Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-unsorted-4-tekste . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Pjesa 1        Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4         Pjesa 5

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Pjesa 4

 

Në shumë dokumente që kanë të bëjnë me çështjen e qarqeve kulture ndodhin përmendur të bimëve krejtësisht e paprekur, "huaj" përzihen, të kultivuara në monoculture (alienet paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) vetëm elbi, nuk veprojnë në momentin e grurit edhe atje) - Kursi ff, të ndryshme Përmbajtja lagështi, rezistenca të ndryshme, nxiti energji të ndryshme, të ndryshme (ulët) nivelin e dëmit, bimët gjelbër mund të duket krejtësisht e paprekur. Në atë kohë (2010 vërejtjet,foto foto) Kur elb është në disa fusha tashmë në fazën thatësirës dhe pjekurisë, se një pjesë e konsiderueshme e saj është kërcell kashte e thatë, grurë në fusha të tjera është ende shumë e gjelbër me një përmbajtje të lartë të ujit dhe rezistenca elektrike sigurisht shumë mijë herë më të ulëta, gjë e cila deri përfaqëson pothuajse një qark të shkurtër për tensione detyruar. Natyrisht nuk përjashtohet që pas disa javësh do të depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) edhe se individë të ndryshëm përzihen në monoculture, dhe që kanë marrë kanë sasi shumë më të ulët të energjisë elektrike, por kjo është dashur tonë qarqet kulture Explorers kurrë nuk mund të vëreni në të gjitha.

 

Tension detyruar në tela të drejtpërdrejtë (në distancë) mund të konsiderohet si një burim energjie shumë të butë, kujt tensionit (Same proporcionale aktuale dhe kështu edhe pjesë të dytë fuqia e energjisë), gjatë interkoneksionit me rezistencë të ulët e dirigjentit kurrë nuk ngjitet në të thatë dhe vlerat e larta si tension në dirigjent me një rezistencë shumë më të lartë. Njëjta gjë është e vërtetë për energjinë, të krijuara në mënyra të tjera - kryerjen e drejtpërdrejtë dhe induksion elektrostatike. Një tjetër mënyrë e mundshme e tanishme elektrike në kërcejtë e grurit është ajo që quhet tension dhe shkelën lind për shembull Gjatë bie nga teli HV në tokë - për shkak të tokës mund të jetë rezistencë të tensionit mes dy vendeve në sipërfaqe tokë në distancë hap njeriut Mijëra shumë volt, dhe në rastin e rrufesë natyrisht shumë më e lartë. Përveç kësaj, si dhe kontributin e rëndësishëm të dëmtimit të bimëve shton kalimin aktuale nëpër rrënjët e tyre gjatë shpërndarjes së nëntokësore rrufe aktual, dmth, i kryer Klasik nga dirigjentit aktual - do të doja një telegram, nuk detyruar.

 

Një tjetër fenomen interesant është fakti se në disa vende, ku ka ndodhur një shkarkesë rrufe në fushë, disa javë pasi të rriten bimë të reja të së njëjtës specie, të cilit periudha e mbirjes Mund të llogariten të jenë rreth kohës kur ka qenë shkarkimi. Kjo mund të jetë një relike e kohëve të lashta, e cila fillimisht ka shërbyer për ruajtjen e specieve, e cila rritur tani dhe kultivuar speciet e grurit, natyrisht, nuk kanë nevojë, por me siguri tyre do të kishte qenë i dobishëm, në qoftë se në botë ka ndodhur dhe fatkeqësia më e madhe . Për shembull, një Mayans lashtë parashikuar për vitin 2012 (se gurët do të shkojnë jashtë biznesit). Tipike në këtë drejtim janë farat e disa bimëve, Ndoshta nga shkurret Australian, edhe Ndoshta disa të tjera, që vetëm mbin pas zjarr. Mbin para do të jetë për shkak të rregullsia e zjarreve lokale ishte pothuajse e kotë, sepse atëherë do të tërë popullata u zhduk.

 

Qarqet kulture hulumtuesit e natyrisht do të mund të zbulojmë diçka në faqet similary e tyre, apo edhe tashmë kanë diçka që në fotografitë e tyre të kapur, por nuk vlerësohet.

 

Objektivisht është e nevojshme pranoj se disa qarqe kulture fenomen Explorers kemi kohë të gjatë para se të vënë re se në afërsi të figurave është e mundur për të regjistruar ekzistencën e (ose ekzistenca e mëparshme) "elektromagnetike pakuptueshëm diçka". Ajo duhet të theksohet më tej, duke iu referuar: Se figments, që ata të nxjerrin nga ajo, mund të jetë pothuajse në të gjitha rastet e klasifikuara si Trumper plotë. Ne mund të kundërshtojnë në lidhje me atë, ne mund edhe të pajtohen me të, por kjo është e gjitha çfarë mund të bëhet kundër tij.

 

Nyjet Bent dhe të zgjeruara:

Ato ndodhin me absolutisht çdo depozituar `do të jetë kulture (dëmtuara, dobësuan) në botë. Jo më shumë se një orë opsion gjatë Menjëherë pas banim (të dëmshme, dobësimi) regjistrin e mundshme është në rritje në nyjet ndryshimeve, i cili përmes bimëve është duke u përpjekur për të korrigjuar një devijim të përhershëm nga drejtimi vertikal. Fakti që qarqet kulture studiuesit nuk e vërejnë atë ende (nyjet përkulur në kulture depozituar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kudo), ndoshta mund të justifikohet nga, Tyre habi habi entuziazëm, për kërkimin e diçkaje fantastike dhe krejtësisht të pakuptueshme, dhe që është në dukje në mënyrë të lehtë në dispozicion të përdorin idenë e inteligjencës jashtëtokësore ose papeshë, Për fat të keq se ata nuk mendoj se ndonjëherë merret me diçka si i zakonshëm dhe tokësore, të tilla si "zakonisht është" krejtësisht të çrregullt rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) kulture, pa modele. Duke parë disa model i formacioneve kulture në zbulues të tyre ndoshta mund të bëjë gjë tjetër veçse opsion:

I parë të tronditur plotësisht

I dytë shënim: kjo është absolutisht e pamundur që të jetë artificial (ai është i drejtë, Kryetar!)

I tretë shënim: kjo kishte për të krijuar një formë të jetës inteligjente apo krijesë apo duke u (Këtu ajo është me të vërtetën disi keq, Kryetar)

një shënim në 3: Opozita e qarqet kulture kundër Explorers natyrore, pa vepruar i modeleve të inteligjencës formuar çon në faktin se në natyrë nuk mund të bëhet vetëm me modelet e rregullta vetë ose vetëm (të rastit) të forcave natyrore

 

Oh jo, ata mund të, vetëm mos harroni:

lattices kristal, strukturat kristal, kristalografi

Struktura e atomit, elektron shell, strukturën molekulare të materialeve, orbitals atomike dhe molekulare dhe hibridizimi i tyre, ndërtimi i bërthamave atomike

Struktura fractal e shkarkimit të tepërta elektrike pagesë (modelet Lichtenberg), fractals në organizmat e gjallë (sistemet vaskulare dhe nervor, sistemet rrënjë, forma e qumeshtit dhe halore pemë ... Fractals në strukturat e pajetë - forma e galaktikave, snowflakes, dhe më në fund , përsëri dhe përsëri: rezonancë dhe ndërhyrja - fizika, mekanika, elektronikë, optika.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Nuk ka zgjedhje, por për të apeluar hulumtuesit e fenomenit qarqet kulture për të kryer diçka që ata kurrë nuk kanë bërë ndoshta Gjatë më shumë se tridhjetë vjet e anketimit qarqet kulture.

Vizitoni një fushë ku një kulture është parashtruar `do të jetë (i dëmtuar, dobësuan) të plotë të çrregullt, pa ndonjë shenjë të një model të rregullt. Gjithashtu aty do të gjeni një shumë të (të lehtë identike) anormal effetcs, nyjet përkulur dhe të zgjatur. Duke krahasuar të përcaktuar se ata do absolutisht nyjet janë indistinguishably nga ato që ata gjetën brenda qarqeve kulture. Ata do të gjejnë që fluturon janë pjekur në skarë në saktësisht të njëjta si ato qarqet kulture brenda. Infra, elektriciteti statik (mosfunksionim), magnetike dhe të tjerët. vzorek.jpg, moucha.jpgGjithçka do të jetë atje, duke përfshirë dëmtimit të dhëmbëve dëbuar dhe nyjet explosed, anomali magnetike do të zbuloni dhe telefonat celular do të largohet nga puna. Pikërisht Ndryshimet e njëjtë të nyjave do të shfaqet gjithashtu, edhe në qoftë se eksperimentet do të bëhet duke ndryshuar drejtimin e rritjes së bimëve në laboratorin, vetëm sa e detyrueshme duke ndryshuar pozicionin e gjeth. Përsëri, dëmtimit të dhëmbëve edhe dëbuar do të bëhet. (Korrigjimi i zero, bosh, u përmend tashmë)

 

Ndërkohë që ishte e nevojshme për të bërë atë për ta nga dikush tjetër. Qindra e vizituar vende, ku nuk kishte kulture paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) mjaft Zakonisht, rrëmujë. Në pjesën më të madhe të rasteve ata ishin dhe vende, ku fusha ishte goditur nga rrufeja para, disa orë, ditë ose javë më parë. Në internet ka shumë vende ku ajo është (ishte) mundur për të marrë disa informata të kufizuara në lidhje me shkarkimeve rrufe Vendndodhja (Marrë nga burimet e jashtme) me Accuracy relativisht të larta - në dhjetëra qindra metra. Gabimi u shkaktuar mjaft nga fakti se GPS lokacioni, ku shkarkimi fillon dhe ku ajo godet, në disa raste mund të ndryshojë të konsiderueshme, ose edhe që do të jetë një shkarkesë e vetme në vetvete mund të ketë armë në harmoni Disa paralele dhe supet mund të ketë restrikes saj, e cila mund të kthehet në vende të ndryshme fusha, dhe në përgjithësi të konsiderueshme Larger se një kilometër katror. (Referencat në letërsi, imazhet Disa -kouty.jpg)

 

Shumë në mënyrë të çrregullt, rrëmujë plotësisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) i pjesëve të fushave kulture ai është një numër tepër i madh i fotografive të botuara në libra dhe në faqet e internetit të qarqeve Explorers kulture, gjithkush mund ta bindë veten e tij, por vetëm disa prej shembujt më tipik këtu.

Wylatowo.jpg

 

Shumica dërrmuese e modeleve të formuar nga rrufeja ngjan artit modern (thjesht tha, si Shkarravit - parregullt), vetëm një pjesë e vogël janë klasike, antike, barok, Arti i Ri - forma e rregullt, mund edhe Edhe pse disa i përkasin artit modern.

 

Ndër të tjera, në pranverë të vitit 2008, por edhe gjatë viteve të ardhshme Shpesh pothuajse nga aksidenti, por edhe qëllimshme, Takeno dhe numrin e fushave të shtëna edhe para "i veprimit" (vetëtima), pa ndonjë goditur nga rrufeja, apo fusha, pse të prekur nga rrufe, por ende pa ndonjë shenjë të rrafshim (të dëmshme, dobësuar).foto vzorky ze stožáru

 

Gjykimet përfshijnë shkarkimet mbi NEMAG plotësisht. mat - plastike, si dhe Cu, Al, metal përfundimisht magnetike (kuti e filmit - shkarkimet e para pa Fe2O3 fe ose tallash, atëherë s shkarkon Al (enë) për ujë, dhe jo-magnetike krisafet fleksibël Tentimi alumini pluhur..

 

diçka rreth përçart bimë toksike - fund thelb sakrifikuar

"supernatural"

 

Ideja se modelet ndodhin kryesisht gjatë natës. Së paku kjo është një film, Nancy Talbot Bashkuara të Amerikës, por pa dhënë asnjë burim (gabim i madh!) Që shpesh ndodhin modelet urë midis 4-5 jam. Sigurisht jo të gjithë, por ndonjëherë mund të jetë një shkak i "efektit domino" bimë regjistruar nga vesa në mëngjes herët ende në errësirë ​​dhe stacking pasuese tyre në terren. Kjo nuk është e pamundur, por, që ata krijojnë mjaft shpesh gjatë ditës, por ata janë zbuluar vetëm pas disa ditësh të tjera. Kjo mund të jetë psikologjikisht vend shpjegoi - ndoshta kurrë nuk do të jenë qarqet kulture zbuluar gjatë natës (në mënyrë që të nxirret Kjo Ato Arosa Gjatë ditës). Ajo është mjaft e natyrshme Shkaktuar nga fakti, se gjatë natës Gjegjësisht njerëzit janë duke bërë gjithçka e mundur, vëzhgimi i fushave, nuk është aspak Aktivitetet mezi tezë. Pothuajse e pamundur me këqyrjes aksidentale nga lartësia mbikalimi me çdo mjet të transportit, kryesisht për shkak të faktit të thjeshtë se në natën me errësirë. Prandaj, Vëzhguesit të cilët nuk janë në gjendje të zbulojë një model tjetër se gjatë ditës, mos të mendoj edhe për përgjigje të tjera se "dikush kishte për të bërë atë gjatë natës". Model lehtë mund të lindin gjatë ditës, ndoshta 5 ditë më parë.

 

Sa do të kishte ndihmuar të instaloni një kohë-kalimit kamerat pranë vendeve ku ura modelet shpesh paraqiten, e cila mund të, në gjendjen e tanishme të teknologjisë dashur të ketë asnjë problem të veçantë. Kështu do të shihet thjesht si një "zakonshme" banim (të dëmshme, dobësimin) e kulture dhe për të përcaktuar kohën e kaluar nga stuhi, duke Time-kalimit Canon mund të programohen, që do vetëtima edhe kapur, hyrje në kënd shikimin e Tyre. Tipar i rëndësishëm i (disa) Canon aparateve është se, se ato mund të programohen shumë i mirë për kohë kalimit regjistrimit dhe proceset e shpejta të regjistrimit (shkarkimit rrufe)

 

Gjeth kërrusur, jo të thyera. Gjeth Broken janë sigurisht ndodhin edhe në qarqet kulture, Sidomos në buzë të modelit, kryesisht në rastin e efektit domino. Eksploruesit e qarqeve kulture Paraqitur efektin e realitetit në një formë disi të "modifikuar", ose të ashtuquajturit format më fleksibël ( Po, ministri ), dhe një përqindje të vogël të gjeth thyera, jo vetëm kërrusur, Thjesht xhiruar ose të përfshijë në raportet e tyre eksplorimit Ose vetëm "rastësisht" heq, ose e konsiderojnë ata si një përjashtim në rregullin që xhoko.

 

Xtreme Mysteries - 062 - qarqet kulture, 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Në krye të kornizës (përgjatë vijës horizontale tramvaj) mund të shihet fenomene tipike e shkarkimeve rrufe konvencionale në fusha. Përveç kësaj, forma brenda është përshkruar formë të mëtejshme, të mesëm. Fenomene të ngjashme të ndodhë në shumë qarqe kulture klasike. Fenomeni i hulumtuesit qarqet kulture është neglizhuar tërësisht - linjat e ndritshme largohesh nga qendra në skajet që janë të ngjarë të ndjekin udhëzimet, përmes të cilave u shkarkimet tokësore të energjisë elektrike. Shënim - diçka e ngjashme mund të vërehet në fotografitë të tjera të qarqeve kulture, kjo është ekuivalente e ekspozimit të dyfishtë me krahasime kaq shumë foto klasike.

 

08:55 Nën telat e tensionit të lartë ... Ajo është mjaft konsistente me gjithçka që është sugjeruar kudo në vend - linjat TL janë përçues shumë të mira.

 

Dritat, fenomene drita lëviz mbi fushën, e përfaqësuar shpesh nga imazhe në filmat rreth qarqet kulture. Në filmat e tezës është edhe evidentuar, se në disa raste kjo mund të jetë dhe falsifikime, ose (shumë LogicAll) nga objekteve fluturuese të fokusit (qese letre, fara ose pjesët bimore). Gjithashtu ajo mund të jetë rasti, se nëse papritmas liruar nga flluskoj nëntokësore dhe shumë e gazit jonizues dhe pluhur, që ka qenë kohët e fundit të ekspozuar ndaj diferencës potencialin e energjisë elektrike statike mbetur disa mijë volt ose më shumë. Përveç kësaj mund të përmbajnë gazra të ndezshëm jonizues (CO, H 2 ), të cilat mund të jenë të pranishëm në nëntokë për shumë ditë pas shkarkimit. Ajo mund të fluturojnë rreth dhjetëra sekonda nëpërmjet ajrit poshtë erës. Në të njëjtën kohë mund të edhe phosphoresce, por edhe vetëm të jenë të ndryshme nga përreth, ajri indeksi thyes, transmetimit reflectance fantazme ose me ngjyra, të paktën që ndoshta diçka e nën kushtet e mësipërme përmbushen. Mund të jetë edhe vetëm një re tymi ose pluhur, që mban së bashku disa elektricitet statik kohë ose vetëm vortices ajrit. Përveç kësaj, sensor CCD në kushte të caktuara mund të regjistroni edhe vetëm dallimet termike. (Shpjegoi Gjetkë)

 

Megjithatë, një tjetër Supozimi: fakti se në disa vende të mira e vjetër të prodhuar modele Anglia shumë më tepër kundër pjesës tjetër të botës, mund të shkaktohet nga edhe se, nëse në ato vende nuk ishin të pranishëm aq shpesh dhe me erëra të dhunshme dhe në pjesën tjetër të bota. Ky supozim nuk është i mbështetur nga ndonjë provë, nga abuzimi fizik ose nga meteorologjike pritet që të pajtohen me nuk gjejnë ndonjë fakt, që do të mbështesin këtë supozim. Përkundrazi disa lugina, të mbrojtur disi nga erërat, e cila kundërshton më shumë si banesë Angli. Ka ndoshta do të jetë mjaft disa undescribed ende anomali gjeologjike lokale. Diçka doli, nëntokën shkumës ekspozon modelet dukshëm më të shpeshta, uji nëntokësor mund edhe PJESE (si edhe në rezonancë mekanike), arkeologjia. Bolt nga blu?

 

Kafshët e ngordhura, insektet - për shembull, rra vdekur në vend, pas shkarkimit disa ditë u zhdukën I (photo) E cila mund t'i atribuohet në proceset normale që ndodhin në natyrë. Skeletet e vertebrates - Zogjtë të tilla si Microsoft - siç është shkruar diku tjetër, kafshët jetojnë në natyrë dhe jo për të bërë varret. Edhe vjen keq për këngëtare të shpendëve pak, por në qoftë se ajo vdiq me të vërtetë në momentin kur u model "Exposed", ndoshta kjo ishte vetëm nga shoku dhe drejtpërdrejt Sigurisht nuk u godit nga e drejtaReturn Strokekanal, sepse nëse kjo është bërë, ka shumë të ngjarë të shpërthejnë. Do të gjejmë atë pothuajse nga asgjë, ose shumë më shumë gjasa absolutisht asgjë.

 

Insektet (-photo) Fluturon skarës dhe djegur mund të konsiderohet si dëshmi relativisht të qartë e rrufe ai ekzaminuar vendin. Energjisë dhe të panjohur, eksperimente ushtarake, forcat extaraterrestrial ose të huaj dhe kështu me radhë.

 

CCD

 

Një më shumë "anomali", e cila është përshkruar nga qarqet Explorers kulture. Disa përmendja e mundshme në " qarqet Pri Ovni - CercleS Flea dans les gjurmët d'ovnis - TV Planete 2006/11/02 "- pra, kjo ishte Gjetkë tjetër. Ngjarë se edhe të gjurmohen në disa qarqe kulture në disa vende dhe publikime. Fotot e modeleve, ku shfaqet "diçka enigmatike" (fantazmat e një lloji tjetër), atë që ai nuk ishte vendi vëzhgueshme me sy të lirë dhe mund të ndodhë pjesërisht (apo edhe nga distanca të mjaftueshme) larg nga modelet e fotografuar. Më shumë gjasa, Ata janë kryesisht imazhet e marra me kamera digjitale dhe kamerat, jo klasike halopgjen materiale argjendi. Kjo shpjegim i mundshëm në foto me Exposed edhe dhe pjesë e spektrit infra të kuqe, që syri i njeriut nuk i perceptojnë. Underground mund të jetë për shifra Disa ruajtur ende shumë e madhe e sasisë së energjisë termike (përsëri, fuqia mesatare e transmetuar në frigorifer rrufe disa qindra kilovat orë deri në disa megavat-orë), dhe pse nën sipërfaqen e tokës mbetet më pak se një përqind, ende Shkaqet thatësira dhe ndryshimi (termike), që mund të jetë në spektrin infra të kuqe shumë të dukshme. Ndërsa materialet klasike argjendi janë të spektrit infra të kuqe halopgjen në pothuajse tërësisht i pandjeshëm, ndjeshmëria e tyre fantazme edhe në ngjyra dhe b & w materialeve pankromatik nuk kalon diku rreth 690n, kufiri i ndjeshmërisë fantazme e syri i njeriut është diku midis 700-720nm, ndjeshmëria e ngjyrës konvencionale sensorë CCD në masë të madhe e kalon pragun e 780nm (1050-1100nm). Për këtë arsye ajo është në frontin e tyre Vendosur IR filtër, i cili shpesh një pjesë e liron Bandwidth IR, që në shumicën dërrmuese të fotografive konvencionale nuk ka rëndësi. Është e mundur që në disa qarqe kulture ishin ekspozuar disa foto Pasojat e thatësirës dhe shkarkimin harmoni apo të mëvonshme, e cila nuk ka krijuar ndonjë model, vetëm për të ruajtur nëntokësore afër disa "ngrohjes". Edhe shkarkimet Kjo me të vërtetë të krijojë modele mund të ilustrojë Kështu "rrugët ikjen" e tyre në ilegalitet. (" mister (!) e qarqeve kulture, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 korrik 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg Fenomene IR qarqet kulture në vende të Explorers hetuar, që është quajtur një tjetër anomali, por ata paguajnë ata diletant dhe vëmendje shumë të dobët, kështu që këtu do të ketë referenca ose foto, edhe pse ka disa në faqet e tyre. (Link fototo nga Hulumtime BLT). CCDresponse.jpgPërgjigja tipike e një fantazme CCD sensor imazhi. Përshtatur nga http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Diletantizëm në qasjen ndaj disa fenomeneve të vendosura në pikën e qarqeve kulture është një nga shkaqet kryesore të faktit, pse asnjë nga qarqet kulture Explorers aktuale ka dështuar për të goditur gozhdë në kokë, dhe kthimi në një shpjegim mjaft shumë sipërfaqësore, e preferueshme plotësisht paprovueshëm. Vetëm duke përdorur një thermocamera mjaft primitive Mund të jetë krejtësisht objektive të zbuluar praninë e ngrohjes të konsiderueshëm të shumës së kilovat orë ruhet në nëntokë, dhe se do të jetë shumë e gjatë për të huajt nuk mund të provokoj.

 

Fantazmat. Në disa vende të dalë në vitin e ardhshëm, pista e dukshme, të ngjashme me formën origjinale ku misri nuk ishte aspak e rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) (por kjo është edhe mundur, edhe pse në mënyrë të konsiderueshme më pak se në vitin e kaluar).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © nga Peter Sorensen

ghosts2.jpg Pics: Peter Sorensen

boh1.jpgNuk ka foto. 1 (c) Mirosllav Zuzánek. Shfaqja e modeleve ndoshta mezi 2-4.7.1999 fotografi nga e katërt 7 1999, kur model u zbulua nga gliders varet nga Z. Miroslav Zuzánek. Hulumtimi i modeleve: 1999/07/07  

boh2.jpgNuk ka foto. 2 (c) Mirosllav Zuzánek

boh3.jpgNuk ka foto. 5 (c) Miroslav Zuzánek Fotot nga 20 maj 2000 njëjtin vend disa muaj më vonë. Është e qartë se model tashmë është i dukshëm. Në vend të pamjen e saj u rrit vetëm vegjetacionit kufizuar.

Fotografitë e marra nga faqja http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , ku është e mundur për të lexuar më shumë detaje

 

Fotografitë (boh2 dhe boh3) të shtypura edhe në "publikim pictograms në Republikën Çeke dhe në sistemin energjetik të Tokës - Bukuri e agrosymbols në Moravi 2000-2006 ", autorët Mgr. Tiffany Plíšková et al. , me komentin: Ajo u krijua ndoshta Ndërmjet 2.7-4.7.1999. 1999/07/04 1999/07/07 zbuluar dhe është kryer eksplorimin. Në fushë, sërish pranë linjës hekurudhore, ishin vendosur 5 qarqet me diametra pothuajse identike, të cilat ishin në varg Përafërsisht 17.5 m Sipas gjendjes së në të cilin model u gjet, ishte e qartë se ata ishin studiuesit e parë nga Streaker, që kanë hyrë në formë. Ndërtimi i paraqitur `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) ishte zona shumë të saktë, thatësira dhe cilësi, me të cilat atë kohë hasur në asnjë nga qarqet kulture ekzaminuara. Duke iu referuar: prania e modelit në Bohuslavice nuk skadon pas korrje gruri. Pas të gjitha operacionet agrotechnical standarde, kryesisht i përbërë nga vendi lërohet, kulturave mbjellje të reja, etj ...., volgende vit në pranverë u gjet njëjtin model përsëri. Këtë herë, duke iu referuar: të mos pasqyrohet në bimësi dhe parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, por vonuar i saj. Bimësia ishte në vendin e të gjitha pesë qarqet tërë dwarfed sezonit në rritje. (linja hekurudhore mund edhe duket si një shkop rrufe, shënim JL)

 

Është e rëndësishme të kuptohet se në vend janë kryer një rrymat e mëdha elektrike, në mesin e tyre ka pasur ndërhyrje të ndryshme që vërehet ishin jo vetëm në bimë, por edhe në tokë për shkak ato menjëherë poshtë atë dhe elektrokimik përpunon termochemical që ndodhën atje. Përveç kësaj, bimët privuar përmes sistemit rrënjë e disa toksina bimore janë akumuluar brenda që ato, dhe ata ende mund të gjendet atje në tokë. Kjo bën të mundur që të respektojë në vitin volgende - në vendet ku Kryer rrymat e mëdha, do të ishte krijuar një sasi të madhe për bimët nuk rreptësisht të dëmshme, por komponimet edhe jo të vërtetë fitimprurës. Edhe kushtet aktuale lokale në vendet ku nuk shkarkimi ka ndodhur, mund të shkaktojnë hije të ndryshme të grurit apo të pjekur në pjekjen e madhe, jo tërësisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) dhe fusha të shëndetshme kulture. Kjo është një analoge të caktuara të njohura nga cropmarks Arkeologjise .

 

Një anomali, jo në qarqet kulture faqet hulumtuesit gjetur ende. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Qarqet Pri - Crossover nga një dimension tjetër (2006) , pasdite 10:07-10:29 jetë e mundur të shihni në fotografitë, kokërr paprekura tregon qartë dhe shkallë më të lartë të pjekurisë (veshët kthyer, ndërsa veshët e prekura nga misri janë ende të përkryer drejt - më pak pjekur). Pri goditur nga rryma elektrike dhe produktet e elektrolizë në tokë ripens qartë ngadaltë. Vëzhguara, fotografuar, shumë herë, në mënyrë të përsëritur. Vërejtur nganjëherë mund të jetë një diferencë të dallueshme në ngjyrë - drithi prekur ende gjelbër dhe i paprekur tashmë në mënyrë të sigurtë të verdhë kashte. Këtu, prova Direkt nga qarqet kulture Explorers,+ several own. Fotografitë 2010/6/8, Kounice - rast shumë të ngjashme, grurë edhe, veshët e gjeth misri janë shtrirë në pjekjes dhe madhësia disa javësh vërtetë mbetur prapa. Mostra, nga rreth 20 vende dhe 20 vende kulture prekur kulture sinqertë. Objektivisht folur, veshët e paprekura të vegjetacionit në krahasim me rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) janë bimësia me të vërtetë e Madhe (një e vlerësuar 20-30% të vëllimit). Gjithçka do të peshohen, llogaritet numri i drithërave në gjatësi, veshit mesatare dhe pesha e veshëve, pesha mesatare e grurit. Pasuar më vonë nga testi mbirjes (për të kaluar pabarazi dhe mungesa e vullnetit për mbirjes Shkaktuar nga pas korrjes ripening jo, më herët se pas dy muajsh). Rezultatet e detajuara dhe matjeve të vazhdueshme www.cropcirclesonline.com / kounice . Mundshme nga disa vende të tjera. Grurë, që me të vërtetë merr shumë kohë, Kryetar! (SidomosOstrá këtë vit - rreth 4 muaj ...)

 

Deklarata ose Gjetjet, e cila shtrihet absolutisht të gjitha programet në lidhje me qarqet kulture:

Është shumë e rrezikshme të pajisjeve elektronike në formimin e kulture . Në këtë pajisje është shumë e qartë se shkruar me shkronja të trasha, ose të paktën në manualin e udhëzimeve, " Mund të shkaktojë mosfunksionim nga elektriciteti statik ! " Këtu në vendin ku ata ende janë të ruajtura në megajoules nëntokësore të energjisë elektrike statike mbetur (në rastin e shkarkimeve jashtëzakonisht të fortë do të ketë një kohë të shkurtër para se gigajoules i hapur apo edhe terajoules të llojeve elektrike dhe shumë të tjera të energjisë ...)

 

Si një shembull ilustrues mund të përshkruhet një rast të helmimit me dioksid karboni (toxikologie..., str. LucyP.) Qarqet Pri - Crossover nga një dimension tjetër (2006) përshkruan shije metalike dhe të gjitha simptomat e tjera të helmimit Përafërsisht 49 minuta para përfundimit të dokumentit

 

Glickmann: . Shumë njerëz fle më mirë, pas largimit nga qarqet kulture formimin Nuk është çudi, Ata janë në situata të ngjashme, sikur pinin gjysmë litër një e rum, 5 birra, dhe ajo hëngri edhe një çift të kërpudhave magjike ...

 

Bota misterioze-Pri circles.avi Gjeologjia 17:12 dhe lidhja me ujë nëntokësor. (Jo vetëm se, komenti JL, por me kanale nëntokësore dhe tubacionet, ndoshta shumë e gjatë të papërdorura, shih foton) 18:25 - valë shumë mbresëlënëse në erë kokërr -

 

1686 Shkencëtari Robert Plot në Oksford në fund arriti në përfundimin se disa qarqe kulture në Staffordshire ( Historia natyrore e Staffordshire ) janë shkaktuar nga rrufeja. Quite një vlerësim i mirë, shumë vite më parë Franklin (kërkimin e tij ai kishte bërë rreth vitit 1750), nuk është për t'u habitur në të gjitha që ai mbeti keqkuptuar. Njerëzimi nuk duan të kuptojnë edhe në moshën e teknologjisë moderne. Por, kur ata do të shohin ato fotografi ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Rrënjosur thellë është mjaft e zakonshme në shumë filma dokumentarë që kanë të bëjnë me qarqet kulture, se misteri i origjinës së tyre është ilustruar me një foto të incidentit rrufe ...

20:33 erërat Wild ...

zskvo25_39.jpgAnomali - elektromagnetike, Elst, droga -: dërrmuese mirëqenien, euforia lehtësinë (diçka si kjo edhe raportuar nga droga pas dozimin), dhimbje koke, konfuzioni dhe probleme të tjera elbi qëndruar këtu, pak para rrafshim (të dëmshme, dobësimi) që do të shfaqet ditë afterseveral

 

35:30 zgavrat dëbuar

 

38:10 Nëse qarqet teza prodhon diçka apo dikë, ata duhet të jenë të aftë dhe matematikan. Krahasoni me imazhe nga Kaleidoscope. Supozoni se katër-vjeçar fëmijë me një talent të fortë piktorike që kurrë nuk kishte dëgjuar se ekziston diçka si matematikë, në dorë dhe lapsa me ngjyrë kaleidoskop. Bojra thatësira dhe fotot se kur do të zbulohet pas 5000 vitesh, studiuesit shkruajnë rreth tyre dhe ligjet matematikore që ata të gjithë që gjenden brenda, oxhaqet e librave të trasha ...

 

41:08 edhe një shkencëtar ka frikë për të hyrë në atë

 

43:10 matja e electromagnetics, forcë e fuqishme natyrore . Edhe sot, disa vëzhgues thonë se shfaqja e qarqeve kulture u vu re pas një stuhi. Shih blog Tiffany Pliskova, iDnes: (qarqet kulture Jitrava 2010) modeli është themeluar në vitin 2010 dhe kulture gjelbër pas një stuhi të mëdha në ditët e fundit, pranë modelet janë gdhendur hollows nga uji rrjedh poshtë shpatin (shufra rrufe, shënim JL), zbulimi e modeleve në veshët e grurit presion në mënyrë të vendosur në tokë, gjeth misri, të mbuluara me baltë formën e modelit ishte i përkryer ...

 

2,008 jitrava2008.jpg Përshtypja e parë e fotografive dha përshtypjen e rreme në vend, por dikush mund të jetë i gabuar ... jitrava2010.jpg 2,010

Tiffany Pliskova blog idnes.cz: Pri qarqet në vendin e qytetit Šlapanice ka një traditë të gjatë. Edhe popullore Aktorja Lucy Safrankova kujton në librin e saj, ashtu si ata ishin duke luajtur si fëmijë dhe në qarqet në grurë ...

 

Një pikë ujë bie në sipërfaqe të ujit (photo) Është edhe përhapur nga shumë simetrike në faqet e shumta, ndërsa nuk dihet paraprakisht saktësisht se si ai mana. Kjo është edhe një të vetme, të shkurtër, incident hedhur impuls nga lart.

 

Ftesa për të vizituar agrosymbols fort që të mos pranojë

www.kpufo.cz / zona / AGR / cc / ccweb / index.htm

Lidhja është thyer tashmë (vjeshtë 2011) Fillimisht në këtë site u gjet e dënimit, e cila është cituar në paragrafin e mëposhtëm. Në faqet tezë kjo tashmë është e mundur për të gjetur vetëm në dokument në http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (anglisht). Kjo është një pasazh nga një më të madhe "hipotezave në lidhje me teknologjinë e agrosymbols krijimin" me tekst

1.1.1. paraqitur `do të jetë kulture

Mënyrë specifike e parashtruar `do të jetë (rrafshuar) kulture parë u përpoq të shpjegojë idetë, se ajo është një efekt krejtësisht e natyrshme, që vetëm aksidentalisht krijon një formë rrethore. Kjo pikëpamje, shumë braktisur shpejt për absurditetin e saj, gjeti megjithatë edhe pas njëzet viteve mbështetësit e saj në gjuhën çeke Republika.

Dënimi theksoi është e mundshme pas trajtimit të vogla në çdo kohë cert. Vetëm para fjalës "aksidentalisht" mund të shtohet një pasazh - "jo në disa raste"

Dokumenti tërë PDF në faqen e lidhur aktualisht duke punuar me menduar si një "Workflow për vrojtimin rrethi kulture". Nuk keni zgjidhje, por fuqimisht paralajmërojnë kundër të gjithë atyre punën interesuar çfarëdo të lirë dhe të kërkimit për pseudodijetar ngjashme si derra pulë dhe kosto të lirë ofruesit e informacionit, dhe çdo rrethi kulture nuk hyri.

Në vend është gjetur ndonjëherë si Kimikatet shumë të dëmshme që do të plotësojë nevojën për të varurit nga droga për dekada të tëra. Çdo ftesë për të vizituar një vend të thatë Prandaj kujton një vepër penale "përhapja e drogës", e cila ndoshta mund të aplikuar për dokument që edhe.

§ 287 Përhapja e varësisë nga droga (legjislacioni Çeke))

(1) Kush tjetër Sjell keqpërdorimit të substancave të tjera Addictive se ose e alkoolit në atë që mbështet kush apo shpërdorimin e thatësirës dhe substanca Përndryshe inkurajon apo përhapur, dënohet me burgim deri në tre vjet ose ndalimin e aktiviteteve të tij të biznesit.

 

Fundi i Pjesës 4

 

 

          Pjesa 1        Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4         Pjesa 5

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z