Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Celakovice 2008 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Pri Celakovice 2008
Fotografuar nga një tren, nuk u vizituan.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Dobësia jonë më e madhe qëndron në dhënien e lart. Mënyra Ura Disa të ketë sukses është gjithmonë kohë për të provoni vetëm një më shumë.  T.A.Edison
Kopje nga një, ajo e quajtur, plagjiaturë nga dy kopje, kjo është hulumtim. W.Mizner
Alienet paligjshme kanë qenë gjithmonë një problem në Shtetet e Bashkuara. Pyetni ndonjë indiane. R.Orben

Qarqet kulture , pictures kulture, Pri Celakovice 2008

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Për shkencëtar nuk është gëzim në vazhdim të vërtetën që Gati counteracts të vërtetën paanesie Revelations.  H.P.Lovecraft
Muzika është forma më e fortë e Magi. Marilyn Manson
Dhurata e fantazi ka bërë më shumë për mua se sa talentit tim për thithjen e njohurive pozitiv. A.Einstein
z