Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-anomali-pranë-Pri-qarqet (menu) . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - anomalive
Ka Përshkruar ishin me të vërtetë shumë lloje të anomalive pranë qarqeve kulture shumë të gjetura ndonjëherë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Malt të mirë, elb, birrë, fabrikë birre, pirja.

Për shkencëtar nuk është gëzim në vazhdim të vërtetën që Gati counteracts të vërtetën paanesie Revelations.  H.P.Lovecraft
Muzika është forma më e fortë e Magi. Marilyn Manson
Dhurata e fantazi ka bërë më shumë për mua se sa talentit tim për thithjen e njohurive pozitiv.     A.Einstein

Qarqet kulture , pictures kulture, anomali afër dhe Brenda

PagPh
Jo vetëm anomali elektromagnetike e karakterit. Absolutisht të gjithë, pa përjashtim, e mundshme do të shpjegojë plotësisht fakt relativisht e thjeshtë, që kjo pikë pranë fundit ndodhi (disa ditë) dhe shkarkimi rrufeja.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Paraqitje

problemi i anomalive është përmbledhur si një version paraprak përkohësisht në faqe anomalive

 

Mirë fabrikë birre, elb, uiski, pirja, birrë, birrë.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Pirja e mirë, fabrikë birre, elb, birrë, birrë, uiski.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë të kërkuar për të kuptuar sekretet pas eksperimenteve të mia kimike dhe pas proceseve në natyrë.  Richard Ernst
Prek qeverisë gjithçka kthehet në kar. Ringo Starr
Çfarë e bën shkretëtirë e bukur është se ai fsheh diku një pus. A.de Saint-Exupery
z