Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-qendrore-vrimë-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efekti qendrore Pinhole
si është e mundur për të bindur, Shkarkimi Rrufeja është me të vërtetë në gjendje të krijojë disa si kjo
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Tragjedia e madhe e shkencës është Vrasja e një hipoteze të bukur nga një fakt të shëmtuar.  T.H. Huxley
Kur ju bëni gjëra të drejtë, njerëzit nuk do të jetë i sigurt që ju keni bërë asgjë në të gjitha.
Unë kurrë nuk bëri asgjë nga aksidenti, as ndonjë nga shpikjet e mia vijnë nga aksidenti, ata erdhën për të punuar. T.A.Edison

Qarqet kulture , pictures kulture, Efekti Qendrore Asshole

PagPh
Motoja: Kur ballin shkarkimin godet sipërfaqen e tokës, energjia vazhdojnë nëntokësore. Qindra e mijëra Amper. Jo gjithmonë njësoj - drejt poshtë, anash, metra edhe Disa në sipërfaqen e tokës.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Shumë shpesh është në qendër të modelit gjetur "dhe vrima pin". Siç tashmë Rekomandohet Lightning në faqe, ose subpages shumë, nuk shkarkon Rrufeja duhet me të vërtetë "shumë punë" për të bërë diçka të tillë. "Shkopinj" Për tokën në 100-200.000 kilometra në sekondë, dhe brenda një microseconds disa mund të transmetojë një thatësira e sasisë së energjisë, disa të mjaftueshme për të përzënë lokomotiva elektrike për shumë orë. Si do të jetë me kalimin e kohës nga një pamje e qartë shoqëruese të vendosura këtu, në shumë vende ku godet rrufeja shkarkimit, me të vërtetë krijon diçka të tillë. "Pak" Explorers hutuar nga qarqet Pri Pak fat të keq ia atribuojnë krijimin e tyre si "njerëz të bërë" - mendjemadh, string array, etj. Nuk ka asgjë tjetër hap sytë e mundshme se ata. Ndoshta ajo do të fillojë të mjaftueshëm imazhin e një, i cili tregon, se si do të duken të gjithë, i cili do të jetë që në të njëjtin vend pikërisht në këtë moment, kur kishte një vrimë në tokë e krijuar nga autori i saj me të vërtetë reale.

 

thejakartaglobe.com

"Ne kemi gjetur një vrimë 25-centimetër-thellë dhe katër centimetër e gjerë në qendrën e rrethit kulture që ne besojmë se është bërë nga një fushë apo një tub," tha ajo.

 

"Ne do të gjeni kush e bëri këtë dhe të zbulojë motivet e tyre", Sleman adjutant shefi i policisë Sr. Comrat. Ramaini Irwan tha.

 

Irman Ramaini mund të marrë një sy gjumë, dhe në vend të mos përpiqen për të gjetur autorin e atij model. Dëshira e mirë për atë, jo të vërtetë të plotësuar modelet reale autorin në çdo kohë në të ardhmen gjatë tërë jetës së tij.

 

Siç tregohet në shtypin e përditshëm, disa vizitor i fenomenit ai në fakt që vendi është takuar me të vërtetë me një "koleg" të autorit të vërtetë të formave të rregullta, dhe ne nuk kemi asnjë zgjidhje, por të uroj atij prehje të përjetshme ...

 

 

 

 

Deklaratat këtu sapo kuotuara janë në konflikt të drejtpërdrejtë me pretendimet e shumë vetë-shpallur "ekspertë" në qarqet kulture, që janë të angazhuar në temë për dekada të tëra.

 

Por Ray Cox, kryetar i Qendrës për Studime Rrethi Pri, thotë se të gjithë, por modelet më të thjeshta janë krijuar nga njerëzit

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Azhurnimi i fundit: e enjte, gusht 12, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (Gusht 2001)

Për shembull, Colin Andrews, (në vitin 2001 ai iu përkushtua qarqet Pri 18 vjeç) kishte deklaruar se 80% e qarqeve kulture të rregullta janë fakes bëra nga njerëzit. Kjo është në kontrast të plotë me deklaratën e kësaj teorie të re, argumenton që ai dhe thatësira e madhe dhe idiots aq shumë nuk janë në të gjithë botën për të krijuar diçka të tillë. Nga njerëzit janë krijuar të vërtetë nën pjesë e një për qind të të gjitha formave të gjetura dhe të pabazuar rregullta dhe të parregullta në misër. Përmendur në artikull është sugjeruar edhe BBC, që do njerëzit janë krijuar forma Sidomos thjeshta. Por, ashtu si në shumë vende www.cropcirclesonline.com provuara përsëritur për shkarkimin rrufe nuk është asgjë më e lehtë se opsioni krijuar një rreth të thjeshtë vetmuar kulture. Ajo do të paraqiten shpesh ajo shumë ditë pas shkarkimit rrufe, e cila plotësisht confounds studiuesit. Përveç kësaj, konfuzion më shumë, shumë më i madh, studiuesit sjellin çështje të tjera që ndodhin në vend. Por kjo është një kryevepër e vërtetë, krem ​​mbi tortë, kryevepër mostër, një kryevepër e natyrës sonë Nënë, kështu që shkon vetëm për të treguar se një nga ne (mua, ju, ne, ata, njerëzimi) është në gjendje, mund dhe do të për çdo herë loop pothuajse budalla Kur ajo i pëlqen.

 

Vrima e pin

Vrima e pin, dhe këndonin me zë të lartë vaunted nga skeptikët misteret e çmendur dhe studiuesve në mbarë botën, i miratuar nga ata në qiej, dhe shumë më të lartë.

 

Vrima e pin, si dëshmi më e madhe e faktit që qarqet kulture janë bërë nga njerëzit. Vrima e pin, se kujt krijimi (heqja e materialit) nuk është nevojë për të shpenzuar më shumë se një joules disa të energjisë. Për shkarkimin rrufeja është me të vërtetë asgjë më e lehtë se sa një "vrimë për pin për të" prodhuar Similar në momentin e saktë kur fërkimit në tokë. Kjo përdor për (vlerësim shumë i përafërt) ndoshta shumë më pak se 1/1, 000,000,000 të energjisë së saj gjatë atij rrugën ndërmjet qiellit dhe transmeton tokë dhe rrezaton. Të tilla të ngjashme "vrima pin" (saktësisht të njëjtën mënyrë Dalin) ndoshta dalin në fushat dhe grasslands në mbarë botën një shumë prej mbi një miliardë çdo vit. thatësira dhe në rast do të jetë fatkeq krijuesit rrethi kulture të vërtetë drejtimin e një shumë para se ajo ishte e të gjitha të bëra deri, që do të kishte Ata të gjithë kishin këmbët e sheshtë. Pavarësisht nga fakti se në këtë rast gjatë thatësirës tyre dhe vizitave të shpeshta në fushat e drithërave të pashmangshme do të ndonjëherë të takohen me autorin e djathtë të qarqet kulture në fushat, dhe më pas do Fermerët në disa pika në fushat misrit në vend të korrur rastësisht shpërndara krijuesit rrethi kulture ose pjesët e tyre.

 

Pavarësisht nga mundësia e thjeshtë dhe e lehtë, që ishte një studiues në gjendje të marrin mbi vendndodhjen dhe mostër e tokës, dhe nuk informojnë për këtë studiues të tjerë.

 

Pas një ekzaminim i detajuar i shumicës së thatë Shpallur "vrima pin" do të shfaqem hulumtuesit rrethit kudo në botë vetë kanë ardhur në përfundim i pashmangshëm në të kundërtën Kjo është krejtësisht e pamundur për të krijuar ndonjë vrimë identike duke i shtyrë poshtë çdo subjekt në terren dhe tërheq atë përsëri. Thjesht vërtetueshme nga një demonstratë të thjeshtë.

 

Formë karakteristike - tashmë nga forma mund të jetë relativisht e lehtë të konkludohet se vrima pin janë formuar pjesërisht mekanike, pjesërisht nga proceset termale, të cilat mund të demonstrohet nga një eksperiment të thjeshtë ose simulimi kompjuterik, i cili nuk do të zbatohet akoma. Ende.

 

Disa "vrima pin" Menjëherë pas Bëhuni gjenerata e tyre dhe të përkohshme "pranverë miniaturë", nga i cili rrodhi në përzierje nxehtë sipërfaqe të ujit, avull dhe baltë. (foto) Një shkarkimi i rrufesë me Vendosja nën tokë në një ndarje të dytë disa orë kilovat (dhjetëra megajoules), e cila mban atje për një kohë të gjatë dhe të ngrohjes akumuluar, dhe Pokes ka shumë të tjera "të keqen", shumica e të cilëve do të jetë shpjegohet në faqet dhe subpages anomalive.

 

A ngjashme "burime natyrore" do të jetë në gjendje për të sjellë përpara nga thellësitë e tokës disa pluhurat bardhë (Sio 2 ). Zbulimi i tyre, duke iu referuar: Konsiderohet mund të jetë për shkak të natyrës së disa vendeve dhe rrethanat e gjetjeve të tyre në vend se të jetë një falsifikim. Jo në të gjitha rastet.

 

Shumë raste të ngjashme të "vrima pin" gjetur në vitin 2011, edhe në anglisht. Do të tregohet këtu, më vonë.

 

Kështu për herën tjetër, një herë dhe për të gjithë: "vrima kokë" nuk janë dhe kurrë nuk kanë qenë asnjë provë që qarqet kulture janë bërë nga njerëzit. Në shumicën e rasteve, kjo është pikërisht e kundërta. Të gjitha (ose shumica) e vrimave të thatë janë specifikuar pin, si qarqet kulture të bëra nga autori e tyre të vërtetë dhe i vetëm, dhe shkarkimi i rrufesë. Shihni fotografitë 1, 2. A ka ndokush në mesin e audiencës, cili do të jetë i gatshëm për të argumentuar, se kur është në fuqinë dhe natyrën e shkarkimeve rrufe të shkaktojë këtë, ajo nuk do të jetë në gjendje të "krijuar" në sipërfaqen e tokës në terren dhe për vrimë pin? Nga një gjë mund të jetë absolutisht i sigurt nderuar audienca. Pikërisht në këtë moment, kur u vrimë pin krijuar në terren, nuk ishte vetëm tani dhe të gjerë të paraqesë çdo krijues rrethi kulture, por edhe çdo njeri tjetër. Në qoftë se kjo kishte ndodhur në mënyrë që të jetë, do të ishte e pashmangshme pas disa kohë në një vend të thatë dhe e gjeti trupin e tij të vdekur, dhe në disa raste të rralla, madje as kjo.

 

Shkarkimi rrufeja është transmetuar dhe Radiating thatësirës dhe të madhe të shumës së energjisë, që do të ketë qenë për absolutisht asnjë problem (në disa raste të rralla, kjo varet shumë se si të saktë dhe me dashje "godet shenjen"), disa alias fatkeqe Similar vallëzimi dervishësh Rrethi kulture krijues për të shpërndarë mbi fushën e ushqimit disa zona hektarë dhe një re e pluhurit dhe disa mijëra olokaustin dhe jo fragmente tejkalon djegur madhësia e një top ping-pongu, si në qoftë se në afërsi të menjëhershme dhe brenda ajo shpërtheu disa qindra kg TNT.

 

Kjo është një afat-gjatë, të dhënat nga vëzhgimi hulumtim dhe matjen e shkarkimeve rrufe reale. Duke studiuar literaturën ajo është shumë e mundshme që të njoh nga afër me bilancin shkarkimin rrufe e energjisë, si dhe shkaqet e saj, sigurisht dhe pasojat. Gjithashtu një shumëllojshmëri e burimeve në dispozicion në internet. Random shembull Rakov - Shkarkimi Rrufeja (foto), Dhe burimi më i rëndësishëm: Rakov, Njeriut - Lightning: Fizikë dhe efektet . Kjo duhet të jetë një lloj të filluar "Biblën" për këdo që dëshiron për të mësuar ndonjë gjë rreth shkarkimeve rrufe.

 

Një shënim të Explorers

Eksploruesit e qarqeve kulture duhet të ndalet sa më shpejt të jetë e mundur në mënyrë kryeneçësi duke shpallur se "pas vrimë pin" në qendër të modelit është një shenjë e falsifikimit të saj nga njerëz të cilët u larguan string atje ... dhe kështu me radhë. Sigurisht askush nuk do të protestuar kundër pretendimi, se çdo popull, që janë duke u përpjekur për të krijuar disa qarqe kulture, janë shumë të trashë. Por me siguri të gjithë e kupton, se nuk ka rëndësi, sa budalla ndonjë Individët, Shenjat thatë të veprimtarisë së tyre, në mënyrë të lehtë që mund të dhuroj punës së tij, mund të lehtë të mbuluar, fshehur dhe të shkatërrojnë. Mjaftueshme e saj nga një lëvizje të vetme.

 

"Vrima Pin" u lanë në faktin se ai do të vendos dikush krejtësisht të ndryshme. Një, që nuk ka nevojë për të fshehur ndonjë shenjat e veprimtarisë së tij. As bën atë në fakt, në vend kundërta. Ata do të gjejnë Kur thatësira quajtur shënon herën tjetër, do të jetë më mirë për ta në stacionin e parë të fjalëve inkoherente babbling rrethit krijues kulture dhe hoaxer dhe falsifikator. Në vend të marrë jashtë kapelen e tyre, dhe falënderoj Perëndinë që nuk plotësojnë autorin e vërtetë në atë vend vetëm në atë moment kur ai ishte atje. I vetmi krijues i vërtetë i formave, puna e të cilit për dekada me radhë ata janë duke u përpjekur për të shqyrtojnë në detaje, dhe në përgjithësi ata nuk kanë pasur sukses në të gjitha. Do të përfundojnë ashtu si dhjetëra deri qindra kilogramë të kafshëve të vogla në tokë dhe në nëntokësore afër, që pikërisht në momentin, kur ai "mbërthyer një pin", mjaft i vrarë pa mëshirë, dhe do të bëhet njëjtë me ta.

 

Në kushtet e natyrës nuk ka ndodhur aq shumë, por kafshët quajtur vetëm që ishin të përfshira në zinxhirin ushqimor pak më herët se zakonisht tyre në rast. Në qoftë se ata ishin atje, do të përfshihet në zinxhirin ushqimor edhe në çdo vend të thatë dhe të punojnë vetëm rrethit krijues kulture. Në rastin e tyre, si një shtesë për përfshirje në zinxhirin e ushqimit, ajo do të jetë edhe dhe tatimet në marrëzi e tyre. Në një kohë të thatë, gjithçka autori vërtetë në atë vend kryer, duke përfshirë prodhimin e formave të rregullta, ai nuk ka punuar më shumë se opsion 1/1000000 e një të dytë. Do të të gjithë të çmendur kjo qarqet Pri hulumtuesit kishin shumë të fuqishëm Së paku një herë, ose të përsëritura disa herë, e millionths e një të dytë , dhe të mbërthyer në tokë në 100-200.000 kilometra në orë. Transmetohet dhe rrezatonte Gjatë thatë që një sasi e pushtetit, përmes të cilit do një udhëtimi elektrike lokomotivë Disa mijra milje, ose edhe shumë më të larta.

 

Nuk ka nevojë fare për t'u habitur që ka ai që vendi është ajo që nuk është, duke përfshirë anomali të ndryshme. Kjo mund të vërtetë të bëjë një "vrimë për Pin" është e mundur për të bindur nga dhjetëra e mijëra imazhe nga rreth web Cili ka dokumentuar efektet e shkarkimeve rrufe në asgjë. ( Google - gjeni foto, shkruani " grevë rrufe "+ çati , pemë , dëm apo diçka të ngjashme). Nga materiali mund të gjenden mjaft Gjykuar objektivisht, ajo që një shkarkesë rrufe është në gjendje të krijojë, madje edhe vetëm në aspektin e gjendjes mekanike. Ajo duhet të theksohet edhe Kjo puna e njëjtë e saktë do të mund t'i çlirojnë milimetër në çdo udhëtim të tij, e cila ndodhet në një mesatare prej dy kilometra e gjatë.

 

Pyetja e fundit, apo koment. Këto janë paradokse.

Si është e mundur, që ai, i cili bëri qarqet kulture, dhe që nga njëra anë ai arriti të punojë në konfidencialitetit të përsosur të thatë, në anën tjetër ishte aq budalla, se ai nuk u mërzit për të fshehur, hiqni thatë shenja shumë të shquar të Aktivitetet e tij? Ka kaq të drejtë tjetër për çdo lak në këtë pikë të paraqesë dy fenomene shumë të vështirë dhe paradoksale. Fenomene, të cilat janë shumë kontradiktore. Së pari, të punojnë në fshehtësi të përsosur, si një punë shumë të mirë të bërë, për neglizhencë të dytë dhe të spërkatur, e cila nga ana e tij duket si një punë e bërë shumë keq.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Kjo është cilësia e veçantë e budallait të perceptojnë Tullius Marcus Cicero gabimet e të tjerëve dhe për të harruar tij. 
Rregulli i parë i ngatërresë inteligjente është për të shpëtuar të gjitha pjesët. P.Ehrlich
Meshkujt janë të lindur injorant, jo budallaqe. Ata janë bërë budallenj nga arsimi. B.Russell
z