit-marrësit -. Kështu Falsifikatorët janë duke dështuar këtu kjo do të bëhet vetëm një teknologji të veçantë që është ende i panjohur për ne Ai.. Kështu është kushdo që nuk beson në origjinën e botës tjetër e modeleve në kulture, ende asnjë shans për të gjetur ndonjë hipotezë tokësor? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ Po, kjo është, këtu është raportimi do të ketë një, shënim JL)

 

 

 

Refleksione pavarur mbi gabimet sondazhet e mëparshme:

 

Gabime, gabime dhe gabimet në vëzhgimet e mëparshme

 

 

Error pagabueshëm: Ndoshta kurrë nuk janë kryer testet mekanike të forcës përkulje dhe thyejnë kundër gjeth e modeleve nga brenda dhe jashtë prej tyre ... (Jo paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) / çrregullt depozitoi `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan))

Bimët nuk ishin aspak nën ndikimin e ndonjë force të panjohur dhe të pakuptueshëm. Të gjeth vendosur në tokë, sepse Ata ishin dobësuar. Gjeth vendosur në tokë, sepse Ata ishin dobësuar. Është e mundur që shumë qartë në lidhje bindur se testimi elastik dhe Bending forca e parashtruar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) gjeth nga modelet dhe atë të qëndruar jashtë. Forca e nevojshme për shmangie nga gjeth pozicion vertikal dhe kënd është në gjeth të Caktuara brenda modelit temperaturë shumë të ulët, si jashtë. Edhe gjeth Menjëherë model rreth kufirit dhe deri në disa metra drejt kulture këmbë do të shfaqin deri në gjeth të shumta dobësuar kundër Krejtësisht nuk ndikohet nga të energjisë elektrike.

 

Gabim i madh, duke u renditur mes injorancës dhe diletantizëm , ishte FAKT Easily provueshme se ata kurrë nuk vizitoi dhe Përndryshe nuk ishin të interesuar në zonat ku kultura ishte parashtruara `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) mjaft Zakonisht, parregullt, as në karakteristikat e bimëve dhe gjeth kulture , dhe pjesët e tyre (nyje, etj.) që janë të vendosura. Kjo është një nga shembujt më të këqia të punës së diletantizëm dhe joshkencore ekspozuara ndonjëherë në botë. Aktiviteti i ngjashëm Një thirrje nuk është e mundur të kërkimit dhe madje edhe aluzion, le të vetëm shkencore, si dilettants emëruar si për të thirrur punën e tyre do vetë. Individët që kanë tentuar ose do të Përpjekje për të organizuar në asnjë mënyrë dhe anketimet e ngjashme në modelet e rregullta në cro, duhet t'i përkasin vetëm një emërtim: primitives. Këto janë një nga më të primitives, dilettanti dhe bunglers të gjithë botën e të gjitha kohërave.

 

----- Një nga 18.697 gabime shumë të dukshme , të ndryshme të vetë-emëruar pasuesa mister grumbulluar gjatë hulumtimit të tyre në tog pasuesa mister turpshëm të plehut organik: Ata supozojnë se ai vetëm bimët dhe kohë relativisht të shkurtër (minuta) operuar një energji misterioze që do të mund të ketë diçka në të rrezatimit elektromagnetik me mikrovalë (?). Kjo energji është duke vepruar minuta në shumicën e dhjetëra minuta, dhe gjatë minutave të ardhshme, në shumicën e dhjetëra minuta për të marrë vendin me banim (lakimi në tokë. Është e mundur për të krejtësisht objektive kryejë ndonjë të energjisë që ai që do të ketë ndonjë bimë Disa operuar për minuta për dhjetëra minuta në një intensitet të shkaktojë një dobësim mekanike të indeve, kështu që pas disa dhjetëra më të minuta, ata ishin parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) do të jetë shumë më e lartë se energjia e kërkuar për vdekjen e tyre totale. Misteri pasuesit të marrë në konsideratë, që ai mund të veprojnë bimëve disa forca të panjohura, ndoshta okult -. karakter psikologjik, si ngritje në ajër, telekinezi, edhe e cila ka rezultuar në të gjitha on-site vëzhguar elektromagnetike, ndryshime fizike dhe të tjera në tokën dhe bimët Gjithashtu ai ndonjë tjetër Kjo faqe vëzhguar fenomene të vështira shpjegueshme termodinamik dhe të gjitha ligjet e tjera të natyrës dhe fizikës, por do të ketë efekte të ngjashme, kështu që edhe pas ekspozimit ndaj çdo okult -. magji - Forcat ngritje në ajër për bimë me karakteristika të përzgjedhura pashmangshme e nevojshme do të duhet të jetë krejtësisht i vdekur të gjithë. Domethënë Ngjarjet në Tokë duhet të jetë subjekt i ligjeve lokale fizike, duke vepruar në të gjitha shtrigat edhe, magjistarët, dukurive misterioze dhe unexplainable, si dhe At acar dhe Baba Yaga, NASTENKA.

 

----- Meaden dhe Lewengood Edhe pse kanë qenë mjaft të afërt me deshifrimin e fenomenit, por arsyetimi e tyre i gabuar gjeti veten në konsiderata shumë të vështira ose plotësisht paverifikueshme verifikueshme. Ata patën kështu për milje apo më shumë si vite drite larg nga zgjidhjet e mundshme. Reflektimet e tyre Vazhdimisht lidheni Elektromagnetizmi. Pothuajse vetëm, ndërsa të madhe të përkohshëm fenomeni natyror edhe elektromagnetike me shkarkimin rrufe. Ata shumë shpejt filluan të mendojnë për misteret, mikrovalë parë (L), dytë (M) me vortices rënda ajrore, elektrizuar nga fërkimi. Së bashku, të bashkuar në besimin, "pakuptueshëm diçka elektromagnetike" fenomeni dhe shfaqjes së të lidheni në vende të ndryshme. Që lidh fenomenin mund të jetë shumë intensive, shumë fenomene të kuptueshme elektromagnetike - shkarkimit rrufeja, por deri tani nuk ka marrë në diskutimet e tyre. Kjo mund të shpjegohet me anë të një seri të anomalive të evidentuara objektivisht dhe identifiably si matshme në pikën e qarqeve kulture. Jo shumë, por pothuajse të gjithë pa përjashtim. Përfshirë të gjitha ndjenjat subjektive shumë dhe shumë e vështirë të verifikueshme e vizitorëve në vende ku modelet ndodhur.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Përkthim nga anglishtja Back)

BL: që unë mendoj se qarqet kulture janë patjetër disa produkt pazakontë i inteligjencës, diçka që është diku tjetër. Gjithsesi, ajo që ne nuk e dimë është nëse ka qarqe kulture të krijuara nga jashtëtokësorët në formë fizike apo krijesave të tjera vijnë nga thatë që dimensionet e ndryshme të realitetit tonë. Sigurisht, por ne e dimë se teza e artistëve, autorët, janë shumë inteligjente, krijuese dhe kanë njohuri të madhe, përqindja gjeometri dhe matematikë dhe janë në gjendje për të krijuar modelet e kështu me detaje të bukur dhe të saktë. Edhe pse askush nuk e ka parë ndonjëherë ndonjë krijesë nga një tjetër planet për të krijuar qarqet kulture por gjithçka sugjeron që vijnë nga vende të tjera. Ne gjithashtu e dimë ekzistojnë modele që "artificiale" që njerëzit janë krijuar, por shumica prej nesh janë në gjendje të njohin se teza nga "vërtetë".

 

 

----- "Catch tuaj circles hoaxer kulture"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (përdorni një motor Translate)

Mund të doja diçka që me të vërtetë askush nuk kishte të provoni, sepse nëse ai do Gjatë një attempt've Similar bërë dhe "kapur" autorin e vërtetë të qarqeve kulture, apo takohet me atë (të shkundur dorën e tij), tashmë nuk do të kthehet prapa nga fushë, dhe në qoftë se ai u gjet kurrë, çuan larg nga fusha, siç thonë ata "këmbët e para" (por vetëm në qoftë se pika e tij do të jetë e vendosur si një mostër të vetme, të integruar). Sepse ajo që ndodh gjatë sulmeve rrufe (në rastin e të ashtuquajturës "goditja" Kthimi), nëse trupi i tij ishte i prekur me të vërtetë nga ajo dhe jo vetëm nga disa fenomeneve apo shoqërohej paraprirë atë. Udhëheqësi rritur, titull pozitive - jo domosdoshmërisht të gjithë Ata të kthehet nëReturn Stroke, Që gjatë shkarkimit merr vendin e vetëm një ose pak - mesatarisht 3-5, disa prej tyre mund të kenë armë të shumta paralele, ndërsa streamers pozitive, mund të palidhura Çohu deri në disa dhjetëra papërfunduara dha udhëheqësit, si dhe dhjetra shumë në qindra . Në rastin e veprimit të drejtpërdrejtë të RS është integriteti i çdo subjekt shumë seriozisht trazuar dhe kjo nuk është e pamundur që ndonjë objekt që mund të para ndërhyrjes së RS përshkruhet si një organizëm të gjallë ishte shumë e barabartë shpërndarë mbi një sipërfaqe prej hektarë pas disa Shpërbërja në pjesët e mëparshme nuk e kalon madhësinë e disa centimetra. Shpërbërja Në të njëjtën kohë ose pak përpara Përshkruar (thousandths e një pjesë të dytë) do të jetë një pjesë shumë e konsiderueshme e organizmit të gjallë origjinal (dhjetëra peshë për qind) të konvertuar në gaz. Të caktuar RS Shoqërohet fenomeneve, dhe volgende paraprak, kreu u largua, Streamer Pozitiv, Vazhdimi aktual - mos transmetojnë më shumë se 1% të energjisë totale shkarkimit, por asnjë prej tyre mund të vrasë një tufë e lopëve.

 

Shumica dërrmuese e qenieve të gjalla, duke përfshirë njerëz, të vrarë nga rrufeja nuk janë vrarë ndoshta me ndërhyrjen e RS, sepse ata janë në kohën e ndikimit të tij të vdekur kohë më parë, ose të paktën i habitur me ngjarjet që kanë paraprirë atë.

 

Edhe pse kjo duket shumë e vështirë, disa mbrojnë kafshët nga vdekja nga shkarkimeve rrufe e vet, sepse nga disa knocks Theme fenomen nga sa paraardhës RS Ata janë të shtrirë në tokë. Disa do të vrasin gjithsesi, por mund edhe bien nga një lartësi. Disa mund të vriten edhe pas, për shkak të faktit se RS godet shumë afër tyre. Por megjithatë çdo kafshë të shtrirë në tokë nuk duhet të ndikohen drejtpërdrejt nga RS, tashmë vetëm për arsyen e thjeshtë për ndikimin që do të përdorë një dirigjent shumë të mirë. Rrymat e disa qindra mijë Amper të vërtetë nevojë për një "shufra rrufe të mira." Çdo kafshë edhe shumë dimensionale, dhe pikërisht të prekur drejtpërdrejt nga RS, menjëherë shpërthen. Ashtu si disa prej disa ton-pemë që janë prekur "një shumë dhe direkt brenda". (photo) Të gjitha pemët, që janë për shkak të shkarkimeve rrufe "vetëm" ēarė, deformuara apo të thyera, në RS fakt vetëm vetëm "thau" Kryer kishte të drejtë tjetër për ta.

 

----- Një nga gabimet më të mëdha të qarqeve kulture Explorers është që të pyesni për ndihmë me "hulumtimet" e ufologist qarqet kulture, astrologët, besimtarët mister actaX-Logists, magjistarët, psychotronics, individët extrasensory, esoterics, occultists, magjistarëve, shtrigat dhe të ndryshme pseudodijetar tjera të ngjashme. Parazitë të ngjashme me faqen automatikisht fillon ngjit si cockroaches ose grenzat në birrë.

 

Pse nuk kërkoni për një studim në vend të lobistëve shkencës klasike dhe hulumtime themelore, Botanists, Fermerët, fizikanët, kimistë (toxicologists!! Para së gjithash), biokimistë, biologë, gjeologë, meteorologët speleologists menaxherë ujit arkeologët hidrogjeologjia, fotografë specializuar në Time-Skadimi foto? Thjesht sepse ata do t'u mundësonte atyre "pashpjegueshme" fenomeni për të shpjeguar një herë dhe për të gjithë e të cilave ata kanë frikë të madh dhe ka humbur duhet të ndonjë të ardhurat e tyre.

 

----- Çdo pretendim i "200, 300, 500 nyje Zgjatimi% nuk është e mundur në kushtet e natyrës" është një gënjeshtër e keqe. hulumtuesit për të ardhur keq, sepse qarqet kulture vetë pa qëllim të zbulojë se në qoftë se nuk ishin qarqet kulture dukuri në jetën e asnjë fushë vizituar. Sigurisht ajo gjithashtu nuk e kishte vizituar asnjë kudo me fushën normalisht, rregullisht polehlým me brisk prirje të grurit terren. Nuk do të jetë absolutisht identike nyjet ndryshime, duke përfshirë edhe ato që e kanë quajtur me krenari "Nyjet dëbuar" ose "zgavrat e dëbimit". Për të parë se ata janë krejtësisht normale dhe e natyrshme për çdo ndryshim të paraqitura , të shtrirë në kokërr terren. E gjithë puna e tyre në fakt ishte kryer më parë në një mënyrë që fotografuar dhe mori mostra e nyjeve nga modelet me depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) kulture, dhe mostra nga vendet e afërta, ku kulture nuk ishte parashtruara `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar). Por ajo që më parë A ata kurrë nuk kanë bërë në një numër të dekadave, them përsëri kurrë nuk e bëri, përsëri duhet ASNJEHERE theks bërë, Ata nuk shkojnë diku larg nga forma e rregullt të anketuar nga ata, në vendet ku ka disa RDF (Formimi rrëzuar.ANKARA Rastësisht , më mirë të themi të çrregullt paraqitur `do të jetë kulture), dhe mori mostra edhe atje.

 

Por në qoftë se pasi të gjithë kundër të gjitha pritjet, nganjëherë një vizitë në ndonjë vend si kjo bëhet, kulturat e dëmtuara të ngjashme atje, të habitur ndoshta për të gjetur një gojë të gjerë të hapur. Por ata nuk kanë bërë asgjë tjetër, por që të gjitha rastet të ngjashme deklarohen si një përjashtim që vërteton rregullin. Deklaruar vetëm se ata janë energjisë që askund në botë nuk bën asgjë tjetër se sa modelet e prodhuara rregullta, për disa arsye të pakuptueshme dhe jo "problemi procedohet çrregullt dhe vrapoi në lagje."

 

Në këtë pikë, të jetë ajo záhadologům thënë një herë dhe për të gjithë: të gjithë ata aq shumë vaunted "mbinatyrshme", "i huaj" energji të ofrohet një të drejtë të tyre në vitin 2012 (diçka që sugjeroi Mayans lashtë?) Diku në mes të 0,5-1.500.000 kilometra katrorë të dëmtuara , dobësuar dhe depozituar , të shtrirë në terren grurit në botë. Kjo është në lidhje me një numër milion herë më të lartë dhe të madhësisë së rasteve se ata janë në modele të rregullta. Ajo do të tregojë saktësisht njëjtat shenja të dëmtimit të cilat janë në modele të rregullta. Të pranishëm në vende të tilla është mjaft nën dinjitetin e tyre, dhe ata e bëjnë diçka si kjo me siguri nuk do të ulet. Mos u mërzit, por ai kishte dikë të bëjë atë për ta për të mbajtur tyret nga snouts tyre qelbura záhadologické një herë dhe për të gjithë u ndal dhe plehrat gërmuan në të.

 

Do të kishte gjetur se nyjet dhe bimët në vende të thata tregojnë absolutisht ndryshon Same, përfshirë ato që do të jetë aq shumë Adored "dëmtimit të dhëmbëve dëbuar", "shpërtheu nyje", të cilat të gjitha atribuohet Vazhdimisht nëse jo origjinën jashtëtokësore, të paktën shkakun e llojit të "shpirtërore - pretersenzual - extrasenzual - Astrological" në fushën e spiritualitetit paranormality astrologjisë, ose ndonjë tjetër të ngjashme shkencës krimbur junk. Do të kishte gjetur se absolutisht të gjithë ata kapur nga ndryshimet në rritje - nyjet zgjeruara dhe të kërrusur, duke përfshirë çdo ndryshim të shkaktuara nga presioni i gazit dyshuar (gjoja sipas tyre), por në fakt ato janë mjaft ndryshime natyrore e rritjes së shkaktuar nga presioni i ndërsjellë e indeve në rritje . Në disa pjesë të ende e gjelbër e bimëve mund të shkaktojë presionin e tjera, tashmë të vdekur dhe të thata, apo vetëm po vdes dhe tharje (Këto janë Pasojat natyrore mjaft të proceseve të rritjes dhe maturimit të bimëve vjetore). Maturimi i vonuar i paraqitur `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) bimët Ndodh krejtësisht pa përjashtim në të gjitha vendet me të çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) grurë, dhe pastaj të jetë ndoshta në gjendje për të arritur pamjen e: çka nëse kjo ishte e mundur që të gjithë, edhe rregullisht paraqitet `do të jetë ( modelet e dëmtuara, dobësuan) kulture, edhe krejtësisht të çrregullt paraqitur `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) kulture kudo tjetër në këtë fushë, ka pikërisht shkaku i njëjtë? Ai është e drejtë, Kryetar! pjekuria e vonuar në polehlých (me blades vendosur në tokë) bimët ndodh absolutisht pa përjashtim në të gjitha vendet me të parregullt polehlým (gjeth vendosur në tokë) grurit.

 

Pothuajse pa përjashtim, të gjitha qarqet kulture Explorers në fakt vetëm parazitoj i faktit se mes fushën e grurit dhe një listë ose fetë e bukës është një distancë shumë e gjatë, dhe shumica e publikut të gjerë kurrë nuk e panë fusha kulture ndryshe nga temperatura e njëjtë dritarja e një tren apo makinë. Në mbrojtjen e tyre e mundur që tregojnë nga të dhënat e Dërguar pothuajse prej Tyre qartë se ndjek publikun e gjerë për mungesën e parazitoj qarqet besimtarëve njohuri kulture kryesisht për shkak të injorancës së tyre, për shkak të varfërve nga publiku i përgjithshëm Ato janë të ndara vetëm nga disa vizita më shumë për fushat, ku disa modele të rregullta ndodhur në kulture. Shih gjithashtu vendet ku kulture është parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) vetëm mjaft e çrregullt, kjo do të jetë e thellë e tyre nën nivelin, dhe kjo është krejtësisht e panevojshme pasi të gjithë, sepse Origjinën Ata ishin në një mënyrë krejtësisht të ndryshme dhe asgjë e ngjashme me atë nuk mund të të jenë të vendosura atje. Gabuar! Në të gjitha vendet me të çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kokërr do të ketë gjetur shumë shenja atyre që do absolutisht pa asnjë përjashtim janë atribuar të "efektit panjohur misterioze e fenomeneve energjike" që do të vjen për të vjellë nga ajo. Çdo dukuri enigmatike dhe efekti i forcave të panjohura të dyja shpejt harroni. Çdo gjë i takon aktivitetit ekzistues logjike dhe forcave të matshme, në të njëjtën kohë lartë të energjisë është e saktë. Shënim: Përjashtim janë për hulumtuesit qarqet shembull kulture nga Italia, të cilët ndoshta vërejtur e parë që rregullisht dhe të çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture ka shumë gjëra të përbashkëta, dhe në shumë vende në këtë faqe është për falënderim të përsëritur se është e tyre (photo).

 

Edhe pse pothuajse të gjithë verbuar studiuesit dhe admiruesit e mistereve deri me tani Gjatë hulumtimit të qarqeve kulture vepruar si budalla dhe budallenjtë tepër Blockheads, askush nuk do ta apo rrethi-marrësit të kërkojë për të shkuar në fushë dhe atje diçka të matur saktësisht në kohën e Kur vetëm nuk është krijuar me të vërtetë një model të vërtetë, të vërtetë në kulture. Më saktësisht, në momentin kur ai është në strukturën e gjeth regjistruar. Çdo mister rrethi-bërësi ose ndjekës i cili do të ndikohen drejtpërdrejt nga pjesa më energjik të shkarkimit të dritës,Return StrokeJo vetëm që ishte ai që vrau Menjëherë Menjëherë, por në të njëjtën kohë edhe pikërisht në momentin e ndikimit të ballit Return Stroke impuls shpërtheu. (pic)

 

Vëzhguesit ----- (kryesisht vetë-shpallur "ekspertë" që çështja e qarqeve kulture) janë tronditur plotësisht nga fakti se mund të krijojë natyra në vetvete diçka në mënyrë tepër komplekse dhe simetrike. Vëzhguesit konsiderueshme nënvlerësuar Nënë Natyra, si çdo qelizë e vetme e çdo organizëm është një milion milion herë më komplekse se sa mundësi edhe model më komplekse në kulture, por ajo është një strukturë shumë simetrike, dhe në addition kryerjen e funksioneve të shumta.

 

Dikush pyesin, se natyra mund të krijojnë kristale të bukura dhe kuvendet e tyre, të tjerët të ndryshme kristal? Mijëra të ndryshme plotësisht njësive të tjera të krijuara natyrshëm Fractal, lumenjve delta rrjedhin në det, degët e pemëve, sistemet e enëve të gjakut të bimëve dhe kafshëve, struktura e shkarkimeve rrufe, sistemet rrënjë të bimëve, sistemet planetare, galaktikave, molekulat, macromolecules, dhe Miliona dhe miliarda shembuj të tjerë jo të listuara këtu? Natyra pa probleme të gjitha strukturat e krijuara gjatë miliona përshkruar dhe miliarda vjet. Ne jemi të gjithë njerëzimit dhe do të vazhdojë të jetë e thatë budallenj, se ne do të jetë vazhdimisht Përpjekje për të pikërisht këtë aftësi dhe saktësi në këtë rast një të veçantë të hequr? Të gjitha aftësitë e tjera, ne pranojmë natyrën Miliona dhe miliarda raste të tjera krijimi i strukturave të rregullta dhe fractal, duke përfshirë pikat tona. Edhe tërë trupi i njeriut është një strukturë shumë e rregullt, duke përdorur Mijëra dhe mijëra të aftësisë Krejtësisht natyrore për të formuar strukturat natyrore Fractal. Të gjitha se aftësitë namend ne mirësjellje lejojnë të natyrës, Miliarda edhe shumë më tepër të tjerët, dhe vetëm në këtë rast një të vetme, ne do të përpiqemi për të atribuojnë çështjen tërë për jashtëtokësorët, energjitë panjohur dhe teoritë e konspiracionit?

 

Një nga gabimet më të mëdha të vetë-organizuar "studiues" të qarqeve kulture me faktin se data e fractals krijimit konsiderohet fillim të shekullit të 20-të, kur ata u zbuluan nga zbulues tyre, ose madje edhe deri në 70 vjet kur për herë të parë kompjuter simuluar. Në fakt, ka ekzistuar kudo që momentin e parë të Big Bengut, dhe madje shumë të ngjarë në çdo kohë përpara, TROM Ose pikë fizike apo filozofike e parë.

 

Dashur (vonuar) tifozët e mistereve të lejojë mundësi më të mëdha e disa energji misterioze, nëse jo në mënyrë misterioze mikrovalë preferuar. Por para së gjithash, një urë si një formë misterioze, ende dalluar të energjisë. Në qoftë se kjo ishte vetëm pasi të gjithë (ata edhe për ta) ishte një "zakonshme", jo forma krejtësisht misterioze e energjisë, sipas tyre, edhe ajo duhet të ketë disa veti të veçanta, misterioze dhe e mbinatyrshme. Vetëm për shkak të efekteve tezat, rezultatet e formave të zakonshme të energjisë do të jetë formuar në forma të thatë dhe të pakuptueshme të veçanta dhe të rregullt. Edhe në qoftë se ajo ishte vetëm një shkarkesë elektrike krejtësisht të zakonshëm, sipas tyre, do të duhet të jetë së paku "panjohur ose lloj Paraprakisht padokumentuar i shkarkimeve elektrike." A mund të imagjinohet diçka si "lloji të panjohur të shkarkimeve elektrike"? Ndoshta vetëm pasuesit fanatikë të mysteriousness dhe mistereve. Të gjitha shkarkimet e mundshme ekzistuese elektrike janë nga fizikantet dhe ligjeve natyrore dhe fizike përshkruhet përkryer dhe karakterizohet. Në rastet kur njerëzimi ka nevojë për diçka për ta, ata janë me të vërtetë shumë të besueshme të përdorura (motorë me djegie, lithotripsy). Në rastet kur ata janë plotësisht të papërdorshme për njerëzimin, dhe shkarkimet thatë rrufe, të paktën ata janë përshkruar dhe shumë mirë karakterizohet. Duke iu referuar: Bëhuni si tashmë ka rregull zakonore, e përshkroi të gjitha fushat e shkencës, teknologjisë dhe hulumtim i përket pazgjidhshmërisht plotësisht në një degë të kërkimit bazë ose të aplikuar. Këto janë të gjitha aktivitetet për të cilat Admiruesit dhe dashamirësit e mistereve shqetësuar ndaj atë si djalli. Ata Gjegjësisht ndër më të gjithçkaje si lëviz vetëm në unazat e tyre krejtësisht delusional dhe të ndërlikuar përtej të gjitha gabimet e njohjes dhe çrregullësi. Ata janë mbledhur të gjithë në Parimet e funksionimit të jashtëtokësorëve, të energjisë psikike, mediat psikike, hulumtime sekrete dhe dhjetra e pseudodijetar Similar Kërkesave apo teorive konspirative, dhe ata qeste në pushim si ai tjerrje timon.

 

Ajo do të jetë një zhgënjim i madh për ata, që fenomeni i pashpjegueshëm Kështu ata, thatësira dhe qarqet kulture, ajo mund të shkaktojë diçka kaq disgustingly përbashkët si shkarkimeve rrufe. Thjesht mjafton të shqyrtojmë botimet pak profesionale (Njeriut, Rakov, www.ufl.edu ), të jetë në gjendje për të bindur këdo që "të zakonshëm" shkarkesë rrufe është një çështje me të vërtetë të jashtëzakonshme. Energjia e madhe, shumë të rregullt dhe në vazhdim të kontrolluara nga rregulla shumë të sakta dhe ligjet fizike. Ishin në gjendje Ndoshta me kalimin e kohës për të shpjeguar atë edhe për veten e tyre, Kjo dukuri fizike që mund të lëvizë një lokomotivë elektrike në një distancë prej njëmijë kilometra shumë me tren, ka të vërtetë nuk është problem i madh për të ndryshuar drejtimin e rritjes së kulturave (kryesisht për shkak tek dëmit), ose "trokas dhe pin në tokë." Kjo dashuruar mister do të zgjasë për shumë vite para se ata do të jenë në gjendje të pranojë një shpjegim të ngjashme primitiv, se dikush në mënyrë fyese Kështu shkeli 'përdhe tyre pies baltë. " Përmes një shkarkesë rrufe fundit është plotësisht e mundur për të shpjeguar pa përjashtim, të gjitha "anomali" vërejti në zonat e qarqet Ndodhi kulture. Në tokës rastit të thata nën model, ndryshimet në devijime busull, dështimet e pajisjeve elektronike. Nëse shkarkimi rrufeja aktuale dhe tensionit u Jepen përgjithmonë, do të mund të sigurojë energji për funksionimin e disa prej miliarda tokamaks, apo miliona përshpejtuesit CERN në një kohë.

 

Shtojcë të vogël: Edhe një herë, dhe sigurisht jo e fundit: ufologists, të dashuruar mister dhe komplotistët miqtë e tyre besnikë dhe parazitë të tjera, që në çështjen e qarqeve kulture gjithmonë vetëm vetëm parazit, është e nevojshme që tërë çështjen e qarqeve kulture pa asnjë mëshirë , sa më shpejt dhe më me vendosmëri të marrë larg, ndalojnë, diku për të bllokohet dhe hedhin larg kryesore. Kështu nuk do të vazhdojë të qëndrojë për ata të mjaftueshme të asaj pies e tyre baltë, jo ende shkelur poshtë. (Për sa kohë?)

 

Një nga gabimi më i madh, e cila është praktikuar as taksat as asgjë tani nga të gjitha qarqet kulture Explorers absolutisht pa përjashtim, është fakti që qarqet kulture ai kaloi një vizitë të vetme apo fluturim aeroplan faqe, mori fotot, dhe çështja është kompletuar nga ata për këtë. Biznesin e tyre themelore dhe më të rëndësishme, por duhet të jetë një vizitë të rregullt për çdo ndërtuar një vend të thatë në Urën Gjatë një intervale disa ditë deri në të korra, edhe pak pas. Ata në fakt dokumenti dukuri normale e natyrshme që ndodh me kalimin e kohës (shih kronologjinë) edhe dhe zhvillohet me kalimin e kohës. Bending gjatë para dhe se deri pas korrjes edhe pas korrjes. Fillimisht parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) vetëm një për qind disa prej sipërfaqes së fushës është shumëzuar shpesh. Shumë lehtë ai mund të ketë gjetur se zonat e prekura me banim (të dëmshme, duke dobësuar) kulture gradualisht gjithnjë e më shumë, dhe ata që do të shqyrtohen ", krejtësisht e pakuptueshme deri në mbinatyrore" fenomeni ka shumë të përbashkëta me mjaft zakonisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) kulture. Se iniciator i plotësisht të rregullt dhe të parregullt banim (të dëmshme, dobësimi) dhe një të vetme është. Duhet të jetë më e mirë, këshillojnë që qarqet kulture vizitë Explorers dhe ngjashëm dokument në intervalin e ditëve disa fusha me mjaft të zakonshme, të çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture. Do të kishte gjetur, se situata është në zhvillim shumë të ngjashme si në afërsi dhe në fushat e forma të rregullta. Eksploruar fushat me çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture do të jetë diçka ndoshta e tyre nën nivelin. Do të jetë më e mirë në vend vazhdojnë lënë ato ëndrrat e vazhdueshme e tyre ëndërr për jashtëtokësorët dhe makinat e tyre fluturuese misterioze, energjitë e infeksioneve fungale dhe insektet që mund të vrasin aq shpejt në gjendje Kjo nuk është edhe një release rrjedh (shih).

 

----- FAKT se është e mundur, për shembull, se rrezatimi me mikrovalë të arritur efekte të ngjashme në indet e bimëve (nuk testuar repeatable, dhe shumë të dobët dokumentuar), është e mundur për të krahasuar lloj volgende e arsyetimit: qeni im ka katër këmbët. Një mace ka katër këmbët. Qeni im është një mace (Po, kryeministri). Pohim, që veprimi i mikrovalë do të dëmtojë indet bimore, me siguri do të jetë e mundur për të besuar, por pretendojnë se veprimi i mikrovalë do të shkaktojë zgjerim i nyjave (p.sh. elb) është e mundshme pa ndonjë eksperiment verifikimin e përshkruajnë si një falsifikim. Argumenti ka një kuptim të ngjashëm, sikur dikush pas gjetjes mbetjet e mishit të gatuar nga periudha e viteve 6000 pretendoi parë, Që vendasit kishin soba me gaz, elektrike dhe furrat me mikrovalë. Sot është me siguri krejt e pamundur për procesin e mishit në një mënyrë tjetër ...

 

Fundi i Gabimeve --- seksionin (ndoshta do të zhvendoset më pas në një tjetër faqe) -----

 

 

 

Iluzionet. Një grup tjetër i rëndësishëm i teorive,

 Që nuk mund të përshkruhet vetëm si gabime, janë Iluzionet padiskutueshme dhe mistifikimit shënjestër, gënjeshtra dhe dezinformata, në kufi me teoritë e konspiracionit, duke përdorur tmerrshëm injorancën e vë audienca. Ata, natyrisht, këto vende kanë tendencë për të shmangur, sa më shumë të jetë e mundur, por nganjëherë kjo nuk është mjaft të jetë e mundur. Lexuesit mund të bëjë të paktën një ide e përafërt e sa plehu mister që kanë të bëjnë studiues raste serioze duhet të kërkoj përmes.

 

Hesemann, M. : Lidhja kozmik: Formacionet Worldwide Pri dhe kontaktet ET

Në ndikuar kulture të lartë të frekuencave valët elektromagnetike në bandën gigahertz ulët pjesë. Ato Elektronet thuhet ngacmuar në atomet e tokës dhe bimëve dhe të nivelit të lartë të energjisë. Balancimin e niveleve të energjisë do të rritet pikërisht se këto anomali janë manifestuar në agrosymbols. (Jo citim i saktë, e përkthyer nga anglishtja mbrapa)

(Çdo prova? Shënim Jl)

 

Iluzionet të ndryshme të ndërtuara rreth rrethit gjeometrisë kulture - madje edhe i panevojshëm për të specifikojë shembuj, vetëm të hyjë termin në një motor kërkimi. Pikërisht grafikët Same dhe rezultatet mund të merret, nëse ajo do të jetë subjekt hulumtime të ngjashme çdo molekulë, atom, kristal. Struktura e pemë gjethe (venation), dhe të tjerët, dhe më shumë.

 

Iluzionet diçka nuk janë vetëm, disa janë gënjeshtra të drejta të plota:

nga faqet e internetit UFO klub Zablesk

... Mostrat janë dërguar për të gjetur nëse bimët janë nën ndikimin e rrezatimit mikrovalë.

... Konfirmoi se ajo ishte po.

Ata u dërguan ku, kur, nga kush?

ekzaminuar ata që, si, çfarë arsyetuar nëpërmjet saj dhe deklaratë të ngjashme?

Përdoret në metodologjinë e hulumtimit?

Përcaktuar si ishte frekuenca e rrezatimit?

çfarë është një idiot në gjendje të nënshkruajë me diçka si kjo? (Nëse deklaratë të thatë dhe të ngjashëm ekziston në të gjitha)

çfarë është një idiot Similary gjendje të thatë, në të gjitha akuzat keshilla krejtësisht publikuar kudo?

 

Fundi --- e deluzione, të cilat ka gjasa të zhvendoset diku tjetër --------------

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Një projektuesi e di se ai nuk ka përsosmëri arrihet kur ka mbetur asgjë për të shtuar, por kur nuk ka mbetur asgjë për të marrë larg. A.de Saint-Exupery
Ju nuk mund të lë. Fituesit nuk lë, dhe kurrë nuk quitters fitojë. Ted Turner
Në të gjitha gjërat e natyrës ka diçka të mrekullueshme. Aristotle
z