Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-biologë . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Biologji
Do të përshkruajë disa nga parimet biologjike dhe efektet ndodhin gjatë dobësimit të bimëve
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Elb të mirë, birrë, pirja, mortaja birre.

Çfarë është një shkencëtar pasi të gjithë? Ai është një njeri kurioz duke kërkuar nëpërmjet një vrimë e çelësit, arrows e natyrës, duke u përpjekur të dinë se çfarë po ndodh. J.Y.Cousteau
Ne nuk e dimë një e milionta e një për qind për çdo gjë. T.A.Edison
Ju nuk mund të nënvlerësojnë marrëzi e publikut të gjerë.  S.Adams

Qarqet kulture , pictures kulture, efektet biologjike krijimin

PagPh
qarqet kulture

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Qarqet Pri kundrejt biologë

 

Mirë fabrikë birre, uiski, birrë, pirja, elb, birrë.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Pirja e mirë, birrë, elb, fabrikë birre, birrë, uiski.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ashtu siç Rritja e vazhdueshme e entropisë është ligji themelor i universit, kështu që është ligji themelor i jetës të jetë gjithnjë e më të strukturuar dhe shumë e lufta kundër entropisë. V.Havel
Historia është shkruar nga fitimtarët. W.Churchill
Kur unë isha një fëmijë, na u desh të mbështetet në imagjinatën tonë për argëtim. T.Brooks
z