Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-unsorted-tekstet-5 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Pjesa 1        Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Pjesa 5

 

(Shfarosës, deufoizer, desaucerizer,

nivel të parë në fuçi, ende do të jetë dy)

 

Çfarë është më shumë gjasa të gjenden në faqen e rrethit kulture të mirëfilltë, të krijuar nga ekspozimi i rrufeja (vetëtima) në një fushë kulture, ndërsa efektet jehonë dhe ndërhyrja e kaluar përmes (i madh) rrymave (natyrisht, ata mund të gjenden në Zona e rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) kulture kudo):

 

  I parë Gjeomagnetike anomali - LIRM - sjellja e pazakontë e busull

 

  I dytë Mbetjet e energjisë elektrike statike - RSE - matshme

 

  I tretë Mbetjet e ngrohjes akumuluar në nëntokë - fotografi IR (por të kujdesshëm, ajo që disa qarqe kulture Explorers Ofruara diku në faqet e tyre si "IR" fotot nuk do të publikohet edhe aluzion këtu, kjo është një vizatimet krejtësisht bosh ose fotografi, krejtësisht e lirë të çdo Burimet deklaruar, kundër asaj që ai duhet edhe diletant plotë shkencore vetem fol. Asnjë përmendje të metodës matëse të përdorura, ndjeshmëria e instrumenteve matëse dhe sensorë, Karakteristikat fantazme e Sensore përdorura. Shpesh Kjo është një tipar shumë i zakonshëm i studimeve të ngjashme, duke u përpjekur të pretendojë Kjo HIGHLY Ata përdorin vetëm profesionale, metodat shkencore të specializuara dhe procedurat, por të veprojë si një diletant i fundit, në mënyrë që imazhet e tyre infra të kuqe duket më shumë si një foto me ngjyra klasike discolorated, e cila prodhon një fëmijë dymbëdhjetë-vjeçar në ndonjë duzinë program grafike në orë. pra vetëm atëherë zgjedhja e shtetit, që infracamera edhe mjaft të zakonshëm do të shkojnë për të kapur ndryshimet infra të kuqe në tokë (kështu që është një parashikim) në çdo vend në fushë me shkarkimeve rrufe. mbetet një çudi se kaq në zonat ku qarqet kulture u gjet e ka nuk janë bërë tashmë matje të ngjashme. S 2012, mbetet një sezon kulture parë, Threat Mayan do të përmbushet dhe brilant do të shkojnë nga biznesi, si Mayans lashtë parashikuar.

 

  4 Grimcat e FeO.Fe dhe Fe2O3 (magnetike -. Në çdo rast të ndjeshme në fushat magnetike Çohu Ata mund të jenë ulja cathodic dhe pirolitik) e cila gjendet në tokë - ndoshta edhe respektimi për veshët kulture, gjeth dhe gjethet e ndikimit gjeth përkohshme magnetizing (dirigjent edhe me rezistencë shumë të lartë) Shkaktuar nga kalon nëpërmjet aktuale

 

5 Fluturon vdekur, shpesh rreptësisht djegur, përkrahës të kulture, (fluturon përfshiu sunbathing) mund të gjenden në distancë relativisht të madhe nga modeli, jo në të gjitha rastet - ndoshta nuk paraprihet nga shiu dhe insektet nuk ishin mjaft shpejtësi për Hide-A rrufe në qiell nga blu

© majtë photo Dr Uwe Engelmann, e drejtë © Janet Ossebaard     

 

Shumë qarqe kulture (por rastet edhe shumë rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar)) krijuar ndoshta nga ekspozimi i dyfishtë - bimët e para shkarkimit vetëm "përgatit" Krijon "shtresë" të ndjeshme të bimëve dobësuar, të cilat janë shumë më të ndjeshëm ndaj çdo mekanike dhe stimujt fizike, dhe ajo regjistron tjetër Them shkarkojë ende, që ndodh pas disa javësh apo muajsh.

 

Fusha e elbi, ku jo në vitin 2010 edhe një të vetme shkarkimi rrufe ndodhur ( Benátecká Vrutice ) përballoj në gjendje të mrekullueshme fizike deri korrjes, edhe pse mbi atë gjatë sezonit në rritje përfshiu një shumë të erërave të rënda dhe shi.
Që një kohë të gjatë tekst është vetëm një shumë serioze, për momentin, dhe do të lehtësohet përsëri duke e kthyer atë dhe të kërcejnë në një shumë të çmendur. Simetri të shumta, shpesh shumë të sakta, sipas disa akseve (3-8 dhe më shumë), imazhe të habitshme të ngjashme në një kaleidoskop të krijuara. Origjina e saj nuk është ende mjaft i qartë dhe i shpjegueshëm Fizikisht. Ndoshta në sajë të madhe të tensionit, të ngarkuar elektrike dhe rryma, e cila që ndodhin në vend.

 

  Celtic ndër 2002           f x + f y + p e syrit
Përkohësisht të krijojë diçka që mund të shpjegohet si "analoge në strukturat atomike dhe molekulare dhe lattices kristal", dimensionet megjithatë gjigante. Projektim i tre p orbitals në aeroplan pingul me aksin e njërit prej tyre lind famshëm Celtic Cross, etj, në rastin e d dhe f orbitals do të krijohet një struktura shumë më komplekse. Sikur të na Keltët u përpoq atë në beed cilin drejtim të vazhdojë edhe mekanikën kuantike, Shrodingerit kohë më parë?

 

Nëse dikush dëshiron të dëgjojë pjekjen e grurit, nganjëherë thjesht shkoni në terren kulture Gati kufitare të grurit pjekur, thekër, elb, ose Possible regjistroheni qartë heshtur dhe plasaritje. Fund të muajit qershor, korrik dhe do të vazhdojë. Dukuri shumë interesante.

 

Një nga më të çmendur: Qarqet Pri - Quest për të vërtetën . [UFO] avi 19:50 / 01:54:23

Shumica dërrmuese e Explorers qarqet kulture dhe dokumentar janë duke thënë se për ta, ata janë një fenomen i kohëve moderne, pse pranuar se mund të ndodhë edhe në kohët e lashta. Po, ka ekzistuar, dhe disa dukuri dhe imazhet e qytetërimeve të lashta Parashikimet e tyre mund të jetë (Stonehenge, Kryqi kelt dhe të tjera). Edhe kjo nuk është e pamundur që të civilizimeve të lashta (agriculturists e tyre) e dinte se ata vijnë nga rrufeja, por harroi të na tregoni se, ose kjo përvojë nga fjala e gojës nga brezi në brez nuk u zhduk ruajtur I alias. Ndoshta disa Arkimedi tërhoqi atë në rërë para se dikush jabbed atë. Ndoshta kjo është shkruar diku në shkrimin pykë formë, ose disa Ilustrime dukshme në, por ende nuk është përkthyer ose shpjegoi. Qarqet kulture dhe vetëtima, si dhe çdo forcat e tjera natyrore (dhe shkatërrimi), konsiderohet si një vepër e Perëndisë, prandaj Ndoshta gjuajtur edhe e konsiderojnë të nevojshme për të theksuar shumë qartë disi, se njëri është shkaku i dytë, dhe në qoftë se shkaku i si një dhe i njëjti është, pasi e gjithë kjo nga pika e tyre të parë të gjithë duhet të kuptojnë, apo jo?

 

(Një i çmendur) Ndoshta do të jetë e mundur të shohim në faktin se shifrat në vitet e fundit Dukje disi më shumë. Ndoshta, një arsye është e mundshme - që kërkon gjen, dhe në ditët kur qarqet nuk ishin kontrolluar në fushat, dmth, para 1970, nuk do të mund të gjenden edhe në të gjitha. Ideja e anglishtes si ajo dukej fusha kulture në vitet 70, si më parë, dhe atë që ata të duken si sot. Vizualisht, ndoshta jo shumë indistinguishably, përveç për një gjë pak. Gjegjësisht ndryshonte konsiderueshëm perdorura nga teknikë të përpunimit. Në vitet 70 dhe Fermerët shërbyer ende e mëparshme nuk ka boneshakers pasluftës peshon pak më shumë se 2 ton dhe gjerësia e gomave pasme rreth 30 cm, edhe kalë të çan shërbyer ndonjëherë. Sot, ka lidhje me kandidimin në fushat që Deeres John peshon mbi 5 ton, dy herë gjerësia e gomave dhe Same shkon për peshën dhe makinat e tyre bashkangjitur me ta (, mbjellëse të plehrave shpërndarjes). Ata do të krijojë një linjat e tramvajit shumë më të madh në terren, që do të punojnë sa më shumë forcë dhe shufra rrufe. Përçuesve të mirë - rrufe vetëtima më shumë. Vetëtimat e më shumë - më shumë rrathë. Mos e vrit qarqet mia. Por jo të them edhe atë për fermerët deri tani.

 

Një tjetër ndryshim i rëndësishëm nga vitet e mëparshme është industrializimi i Vazhdueshëm rurale - peisazhet e sotme Underground të industrializuara direkt me gërshetohet me linjat nëntokësore - shërbimet komunale, streams shumë shpesh nuk kanë rrjedhë në kanale përgjatë fushat, por në tub kullon poshtë. Të gjitha shërbimet mund të marrin pjesë në një joshje jashtëzakonisht intensive e nëntokësore aktual, për të sjellë në lidhje me efektet anësore të mundshme (rezonancë dhe ndërhyrja e rrymave të forta normales).

 

Rritja e vëzhguar në numër të formave në botë gradualisht nga 80, 90 vjet dhe më tej nuk mund të jetë shumë i Fact Statistikisht vërtetueshme, por jo e pamundur plotësisht se kjo është e vërtetë. Vetëm në vitet e fundit mund të konsiderohet si frekuencë konstante të vëzhgimeve, ergot relativisht e lartë. Fermerët vetë kurrë nuk do të raportojë modele të rregullta në drithëra e tyre, por bujshme në publik. Që nga publiku gjithmonë do të peshoj më shumë sensacionale pjesën esëll e popullsisë, furnizimin e vëzhgimeve nuk do të ulet. Por kjo nuk është e përjashtuar volgende se në disa vite do të jetë plotësisht objektiv për të zvogëluar numrin e modeleve të rregullta të vëzhguara. Prania e tyre mund në disa karakteristika të përzgjedhura, përveç në rrethana të tjera të panumërta, të jetë i lidhur me aktivitetin diellor dhe periodiciteti i saj. Që në vitet e fundit ka pësuar disa maja dhe shpeshtësinë e ndodhjes figurave nuk duhet ta direkt kopje. Rritja asnjë vlerë nuk mund të papërcaktuar, as temperatura mesatare e Tokës, as numri i modeleve të gjetura në fusha. Nëse numri mesatar i formave të rregullta, viti që çdo konstrukt janë gjetur në fushat, ndonjëherë me të vërtetë fillon të bjerë, nuk do të mungojnë për të gjithë, dhe në të ardhmen Përfundimisht ne do të jetë i gatshëm për të ngrohur një pak më shumë. Kur rreme grafiku hokej shkop bie si një shtëpi e kartave, ose gjarpërues si model i përbërë nga domino (efekt domino). Të vetmet përjashtime janë raportuar fermerët e botimet e tyre rreptësisht profesionale dhe shkencore. Ata janë të paguar vëmendjen diku tjetër në këtë faqe interneti. Si theksuar atje, Fermerët kanë çështjen e krijimit të modeleve (qarqet) në kulture relativisht të planifikuara gjerësisht, e di shkakun e saj, të kuptojnë këtë çështje dhe të mos e konsiderojnë të nevojshme për të dhënë atë ndonjë publicitet të panevojshëm.

 

Nancy Talbot (BLT; qarqet kulture - Quest Për Vërtetës [UFO] avi. 19:32 folur për " pagesë të madhe elektrike "disi gabimisht perceptojnë atë si tension rezulton, e cila është formuar Midis taban shkumës, dhe mjegull, në fund të verës (apo ndoshta në pranverë) lëkundet rreth hillsides anglisht.

 

Nancy Talbot (ekipi BLT, qarqet Pri - Quest për të vërtetën . [UFO] avi 01:03:00 ) - mikrovalë impuls, lagështi shndërrohet në avull ikin nga indet - shtrihet dhe bends nyjet. Diçka si kjo kurrë nuk do të jetë e mundur të stimulohet në laborator. Zgjerimi dhe lakimi i nyjave nuk shkakton kurrë, dhe kurrë me të vërtetë asgjë tjetër përveç geotropism (negative), rastet kur Menjëherë pas banim (të dëmshme, dobësimi) nyjet bimët janë zgjeruar ose të vendosur të vërtetë nuk ekziston, ajo është vetëm një gabim shumë i zakonshëm të qarqeve Explorers shumë kulture, i cili, për fat të keq, shumë herë nga Patched njohur përsëritur si një tipike bujqësore gjysmë-dijetar. Sigurisht, nuk mund të jenë modele të zbuluar, duke Menjëherë pas prirje gjetjen e tyre dhe nyjet zgjeruar, por kjo nuk është asgjë Shkaktuar nga-tjetrin, se ajo kulture ishte shtrirë për disa ditë, model u gjet Disa ditë pas krijimit të saj ( banim (të dëmshme , dobësimi)). Qarqet kulture hulumtuesit kanë absolutisht asnjë ide në lidhje të shumës së energjisë, që do të jetë e nevojshme për të ensur proceseve, që ata të përshkruajnë (avullimi i ujit), dhe çfarë fuqie Këto shuma do të ketë pasoja në vitalitetin bimëve.

 

Deklarata e mësipërme të qarqeve Explorers kulture vetëm konfirmon fakt i trishtuar, se ata asnjëherë nuk kanë vizituar ndonjë zonë me mjaft Zakonisht, çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, që nuk ka vizituar nga pika e tyre të parë ndonjë "energji të panjohur". Do të kishte gjetur një saktësi brenda simptoma të njëjta dhe anomalitë, dhe mbi të gjitha nyjet, duke përfshirë edhe atë që ata e përshkruan si "nyje" apo "shpërtheu dëmtimit të dhëmbëve dëbuar", e cila do të jetë për ata të vërtetë e vështirë për t'u shpjeguar. Siç është shpjeguar në një tjetër faqe, Këto fenomene janë në asnjë mënyrë të shkaktuara nga presioni gazit brenda nyje, e cila do Them Me sa duket "dëbuar" të gjitha fenomenet e tilla janë shkaktuar tërësisht nga ndryshimet e rritjes natyrore gradualisht dhe ngadalë në rritje, pak, në disa pika të çrregullt tharje dhe po vdes qelizat dhe indet. Por këto simbole, edhe pas tharjes pothuajse i plotë dhe vdes nuk do të ndalet të përmbushur me sukses funksionin e indeve vaskulare - Cilat mund të verifikohet lehtë në çdo pjesë të bimëve - Internode nyje, fletë ( të demonstrohet, foto vendosur nga eksperiment timelapse + )

 

Ajo është gjithashtu e mundur, e cila do të kishte qenë shumë më keq, që qarqet kulture Explorers ka bërë ndonjëherë dhe Ngjashëm vëzhgimi, por para publikut të përgjithshëm thjesht fshehur Them. Për diçka si kjo ndoshta do të jetë më mirë të mos dyshojnë edhe ata. Edhe pse, lowbrows bujqësore, të cilët rregullisht mjaft të gjerë nga vëzhgimet e tyre vetëm të zgjidhni atë që i përshtatet atyre, me të dyshuar të mundshëm të asgjë. Ndoshta vetëm se ndonjë nga Gjetjet Similar Konsiderohet të jetë përjashtime vazhdimisht Periodike, se vetëm të përsëritur dhe të vazhdueshme konfirmuar rregullat e tyre.

 

Gabimi themelor i të gjitha hoaxers ashtuquajtura - circlers këmbë - rrethi-bërësit ose rrethi-marrësit, kështu quhet Prandaj, në faktin se ata kurrë nuk kanë qenë edhe në fushë, e lëre Gjatë natës u krijuar një model (me përjashtim të një pakice çuditshme - demonstrata paguhet në para kamerave televizive, por nga dita në ditë), me faktin se ata edhe nuk paktën për të përmendur një nga faktet më të rëndësishme, absolutisht e nevojshme për të lëvizur në këtë fushë, është se ajo është shumë e nevojshme, që Fusha nuk ishte edhe një aluzion i lagësht, e lëre më pas një shiu apo edhe gjatë shirave. , Edhe një herë të gjithë, të gjithë, dhe një herë të fundit, i cili ka absolutisht askënd me ecin nëpër një fushë të paktën përvojë minimale, e di që duke ecur në një fushë të lagur, qoftë edhe në çizme i papërshkueshëm nga uji dhe të veshur si duhet, madje edhe në gjurmët traktor ( Në kushte të lagësht pjesët keq walkable e fushës), në krye të se gjatë natës nën dridhje pishtarë të lehta dore, ose dritë të hënës, dhe të gjitha ato që (!) ende mbajnë asgjë në duart e tyre, në mënyrë që rezultojnë Nga kjo aftësi shumë të kufizuara të shpejtë të mjaftueshme për të kompensuar bilancin Kur rrëshqet, do të kryejë (lëre pa pagesë), vetëm idiot komplet. Ose autori i tezës paragrafëve. Gjatë vëzhgimit dhe fotografuar në fushat përfunduar në Veçanërisht në kilometra linjat e tramvajit qindra, por kurrë natën (dhe me të vërtetë punojnë vetëm për një Blockheads dhe budallenjtë). Por hulumtimi ka përfunduar, dhe kurrë nuk do të marrë atë përsëri atje edhe nga një palë e lopëve, fotografitë e fituara kanë qenë të mjaftueshme, vetëm gjatë tre viteve të para të hulumtimit vetëm mbi 18.000, viti 2011 ende nuk është vlerësuar plotësisht. Çdokush i cili mori pjesë fushat në çdo mënyrë të paktën Herë pas here, që do të kujtohet fakti shumë mirë, dhe sigurisht nuk do të kanë qenë të dështuar për të përmendur në lidhje me këtë. Një pyetje tjetër që do të jetë e mundshme hoaxers pyet - si e bëri Ata lëvizin në një fushë të rapeseed rritur, disa javë para vjeljes (edhe në këtë modelet e mesme dalin).

 

Lëvizin në dhe material të thatë, në asnjë mënyrë, madje edhe një metër me metër, është absolutisht e pamundur. Krijon dhe canola rritur plotësisht në Ejkes padepërtueshëm Cila është e mundur të hyjnë vetëm nga një autokombajnë. 

Kush ka parë ndonjëherë një model në këtë material ishte krejtësisht LogicAll konkludojmë se çdo përpjekje njerëzore për të krijuar pashmangshëm do të ishte plotësisht e dështuar (ai është i drejtë, Kryetar!), Bimët duket sikur ai ka punuar ata dhe fuqinë e madhe (disa ton per pak m2) shumë ditë. Në fakt, nuk është vetëm duke punuar mbi to Own peshën e tyre vetëm dhe dëme në qelizat dhe indet. Në grurë të ri, tërshëra, elbi, misri, përdhunojnë edhe, në qëndrimet e reja të çdo kulture është e mundur të lehtë të lëvizë pa ndonjë vështirësi, në bimësi e detit të pjekur pak më e vështirë, edhe në misrit, edhe në qoftë tërësisht rritur-up, me përjashtim një: Çdo lëvizje në oilseed rritur është absolutisht plotësisht dhe tërësisht e pamundur.

 

Edhe nëse kulture është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) nganjëherë shumë kohë pas shkarkimeve rrufe, vetëm para korrjes, ndoshta më shumë se 90% e të gjitha rasteve kur rrufeja goditi këtë fushë. Sigurisht kjo varet se sa në fushë dhe rreth shufra të mëdha rrufe pranishëm atje përhapjen e shkarkimit, sa shkarkimet anësore dhe të mëvonshme u shfaq aty dhe ku zbarkoi kudo. Sipas objektivitet, duke iu referuar: Kjo është e nevojshme shtetërore Ata janë vërejtur raste edhe, pas Recorded Kur shkarkimi rrufe re - tokë në fushë nuk ka ndodhur asnjë rrafshim (dëmtues, dobësimin) (Stratov 2009, 2010, në verilindje Milovice 2010). Por kjo është e konsiderueshme më pak se 10% e të gjitha rasteve të vëzhguara.

 

Një prej rasteve të raportuara, deri kur korrja nuk ishte rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) asgjë në të gjitha verilindje (Milovice,photo). Kjo mund të jetë për shkak të faktit se rrufeja goditi me të vërtetë vetëm një pishinë të madhe, të vendosura në fushë në kohën e shkarkimit, dhe askund tjetër, apo pasaktësi në pozicionin e matjes, të cilat mund të vërtetë të përfundojë deri në një pemë afër ose Bush (pashënuar ). Kështu ajo mund të jetë një fenomen në kërkimin shkencor jo unike, të ashtuquajturat vërejtje negative, e cila nuk ka sjellë rezultatet e pritura. Shkarkimi rrufe në addition përfundoi tashmë në kulture tharë në mënyrë të konsiderueshme nga proceset ripening. Indet do të jetë tashmë në një gjendje të thatë, e cila nuk lejon të ndryshojë thelbësisht formën e tyre në mënyrë që ajo do të jetë më manifestuar Dobësimi tyre të rëndësishme, për më tepër, tashmë mund të forcohet në mënyrë të konsiderueshme nga tharje të pjesshme. (foto, datum) Natyrisht realiteti është shumë e lehtë eksperimentalisht verifikueshme në çdo kohë në të ardhmen.

 

Qarqet Pri - Quest Për Vërtetës [UFO] avi. 53:00 Bert Jannsen shpreh një ide shumë interesante dhe një mund të them se pothuajse goditi shenjë mbi kokë, shqiptuar Direkt Edhe pse nuk është e specifikuar. Së pari përmend se shumë prej figurave të shtrihet në drejtim të linjave të tramvajit - mirë, vetëm përshkruan një rrugë qasje. Shënim Jl - Kjo ndihmon Shpesh një shumëllojshmëri të ideve skeptikëve, mënyrën se si ata do përgjatë rrethit-marrësit, në mënyrë për të shmangur ndonjë rrugët qasje të vëzhgueshme, që do të ndihmojë zbulimin e tyre. Në fakt, në të njëjtin drejtim ka shkuar vetëm një "krijues i madh" - throuhg Them kryer dhe jo shumë larg prej tyre detyruar aktuale elektrike.

 

(Citated nga qarqet kulture - Quest Për Truthh )

" Të gjithë qarqet kulture janë një e madhe të rreme, mashtrim i madh . " Ndërsa ky është një fenomen ekzistues objektivisht, por njerëzit ende nuk janë në gjendje të përcaktojnë se çfarë është duke shkaktuar atë. Relativisht Njerëzit janë shumë të kufizuara në proceset menduar (mënyrat e të menduarit), ende vetëm kërkimit, nëse modelet të krijuara huaj, apo njerëzit. Ai mendon se kjo është diçka që në mes, kjo është në fakt një (përkthim thjeshtuar) krijuar nga vetë njerëzit, por ata ende nuk e kuptojnë se si. Ai është e drejtë, Kryetar! Modele në fushën e vërtetë të ndihmuar njerëzit për të krijuar atë vetë, por plotësisht në dijeni se sa. Tashmë vetëm vetëm në sajë të tij, që ata të rriten asgjë në fusha, kryesisht kulture. Nëse nuk ka pasur fushat e kulture, nuk do të ketë qarqet kulture, ajo është fakt i thjeshtë dhe të kuptueshme. (Por nuk është bari, çdo vegjetacioni tjetër, dhe materiale inorganike)

 

Një faktor tjetër është se e rëndësishme gjatë kultivimit janë zhvilluar linjat e tramvajit, vepron edhe si një rrufe shufra relativisht të mirë, të dyja janë kryer nga ato direkt themelore "shpërndarjes së energjisë elektrike." Pas shkarkimit të parë janë në afërsi të krijuar linjat e tramvajit shtresa rëndë e ajrit jonizues, avujt e ujit dhe pluhurit, që tërheqin shkarkimeve sekondarë erë njëjtë si birrë si një alkoolike.

 

Në qindra e imazheve, ku kapur efektet e shkarkimeve rrufe në këtë fushë, shumë shpesh qëndron kulture linjat e tramvajit, volgende ato, mes tyre, dhe shpesh po aq ose edhe më shpesh në qendër të kthehet tremujorit. Plotësisht e njëjta situatë mund të vërehet në një numër shumë të lartë të fotografive qarqet kulture në afërsi të tyre, edhe në vende të largëta dhe në fushat përreth. Për më tepër, BJ KORREKTE vëren se bimët e para janë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar), dhe pastaj të fillojë në këmbë back up, kundërshtuan si për shembull BLT. Shënim Jl: Ata janë Në fillim paraqiti `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar), për shkak të dobësimit të pjesës më të madhe të ulët, duke lëvizur drejt toksina rrënjët e bimëve.

 

Fakti se formimi i modeleve të duket shumë analoge në formimin e imazhit të fshehur në një shtresë të ndjeshme në materiale klasike të zezë dhe të bardhë argjendi halide tregohet në shumë vende në këtë faqe që kanë të bëjnë me këtë problem, ajo është një nga idetë kryesorë të tërë kërkimore.

 

Dy gjysma e një viti plus 1-2 ditë nga fillimi i hulumtimit, 14 gusht 2010, është përmendur një tjetër analoge me foto klasike: imazh latent është në "shtresë" të ndjeshme në fushën e kulturave nën ruajtur flash e rrufe ndriçim ... (Përdorimi i flash ndriçim, vetëm Shuma e energjia e emetuar nga një "llambë natyrore flash" është 10 9 - 10 18 Lartë, sesa ajo e përdorur Gjatë fotografuar)

 

UFO klub me emrin "rrufe" ( flash në Çeki, lidhja ) është shumë i interesuar në fenomeneve që lidhen me paraqitjen e qarqeve kulture. Vuri në dukje këtu vetëm si fakt shumë kurioz. Për shembull, ajo ka bërë që pothuajse një traditë në disa dokumente dhe filma që kanë të bëjnë me çështjen e qarqeve kulture është nganjëherë në sfond si një simbol i mysteriosity kontrollohet dhe qëlloi vetëtimën grevistë gjatë stuhi. (photo - Një foto shoqëruese të filmit tregon stuhi rrufe)

 

Për krahasim, rrufe zakonshëm, ajo është dikush në kamera, gjatë kryerjes rrezaton energji deri në 5 Joule, por më tepër një smaller.These shumë (Joule dhjeta). Se ajo që quhet "flash" kur të shtënat në një telefon celular (të lartë shkëlqim LED) Energjisë rrezaton smaller.These 1.000-10.000 herë, por për shkak të cilësisë së forografie Fituar bollëk mjaftueshme. Great studio njësi flash me energji Operim 500 - 2500J. Lightning mesatare vetme Gjatë një stuhi rrezaton energji, në mënyrë që 10 9 J, gjatë stuhisë nuk janë të krijuara disa mijëra prej tyre. Një unike rrufe mbi mesataren rrezaton edhe nga energjia 100 deri në 10.000 herë më shumë. (Shenim: shtresa e ndjeshme e filmit apo kamera usuall sensor rrëmbyer jo më shumë se 1/100, 000 drita e emetuar nga njësia flash, ndërsa me "shtresën e ndjeshme e fushës kulture" bie pothuajse Disa qind dhjetëra e dritës rrufe dhe pothuajse të gjitha të tjera energjia e tij ...)

 

Fushat e rrafshuar drithërave (dëmtuar, dobësuar) dhe dëmtuar në mënyrë të ngjashme dhe të mbjellurave tjera për shkak të ndikimit të shkarkimeve rrufe stuhi në të gjithë botën do të jetë një vlerësohen në 0,5-1.500.000 km2 të dëmtuara krejt dhe depozituar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zona

 

Fe2O3 - vuri në dukje diku tjetër

 

Një shkallë e konsiderueshme ai mund të rezultojnë formën e disa shifrave Përfshihuni vibracionet mekanike dhe rezonancë e dëmtimit të dhëmbëve nëntokësore, ose bosh (Caverns), apo e mbushur me ujë (rezervuare natyrore të ujit), apo e mbushur me një substrate që është e mbushur me ujë (aquifer). Në një film që përshkruan çështjen e qarqeve kulture është një shembull Shfaqet thatë - qarqet kulture shfaq Direkt mbi rezervuari artificial, Ndoshta ujë.d

 

Sipas disa teoricienëve - Skeptikët që janë duke u përpjekur të përgënjeshtroj ndonjë format e tjera të qarqeve kulture Than njerëzit apo kafshët, të krijojë qarqet kulture mating hedgehogs. Milovice (lindje, në jug të parë në fushën e rrugës drejt Zbožíčko). Në maj, identifikuar rrufeja në fushën e grurit të gjelbër, në gjendje të mirë (gruri), që nuk është edhe pas shenjave të rrafshuar zonave (dëmtuar, dobësuar). Gjatë stuhisë Same Recorded dy shkarkimet shtesë të fushës elbi afër (rreth 0.5 km larg). Ajo filloi "Cakton dutifully për të fjetur", pas disa ditësh, pikërisht në pikën e ndërhyrjes, me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë. Gruri mbetet ende si intacted. Javën e dytë - asgjë. Javën e tretë - asgjë. Se gruri nuk do të rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) në të gjitha ... Shkarkimi mbi grurit nuk ishte si një farë e keqe apo frymë-Toothless shoku i vjetër, ajo ishte edhe mbi 30.000 Amper. Grurë në kohën e dritës para plotë nisej, krejtësisht e gjelbër, elb plotë-kokë, tashmë ka filluar yellowing.

Vetëm për një muaj pasi ka filluar në "diçka" të grurit për të dalë (dy foto lart), duke iu referuar: dukej shumë ndryshe nga rastet e ngjashme vëzhguar, kur të fillojë gjeth bëj në tokë ngadalë në fillim të konsiderueshme. Ka disa vende vëzhgueshme, mjaft të parregullt, me një sipërfaqe të vogël (2-3 dyshim metra katror), por megjithatë tërësisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), më së shumti, por jo vetëm prirje thyer. Përveç kësaj, sikur midis tyre ka rezultuar disa rrugëve lidhëse ...

 

Hedgehogs? Pas një kohë, çdo gjë është e qartë. Ja!

Data foto: 27 6 2010 (gjithashtu të mësipërm) Data fotografia: 23 7th 2010, pak metra larg 

 

Kështu që, pasi të gjitha, vetëm të vërtetë copulating hedgehogs ... Fusha ishte në fund me të vërtetë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Më shumë se dy muaj pas shkarkimit, në disa vende (qindra metra katror), shumë më afër në pikën matur rrufe, deri Menjëherë para korrjes, por vetëm pikërisht Sipas rregullave për banesë (të dëmshme, duke dobësuar) shkaktuar nga shkarkimet rrufe, ku disa nga zonat e prekura nuk janë krejtësisht të paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Gjetkë depozitoi `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) tërësisht, shumë shpejt por gradualisht të fillojnë marrjen e back up (nëpërmjet nyjeve). Zonat e parashtruar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) për shkak të "çiftëzimit hedgehogs" kurrë nuk do të ngrihet edhe një aluzion , Ata janë me të vërtetë "overbended" nuk dalin shumica e ndjeshme e gjeth thyera. Ishin aty disa luajnë D & D me një tjetër? Ata nuk ishin bërë asgjë tjetër atje gjithsesi (nëse ndonjëherë kanë vizituar një fushë të çuditshme). Kjo memec tyre, të themi, creephole monstrously trashë si në qarqet kulture e prodhimit mund të besoj Ndoshta zonja Bower ...

 

Periudha me të vërtetë shumë të gjatë Midis shkarkimin rrufe dhe akomodim (të dëmshme, dobësim) të këtij viti (2010) re vetëm në Ostra (gruri - në veri të Railyard), gati 4 muaj. Elb (në jug të Railyard) është parashtruar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) 1-2 javë pas hit, por ngadalë Menjëherë. Në fillim vetëm dhjetëra metra katrorë, tani nën 1%. Së fundi, e vlerësuar rreth 20% të fushën fushë e tërë. Fotografitë në faqen Kronologjia .

 

Bëni një përpjekje chive si do të kalonte aktuale mund të tërheqin grimca të Fe2O3 ose Fe.

Rezultatet here

 

Shpesh ka modele në drithëra paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) shumë të ndjeshëm (shumë të mprehtë, kontrast dhe dallimi në mes të bimëve të prekura dhe paprekura në afërsi të tyre), dhe edhe që shpesh manifestohen efektet në vitin volgende Same vend. Në kontrast me krijimin e formave të parregullta, është e mundur që në disa raste e krijimit qarqet kulture ishte aty ndonjëherë në progres ndoshta rrufe vërtetë jashtëzakonisht i fortë. Ndoshta kjo do të jetë interesante për të parë nëse në afërsi të disa modeleve nuk çon tubacione nëntokësore të ujit. Nëntokësor Sigurisht mjaft shpesh - dirigjent shkëlqyer. Doza e energjisë elektrike, e cila operon integrale në një fabrikë, duhet të zgjidhen në pjesën që do të marrin mbi tokë pjesë të bimëve, rrënjët dhe sa është kapur në tokën për të formuar Substanca të dëmshme për rritjen e bimëve (pjesa mesatare për bimë ). Në rastin e impianteve me dendësi të ulët mbjellëse ka të ngjarë të jetë një dozë integrale thahet shumë më shpesh mjaft vret të besueshme, si për shembull opposit nga drithërat, ku energjia mund të shpërndahen shumë rregullsi. Raste të tilla janë të përpunuara mjaft gjerësisht në literaturën shkencore, bujqësi, për shembull, në monografi kushtuar të llojeve të ndryshme të kulturave bujqësore. Në faqen e internetit do të jetë një numër shembujsh, kryesisht në faqe të nenit 1.2 të bujqësisë dhe ndoshta në disa faqe që kanë të bëjnë me elektro-FITOPATOLOGJIKE

 

Disa nga shkaqet e mundshme e vlerësuar për të arritur kontrast shumë të lartë të shtresës së imazhit kulture Ndoshta do të jepet një të veçantë, ende jo-ekzistente faqe efekt Lartë Contrast

 

Qarqet Pri - Quest Për Vërtetës [UFO] avi. 01:42:55 - " absolutisht budallaqe ". M. Glickman dëshiron të përshkruar ne, që procesi i qytetërimeve të huaja (të huajt), të cilët ndoshta janë duke u përpjekur për diçka beed për ne, por të gjithë të vazhdojë Kjo shumë carefull, në vend që ata u ulën me UFO tyre dhe u ngjitën dhe u tha prej tyre " kështu që ja ku jemi, "është me të vërtetë budalla disi. Ai nuk e di se nuk ka asnjë qytetërim PUNË huaj huaj dhe se ajo është vetëm rezultat i Iniciativës njerëzimit (bujqësi) dhe forcat tokësore krejtësisht - me energji elektrike dhe magnetizëm.

 

Ata janë duke studiuar 01:43:40 na (mjaft të zakonshme dhe e përhapur mendimi, në Republikën Çeke dhe ajo mban të promovuar gjerësisht për shembull zonja Pliskova). Nëse kjo ishte e vërtetë, të pashmangshme do të huaj kanë arritur në përfundimin se të gjithë njerëzit janë me të vërtetë shumë të trashë ... Never mind, Same Thing About Them (të huajt) mund të mendojnë dhe sigurisht edhe të vërtetë e bën tërë njerëzimit, sepse idiot i vetëm dhe i vërtetë do të mund të ulet direkt në linjat e energjisë ... (Shih Zuidland , paragrafët Disa poshtë)

 

Sipas mendimit shumë të ngjashme se është një eksperiment, se ata do të përpiqen për të provokuar një reagim ndaj njerëzimit, dhe studiuar qëndrimin e saj ndaj problemit, si ajo përpiqet për të zgjidhur atë: Qeveria dhe nganjëherë klasa politikanët për të shpjeguar diçka në këtë drejtim, ndoshta ngarje tyre trajton - forcat ushtarake - ndoshta rezulton çdo herë njëjtë - zero - zero - zero ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

Në këtë faqe gjeni të mundshme, që kryen Lucy pyetësorin hulumtues të problemeve shëndetësore, ndjenjat e veçanta dhe çrregullimeve mendore brenda qarqet kulture që nga viti 1994, dhe madje edhe në bashkëpunim me kirurg lokal nuk ka arritur atë dhe shpjegime të kënaqshëm, çfarë do të jetë arsyeja kryesore e se. Për këtë arsye ajo do të jetë mirë për të njoftuar ato in dhe miqësore mënyrë, se ata ishin të gjithë helmuar moderuar nga kimikatet, disa prej tyre do të Poissons të vërtetë jashtëzakonisht e rrezikshme, (shumë toksik + T, Substancat jashtëzakonisht të rrezikshme, EEC), shpjegojnë atyre se çfarë Doza subletal është, dhe në të ardhmen të mos harrojmë se çdo model i zbuluar rishtazi shpejt ftojë disa ekspertë toksikologji.

 

" Unë kam nevojë për ndihmë të kualifikuar mjekësore. Unë shpresoj për të punuar me një mjek lokal i cili ka rënë dakord me mirësi që të përpiqen dhe Analizoni raportet tezën "se kirurgu lokal nuk ka arritur për 16 vjet (1994-2010), për ndonjë rezultat, ajo nuk është vetëm një optimale ...

 

Për shembull, ndjesi Referuar Shpesh e shije metalike në gojë është mjaft tipike për helmim cyanide. Hidrogjen Cyanide (HCN), shkarkimit mund të krijojë në nëntokë, për shkak të materialeve të pranishëm dhe ka kaluar rrymat deri në sasi kilogram. Çdo gjë është atje, H + C + N = HCN. Ekuacioni nuk është krijuar sipas rregullave të përcaktuara në kimi, dhe shumë më tepër kujton ekuacion matematikor. Ajo është krijuar dukje mjaft kundër rregullat kimike, dhe Pavarësisht i përbërjes së materialeve burimore dhe çdo reaksioneve percjellese dhe intermediates. Për shkak të temperaturave, energjitë, presion, elektrike aktuale, tensionit, jonizmit, dhe çdo gjë tjetër që mund të ndodhë atje, me të vërtetë do të doja diçka që të shkojnë atje. Edhe pse formula e thatë dhe pothuajse të gjithë do informuar Pak kimist edhe më shumë si quajtur "Crazy kimike." Disa farmaci të tjera, vetëm pak më shumë i informuar, do të preferonte Ndoshta edhe një mënyrë të ngjashme Direkt hartimin ekuacionet shprehura si mbeturina kimike. Për fat të keq kjo është me të vërtetë një çështje tepër serioze. Një ndihmon tretjen e ushqimit të vogla nëntokësore vërtetë do të doja të gatuaj diçka të tillë, dhe ekuacioni Gati lart ...

 

Rastësisht, studime të ngjashme janë kryer, shkarkimet elektrike në një hapësirë ​​të mbyllur, dhe shumë e thjeshtë kimike, të pranishëm aty (H 2 , CH 4 , NH 3 , ujë) i formuar kimikate më komplekse, të tilla si acide amino Microsoft. Eksperimentet e kryera nga Stanley Miller në 1953

 

A nga ndjenja nga një personi helmuara nga jon CN (-) , nëse në formën e cianid ose hidrogjen cianid, është vërtetë një rastësi shumë rrallë ose më tepër kuriozitet. Në mënyrë për të ndarë me dikë në lidhje me ndjenjat e tyre, vetëm Rrallë ka kohë më shumë se dy minuta opsion. Derrat vetëm afrikane, të cilët ishin ndoshta kurrë në gjendje të ndajnë ndjenjat e tyre pas helmimit cyanide ndoshta do të mbetet përgjithmonë ata që Lucy tërheq në fushë si kotele dhe le ta plotësoni pyetësorët për të gjithë këtë. Për fat të mirë kishin marrë dozën subletal, sepse shumica e tyre Sipas dëshmisë lënë fushën duke përdorur këmbët e tyre.

 

" Është interesante të vihet në dukje se ndërsa Reagimet fizike janë kryesisht të pakëndshme, efektet emocionale janë kryesisht të dobishme. " - Kërkesat Diçka e tillë pothuajse çdo përdorues të drogës.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

ndërgjegjësimi i Prezencës `` Përderisa vizituar dhe formimin, dhe lloj të veçantë të `` shije metalike, sulme paniku, vizion të paqartë.

luminosities

Hallucinations fizike apo vizuale vëshgimet

"Nuk mund të hyjë, dhe Parandalimi barrierë fizike ishte mua dhe unë ndjeva të shkakton të përzier"

"Arritja unazën e jashtme të formimit Eye ku unë goditi një mur të padukshëm, që i detyroi mua që të dyfishohet gjatë. Menjëherë Kjo u pasua nga marramendje dhe marramendje."

"Përderisa matjen dhe fotografuar këtë formacion, kam filluar ndjenjë të shkakton të përzier dhe të trullosur, sidomos në zonën e sipërme e cila duket si një labirint` `. Pas largimit, ndjenja shkoi larg."

"Fillova të ndjehen të shqetësuar mjaft dhe në fund u desh të largohen. Efekti ishte më intensive në pjesën e Lartë. Ne kemi lënë formimin rreth 5 ose 06:00 ndjeva mirë deri vonë natën që kur u zgjova ndjenja shkakton të përzier. Nesërmen unë dhe ndjeu dobët dhe çorientuar "

Ajo ndjehet me të vërtetë claustrophobic dhe ishte mjaft e tmerrshme

Deri në kohën që kam arritur në makinën ndjeva mirë pse unë ende kishte një të vogël `fluturat në stomak ndjenjë`.

Kjo ndjesi paniku ishte edhe raportuar nga John Sayer Përderisa vizituar Web Spider-së në lindje të kompleksit Avebury: "ankth u bë më keq, duke ndryshuar parandjenjë, përmes panik se pothuajse terrori Si unë u tërhoq nga formimi, unë Gati thyen në një. drejtuar unë u përpoq për të luftuar kundër tij, por ndjenja ishte e madhe unë po të rrëfej të reduktohet në një gjendje të paranojës nga koha që kam marrë nga fusha "... - Përshkruan një afat të shkurtër njeri, por me të vërtetë Direkt lajthitje teksti nën ndikimin e droga

 

" shije metalike në gojë "- Për shembull, një tipik helmimi akut plumb, por shumë të tjerë edhe, helmet organike dhe inorganike, Përfshirë Cianure (!).

 

" Vizioni mjegulluar "- Pas kushdo birrë çelët mund të shihni blurry, dhe nëse jo, ende mund të trokasin me një shishe rum. Atëherë çfarë lidhje me një konsumit të një të përbashkët?

 

Një tjetër karakteristikë interesante, e cila Lucy Përshkruar në këtë faqe është se, se lojërat koleg në një formacion nuk punojnë për flash kamera ... Realizuar me siguri se në të njëjtin vend vetëm kohët e fundit ka punuar fjalën e tij, 10, 12 - 10 18 herë koleg më të fuqishme, dhe në qoftë se ajo do të jetë në aftësitë e tij, do u zhvillua nga atje aq shpejt sa ajo do të jetë e mundur. Por, siç dihet, njësi flash fotografike të mos ketë këmbët aftë për të lëvizur ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

KATEGORITË Shëndetësisë. Oral (shije metalike, dhimbje dhëmbi, etja e pazakontë)

Kafkës (koke) daches)

Okulare (ndryshimet vizion, iluzion)

Auditorët (Acoustic) Zërat e dëgjimit, muzikë etj

Gut (vjellje, diarre, uri e papritur etj.)

Sistematike (marramendje, gjunjët e dobët, dhimbje këmbën etj.)

MENDORE (mendimi proceset e prekur, humbjen e kujtesës afat të shkurtër, ndjenja e panikut, terror, të keqen, paqe, dashuri dhe dritë, disorientation, dhe ndjenjën e Prezencës)

 

Dear Lucy! Të gjithë ata që ndjenjat e përshkruar derra gini janë të lidhura me gëlltitje të drogave narkotike dhe helmeve, ndoshta nga doza helmuese sublethal e substancave toksike vdekjeprurëse (CO, HCN), se ata ishin në frymëmarrje gjatë vizitës së tyre në model. Shumë më tepër në një tjetër faqe. Kjo alias diarre s.it askush nuk dëshiron me të vërtetë të tyre. Për shkak të faktit se, pa asnjë paralajmërim dhe parandalimin e ndjekur kolektivisht vendet me një prani shumë të ngjarë të mundshme Poissons jashtëzakonisht e rrezikshme, i nxjerrë nga mijëra e Dëshmitarëve të shkruara dëshmitë, ata ndoshta me të vërtetë meritojnë atë ...

 

Më shumë në faqen Problemet Shëndetësore

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002 Këtu në drejte është gjithë bukur së bashku me shufrën rrufe. Gjithashtu është e mundur të gjetur të shtëna të tjera, madje edhe me psh. Google Earth është e mundur për të bindur mjaft të besueshme, që kjo vetëm në rast se ato të huaj budalla zbarkoi drejtë mbi telat e tensionit të lartë. Mirë me shkelm ato in gomarët e tyre? Për shembull ilustrues foto drejtë në këtë faqe, në kokë, është e mundur për të parë se telat - të njëjtin model.  

 

Linjat TL mund të gjenden pranë qarqeve modelet shumë kulture, dhe po aq shpesh edhe afër ndonjë mjaft të çrregullt rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar), ka ndërtuar një faqe të veçantë. Çdo linjë HV tërheq vetëtimën mirë se vetëm Rod Rrufeja përbashkët - nuk është cerated akuzë të pafund të grimcave ionised pranë se. shufra Rrufeja në fusha Pri (foto hyrëse - Tajlandë 2011)

 

Sigurisht do të jetë interesante për të gjetur informacion nga kompanitë e angazhuara në shpërndarjen e energjisë elektrike (jo në anglisht), nëse ata kanë regjistruar në rrufeja godet linjave të energjisë që të kandidojë në afërsi të figurave, disa kohë përpara se të dalë e tyre.

 

CEZ (Çeke Fuqia Punëve - Bimët çekë energjisë) - ne nuk merremi me këtë çështje. Në shoqërinë tonë nuk është një departament, ka regjistruar se greva rrufe apo fenomene Lidhur me këtë. (2008, me asnjë arsye për të pranuar, që në këtë drejtim me kalimin e kohës çdo gjë ka ndryshuar). Ajo do të jetë interesante të kërkoni edhe nëse dhe si Ata janë të mbrojtur kundër dëmeve bimëve rrufe energjisë Temelin, Dukovany, edhe tjera ... Nuk mund të ketë disa parregullsi në ruajtjen e arrestors rrufe? Ata përdorin për ta ndonjëherë? Pse ata janë të interesuar në tërësi, si energjia elektrike e bën konkurrentët e tyre ...

 

Shumica dërrmuese e gjigantëve të botës energjisë elektrike zotëron dhe menaxhon, ose të paktën mbështet fuqimisht, laboratorët kërkimore të shumta themelore, me të vërtetë të ndërlidhura me closelyly akademike, të përkushtuar për kërkimin e shtrëngatat, vetëtima, parimet fizike dhe pasojave të tyre. Jo aq pak, të vogël, në të papërfillshëm çeke CEZ ..

 

qarqet kulture - CBC News (28 janar 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Dëshmitari ynë, Ray Burns, një nga disa njerëz në botë që pretendojnë se kanë parë se si ata formuan një rreth në kulture. Kjo ka ndodhur një mbrëmje, pas një stuhi, kur ai ishte jashtë duke ecur me qentë."

theksohet Jl: Çfarë duhet të duan më shumë? Gjatë stuhi kishte qenë ekspozuar rrethi, bimë të dëmtuara në një formë rrethi, për shkak të gjinjve Rrufeja Dhe Ata ndoqën vetëm rezultatet e tij. Gjithashtu nuk përjashtohen, se modelet ishin ekspozuar kohë më parë - deri në disa javë, dhe vetëm stuhia vëzhguar Kontribuar lagështi ruajtur të bimëve - deri në disa qindra ton për hektar, kështu që nuk mund të lindin efekt domino , Kontribuar Ndoshta nga ana e shkarkimeve rrufe dytë energjisë, siç është përshkruar tjetërkund. këtu. Teoria dyfishtë výbojevýboje

"Së pari ai e pa një linjë 50-75 m të gjatë, jo shumë të gjerë, dhe kur shikoi atë pas disa sekonda, filluan të formojnë një rreth rreth tij."

(Shënim JL: shihte Disa qindra miliona të bimëve të ekspozuar - dëmtuar nga rrufeja, vetëm rastësisht në momentin, kur forca e tyre (Vazhdimisht dobësuar) është mbizotëronin nga pesha e tyre, e lagështisë rritur furnizuar me stuhi, për shkak të tyre të dobësuar. Regjistruar pikërisht momentin kur ka filluar të zhvillohet efekt domino . Ndoshta thjesht nga rastësia, në kohën kur ka fluturuar rreth disa Butterfly ...)

 

Do të paraqitet një shembull i chive barishte. Të jetë e mundur të shihni se pas një ose shkarkon Disa (Përafërsisht energjisë 0,03 J) në afërsi të uzinës. Shumica dërrmuese e tanishme nuk kalojnë nëpër fabrika e vetme në afërsi të saj të menjëhershëm, ka vepruar kryesisht rrezatimi infra të kuqe dhe rryma nxiti. Vetëm një shkarkimit është e mjaftueshme për të gjitha-nga vrasja pjesë bimore vetëm nën atë. Por Pasojat vëzhgueshme mund të jetë vetëm pas disa ditësh. Çfarë të hyjë në fuqi menjëherë, brenda disa sekondave në minuta shumicën, me dobësimin e rrjedhin. Do të shfaqet në faqen eksperimente chive zhgënjyer, përpjekja e parë - ai Kopja e një fabrikë shumë herë repeatable, ekzemplarët e tjerë dështuan të përsërisin të njëjtën gjë me rezultate mbresëlënëse. Kjo nuk është e pamundur që kjo ende pason diku. Vetëm daisies chive zëvendësohen plotësisht. Mbi horizont kohor më të gjatë (minuta, orë, ditë) sillet bimë shumë e shumë të tjera të ngjashme, për shembull vishet Qumësht carangth-(Sonchus asper). Rroftë delli! Kush do të kalojnë elb dhe gjethe delli, përgjithmonë bëhet sundimtar i botës birrë ... (Gjithashtu uiski, apo ndonjë tjetër maltit bazuar pi)

 

Gjembaç qumësht carangth-(edhe të tjera të mbjellë specie-Gjembi) në addition, tregon diçka, ajo deri tani ka dështuar të arrijë në çdo fabrikë tjetër. Do të jetë foto këtu.

 

Fundi i një pjese 5

 

 

          Pjesa 1        Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z