Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-energji-e-shpërthim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Energjia e shpërthimit

Shkarkimet e rrufe në pikën e ndikimit dhe të krijojë valë shoku ekuivalentin presion për një shpërthim

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Me shumicën e njerëzve Mosbesimi në një gjë është themeluar mbi një  GCLichtenberg besim të verbër në ndonjë gjë tjetër.
Në fillim nuk kishte asgjë, e cila shpërtheu. T.Pratchett
Nëse ju nuk mund të shpjegojë atë thjesht, ju nuk e kuptoni  A.Einstein atë mjaft mirë.

Qarqet Pri , shifra Pri: presion dhe valët shoku

PagPh
Shkarkesë rrufe Veprat në pikën e ndikimit si kilogramë shpërthim afër disa nga TNT, më edhe shumë. Njëjtën mënyrë edhe manifestohet duke rezultuar në presion dhe valë shoku. Efektet pak mekanike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Efektet energjetike e shkarkimeve rrufe në qarqet kulture

(Pjesa e bilancit shkarkimit rrufe energjisë)

 

Një listë e disa pronave fizike të shkarkimeve rrufe është përfshirë në faqen Fizikë

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Zbulimet Alfred Nobel janë karakteristike; eksploziv fuqishme mund të ndihmojë njerëzit të admirueshme Kryen detyra. Ata janë Mjetet edhe të shkatërrimit të tmerrshme në duart e kriminelëve të mëdhenj që çojnë popujt në luftë. Pierre Curie
Rrokut janë njerëzit nicest për të fotografuar.  Bailey David Ata nuk kanë inhibitions.
z