Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Elektromagnetizmi . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Elektromagnetizmi
(Qarqet Pri - përshkrimi hyrës)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Ju kurrë nuk duhet të bast kundër asgjë në shkencë në mosmarrëveshje prej më shumë se rreth 10 12 's 1  E.Rutherford
E pamundur është një fjalë që të gjendet vetëm në fjalorin e budallenjve.  N.Bonaparte
Lumturia e vërtetë vjen nga gëzimi i veprave bëhet mirë, oreks i krijimit gjëra të reja ..     A.de Saint-Exupery

Qarqet kulture , pictures kulture, modelet elektromagnetike

PagPh
qarqet kulture - Ndikimi i forcave elektromagnetike në formën e modeleve në fushat kulture

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektromagnetizmi

Sipas teorisë se shkarkimi mund të largohet në gjeth dhe strukturat e tyre të indeve dëme directionally orientuar fillestar mund të shpjegohet tufa e gjeth Shpesh në këmbë në qendër të modelit. Ndërsa ata janë të paktën si i dëmtuar rëndë, por dëmtimi i tyre nuk duhet Gati si orientim intensive drejtuar clockwise ose kundër akrepave të sahatit. Drejtimi i tyre e dëmit fillestar është shumë më drejtuar në qendër të rrethit, shumë më shumë për të mbështetur veten e tyre (teepee) dhe gjeth përreth pjesëmarrëse në "efektin domino" janë thjesht "orbitting ato." Pavarësisht nga fakti se teepee sistem që vëllimi shumë të konsiderueshme qendrore gjeth forcon. (pic, graph)

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike. Kështu ata mund të veprojnë si hala busull magnetized, dhe forcat elektromagnetike janë çast deflecting ato në terren në një drejtim clockwise ose kundër akrepave të sahatit, në varësi të drejtim, raporti relativ dhe diferenca fazë të rrymave elektrike passaging. Ndryshimet e përkohshme mekanike dhe tensionet mund të krijojë disa dëme edhe Ndërkohë padukshme mekanike, të orientuar në drejtim. Të tilla dëmton mikroskopike directionally orientuar janë në gjendje për të gradual në rritje i indeve të dëmtuara pas shkaktojë gradual directionally orientuar Bending të gjitha gjeth në një drejtim (CW ose KAK). Fushat magnetike e një shkarkimeve rrufe janë mesatare së paku dhjetë mijë herë më i fortë se ajo e fushës magnetike të Tokës. Një pjesë tjetër e punës mund të kryhen nga sajë të mëdha elektrostatike forcat për këtë gjethet e bimëve dhe gjeth sillen si gjethe dhe gjeth e electroscopes. Diametra e qarqeve Përafërsisht Përfaqëson gamën e forcave shkarkimeve rrufe elektromagnetike. Përveç kësaj të gjitha ato që, duke iu referuar: model kulture paraqitet së paku disa ditë, nganjëherë deri në disa javë pasi goditi rrufeja. Kjo është për shkak se indet e prekura bimore dobësojnë shumë ngadalë, për shkak të inercisë të madh dhe si pasojë shumë ngadalë vazhdim ndryshime në bimë ( EPP , Kronologjia ). Sepse ndonjëherë në lokalitetin mund të marrë ndërhyrje vend shumë komplekse dhe rezonancën, ajo nganjëherë mund të krijojë një model shumë të ndërlikuar. Një shkarkesë rrufe të vetme rrezaton energji në lokomotivë elektrike e cila do të udhëtojë mijëra kilometra. Mesatare (!) Shkarkimi. (Shpjegim thjeshtuar)

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkencëtari më i mirë është i hapur për të përjetuar dhe fillon me romance - ideja është që possible.sible asgjë.  R.Bradbury
Fun është si sigurimit të jetës, që ju të merrni më të vjetër, kushton më shumë.  Kin Hubbard
Pasuria, duke parë që nuk mund të bëjë ajo budallenj mençur, i ka bërë ata me fat.  M.de Montaigne
z