Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-shëndetësore-rrezik-efektet . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efektet rrezik për shëndetin
Në fushën, ku goditi rrufeja, dhe helmet pritshme numër të rrezikshme: CO , EDP , komponimet psikoaktive
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Një projektuesi e di se ai nuk ka përsosmëri arrihet kur ka mbetur asgjë për të shtuar, por kur nuk ka mbetur asgjë për të marrë larg. A.de Saint-Exupery
Ju nuk mund të lë. Fituesit nuk lë, dhe kurrë nuk quitters fitojë. Ted Turner
Në të gjitha gjërat e natyrës ka diçka të mrekullueshme. Aristotle

Qarqet kulture , pictures kulture, Efekte rrezik për shëndetin

PagPh
Shumë serioz paralajmërim!   Ju jeni duke vizituar ndonjë vend rrethi kulture në përgjegjësinë tuaj. Nuk mund të jenë të pranishëm Përqendrimet e larta të Helmet vërtetë shumë e rrezikshme, kryesisht CO (monoksidit të karbonit - Killer padukshme). Gjithashtu dioksidit të karbonit, organike poissons rrezik, të komplikuara dhe komponimet Silicium karboni.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Shkarkimi i rrufesë, e cila transmeton në rastin e thatësirës mbi-mesatare ekzemplarëve dhe sasia e energjisë, në sajë të një shumë që do të ngarkuar tren mallrash herë rrethit të ndryshme rreth globit, me thatësira në gjendje për të prodhuar një sasi e madhe e kimikateve toksike nëntokësore, që do të jetë në gjendje të deh dhe të vrasin të gjithë popullsinë e qyteteve. Vetëm për shkak të faktit se ata janë lëshuar Drejt sipërfaqe shumë ngadalë, dhe edhe Sepse shumica dërrmuese e tyre janë agjentë shumë reaktive, që brenda disa centimetra të lëvizjes nëpërmjet strukturave nëntokësore Menjëherë reagojnë me rrethinë dhe me njëri-tjetrin dhe në sajë të se shumica e tyre (fat të mirë) recombines të formojnë produkte të konsiderueshme më pak të rrezikshme ose tërësisht jo-toksike. Kjo është një nga arsyet kryesore, Kjo është një shumë njerëz, të cilët kanë vizituar kurrë qarqet kulture, borxh për atë thay janë ende gjallë.

 

Simptomat tipike të helmimit Caktuar

Duke iu referuar: një numër mjaft e substancave toksike në nëntokësore mund të vazhdojë të qëndrojë, gjatë vizitës çdo vëzhguesi. Është e mundur të vërehet se disa njerëz në vende tezat sillen në mënyra shumë të pazakontë.

"Someones janë medituar në formë, të tjerë duke u lutur, dikush snuffling terren etj .. "

 

Për shembull, një nga vëzhguesit më të famshme të fenomenit të njohur si qarqet kulture, Lucy Pringle, përshkruan në një ose dy faqet e internetit lojra simptomave të drejtë mjaft tipike të njerëzve të helmuarve nga doza sublethal e komponimeve toksike vdekjeprurëse ose droga, është e mundur të kërkoni lidhje që çdo toksikolog.

 

Gjithsesi, të gjithë ata janë nën ndikimin, nuk mund të ndodhë dhe të prekë monoksidit të karbonit - CO (dhe shumë të ngjarë se është me të vërtetë atje). Simptomat e përshkruara Shumë prej tyre janë të ngjashme me atë të botimeve toksikologjike, sikur ata ishin kopjuar nga atje.

 

Gjithashtu nuk mund të jetë një tepricë të dioksidit të karbonit CO2 , tashme me Vëzhguesve që lehtë mund të ia zunë frymën pak, dhe pasojat në këtë rast mund të jetë shumë e ngjashme me efektet e drogës. Simptomat edhe përshkruar në botimet toksikologjike. (Përmbajtja Normal në ajër - 0.03% 2% - simptomat e para të helmimit, 5% - dhimbje koke, 20% - vdekja).

 

Arsyeja kryesore, pse CO dhe CO2 mund në vendin Më shumë gjasa të ndodhë, me të vërtetë, në nëntokësore që do të jetë një pjesë të madhe të shumës së materialit organik të djegur larg: mbetje bimore, humus, rrënjët e pemëve të masakruar kohë më parë. Materiali në nëntokë ende mund të djegë edhe gjatë disa vizitave të Vëzhguesve, si grumbull në prodhimin e qymyrit të drurit, me të gjitha pasojat e veta. Përmbajtja Rritja e CO dhe bashkë 2 në atë vend përshkruar mund të shkaktojë për këdo që është i pranishëm atje. Është e qartë se ai është njohur dhe dokumentuar fakti, që solli kafshët nuk do të jenë disa nga That Explorers, sillen alarmuar shumë. Ndoshta do të jetë e dobishme në qoftë se ther veshur një kanarinë në një kafaz (shih Xhuxhi Kuq, episod ...)

 

Rekomandim shumë i fortë për të gjithë vizitorët rrethit kulture në çdo kohë në të ardhmen. Merrni atje CO dhe CO2 metra përqendrimit në ajër, apo thjesht preferojnë të ftojë dhe të punëtorëve dhe laboratorike toksikologji.

 

Dikur më vonë, këtu do të raportohen më shumë simptoma, kjo nuk është e mundur të zbatohet vetëm si një efekt të CO dhe bashkë 2 . Shije metalike, edhe Përshkruar në faqen e internetit LP, që është tipike për shembull kur helmimi me plumb (kujt komponimeve në këtë fushë do të jetë vërtetë e vështirë për të gjetur). Efekt të njëjtë mund të duket edhe për shkak të disa komponimeve organike, që do të jetë e ekspozuar në tokë krijoi këtë energji të madhe, tensionit të lartë, proceset elektrolizë dhe thermochemical.

 

Shih për shembull Lucy Pringle faqet. Dekada përsëritur shoqëron Ata të interesuar në vende, ku mund të duket e lartë Përqendrimet e Helmet jashtëzakonisht e rrezikshme, çfarë mund të zbulohet nga simptoma relativisht lehtë të përshkruara (disa prej tyre janë me të vërtetë shumë tipike për abusement drogës). Toksikologët ngjashme aktivitet definitivisht nuk do të lëvdoj. Si dhe një kirurg lokale, e cila u ngjarë ndonjëherë është konsultuar në lidhje me efektet e ekspozimit se kushtet lokale të "derra gini" shkon atje.

 

Pilotët Kush freskohet reaktorin Çernobilit me helikopter dhe rërës nga Kur Ata stivosur pas tre fluturimeve nga një helikopter dhe eci në shkurre të vjella, Përshkruhet thjesht dhe shije metalike. Kjo është e mundur vetëm pyesni Ata që mbijetuan deri në ditët e sotme.

 

Gjithashtu është e mundur, që në tokë për shkak të elektrolizë, shkëputje me tension të lartë dhe temperaturë të lartë është krijuar e shumave të konsiderueshme të hidrogjenit atomike, është i njohur për të reaguar shumë më lehtë dhe mund të shkaktojnë shfaqjen e një shumëllojshmëri e komponimeve të rrezikshme për bimore dhe shtazore Organizmat . Pjesë e tij mund të jetë i pranishëm për një kohë të shkurtër si një plazmë.

 

Sigurisht kjo është fakt shumë lehtë të verifikueshme të cilat në vend të prekur nga rrufeja mund të ndodhë shumë "komponimet e shumë specifike" radikalet e lira, komponimet e ndonjë elemente të pranishme në tokë me një numër oksidimi të lartë, që ka usuall mungojnë. Ata në përgjithësi janë më toksike gjithmonë të konsiderueshme, në sajë të potencialit shumë të lartë Redox: pa oksigjen, në formën e O 2 nuk do të ekzistojë jeta, ndërsa të gjitha përbërjet e tij, ku është më shumë se dyvalent janë shumë toksike. Nuk mund të ndodhë ozonit edhe O 3 dhe produktet e saj të reagimit, Silicates gazta dhe substanca të tjera, shumë dëm për shëndetin. Është interesante se siguria në këtë Autoritetet Respekti nuk kanë filluar ende interesin më të ngushtë në këtë çështje. Fëmijët lule e barit me squats jeni duke vizituar se vendet sikur të kishte birrë shpërndahen falas - falas, gratis, nevoje, falas. Madhëria e saj mund të ketë aktivizuar disa lojëra të Shërbimeve Sekrete, James Bond sapo ka asgjë për të bërë, për të mos përmendur e Inspektorit Clouseau.

 

Siç është përmendur tashmë në faqet e tjera të kësaj faqe, karakteristike më të mirë të aktiviteteve, që shumica dërrmuese e vizitorëve Qarqet Pri janë mjaft padashur kënaqin, është "Dozat ekspozitës sublethal e kimikateve helmuese vdekjeprurëse", e cila në shumicën e rasteve pothuajse indistinguishably nga Efektet e ekspozimit të drogës. Të gjitha drogat janë në fakt Substancat helmuese vdekjeprurëse (për shembull, nikotina alkoolit), shërbyer në doza sublethal. Ata pohojnë njeriun në gjendjen në të cilën vdekja është shumë më afër tij se në rrethana të tjera (dikush thotë adrenalina), dhe freaks shpejtësisë janë të lumtur për të kënaq në këtë situatë, edhe përsëritur.

 

Nuk ka asgjë për të gjithë vizitorët në qarqet kulture rreth botës Than fuqishëm paralajmërojnë se me të vërtetë vënë një shumë vëmendje. Ata duhet të kishte, por shumë të subliminally, dhe mbi të gjitha krejtësisht të padashur, gati për të bërë një nga freaks shpejtësi (më saktë, ata prej tyre të cilët nuk janë ende). Lajm i mirë për ta mund të jetë mesazhi, që pas leximit dhe të kuptuarit e këtij informacioni tashmë ata mund të vazhdojnë atë mjaft qëllimisht.

 

Simptomat e helmimit nga monoksidit të karbonit

Në koncentrim 20% e carboxyhemoglobin janë raportuar dhimbje koke, ngushtësi në gjoks, në 40-50% me nauze, të vjella shtuar dhe dëshirën që koke po bëhen më të rëndësishme. Bëhuni trazirat vizuale, ndryshimet e sjelljes. Mbi 50% e viktimës bie në një koma, hipotension, mydriasis, arrhythmia mund të ndodhë. Pas monoksidit të karbonit helmim janë raportuar çrregullime të personalitetit dhe kujtesës, mund të zhvillojë psychosyndrome organike

Ndihma mjekësore e parë , J. POKORNY , Galen 2005, p.231 ( Ndihma mjekësore e parë )

 

Burime të tjera:

Shumica dërrmuese e simptomat e helmimit nga monoksidi i karbonit (CO) janë probleme jospecifik, njëjtë si sëmundje të tjera të tjera të përbashkëta (ftohjet, duke filluar me infeksion viral, problemet e zorrëve, helmimit me ushqim, goditje, etj).

Ndër të tjera, shpesh vjen palpitations edhe, dhe arrhythmias.

 

Simptomet e duke qëndruar në një ambient me përmbajtje të rritur të CO2

, Hyperventilation lëkurës ngrohtësisht djersitur, dhimbje koke, hipertensionit, dullness, Pamundësia e të menduarit të qartë, gjendje kome dhe konvulsione

(Shënim: në rastin e disa individëve dhe pamundësisë may dullness e të menduarit të qartë do të thotë simptomë mjaft unspecific, i cili nuk varet aspak me përmbajtje të shtuar të CO2 në një mjedis)

 

 

Shije metalike: shembull tipik si helmimi me plumb, por helmet shumë organike edhe, që nuk përmbajnë ndonjë metal. Për shembull, pas një pickim gjarpër me zile.

Enciklopedia e toksikologjisë , Wexler et al ., fq 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanides (fq. 272):, të vjella të përzier, dhimbje barku barkut, humbje e oreksit, intoleranca ndaj ushqimeve të caktuara, ngopje, photosensitivity, dispepsi, dysgeusia (shije metalike), konfuzion mendor dhe letargji

 

DTIC (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Onkologji; Neosar - Pharmacia)

(P. 396, Shtojca 2, të përdorura në kimioterapi)

Toksiciteti akut: Përzier dhe të vjella; Tipi 1 (anaphylactoid) hypersensitivity, djegia e fytyrës dhe shije metalike, blurring vizuale

Toksiciteti i vonuar: Bone palcë depresioni, alopecia, cystitis hemorragjike, sterilitet (mund të jenë të përkohshme), infiltrates pulmonare dhe fibrozë, hyponatremia, leucemia, kanceri i fshikëzës; papërshtatshëm sekretimit ADH, toksiciteti kardiak; amenorrhea

 

Coprin - substancë aktive e Coprinus 

Simptomat: metalike, shije fytyrës djegie, dridhje, të vjella dhe diarre

(Toxikologie.pdf Speciale, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmakologji dhe Toksikologji)

marramendje, tringëllimë në veshët, lodhja, mydriasis (f. 581)

CO2 : (fq. 592) Gjatë përqendrimeve shtim të transformohet tachypnea, dhimbje koke, nervozizëm, djersitje, konfuzion dhe excitability rritur. Mund të pasojnë, apatia konvulsione dhe gjendje kome.

 

Oh, Perëndia im, Perëndia im oh, oh mallkuar! Kjo është chilling, me të vërtetë gooseflesh ...

Gupta, RC, Manual e toksikologjisë të luftës agjentëve kimikë, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, p 593

lexuar atë për veten tuaj, nga mesi juaj, ju lutem.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Një shkencëtar që nuk mund të kryejnë atë që ai ka kryer, ka arritur asgjë.  Walter Reisch
Asgjë nuk çon shkencëtari në mënyrë humbur si një e vërtetë e parakohshme.  J.Rostand
Kur një shoku thotë: "Kjo nuk është paraja, por parimi i gjë," është e para. Kin Hubbard
z