Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-unsorted-tekste-2 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Pjesa 1        Pjesa 2         Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5  

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com 

 

Pjesa 2

 

 

Lucy Pringle veten, një nga fenomeni dokumentuesit më të famshëm, mes të tjerash, merret me një elektromagnetike misterioze dhe ngjarjet elektrostatike në pikën e gjetjes së fenomenit qarqet kulture ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! Intervista diku është datë 2001, përmendet në shumë programe rreth qarqet kulture dhe intervistat me LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Kjo faqe është shumë e dukshme kujton shënimet psikolog nga intervistat me Individët nën ndikimin e drogës 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Plotësisht fenomene të njëjta dhe efektet 

 

pjesë e tekstit nga http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identifikuar ndjenja të ndryshme të pazakonta të njerëzve të pranishëm në vendin e qarqeve kulture)  

 

lista e kategorive dhe efektet e tyre shëndetësore: 

 * Oral - shije (metalike), dhimbje dhëmbi, etje të pazakontë 

 * Kafkës - koke 

 * Syrit - ndryshimet vizion, iluzion 

 * Auditory 

 * Zorrëve -, vjellje diarre, uri e papritur, etj. 

 * Sistemik - marramendje, gjunjët e dobët, dhimbje këmbë, etj. 

 * Mendor - Mendimi proceset e prekur, humbjen e kujtesës afat të shkurtër, ndjenja e panikut, terror, të keqen, paqe, dashuri dhe dritë, disorientation, dhe ndjenjën e Prezencës së  

(Fundi i citimit) 

 

absolutisht të gjithë pa përjashtim janë klasike, gati raste teksteve të drogës sindromi, ose helmimet nga një shumëllojshmëri të kimikateve. Ajo duhet të theksohet se, për shkak të asaj që ai kishte bërë kohët e fundit se vendi i vetëm mbi tokë dhe në nëntokë ndodh cekët, me të vërtetë, me të vërtetë nuk është e habitshme. Kishte qenë duke punuar në një sipërfaqe prej dhjetëra milimetra katrorë Disa (ose vëllimi i disa metra kub) Disa Miliona apo edhe miliarda ose më shumë e termocentralit Temelin në një kohë, madje edhe në qoftë se vetëm për një millionths disa e një të dytë ( mesatarisht 100) 

 

Shumë shpesh se Dëshmitarët rinumërimin një shumëllojshmëri e sëmundjeve syndromes është lënë, dhimbje dhe zvogëlon Ata në përgjithësi ndjehen të shëndetshëm. Nuk është çudi, sepse në trupin e tyre ato momente kanë më shumë gjasa që kanë të bëjnë me disa probleme krejtësisht të ndryshme. Në qoftë se dikush bie në ujë, Sigurisht Gjatë ndarje të dytë e ka harruar plotësisht se ai ishte i uritur, që ai ndjeu dhimbje në anën e Tij apo ai kishte një tik nervoz në syrin e Tij. 

 

"Shumë gra pretendojnë se kanë pësuar cikle menstruale dhe problemet anormale postmenopausal pas shkon në një rreth kulture të mirëfilltë"  

saktësisht të njëjtat simptoma ndodhin pas gëlltitje të drogës apo kimike helmim ...  

 

Lucy: Unë besoj se është një rezultat i fushave elektromagnetike që gjenden brenda rrethit kulture. di se Lucy brenda qarqet kulture është (ishte) fusha elektromagnetike, por nuk është në kërkim për të, se si ajo mund të lindin. Po, Lucy, nuk kishte fotografi të madhe elektromagnetike ... nga rrufeja. Dhe ndoshta ka ende qindra kilogramë kimikate shumë të rrezikshme, si droga apo Similary, madje edhe shumë më keq. Gazrave, joneve, molekula të rrezikshme, dhe megajoules e mbetura nëntokësore statik të energjisë elektrike. LIRM quajtur edhe efekti - Rrufeja Ndërprerja e magnetizëm mbetur - jo aq e rrezikshme.  

 

Sipas përshkrimit Ata janë simptomat absolutisht klasike të dehjes me ose helmet Substancat hallucinogenic. Është e nevojshme të theksohet, se vendi ishte brenda një pjesë të Millisekonda rrezatuar mbi tokë dhe nëntokë thatë nje masën e pushtetit, për të cilat tren mallrash kamion dhe çuan dhjetra e dimensioneve të mëdha (kamion i ngarkuar plot, raundi i 40 ton) qindra apo mijëra i kilometrave. Nuk mund të jetë shumë i thellë nëntokë dhe ka krijuar të madhe të shumës së emetimeve të ndotësve. Midis tyre mund të jenë të pranishëm, por një thatë pak si monoksidit të karbonit, por përveç që ende ....... jonet, çfarë është me të vërtetë vetëm gjetja e vetëm për "rasti-thekur". Përfshirë jashtëzakonisht të rrezikshme dhe Helmet Substancat hallucinogenic, dhjetëra kilogramë ose më shumë, nga e cila çdo person në një gjendje të qartë të mendjes që kishte ikur sa më shumë të jetë e mundur. Përveç kësaj, nuk mund të jetë ende i rëndësishëm i Ruajtur dhe sasinë e energjisë elektrike statike mbetur (të matshme - photo) Cili ngre shkatërrime të mëtejshme - "auditory" (Sensations të ndryshme të shëndosha, plasaritje) dhe mund të shkaktojë një shumëllojshmëri të luminescence. Energjia mbetur statike mund të vazhdojë të krijojë kimikate të rrezikshme. Në nëntokë mund të digjem në vetvete për ditë Vazhdimisht Disa nuk paraqesin dru, humus, myshk torfe ose çështje të ngjashme, dhe kështu vazhdimisht Sidomos shtoni CO2 dhe Co 

 

Vini re se "auditorët". Akumuluar energji elektrike nëntokësore (dhjetëra kilowatthours ose më shumë), ndryshoi menjëherë të ngrohjes, mund të shkaktojë një ndryshim të madh presion, që është në gjendje për të krijuar sa më të dukshme të rëndësishme dhe tingujt. Gazra Underground apo lëngjet mund të rrjedhë shumë ditë nga vende me temperaturë të lartë dhe presion për të tjerët, Tinguj edhe krijuar. Solids Underground shfaqeshin (shkëmbinj, gurë, gur) mund të ketë në Reduktimi dhe Rritja e temperaturës ndryshimin e vëllimit, dhe fërkime nuk ndodh në mes tyre, e cila indukton tingëllon përsëri. Globe me shkarkimeve rrufe pas vetëm këtu dhe pak atje "rumbling në bark" (nëntokësore). Procesi është në fakt tepër e ngjashme me atë që ndodh në një stomak, për shembull pas overeating apo fryrje. Ka edhe në transferimet materiale progresit nga vendi në vend, me presione të ndryshme, në gjendje të lëngët ose të gaztë. 

 

Njoftimi i të dhënave ka të ngjarë të nxisë në mesin e qarqeve kulture konfuzionet Explorers shumë, por e parë dhe e vetme, që gjithmonë duhet të vizitoni çdo rrethi zbuluar rishtazi kulture, stafi duhet të jetë i rregullt i laboratorit të toksikologjisë akredituar (pajisur me veshje të përshtatshme mbrojtëse, maska ​​dhe pajisje matëse ), dhe vetëm pas shumë ditësh që nga zbulimi i modeleve Ata do të lejohet vetëm për çështje dhe vendim - ajo është e lejuar për të hyrë në këtë vend, përqendrimi i gazrave toksike dhe të rrezikshme nuk e kalon një limit të rrezikshme. Hulumtimi i qarqeve kulture Ndoshta sajë do të jetë se shumë më e shtrenjtë, por çfarë e lirë sot. Sigurisht më mirë se në qoftë se shumë njerëz të rastit nga theirselves Individët bërë krejtësisht të pavullnetshme dhe të pandërgjegjshme derra gini dhe testuar dhe "shije metalike në gojë" në pikën ku qarqet kulture vërehet, ndërsa shija metalike është vetëm tipike për disa poissons jashtëzakonisht të rrezikshme, mes të Gjithashtu shumë të tjera ........).  

 

Pothuajse të gjithë njerëzit që kanë qenë të helmuar nga ndonjë kimike, madje edhe me një dozë vdekjeprurëse, dhe u shërohet me sukses nga ai shtet, që disa e përshkruajnë ndjenjat e habitshme të ngjashme me atë Njësoj si më sipër.  

 

Shumica dërrmuese e substancave vdekjeprurëse helmuese aplikohen në doza nën pragun për dehje (sublethal) Shkaqet simptoma të ngjashme me ekspozimin e drogës, ndërsa mbidoza e drogës shkaktojnë vdekje. Kur përdorni ndonjë medikament është si një çështje të vërtetë dhe madhështi aplikuar doza të substancave vdekjeprurëse helmuese. Vendos së bashku me efektin e mysteriosity, kompleksitetit, pakuptueshmëri, dhe model frikshme e mendjet e zbuluar vetëm në dukurinë e qarqet kulture Explorers dobësuar në këtë moment dhe madje edhe në shumëllojshmëri të substancave të dëmshme shëndetësore, dhe e gjithë kjo edhe në kombinim me një tjetër të drogës, në vend epinephrine (gjithashtu drogës), lloji i drogës mundësi për të kontaktuar diçka huaj, papeshë, pashpjegueshme, nuk prodhueshëm nga njerëzit (të vërtetë e vërtetë), ekstra-dimensionale, paranormal, nuk është çudi që në momentin që ata nuk janë në gjendje të mendojnë racionalisht dhe realisht . Le të lënë ato in perandorinë e tyre, pjesërisht vetë-krijuar prej tyre, le nuk meditoni dhe për të krijuar iluzionin e tyre në lidhje me alienet dhe mysteriosity. Vetë por në vend të lënë përgjithmonë këtë perandori të mbinatyrshme, dhe do të vazhdojë të përqëndrohet kryesisht në reflektim të vërtetë.  

 

Vetëm përmes ekspozimit të thatësirave të dyshuara për Drogën dhe paranormal mysteriosity është e mundur për të shpjeguar, që Explorers thatë narcosed janë në gjendje për të shpjeguar efektin e nyjeve të zgjatura dhe të përkulur nga veprimi i një "force", në sajë të se ato janë ndryshuar në atë mënyrë. qarqet kulture Explorers duhet të jenë shumë të butë njoftuar se nuk ka pasur forca të tjera që veprojnë temperaturën si tërheqëse e tokës, dhe një fenomen që bends dhe shtrihet nyjet quajtur geotropism negativ dhe përmes nyjet (lakimi i tyre) është duke u përpjekur për të korrigjuar rrafshim (të dëmshme, duke dobësuar ) e bimëve - duke u përpjekur të shpjegoj bimë që është i shtrirë në tokë dhe duket vetëm dhe vetëm pas Bending saj në tokë, ose gjatë se. Procesi nuk mund të zgjasë vetëm disa minuta ose orë, por një numër i ditëve ose edhe javë. E pra, ata mendojnë qarqet kulture fenomen Explorers që ndodh në sajë të veprimeve të forcave të panjohura ose forma të energjisë, nyjet janë të vendosur ose të zgjatur Brenda disa sekonda për dhjetra sekonda Prandaj shkaqet dhe strehim (të dëmshme, dobësimin) e bimëve. Në disa vende ka edhe herë në nanoseconds, si "konstatuara". Ajo duhej të jetë me të vërtetë interesante "vëzhgimi".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "zgjatim nyje (shtrihen) Kjo është një efekt të përhershëm shkaktuar nga energjitë e formimit" "Në disa formacioneve kulture sistemi energjetik Përfshihuni është intensive të mjaftueshme për të shkaktojë lakimi i kësaj nyje apikal (lart) " , dmth forcat hyjë në fuqi në bimë, disa nyjet zjarri, dhe rrjedhimisht zgjasin bimë të tjera janë paraqitur `do të jetë (gjeth vendosur në tokë). Jo, jo, jo, kurrë, kurrë, kurrë, gabuar, të gabuar, të gabuar. 

 

Qëllimi dhe parimi i funksionimit të nyjave (kërcell nyjet) në kulture bimore të besueshme shpjegojnë askujt parë studentët e vitit të çfarëdo mesi (në Amerikë lartë) shkolla bujqësore. Një nga nyjet funksionit bimore (Poaceae, por pothuajse të gjitha bimët e tjera), si dhe nivelimin e devijimeve nga drejtimi vertikal të rritjes, kjo është bërë nga zgjerimi tyre në pikën, e cila është e kundërta e devijimit nga drejtimi vertikal (drawing) Dhe ndryshimi është i pakthyeshëm (kjo është bërë me rritjen e numrit të qelizave, jo madhësinë e tyre dhe formë). Nëse bimore arrin plotësisht shpjegoj, së pari shpjegoj nyjet prirje duhet të jetë shumëzimi i mëtejshëm i qelizave në anën e kundërt, dhe kështu TET zgjatur dukshme (drawing), Në ​​qoftë se centrali është dobësuar aq, që nuk është në gjendje të rritur më, askush nuk të tregoj atë anyway nyje, dhe ata janë vetëm Permanently extendig (në një përpjekje për të rritur bimë, që dështon). Shpesh ndodhë dhe kombinimi i dy fenomeneve, Kur bimëve është dobësuar kështu, Sidomos në pjesën e poshtme, thonë se para dy nyjet fund në terren nuk kanë fuqi të mjaftueshme për të ngritur centralin, janë vetëm duke zgjeruar, por të tjerët janë në gjendje Të paktën ajo ngre pjesën e mbetur të uzinës në drejtim vertikal (photo), Duke ndihmuar në mënyrë të konsiderueshme kur korrur, drawing principle. Shumë të ngjashme me nyjet, duke përdorur një parim dhe të ngjashme për të arritur të njëjtin funksion mund të sillen edhe pothuajse çdo nyje pa rrjedh, gjeth ose pas ndonjë fiseve të tjera të bimëve, dhe natyrisht çdo bimë Poaceae edhe para se të ndodhin në to dhe diferencimi më i madh i indeve . Pra, në rrjedh të disa bimëve në internodes, pa përdorur nyjet vetëm për këtë funksion. Një shembull është lulekuqe. Internodes e tyre janë ende containng sasi të konsiderueshme të indeve kështu meristenatic që mund të kryejnë funksionin e duhur, pa u kufizuar në internodes. 

 

Përveç bimëve brenda që ndodh në një gamë të gjerë të substancave toksike për atë Menjëherë pas efekteve elektrike aktuale, ndoshta ka ndodh gjatë ditëve volgende dhe "periudha e migrimit", gjatë kësaj teze e substancave toksike janë zhvendosur më shumë në pjesët më të ulta të bimëve, në mënyrë efektive këtë mënyrë Sakrifica për "rritjen e pasardhësit," i suksesshëm në këtë rast, e drithërave të përpunuara dhe ruajtjen më të mirë të kodit gjenetik. Në të kundërtën, në drejtim të kundërt, lart, agjentët e udhëtimit të dobishme për përfundimin e një Ripening grurit të suksesshëm. Edhe pse kjo nuk duket si kjo dhe duket se centrali është pothuajse e thatë dhe kushteve të përshtatshme për korrje në progres nuk është i kontrolluar vetëm tharje deri, Proceset e pjekurisë dhe transportin e lëngjeve janë në progres deri në momentin e fundit. Agriculturists e dini shumë mirë, sepse elbi shembull që, nëse korrur shumë shpejt, ende nuk është pjekur plotësisht, merr shumë muaj për të arritur rritje optimale dhe të balancuar të grurit.  

"Ky elbi ka një periudhë të gjatë pas korrjes Ripening"  

Teknologjia e prodhimit të birrës dhe Malt , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, faqe 34).  

 

Një gamë të gjerë të proceseve që ndodhin në bimë në rritje në kushte të pafavorshme, edhe të cilat janë përshkruar raste të depozitimit (të dëmshme, dobësimi) bimët dobësuar, është e mundur të lexohet në: 

Manual i Pri Stresi bimëve më sipër , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Fragmente nga libri do t'i jepet një seri të notave në vende të tjera  

 

FAKT themelore se është e nevojshme për të realizuar, që me çdo paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture është dobësuar së pari, dhe kjo është e nevojshme për të gjetur shkakun e këtij dobësimi, dhe nuk ka absolutisht nuk ka nevojë për t'u kujdesur për të huajt (ET). Me fenomenin qarqet kulture është sigurisht eksploruesit e nevojshme, por shumë të bukur falenderoj, që thatë, edhe pse për ta, fenomeni ende shumë e vështirë të kuptueshme dhe të shpjegueshme, solli poshtë nga vetë në një grumbull më shumë se e mjaftueshme. Çdokush që ndonjëherë do të duan të përpiqen të shpjegojnë parimin e qarqeve kulture dalin, sigurisht do të falë kredisë së tyre të madhe Ndonjëherë ndjehem si një nuselalë në qymez, ose një Piglet në një rrip të thekër. Vetëm duhet vetëm të kap libra zgjuar, dhe të përpiqen për të filluar me shpjegimin.  

 

Nuk ishin me të vërtetë vepron në bimë "pushtet shumë të lartë të energjisë", por me të vërtetë shumë shpesh shumë javë para banim (të dëmshme, dobësuar). Ajo ishte (ndoshta shumë) kryesisht energjia elektrike, gjatë së cilës ishte "shpërthimi elektromagnetike" brenda-nxiti bimët, në indet e tyre. Një pjesë tjetër e energjisë mund të furnizohen me induksion elektrostatike, dhe të tjera të Kryerjen rrymë elektrike nëpërmjet gazit HIGHLY jonizues në afërsi të ndonjë shkarkimit të tensionit të lartë - photo, drawing - Ja një dhjetat disa nga mm, Rrufeja disa metra apo edhe dhjetëra metra (shumë të si dhe shkarkimin Corona, drawing). Një pjesë tjetër e energjisë mund të transferohet Kryerja e tanishme drejtpërdrejtë nën sipërfaqen e tokës (kryesisht rrënjët), dhe kjo mund në fund dobësimi në mënyrë të konsiderueshme Kontribuoni për ndryshime electrochemical në tokë. Intensiteti i të gjitha fenomeneve quajtur krejtësisht të ndaluar veprën në një distancë të caktuar, zvogëlon me distancë nga pika ndikimit, deri në disa distancë plotësisht ndalesa. Me asnjë era - një fenomen i rrallë në një stuhi - dhe rezistencës elektrike të shpërndarë uniformisht të tokës mund të jetë rezultati relativisht rrethi saktë. Edhe me të gjitha pasaktësive të mundshme megjithatë kjo është e mundur që në fund efekti integrale e disa qarqe jo shumë të sakta palos së bashku një një pak më të saktë, siç ka rafinuar nëpërmjet një efekt domino. 

 

Dëmtimit të dhëmbëve të dëbimit, a picture from BLT(Përputhja Interesante emri - dëbimi i hendekut). Ata nuk do të përfshihen si Objektivi dëshmi të efekteve të energjisë apo të ndonjë force në të gjitha. Absolutisht e pamundur që të përdorin atë për këtë. Ajo është dhe do të shpjegohet në detaje shumë më tepër në pikat shumë të tjera dhe faqet. Deformime të dukshme të bimëve që në fotot, edhe çdo Similary, nuk duhet të shkaktohet nga ndonjë veprim i ndonjë force ose fuqi në të gjitha, me përjashtim vetëm të forcave dhe presionin e rritjes dhe tharje dhe në sajë Kjo është e ndryshon forma indet dhe pjesë të bimëve . Edhe pse dëmtimi në bimë të vërtetë do të mund të marrin pjesë edhe kalimin e induksionit elektrik aktual, elektromagnetike dhe elektrostatike, forcat mekanike. Kryerja e energjisë elektrike nëpërmjet ajrit jonizues shumë intensivisht në afërsi të shkarkimeve. Shumë i ngjashëm me kryerjen e rrymës elektrike përmes gazrave të ndryshme në çdo shkarkimit apo tub fluoreshent. Shkarkimi corona - shtrihet në një distancë prej disa metra në dhjetëra metra, me asnjë era ka një formë rrethore shumë të saktë, dhe diametri i saj varet pothuajse vetëm në intensitetin e kalimit aktuale përmes (drawing). Hapi tensionit (drawing). Do të thotë vlera e tokës rezistencë, Sipas CSN 332000-5-54 prej rreth 100 ohms për metër. Resistivity tokës është përcaktuar si rezistencë aktive e kubike e tokës buzë m 1 matur në mes të mureve të kundërta.  

 

Nga rruga, dëme shumë të ngjashme e nyjave mund të gjenden në vende ku gjeth Bent Thjesht mekanike (të butë, pa thyer) nga pothuajse 90 ° prej atyre që fillojnë me nyje prapa kamë të barabartë në pozicion vertikal (1 dhe 2 nga lart , photo). Nuk do të shfaqet dëme të ngjashme dhe madje edhe mekanike, forcat mekanike që lindin për shkak të presionit të nyjave dëmit përhapjes celular vetë dhe pak, pa pasoja domethënëse për vitalitetin e bimëve. Ndoshta kjo është për shkak të, ai është një rast i ndryshimeve ekstreme në drejtim të rritjes, pothuajse 90 gradë, në shumicën e rasteve zgjidh nyjet devijimin këndore të disa gradë. (photo) 

 

Në mënyrë që të provoni diçka si kjo qarqet kulture fenomen ekzistues Explorers besoj, nuk ka zgjedhje, por për t'u përpjekur dhe për të gjetur atë theirselves, madje edhe në vendet ku se nuk do të jetë nga pika e tyre të parë në të gjitha. Për ta bërë këtë është e nevojshme të ftojë të gjithë hulumtuesit e fenomenit esëll qarqet kulture që nganjëherë vetë Kryen një eksperiment i njohur si provë bosh, apo eksperiment verbër (edhe "korrigjimi zero"). Një nga parimet themelore, të përdorura gjerësisht Sidomos në mënyrë objektive dhe të kërkimit shkencor të shëndoshë. Vetëm le të disa kulture rriten në laborator pa ekspozim ndaj çdo energji. Në një moment të ndryshojë drejtimin e tyre të rritjes, vetëm nga e rradhës enë në të cilën ata rriten. Disa prej tyre janë mundur pas një kohe të caktuar prapa tyre të kthehet në pozitën origjinale. Gjithashtu, një tjetër lloj i zgjidhjes bosh është e mundur që të përpiqen - vizituar vende me shumë të çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, ku, si e pikën e tyre të parë, nuk janë duke vepruar ndonjë "të huajve energjitë", as ndonjë tjetër, si për shembull dhe mikrovalë.  

 

Për më tepër, jo vetëm droga të jashtëzakonshëm, fenomene mbinatyrore, paranormal, ose të ngjashme mund të ndikojnë në hulumtuesit e fenomenit qarqet kulture në vend, nuk mund të ndodhë me të vërtetë "të çuditshme", kurioz, komponimet anormal dhe e pazakontë, radikalet e lira, atomet, molekulat dhe ionized shkatërrime të tjera, që mund të ndikojnë në trurin e njeriut në të njëjtën mënyrë si të kërpudhave magjike në një llak 

 

Dashur jonë do njerëzimit herët a vonë ajo do të shqyrtojë vetë. Fakt, që qarqe, dhe pothuajse çdo forma të tjera të rregullta ose të parregullta në krejtësisht kulture, Sigurisht shumë më tepër se 99.9999999% janë të krijuara nga sajë të shkarkimeve rrufe, dhe jo nëpërmjet disa vetë-deklaruar Individëve devijuar, kjo është thjesht një fakt objektiv , dhe njerëzimi është në gjendje të zbulojë realitetin objektiv pasi të gjithë (ndonjëherë), me të vërtetë e di se si. (Edhe pse kjo zgjidh tashmë edhe mbi 30 vjet dhe rezultatet askund ...)  

Duke iu referuar: nuk ka rëndësi se në fund të fundit, ndonjëherë ajo ishte edhe më keq ... 

 

Natyrore mimikës (Nr 1)

Një nga më të rëndësishme dhe në të njëjtën kohë Shkaqet më interesante, pse Kjo ndodh si kjo - forcat e natyrës përdorur një nga mënyrën më spektakolare natyrore të maskuar, atë që kurrë ata arritën të ndërtojnë. Këto janë shumë interesante dhe mimikë paimitueshëm natyrore. Por kjo është fakt shumë relativisht e thjeshtë: qarqet Pri janë me të vërtetë vetëm shumë rrallë del në të njëjtën kohë, kur ata u krijuan, pra menjëherë "pas ngjarjes" Edhe pse ajo ndonjëherë mund të ndodhë, por ndoshta me të vërtetë vetëm shumë jashtëzakonisht. Vetëm në të kundërtën, shumica e modeleve të dalë në shumicën e deri në disa javë ose edhe muaj pas kohe, kur ata janë krijuar në fakt, "ekspozuar" në strukturën e bimëve në fushën nga energjia e dritës shkarkojë. Përdorimi i fjalës "ekspozuar" është në këtë rast me të vërtetë i saktë, ngjashmëria me procesin klasik fotografike, ose me disa nga paraardhësit e tij, për shembull - portret i fotografuar me një procedurë të hershme, është mjaft i përdorshëm dhe të shquar. Si dhe me fotografi, a ka në "shtresë" të ndjeshme të bimëve në fushë dhe krijuar imazhin e krejtësisht të padukshme fshehur. Arsyeja e dytë pse fjala "ekspozuar" është me të vërtetë i përdorshëm, edhe me faktin se model është krijuar - Exposed - nën rrufeja-flash Ngjashëm shinigami për fotot shumë. Menjëherë pas shkarkimit do të jetë në faqen e findable vetëm disa fenomene shumë të rralla - insekte të vdekur, bimë djegur, ose bimë litarët tangled në vorbullën shumë intensiv rradhës, ndonjëherë që ndodh pas shkarkimit rrufe dhe zgjat jo më shumë se një të dytë. Gjithashtu ndryshimet në fushat magnetike, ndryshimet termike në energji elektrike nëntokësore, e tepërt statike do të zbulohen menjëherë. E fundit por jo më pak, (ndoshta, nuk është testuar ende, ajo është ende vetëm një vlerësim) numri i Organizmat kimikate të dëmshme. rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) kulture Duket Disa kryesisht pas disa javë, muaj apo edhe më shumë se dy mundësi. Shumica dërrmuese e bimëve fakt Menjëherë pas shok indistinguishably kthehet në pozitën e saj origjinal, dhe çdo gjë është vetëm fillimi. Ata fillojnë të zbehet, kryesisht në sajë të energjisë elektrike, i cili kaloi përmes tyre. Edhe ndoshta mund të jetë dëmtuar në disa karakteristika të përzgjedhura nga një lëvizje të mprehtë, dhe vyshket e tyre zgjat për disa javë. Fakti që shpesh bimë të qëndrojë për një kohë të gjatë në një pozitë të drejtë, ndoshta shumë më të gjatë, se ajo do të jetë ndryshe lejohet nga kushtetuta e centralit vazhdimisht venitje vetmuar, dhe me një shkallë të madhe do të mund të Kontribuoni Sipërfaqja Tension ujit . Tyre banim (të dëmshme, dobësimi) Kjo ndodh me të vërtetë deri disa javë më pas, në të kundërtën, në disa raste mund të bëhet deri tepër të shpejtë në krahasim me sa kohë zgjati dobësimin e tyre. Ndërsa dobësimi i bimëve zgjati për disa javë, lakimi i tyre në tokë mund të bëhet edhe në rastin e një modele mjaft të mëdha relativisht shpejt, brenda pak minutash. Si një fakt shumë të dukshme kontributin që ajo ndonjëherë mund ndoshta të ketë efekt në efekt domino . Shumë shpesh edhe për shkak të faktit se disa flutur fluturoi rreth.  

 

Njeriu i dashur!

Herën tjetër që nuk është shumë e mirë për të pranuar ndonjë këshillë nga çmenduri pleqërie.

Në qoftë se kjo nuk ishin të çmendur pleqërishte këtyre dy budallenj, D & D, Kush kohë më parë diku në tavernë bërë një "rrëfim" Mund të marrë shumë dekada kërkime një drejtim krejtësisht të ndryshme, si çdo tjetër klasik dhe shkenca krejtësisht serioze. Gjithsesi, pas njerëzimi patjetër do të zgjidhë të gjithë gjë vetë, për shembull, ai është YouTube mundshme dhe për të gjetur një video (ndoshta Wylatovo?, Nuk duket si kjo, dikush do të gjeni), ku njerëzit janë mbledhur për një rreth kulture zbuluar vetëm, dhe në distancë është edhe më e mundur për të parë të tërhiqej stuhi ...  

 

Më tej në tekst përmendet edhe, se në disa film dokumentar është një arsyetim i shprehur, se ata mund të jenë avionët blu dhe sprites kuqe, të cilat janë shkarkimet atmosferike, por të lartë në atmosferë, zbuluar relativisht vonë. Kjo është ndoshta shumë një keqkuptim. Distanca e tyre është shumë e madhe në mënyrë që të shkaktoj në diçka sipërfaqësore e tokës kaq ashpër kufizohet. Edhe ata rreth është e mundur për të lexuar në Lightning: Fizikë dhe Effects , Rakov, Njeriut , p.  

 

Një tjetër arsye pse njerëzimi me siguri do të zgjidhë problemin e vetë është në botë që do të bëhet gjithnjë e instaluara në vende të ndryshme të ashtuquajtur webcams jetojnë (ose të paktën Ora-kamera gaboj), dhe madje edhe në vende të largëta, dhe gjatë një periudhe do dikush të bëjë një përfundim se qarqet kulture janë me të vërtetë varet nga moti se fenomeni paraprake, edhe në qoftë se qarqet kulture shfaq Disa muaj më vonë. 

 

Arsyeja e fundit është që nuk janë kompani të tilla si Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - shkyçur nga Sony Ericsson, vetëm Vaisala vetëm), që kanë të bëjnë me matjen e ndikimit të, e lokacionit llojin polaritetit, dhe intensiteti i dritës, edhe vetë një bazat e të dhënave të shumta të viteve të fundit , dhe sigurisht nuk do të jetë një problem për ta (nëse të interesuar) që të dhënat e kërkuara gjurmë. Nga rruga, të dhënat e tyre janë shumë të sakta Shpesh, edhe pse ata treguan dhe gabimi në matje si një m diametër rrumbullakët rrethit 180, shpesh janë shumë më të sakta, madje edhe më pak se 10 milion. Për këtë arsye, teoria e "CC-Rrufeja" është e mundur për të konsideruar si "krejtësisht prapa verifikueshme", dhe Fidli. Mbledhjen e të dhënave mbi shkarkimeve rrufe (koha e shkarkimit, të dhënat GPS në pikën e ndikimit, polarizimit, pushtet, llojin - qarqet kulture ose CG). Për shembull, në marrëveshjet e Evropës Qendrore me T Kjo CELDN - Zbulimi Qendrore Evropiane Rrufeja Rrjeti në të gjithë Evropën, atëherë shumë të tjera. Të gjitha përdorin një rrjet të detektorë Vaisala-Siemens, ose të ngjashme. Sigurisht ajo do të jetë shumë interesante për të parë, se çfarë modelet Përfundimisht, kundër të gjitha pritjet, do të kryejë si "jo të bëra nga njeriu", apo e vërtetë?  

 

Përveç sa më sipër ka shumë opsione në http://www.blitzortung.org   - faqe e një sistem tjetër të rrjetit e një Explorers e pikave ndikim rrufe, të cilët përdorin rrjetin e tyre të detektorë. Kjo ndoshta edhe pse nuk ka një informacion të saktë në lidhje të thatë pozitë, por ata mund të shtoni në të dhënat e tërë çështje interesante.  

 

Një tjetër gjë është, (dhe për saktësinë e matjes), që shpesh vetëm një shumohen vetëtimën degëzuar (plus shkarkon eventuale e saj të mëvonshme), është në gjendje të "" spërkatës një sipërfaqe prej hektarë Disa photo ( në rastin e shkarkimeve jashtëzakonisht të forta mund të përfshijnë fusha të edhe Sigurisht shumë më të mëdha). Sipas të dhënave nga literatura (për shembull, emrin Lightning: Fizikë dhe Effects , Njeriut, Rakov ) është një fenomen nuk është e pazakontë, kur armët branched e një flash rrufe goditi pikë të vetme deri në disa kilometra nga njëri-tjetri. Këtu përsëri - nuk ka zgjedhje, por për të nxjerrë në pah fakti më i rëndësishëm: shkarkesë rrufe në fushë, ku një model regullar u gjet, Ndodh nganjëherë edhe disa ditë, por shumë më shumë gjasa edhe javë për muaj përpara, se sa gjeth janë të vendosur të vërtetë poshtë .  

 

Fermerët dhe punëtorët e tyre, edhe në qoftë se ata ishin të pranishëm në shfaqjen e modeleve të rregullta dhe të shikojnë atë me sytë e tyre, kurrë nuk do t'i jepte asnjë vërejtje publicitare të thatë, si dhe çdo gjetjet tashmë përfunduar modele të rregullta në fushat e tyre, dhe e dinë shumë mirë pse. Nga pika e tyre të parë ajo është vetëm depozitohet `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) kulture dhe asgjë tjetër, dhe të thatë është një qëndrim i vetëm i saktë. Puna e tyre ka qenë gjithmonë dhe do të jetë kryesisht të kujdeset e të lashtave (korrave), dhe jo në lidhje me gjepura. Një model në një fushë nuk është korrjes. Ata janë të interesuar në çdo rrafshuar CTOP (dëmtuar, dobësuan) vetëm në aspektin e nëse ajo do të jetë e mundur për të korra më. Kombinoje shofer i cili do të gjeni model në fushë, dhe atje quajtur një gazetar, Menjëherë humbet punën e tij, kurrë dhe në gjendje për të gjetur të njëjtën punë përsëri. Gjetjet e formave të rregullta në fushat kurrë nuk vijnë nga vetë fermerët, gjithmonë dikush nga "jashtë" (ose "nga lart"), kryesisht nga sensacional laik publik.  

 

Siç përshkruhet më sipër, kështu që edhe pas një kohë mjaft të gjatë pas gjinjve Rrufeja, gjatë kësaj dobësimi i rrjedh zgjat për disa javë, koha aktuale është e mundshme banim (të dëmshme, dobësimi) ndonjëherë me të vërtetë të marrë vetëm disa minuta (Efekti domino), dhe ndonjëherë edhe direkt në frontin e Vëzhguesve tmerruar rastit (Stonehenge Fractal). Sigurisht, mund të ndodhë në Paktën thatësira dhe raste, kur kulture është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) pothuajse menjëherë pas gjinjve Rrufeja, Gjatë sekonda, minuta, orë jo më shumë se opsion, por më tepër ajo është një rast shumë i jashtëzakonshëm. Natyrisht kjo varet nga shtetit, gjendjen aktuale dhe pjekurisë së grurit, të cilit i është drejtuar në shkarkimin dhe edhe në fuqinë e një rrufe incidentit të veçantë, ndoshta edhe se ai, si shumë degë janë atje, dhe sa shkarkon pasuese hitet vend i vetëm. Nuk mund të prekë edhe intensitetin e reshjeve incidentit dhe lagështia rezulton dhe përçueshmëri të bimëve dhe sipërfaqe të tokës. Shumë shpesh ndodh (Kryesisht në qoftë kulture është ende e gjelbër të mjaftueshme, me përmbajtje të ujit të lartë në qeli), se edhe pas një shkarkimi rrufe shumë të fortë është në të vëzhgueshme në terren krejtësisht asgjë, dhe jo vetëm Menjëherë pas stuhi, por edhe pas shumë ditë dhe javë.  

 

një nga më të natyrshme shaka monstruoze , se ndoshta Nënë Natyra i ka përgatitur njerëzimin për gjithnjë, së bashku formojnë Numri mimikës 1 dhe numri 2

 

Numri mimikë 2

Dancing Vorbull Air

Përveç asaj që është përshkruar tashmë gjithçka para, ajo është vëmendja e mundur barazim për një fakt tjetër shumë interesant, që do të mbahet në vendin ku do të bëhet kulture rrafshuar (dëmtuar, dobësuar). Megjithatë shumëllojshmëri të proceseve natyrore që ndodhën atje gjatë para se gjeth u përkulur në tokë, zgjati qindra orë, mund të shikojnë vetëm vëzhgues të rastit në kohën kur gjeth janë Bending në tokë, diçka që nuk është e mundur të vrojtohet në në çdo kohë tjetër, dhe çfarë mund të zgjasë vetëm pak minuta: mundshme për të përmendur atë si një numër mimikës 2 - në Dancing fakt Vorbull Air.  

 

Vetëm para do të jetë Air Dancing Vortex Përshkruar në detaje këtu do të jetë e shënuar fenomene të ndryshme, apo efektet që usuall paraprijnë atë. Jo të gjitha të shënuara, vetëm ato pak më të zakonshme. Shumë më tepër në detaje do të jetë çështja e proceseve pjesëmarrëse të zhvilluara në faqet e tjera të tilla si Microsoft Kronologjia dhe subpages, ose në seksionin Efektet përcjellëse

 

Këto janë shembuj të fenomeneve, disa prej të cilave kanë shumë kohë më parë, disa shumë të ngushtë paraprijnë fenomenit aktual të banim (të dëmshme, dobësimi) kulture në rastin e modeleve periodike. Jo vetëm modele të rregullt, por në të vërtetë të gjitha `paraqitura duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, që të ndodhë në çdo kohë dhe kudo. Një nga dallimet shumë të konsiderueshme, përveç në rregullsinë dhe parregullsisë së formës rezultuar është fakti që modelet e rregullt duhet të shumë të ngjarë të aplikuar masë më të madhe efekt domino , se ato të parregullta. Shpjegimi i disa shkaqeve të mundshme do të jetë e vendosur në ardhshmeNIKOSIA faqja Effect lartë kontrasti , nuk ekziston ende. 

 

Disa efekte që shoqërojnë zonat thënë të krijuar të paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture në këtë fushë, në mënyrë kronologjike Rendit Përafërsisht: Efekti Ekspozita , Efekti Ndërhyrja , dobësimi i Stem , Sipërfaqja e ujit Tension , Efekti flutur , Efekti domino  

 

Menjëherë pas fillimit të efektit domino si Aris efekt tjetër - Efekti i Vorbull Dancing (ajër). Nuk ka asnjë faqe të veçantë lidhur me të, do të jetë një efekt domino caktuar si pjesë e saj, sepse është mjaft i takon pandashme dhe pa atë nuk do të ndodhi. Ndërsa asnjë nga efektet e mëparshme të listuara dhe mund të marrin pjesë aktivisht në krijimin e modeleve dhe mund të jetë një nga arsyet që lidhen ngushtë me atë, duke vorbull ajri është një pasojë plotësisht pasive, volgende Ngjashëm me objekt shembull hedhur në ujë gjithmonë do të shfaqet në valët rrethore sipërfaqe. Edhe vorbull ajri, duke lëvizur pothuajse synchronously mbi duaj të grurit që janë aktualisht bien në tokë, është kryesisht një pasojë tepër Temperatura si shkak i fenomenit dukje të pakuptueshme, edhe pse Pretendimet e thatë në fillim mund të duket si diçka krejtësisht të pabesueshme. 

 

Prandaj, Air Dancing Vortex u emërua si 2 mimikës numër - në sajë të faktit se shumë mirë luajnë një funksion i rëndësishëm i maskuar dhe vëzhgues painformuar duhet të ndjehen pothuajse e pashmangshme, që është krejtësisht e pandashme e përfshirë në krijimin e modeleve. Si një e panjohur, megjithëse shumë e vështirë për t'u përcaktuar ende, pasi të gjitha, pse Vështirësia me fuqinë e dukshme. Prandaj, me sa duket mund të duket si një nga shkaqet më të mundshme të procesit, si "zbritur nga lart", ose anasjelltas që dalin nga toka. Avancimi vorbull ajri është shumë volgende pikërisht pozicionin e tufa gjeth, gradualisht bie në tokë si domino. Se bunches e gjeth fund të fundit mund të cascaded Prandaj njëri-tjetrin mbi si një model të endura, pra i gjithë procesi duket edhe shumë më tepër misterioze. Por fenomeni tërë Dancing Vorbull ajri është asgjë tjetër, se të paktën Fillimisht vetëm dhe airflow vetëm krejtësisht pasiv, të shkaktuara nga bunches rënie gjeth - vetëm vetëm për fillimin e efektit domino. Nuk është në rënie në terren qindra kilogramë shumë të materialit, madje edhe në shifra shumë të mëdha nuk mund të jetë deri në disa ton, nga një lartësi mesatare prej më pak se gjysmë metër. Tillë një lëvizje e madhe materiale dhe të vërtetë tashmë Shkaqet ajrit të rëndësishme dhe të dukshme që rrjedhin. Edhe thatë të fortë, që mund të vërtetë vonë edhe pjesërisht Kontribuoni për poshtë rënia e disa jo Vëllimi tjera kërcell shumë të largëta, dhe se disa karakteristika të përzgjedhura të marrin pjesë në kursin e efektit domino, e cila natyrisht mbështesë vetëm përshtypjen e përgjithshme të mister dhe pakuptueshmëri e vërejtur këtë fenomen. Por sigurisht, vorbull Sidomos dukshme ajrit lëviz pothuajse saktësisht në atë pikë, ku gjeth janë vetëm bie poshtë, edhe pse kjo nuk duhet të jetë një shkak në të gjitha. Efekti domino mund të procedojë mjaft të pavarur nga breshëri ajrore, dhe puna e një gabimi të madh është e lehtë të realizohet. Sigurisht nuk ka nevojë të theksohet, që iluzioni më i madh i mistikë dhe dukuritë mysteriousness është arritur ende ajrit, gjatë së cilës mezi lart dhe bien grupimeve kulture është plotësisht i vetëm dhe i pavarur rrjedhin Air Vorbull Dancing. Përveç kësaj, pikërisht vetëm ku janë grupe kulture bien në tokë. Kjo falë sa duket jo vetëm si një forcë, që arised në vend krejtësisht vetëm, pa asnjë shkak, edhe më shumë për të gjithë që në dukje si një pushtet, që të gjithë e lëvizjes, e cila ndodh në faqen e Shkaktuar nga vetë. 

 

Ndër të tjera, që kompania zotëron vendet databasse e shkarkimeve rrufe, ndoshta diçka e vet, atë që ata nuk kanë asnjë ide rreth, domethënë një bazë të dhënash shumë të detajuar të gjendjes shëndetësore dhe vitalitetin e kulturave bujqësore çdo vit në zona të mëdha.  

 

Fundi i Pjesa 2 

 

   

         Pjesa 1        Pjesa 2         Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5  

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z