Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Kjo është një përkthim kryesor, paraprake, të dhënat e papërpunuara, unmodified gati. Makinë, kompjuter me bazë, nga faqet origjinale, duke u paraqitur si çeke origjinale dhe anglisht origjinale versionet. A do të përmirësohet vazhdimisht në rrjedhën e kohës, korrigjohet dhe të avancuara. Faleminderit për mirëkuptimin.

lightning

Qarqet Pri

Mister zgjidhet.

Tagged së bashku

Asnjëherë, kurrë nuk

ndonjë jashtëtokësor, ose

çdo mut tjetër intergalactic

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri Puzzle vënë së bashku ... - Vazhduar

Qarqet Pri janë të krijuara nga ana e energjisë elektrike e rrufesë, nga të cilat janë bimë të dëmtuara pjesërisht. Në raster e kulturave fushore është simulim shfaqet pastaj e rekord fotografike e linjave të forcës së fushave elektromagnetike.

Qarqet Pri janë të krijuara nga ana e energjisë elektrike e rrufesë, nëpërmjet të cilit janë bimët dëmtuar pjesërisht. Me ndihmën e raster e kulturave fushore shfaqet pastaj simulim e rekord fotografike e linjave në terren elektromagnetike.

Mesazhet enciphered në qarqet kulture nga Krijuesit e tyre e Madhe 

Qarqet Pri - kodi i hapur. Pasi përgjithmonë.

Interesante, plotësisht të mjaftueshme, së pari me të vërtetë shkenca , teori mjaft e re.

Amazing kodet sekrete rrethit kulture dhe shenjat mistike deshifruar. Pasi dhe për gjithnjë, çdo prej tyre.

 

Kuptimi i tërë i dorëzimit të tyre të mendimit të njerëzimit ishte, është dhe do të jetë përjetë vetëm ato - absolutisht asgjë.

 

E mundur vetëm me një përjashtim - i vetëm i tyre i vërtetë  krijues i madh donte të japë një mesazh për njerëzimin në tërësi:

"Asnjëherë mos të përpiqet për të vizituar fushat e kulture vetëm pikërisht në kohën, kur unë jam pikturë piktograme. E mundur, se dikush prej jush do të pikërisht në të njëjtin moment, për herë të parë, edhe për në sekondën e fundit të jetës së tij, nga e tij kokerdhoket e syve, me të vërtetë njoftim, dhe të shohim, dhe për të kuptuar, parimi sa kam krijuar atë. "

 

Disa, kryesisht mekanike pasojat e veprimtarisë së tij do të jetë e mundur të vëzhgojnë këtu .

 

Të gjitha matematike - teknik - gjeometrik - mekanike - fizike - astronomike - Astrological - Parimet Universe, që janë paraqitur për të falë njerëzimit "deshifrim" e tyre, prandaj është e mundur pa ndonjë hezitim përshkruajnë si stupidities absolute. Ata kanë lidhje me të njëjtin kuptim, si një përpjekje për të deshifroj disa imazhe nga kaleidoskop. Gjithashtu, nuk përsëris, por me siguri brenda tyre do të jetë në gjendje për të gjetur shumë shumë shumë më së shumti i saktë matematikore, por edhe rregulla të tjera.

 

Për shembull, se perimetri i një gjashtëkëndësh rregullt është relativisht e saktë e barabartë me gjashtë herë gjatësinë e anën e saj, ndërsa perimetrin e tetëkëndësh madje tetë herë ...

 

Nga rruga, brenda çdo rrethi kulture është relativisht e saktë vlera gdhendur numerike të numrit Π - pi. Really, perimetri i ndonji qarqet kulture, që janë zbuluar në botën e zhvilluar në çdo kohë, në një vijë të drejtë, ka një gjatësi korresponduese të 3.1415 ..... herë diametri i saj ... 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Qarqet Pri zgjidhet përfundimisht ...

Vetëm e vërteta natyrore parimet e formimit, i thjeshtë llogaritshme dhe të parashikueshme.

Gjithashtu (!!) shumë vite prapa verifikueshme prapa.

kërkoni Meteorologët ose Siemens - Vaisala

 

 

 

Timeline

 

13 shkurt 2008 - krejt të re, shumë të plotë - kërkimore ndërdisiplinore dhe hetimet në lidhje me kulture dëmtuar, dobësuar. dhe dëmet e tjera bimore për shkak të energjisë elektrike ka filluar

 

13 shkurt 2009 - 1 Rezultatet e hulumtimit të publikuara në një web site,

saktësisht një vit nga fillimi kërkimore - lightningsymbols.com

vetëm një referencë shumë e shkurtër

 

13 gusht 2009 - nga ajo datë disa informata tjera interesante botuar këtu, e nga një, ditë me ditë, muaj nga muaj, në www.cropcirclesonline.com Publikuar vetëm në internet, nuk ka publicitet tjetër, asnjë libër, asnjë dokument, asnjë gazeta, media.

 

Disa informata tjera interesante hyrje hers dhe këtu

Basic, informacion të detajuar në lidhje edhe kulture kulture dëmit (të dëmshme, dobësimi) here (së shpejti)

 

Shpallja tronditëse! Rrethi Pri Gate ... Gatee

 

13 gusht 2010 Afati i fundit nga ajo njerëzimit

e di dhe e kuptoj, si qarqet kulture janë bërë. Agroglyphes, të piktograme .

Që nga ajo kohë të mundshme për të parë faqet shënim për Komandanti dhe paralajmërim ,

dhe informata shumë më poshtë kësaj faqe dhe të tjerët.

 

fundi i afatit të

 

 

Fundit, por jo më pak

Fund shumë, vetëm për interes. Gjatë shkarkimeve rrufe në kanalin e rrufe, me përafërsisht. Gjerësia e përqendrimit të vëllimit 5 -10 mm) të energjisë - energji rrezatonte nga një vëllim të caktuar të hapësirës për njësi të kohës, të krahasueshme me procesin që ndodh gjatë shpërthim i supernovës ()! ...

 

Të paktën gjatë pjesës së steepest e buzë elektrike aktuale impuls kurbë kryesor.

 

Natyra Nënë

Është e mundur që natyra nëna përpiqet për të treguar off, bëhet përmes modeleve të misrit, se çfarë ndodh në zona, që do të vizitojë askush ndonjëherë, ndoshta vetëm në fantazinë e sci - fi tregime të shkurtra, romane apo filma. Sipërfaqja, brendshme dhe të mbuluar nga supernova, gjatë shpërthimit, para dhe pas. Vrimë e zezë sipërfaqe, hapësira poshtë atë, hapësirë ​​më sipër dhe më poshtë në horizont ngjarje. Çfarë ndodh mes horizont ngjarje dhe sipërfaqe Black Hole. Ndodh të ndodhin në sipërfaqen e yjeve, mbi të dhe më poshtë se, edhe pranë thelbin yjor, dhe në brendësi të saj. Proceset, që ndodhin në afërsi dhe pajisje brenda bërthamore ose eksplozive termobërthamor gjatë momenteve vetëm para, gjatë dhe pas shpërthimit. E njëjta gjë edhe në afërsi shumë të afërt të ndonjë shpërthimi konvencionale dhe brenda fishekut të saj. Proceset, që ndodhin gjatë përplasjeve të planeteve, yjeve, vrimat e zeza. Proceset, që punojnë gjatë krijimit, ndryshimit ose heqjen e bonove kimike. Proceset dhe forcat, që ndodhin në afërsi të bërthamës atomike gjatë prishjes së saj ose gjatë reaksioneve të ndryshme bërthamore. Proceset dhe forcat, që ndodhin gjatë ndërveprimit dhe reagim ose asgjësimin e dy grimcave dhe anti-grimcave. Proceset dhe forcat, gjatë së cilës një masë është konvertuar në energji ose anasjelltas. Gjeometri dhe simetri, kurse kohë, forcat dhe ndryshimet energjetike e të gjitha proceseve të përmendura. Proceset që ndodhën gjatë, para dhe menjëherë pas Big Bengut në shtetin e materies dhe energjisë që ishin vendosur atje.

 

Një vend më shumë

Një vend më shumë është natyra e ndoshta duke u përpjekur për të treguar, me ndihmën e modeleve të rrethit kulture, njerëzimit në tërësi i habitur, i cili nuk do të gjatë në të ardhmen, dikush të jetë në gjendje për të parë atje, ose në afërsi të saj të menjëhershëm do të jetë çdo gjë të vëzhguar, hetuar dhe për të matur: The pikë, ku energjia elektrike rrufe shkarkimi goditur tokën, rrugën, që u kalon përmes, dhe gjithçka ndodh aty duke filluar nga avari paraprak, dha ose liderin Dart, derisa aktual gjatë Vazhdimi pas fundit goditja e Kthimit. Zgjerimi shpërthyese e ajrit, plazma, rezonancë mekanike dhe elektrostatike dhe elektromagnetike dhe interferenca efektet drejtimin atje. Transferimi dhe rrezatimi, të disa megavat-orë të energjisë elektrike, diku edhe shumë më shumë, mes vendeve pak kilometra të largët, gjatë më pak se dhjetë millionths e një të dytë.

 

Karakteristikat e përgjithshme

Qarqet Pri kuptuarit në dispozicion tani. Dhe përgjithmonë.

Interesante, gjera, e para me të vërtetë dhe vetëm shkencë ,

realiste, teori të plotë të reja.

Basic, hulumtimet themelore.

Ciphers Amazing Rrethi Pri zgjidhur. Gjithkush dhe përgjithmonë.

Nuk është e mundur për të parë më shumë në faqet e ardhshme .

 

Qarqet Pri janë vetëm duke u bërë tani shpjegim i vërtetë duke përdorur vetëm shkenca e vërtetë e natyrës .

Biokimike, fizike, teknike, mekanike, kimike, dhe të tjera shkenca e vërtetë

dhe pasurive natyrore parimet e hetimit, duke përdorur vetëm ligjet e natyrës.

 

Lista e përafërt të disiplinave shkencore, teknike dhe hulumtim dhe metodat, të mundshme për të përdorur për të shpjeguar principet e ndonjë dëm kulture dhe kulture dobësuar pas çdo shkarkimin rrufe në një fushë të drithërave, duke përfshirë qarqet kulture:

 

Phytopathology, anatomi bimore, fiziologji dhe morfologjia, biologji, biokimi, Biomechanics, fizika, kimia, biofizikës, agronomi, hidrologjia, hydrostatics, fizika e rezonancë dhe ndërhyrje, kimi fizike, gjeologji, radio biologji, fizikë dhe dosimetry i rrezatimit elektromagnetik dhe jonizues, Elektrodinamika, Aerodinamika, statistikat, Hidrometeorologjik, electromechanics, të kinetika shpërthim, elektromagnetizmi, fotometrike, të kuant kimisë, të termodinamikës, matematikë, mekanikë, hidrodinamikë, termokimi, optika, mikroskopi, të kristalografi, të spectroscopy, (stereo) Photogrammetry, të elektrostatikë, toksikologji fotografisë, arkeologjia, dinamika fluide, speleologjinë, të magnetohydrodynamics, shkencë tokës, elektronikë, gjeometri, magnetizëm, gjeofizikë, gjeometri fractal, sizmologjisë, agrobiologji, agrochemistry ...

 

dhe shumë të tjera, edhe ndërdisiplinore dhe intersecting degët e shkencës

 

si një i vetëm të plotë nga-produkt edhe krijimi i modeleve kulture rregullta - piktograme

Krejt të re, teoria origjinal i origjinës dhe formimin e modeleve të rrethit kulture, pa absolute të çdo pseudoscience, të fshehtë, karakteristikat mistike apo okulte, UFO, në pritje, të UFO, e njohuri të cekëta, të falsitete mister.

 

Shumë kompleks, por edhe shumë të thjeshtë dhe të kuptueshme.

100% Natyra dhe shkenca Teoria dhe shpjegimi i rrethit kulture origjinuese,

gati për çdo akademik authentication dhe procedurës kundërshtar dhe hulumtim.

Tronditëse!

 

Teoria prapa verifikueshme me anë të dhënat ekzistuese,

që kanë qenë kurrë për qëllimet e përshkruara përdoren ende.

 

 

Qarqet Pri mister mbledhur.

 

Teoria e krejt të re, duke përdorur metoda të vërteta shkencore,

absolutisht falas të çdo pseudoscientific hulumtimit.

Amazing, teoria e tmerrshëm dhe absolutisht të pabesueshme.

Jo, fryma shpirtërore ose spiritizëm.

Nuk forcat ezoterike, mistik ose okulte, efektet, punime ose eksperimente.

Jashtëtokësorët shit Asnjë, UFO, e disqet fluturuese.

 

Kodi i qarqeve Pri zgjidhur një herë për të gjithë.

Qarqet Pri hapur. Definitivisht. Absolutisht.

Absolutisht no ufo s, nuk ka makina të njohura apo të panjohura fluturuese.

Nuk ka forca të panjohura ose unexplainable, nuk ka shpjegime paranormale.

Asnjë mrekulli, nuk ka mistere, as shenja.

 

Nuk jashtëtokësorët, nuk ka kontakte.

Ka analiza ushtarake, eksperimente apo kërkimore.

Nuk ka asnjë tjera eksperimente të ngjashme sekrete shkencore, teste, hulumtim ose hetimi.

Nuk ka teste paranormal ose telepatik apo kërkimore, jo shkencë-fiction.

Metafizika Asnjë, asnjë meta-psikologji.

 

Shpjegimi absolutisht e pabesueshme, por vetëm vetëm e vërtetë. Më shumë në faqet e ardhshme .

 

Absolutisht asnjë të inteligjencës, shërbimit të inteligjencës, apo edhe një ons e proceseve mendore në rrjedhën e qarqeve piktograme kulture krijimit. Natyrisht duke përfshirë edhe ato që janë bërë nga të ashtuquajturat krijuesit rrethit kulture, sepse në trurin e këtyre individëve do të ketë disa të inteligjencës nuk është gjetur, edhe në qoftë se dikush ishte me të vërtetë në mënyrë intensive në kërkim, minierat dhe kërkimet atje.

 

Inteligjenca Asnjë ose proceset mendore e planeteve, UFO-t, të UFO, të coleoptera, hapësirë, dielli, hëna, gjithësi, minj, fluturon, grerëz, bari, beatles, në masë, krijesa, barërat e këqija, kufoma, fantazmat, Universi, çështje, substancë, tornadot, atomet, molekulat, gabimet, Kristal, nëntokësore, e erërat, bakteret, plehra organike, materiale, vizionet, të undeads, të skelete, hapësirë, jashtëtokësorët, kërpudhave, dëmtuesit, vakum ose ndonjë tjetër të zbulimit gjatë krijimit qarqet kulture.

 

Inteligjenca Asnjë ndëryjor, extragalactic asnjë inteligjenca, asnjë Martians inteligjenca, inteligjenca asnjë Tokës, inteligjenca asnjë kulture, inteligjenca asnjëri prej drithrave, të inteligjencës asnjëri prej tokës, inteligjenca nuk i motit, inteligjenca asnjëri prej bimëve, shërbimit të fshehtë asnjë nga kafshët, asnjë inteligjenca e nëndheshme ujë, inteligjenca asnjëri prej shkëmbinjve nëntokësore, të inteligjencës asnjë të Kangaroos, e inteligjencës asnjë të hedgehogs, e inteligjencës asnjë të idiots krijuar në qarqet kulture.

 

Qarqet Pri shpjegohet. Gjithmone dhe çdo.

 

Parimi i formimit të shumë të saktë, sipas akseve shumë dhe simetri pasqyruar, shpesh fractal, forma gjeometrike mund të krahasohet me parimin e krijimit dhe formimit të snowflakes, ose krijimin e rekord grafik të intensitetit të fushave elektromagnetike, në afërsi prej teli të drejtë, ose brenda electromagnets, duke përfshirë Eddy (!) fushat elektromagnetike dhe rrymat e krijuara secondarily parazitare. Ajo do të jetë e vendosur në disa faqe të tjera. Shpjegon qarqet pandashme shoqëruese, në qarqe të tjera të vogla, të cilat janë të vendosura pikërisht në pikën e kontaktit e dy qarqeve të mëdha.

 

 

 

 

Qarqet Pri mister zgjidhet. Definitivisht. Absolutisht.

Shpallja tronditëse!!

Teoria e madhe ndonjë hipotezë tjetër paraprak si rrufe në qiell nga Blue ;-o

 

Teoria e ndritshme se dielli. Temperatura Sipërfaqja e Diellit është rreth 6000 ° K, temperatura e raundeve shkarkimeve rrufe plazma 30.000 ° K, dmth 5 herë më shumë.

 

Logjike, jo vetëm lehtësisht të kuptueshme, por shkencërisht vërtetueshme, statistikisht të verifikueshme, të drejtpërdrejtë duke ofruar veten për mirëkuptimin dhe shpjegimin e fenomenit të gjithë dhe procesin e krijimit qarqet kulture.

 

Shpjegimi jo vetëm shumë e natyrshme shpjegon vetëm problemin e qarqet kulture, por edhe një pah shumë të qarta të gjitha me atë mënyrë ka ndodhur anomali, të përmendura shpesh të jetë ghostlike dhe mbinatyrshme.

 

Pri qarqet nuk janë krijuar nga ndonjë transcendent, i papeshë, i hapësirës, ​​inteligjencën kozmike apo jashtëtokësor ose energjia, as nga ndonjë njeri tjetër imagjinueshëm ose zbulimit të kafshëve. Vetëm forcat natyrore dhe normale fizike, proceset dhe ndërveprimet mes tyre, asgjë më shumë.

 

As vetëm e ashtuquajtura "vortexes plazma". Askush nuk ka parë ndonjëherë ndonjë.

Asnjë erërat, apo ciklonet tornadot, shirat, të përshëndet.

Edhe ata që nuk i egër - "Unë kam ato" - Jerry Cimrman.

 

 

No kafshët, përveç se " hedgehogs "në Milovice, asnjë jashtëtokësorët.

Jo perceptimi jashtëshqisor apo forcat jashtëzakonshëm.

 

No paranormal, ufologjine, ose ndonjë dukuri të tjera të ngjashme, pushtet apo kërkimore.

 

Nuk ka linja ley, e as fizik psikik linjat asnjë energjisë.

Me përjashtim të linjave që, ku energji elektrike, gaz ose ujë qarkullojnë - ndonjë shërbimeve linjat, Dranazhet, mbi të gjithë ata shkarkimin rrufe të energjisë elektrike, drejtimin e mbi të, madje edhe nën tokë, si një slitë rul.

 

Gjurmët traktor, nganjëherë punë me anë thuajse të ngjashme, kështu që në disa raste ata shfaqin ndoshta shumë më tepër se përçueshmëri njëmijëfish lartë elektrik, në krahasim me rrethinat e tyre.

 

Gjithashtu gjurmët e një tjetër lloj - në rrugët e një stuhitë përparon, duke lëvizur në drejtim të erërave mbizotërues. Vetëtima e stuhive të quajtur krijuar të gjithë qarqet kulture, në një distancë prej shumë kilometra.

 

Gjithashtu mund të marrin pjesë ndikimet e pranisë së mbetjeve forma të ndryshme arkeologjike, jo vetëm cropmarks - shenja vegjetative, që ndodhen nëntokë, si dhe elemente gjeologjike dhe anomali. Ata mund të kenë një ndikim shumë të rëndësishëm në kryerjen e nëntokësore të energjisë elektrike, dhe me sa duket janë të përfshirë edhe në një statistikisht të rëndësishme në rritje në probabilitetin e shkarkimit rrufe në afërsi të disa vende të veçanta. si dhe një ndikim në zhvendosjen e shpejtë të energjisë elektrike në nëntokësore thellë. Kështu në atë vend nuk duket të lartë përçueshmëri elektrike mbi sipërfaqen e tokës, si dhe krijimin e formave të parregullta në vend të qarqeve të rregullta kulture.

 

Gjithashtu në sajë të kësaj, ka mund të ndodhë shumë shpejt për kryerjen e sasi të madhe të energjisë elektrike të thellë nën tokë. Pa dëme të konsiderueshme realizimin në sipërfaqe, dhe në këtë mënyrë të parregullt e bimë të tjera në sipërfaqe jashtë formë të rregullt. Energjisë, i kryer me anë të përshkruar është pra në gjendje me ndikimin e saj të krijojnë "vetëm" një formë të linjave të fushës magnetike, rreth dirigjent drejtë, si forma relativisht të rregullta rrethore, përfundimisht rezonancë të tyre dhe ndërhyrje, të gjithë të përfshirë në procesin e krijimit të rrethit kulture.

 

Pylons dhe telat e linjave të energjisë në masë të madhe mund të kontribuojë në tërheqjen preferencial të shkarkimeve elektrike në vende të caktuara. Rreth telave me 100 mijë të tensionit të Volt dhe më shumë, mund të duket shkarkimet kurorë. "Shokët e RDGJ," fakt "shokë nga CEZ", me siguri do të jetë në gjendje të them shumë për këtë. Sidomos në vendet e huaja, ekzistojnë ndryshme të rëndë aktuale elektrike institute kërkimore që vepron për prodhuesit dhe shpërndarësit e energjisë elektrike. Ato merren me çështjet e prodhimit dhe shpërndarjes së energjisë dhe të tensionit të lartë, dhe duke vlerësuar efektet e shkarkimeve rrufe, dhe intervenimet e tyre në objekte të ngjashme, në afërsi hte e qarqeve kulture gjetur.

 

Nuk fantazmat apo çfarëdo skelete të përfshirë në rrethin e krijimit kulture.

As skelete ne dollap rrobash.

Asnjë fuqi nga përtej varrit.

No monsters, fantazmat, nymphs edhe fireflies.

No krijesa të mbinatyrshme edhe forcat.

 

Jo 'valët e të menduarit ", as fuqi mendore ose procesi i çdo organizëm, të gjallë ose vdekur, duke menduar të njeriut apo të kafshëve.

Font sekret i qarqeve Pri u decrypted.

Absolutisht asnjë, të vetëdijshëm ose të qëllimshme, çdo veprim i njeriut apo të kafshëve.

Jo, veprim energjia apo forcat e misterit.

 

© cropcirclesonline.com, të   © spigots shpejtë

 

 

Nuk ka forca telekinetic as mendja e kontrolluar, asnjë tele-ose para-forcat, shkencë apo kërkimore. No misteret ndëryjor, intergalactic ose kozmik, veprim, energji ose forca.

 

Oh, se hedgehogs, edhe ata nuk e bëjnë qarqet kulture ...

Asnjë përpjekje në lidhje, të marrëdhënieve, ose të komunikimit, duke lëvizur nga hapësira e njohur ose ekzistuese, si dhe brenda çdo dimensione të tjera.

Me një përjashtim - Milovice rasti - lindje, që qartazi ishte një përpjekje për të ardhur në kontakt. Oh, se hedgehogs ...

në këtë vend "punonin" hedgehogs, të "Komunikim",

që rezultoi në drithëra hedhur, grurë, rreth 8 milion 2

 

Jo, makinë energji ose fuqi e të menduarit, proceseve mendore.

No drive, energji ose forca e "qenit".

No drives interdimensional apo ekstra-dimensional, energji ose fuqi.

Asnjë përpjekje në, të komunikimit intergalactic ndëryjore apo jashtëtokësor.

 

 

Vetëm vetëm një të thjeshtë biologjik, biokimike, fizike, kimike dhe të ngjashme thjeshta shkencërisht kuptueshme dhe plotësisht e vërtetë dhe e natyrshme shkaqet dhe pasojat gjatë procesit të rrethit kulture krijimit.

 

Proceset e mbinatyrshme nuk janë të përfshirë në qarqet kulture, too

Absolutisht asnjë " mbinatyrshme "proceset ose efektet.

 

Shkarkimi Rrufeja është mjaft e natyrshme, Toka vetëm, nuk jashtëtokësor, por përveç kësaj ajo shfaqet në çdo dhe të gjitha vetitë e tij, karakteristikat kualitative dhe kuantitative "super", madje edhe më të awesome, absolutisht të gjitha pronat e saj janë përtej çdo imagjinate njerëzore. Tensioni i parë midis të resë dhe tokë mund të jenë më të larta se disa miliardë volt. Aktuale mund të arrijë kulmin gati milion Amper. Energjisë, transferohet dhe rrezatonte nga që do të jetë në gjendje të furnizimit me energji elektrike mallrash shumë trajnon shumë milje. Shpejtësia e Return Stroke, Pash kthimi, pjesa më e fortë e shkarkimeve elektrike, është diçka në mes të 1/3 në 2/3c. Përqendrimi i energjisë është shumë më e lartë se në sipërfaqen e diellit.

 

Norma e rritjes aktuale - disa dhjetëra pak për qindra e mijëra Amper në mikrosekondë, vetëm 1/1000000 e vetme e një të dytë. Në rastin e restrikes, goditje të mesme, shumë shpesh më shumë 250 000 A / mikrosekondë. Ndoshta vetëm disa lazer mund të ketë një normë më të lartë të rritjes së energjisë, por energjinë e çdo lazer që janë prodhuar në botë, në krahasim me energjinë e dritës, shumë më poshtë se mesatarja, do të shprehet "si i dobët si uji", duke përfshirë që do të të jetë ngritur në Břežany.

 

Edhe pse shkarkimi Rrufeja është me të vërtetë super - super dhe natyrore -natural, Ajo nuk është në të paktën një çështje e hyperphysical, mbinatyrshme -supernatural, Vetëm SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Së fundi, disa informacione mbetur

Jo aq shkencore, disa a humoristik pak

 

Sun, Plasma

Objekte shumë të ngjashme si qarqet kulture, edhe nëse jo shumë kohë më të qëndrueshme, por sekonda, minuta, orë dhe ndoshta edhe ditë, në rritje në diell plazma.

 

Nuk mund të duket e proceseve të ngjashme me stuhi.

Por, shumë - shumë më tepër sesa 10 12 fortë.

Nuk do të hetohet në një distancë e afërt.

http://www.thesuninmotion.com

Sun Corona, shpërthim Sun

 

 

Dielli dhe planetët

Nuk ekzistojnë objekte shumë, shumë të ngjashme në sipërfaqen e diellit, ose mbi çdo sipërfaqe yll.

Në plazmës diellore kurorë dhe diellore në sipërfaqen mbahen të tilla një shkarkimet energjike dhe erupcione plazma dhe elektrike që nën efektin e disa prej tyre do të globit tërë avullohem plotësisht. Ndikimi i tyre në plazma sipërfaqe Sun, e cila ka veti shumë më të ngjashme me lëngun se solids, të aftë për të krijuar modele të krahasueshme me qarqet në sipërfaqe të ujit, duke përfshirë një varietet të ndërhyrjeve dhe rezonancë. Diçka shumë e ngjashme mund të shfaqet atje, në rastin e sunspots shumë mirë të njohura popullore.

 

 

 

"Rrethi Pri" si objekte rritur lart do të jetë në të ardhmen zbuluar pothuajse në çdo planet dhe kur kishte hënë të tyre në sistemin e diellit dhe në shumë të gjatë të ardhmen, nëse ndonjëherë, mbi të gjitha sistemet e tjera jashtetokesore planetare.

 

Në materialet e pajetë jashtetokesore si dhe sipërfaqet, rërë borë, rrënojat e pluhur, dhe të ngjashme.

 

Para se çdo hulumtim robotik ose me dorë ata do të vlerësohet dhe parashikoi, nga ne.

Ne nuk do të shkojnë atje për të hetuar tani, sepse Hawking paralajmëron kundër tyre, ata do të hanin ne.

 

Asnjë, jo absolute asnjë inteligjenca krijon qarqet kulture

Mundur të kërkoni Georgino Paroubek, një ish, me të vërtetë shumë budallenj politikan çek, u përpoq për t'u zgjedhur me ndihmën e Martians, edhe commies, dhe qeverisur në emër të tyre. Dhe ia plas si një flluskë sapuni.

 

As nuk kuptojnë jashtëtokësor, pa ndonjë inteligjencë të tjera, jo të inteligjencës njerëzore.

Qarqet menduar Pri formimin jo, Paroubek, por kush e di?

 

Jo 'vortexes plazma ". Askush nuk ka parë ndonjë ndonjëherë.

Nuk ka "vortexes elektrizuar nga fërkimi". Askush nuk ka parë ndonjë ndonjëherë.

No erërat, nuk Cyclones, nuk tornadot, as shirat, nuk breshëri i gurëve

Asnjë kafshë, nuk jashtëtokësorët.

Nuk ka forca jashtëshqisor apo i jashtëzakonshëm apo perceptimi.

 

No paranormal, nuk ufologjine, nuk fenomenet anomali, forcat apo hetimet.

 

Nuk ka linja ley, nuk ka linja të energjisë.

 

Qarqet Pri shifrojë demaskua.

 

Asnjë "mendohet të valëve", ka forca të të menduarit, e çdo organizmi të gjallë apo të vdekur, të njeriut apo të kafshëve.

 

Veza apo pula?

Cili erdhi së pari, pula apo veza?

Ne nuk e dimë. Dikush e di.

I cili erdhi e para, qarqet kulture apo pulë?

Ne nuk e dimë. Na vjen keq, ne e dimë atë. Kjo nuk ishte një pyetje e drejtë.

Cila erdhi e para, qarqet kulture ose vezë?

Ne nuk e dimë. Na vjen keq, ne e dimë atë.

Kjo nuk ishte një pyetje e drejtë, too.

Donte të kërkoni një pyetje tjetër pak.

Për të qenë, ose të mos ... Na vjen keq, një gabim i vogël përsëri.

I cili erdhi e para, qarqet kulture apo Stonehenge?

Kjo është një pyetje e drejtë.

Sot është e të gjithë në gjendje të përgjigjem në këtë pyetje nga të tijat.

 

Shansi i fundit

PS

Dear krijuesit e trashë rrethit kulture, ju keni shansin e fundit të rrëfej për faktin

se ju keni kurrë edhe Rrethi i vetëm Pri kishte bërë.

 

Nëse ka, kështu që ishte me të vërtetë "të tilla një pjesë e madhe e mut", krahasuar me forma,

që janë krijuar me të vërtetë vetëm me ndihmën e forcave të natyrës ,

shkarkesë elektrike e Lightning ,

që çdo vetëm një njeri pak inteligjent

nuk do të paguani ju edhe një qindarkë dhe të gjithë do të shpoti ju.

Çdo njëri katana juaj ish, "Besimet",

që ju keni krijuar kudo disa qarqet kulture,

u përgatitën të gjithë në pub, pasi ju kishin pirë poshtë

shishe shumë birrë dhe pije alkoolike të tjera.

Ose si përpjekje disi të vështirë për të mashtruar tendë thjeshtë znj.

 

Jo, Jo, Jo, Jo, Jo, kurrë, kurrë, kurrë, kurrë, kurrë nuk

Nuk ka krijesa të jashtëzakonshëm ose forcat.

Absolutisht jo, aktiv ose i njohur, ndërhyrje e çdo njeriut apo të kafshëve.

No telekinezi, nuk ka forca të ngjashme, nuk ka tele-apo Para-forcave, shkencat apo hetimet. Asnjë mister kozmike apo hapësirë ​​ose kozmos, fuqi, energji ose forca.

Nuk ka forca interdimensional ose efektet ose çdo lidhje tjetër apo të komunikimit.

Me përjashtim të rastit - Milovice Lindore

 

Jo, fuqi energjetike apo veprim i mendimit.

Jo, fuqia e energjisë ose veprimi i "beeing".

No interdimensional apo ekstra-dimensional, fuqia e energjisë ose forcat.

No intergalactic, komunikimi ndëryjor apo jashtëtokësor.

 

Asnjë nga forcat e quajtur ose efektet krijojnë qarqet kulture.

 

Vetëm një i thjeshtë biologjik, biokimike, fizike, kimike, mekanike dhe të tjera

e vërtetë shkencore dhe reale natyra shkaqet dhe rezultatet.

 

No fenomene mbinatyrale në të gjitha.

 

 

 

Jo budalla pleqërishte ... çmend krijuar çdo rrethi kulture ndonjëherë

No shaka, nuk krijuesit e rrethit kulture

No Doug, nuk Dave.

No bordet, nuk litarët.

No pika, nuk litarë, nuk bordet, nuk telave.

No budalla djema pleqërishte çmendur vjetra ose imituesit e tyre, ose admiruesit ndjekësit.

 

, NATYRA SHKENCA vetëm krijojnë qarqet kulture

Po, vetëm të vërtetë natyra forcat, të parashikueshme dhe të llogaritshëm, duke përdorur rregullat dhe ligjet e biokimisë, biofizikës fizikë, matematikë, biologji, kimi, mekanika dhe të tjera të ngjashme nga ato shkencat e natyrës që rrjedhin nga të patundshme dhe degët ase të përfshira në lindje të çdo rrethi kulture gjetur ndonjëherë .

 

Forcat fizike, biokimike dhe të ngjashme krijuar më shumë se miliarda qarqet Pri, ose në një mënyrë të ngjashme forma të krijuara në sipërfaqen e Tokës gjatë para çdo populli ekzistuar, edhe kafsha. Fillimisht në këtë çështje nonliving, si borë, rërë ose pluhur, më vonë në myshk ose liken, dhe më vonë në bimë si drithëra apo të ngjashme.

 

Big Bang hetim

Really Big Bengu në kërkimin dhe shpalljen.

Luajtur në fjalë ... Rrufe ndjekur nga një bubullimë prodhon zhurmë të vërtetë zë të lartë

 

Parim shumë të ngjashme krijon qarqet kulture objekte të ngjashme

në sipërfaqen e ndonjë yll, e cdo permase.

Ne nuk do të shqyrtojë atë nga një distancë e afërt.

Gjithashtu në sipërfaqen e shumë, edhe në qoftë se jo çdo

planetet dhe hënave të tyre orbital çdo yll

të çdo galaktikë në hapësira kozmike, në tërë universin.

Ne - tani e gjallë nuk do të shqyrtojë atë nga një distancë e afërt ndonjëherë, Obama u ndal.

 

Shënim:

Jo të gjithë trupat qiellor - për shembull Mun tonë është aktualisht në këtë drejtim krejtësisht jashtë të shërbimit, por në të kaluarën kjo mund të mos qenë. Gjithashtu, dy hënat e Marsit, Phobos dhe Deimos. Në përgjithësi, ndonjë "djalë i vogël" në sistemin diellor dhe në hapësirë, pa bërthamë temperaturës më të lartë të nëndheshme dhe të shkrirë, si energjinë gjeotermale. Objektet, që nuk mbajnë ndonjë atmosferë dhe nuk shfaqin një aktivitet vullkanik, do të shfaqet në mënyrë të ngjashme. Por në sipërfaqen e Marsit ka erërat, fërkime dhe kështu duhet të jetë edhe stuhi të pranishëm, edhe pse në këtë rast, natyrisht, vetëm stuhi rëre. Kur ka stuhi, atje, fërkime me energji elektrike dhe vetëtima, dhe nuk mund të jenë qarqe, ndonjëherë. Kur disa prej hetim të ri të eksplorojnë sipërfaqen me rezolucion të mjaftueshëm ...

Publikime shkencore nuk e përmend rreth aktivitetit stuhi dukshëm në Mars akoma.

 

Vrimat e zeza

Gjithashtu është e mundur që rrethi kulture objekte ngjan shfaqen në sipërfaqen e vrimave të zeza dhe një pak më lart se. Diku në mes të sipërfaqes dhe horizont Event.

Përdorimi i çdo parimet sot të njohura të fizikës,

ne do të jemi kurrë në gjendje për të hetuar ato në distancë e afërt.

 

Kjo është NUK një shaka.

 

 

Ka miliarda galaktikave, secili prej tyre përmban me miliarda yje. Çdo të atij sistemi planetar yll përmban disa planete dhe një herë pak më shumë disa të hënave. Pothuajse në çdo prej tyre gjatë çdo një nga miliarda vjet mijëra dhe mijëra Pri-Rrethi Mode- forma të krijuara me ndërhyrje forma si kaleidoskop ose oshiloskop - Lissajous , ose mekanikë të membranës fleksibël, Chladni forma, forma fractal - akull thekon, bronkial, Kyrlian dhe forma Lichtenberg - tjetrin Analogjisë fractal

çdo vit, vit Earth, tokësore - përafërsisht 31,557.600 sec

A nuk e besoj? Ju do! Besoni atë! Ju do të besoni, ju do të kuptoni,

ju do të pranoni shpjegimin dhe ju do të besoni. (?)

 

Pyetni budallaqe lidhje të thjeshtë me mendje

Dear krijuesit e trashë rrethit kulture. Sipas këtij vlerësimi, gjatë ekzistencës së universit, këtu, tonë, që ne jetojmë në të, që nga Big Bang, ka qenë "krijuar" përafërsisht rreth 10 për 30, apo edhe shumë më tepër, Pri-Rrethi-mode krijuar rezonancë interferential & & kaleidoskop & Lissajous & Chladni dhe forma të kombinuara në pluhuri akull borë, apo të tjera të ngjashme akull-materiale, Methan ngrirë apo ndonjë gazit tjetër, në materiale bimore, si drithëra, nëse ekzistonte kudo në sistemet planetare e jashtme pranë çdo ylli, brenda çdo galaktikë ...

Vrimat e zeza nuk numërohen.

 

10 30 është rreth 1000 herë më shumë se ndonjë prej nesh, madje edhe në rastin e të ashtuquajturit "modelit të rëndë", është një numër i atomeve të pranishëm në trupin e tij

 

Dear krijuesit rrethit kulture, ju ende duan të deklarojnë, se ju keni bërë

çdo njëri prej tyre?

 

 

Disa shënime ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Pilotët vetëtimë të gjitha gjëra. (Heraclitus)

 

Faqet nën ndërtim të përhershëm ...

Çdo ditë në gjendje të shihni disa ndryshime të vogla ....

Faqet e ardhshme shpejt ... (Luajtur në fjalë) ...

Në këtë faqe dhe të tjerët në gjendje të ndjekin rezultatet e më shumë se tre vjet vazhdoi ..

Shtuar më 13 Februar 2012: më shumë se 4 vjet.

Top sekret hetimi të vështirë, përafërsisht. 38 muaj.

Lodër hobi vetëm, të paktën në fillim.

 
Fundi i mesazhit

 

Burime, literaturë

Disa libra (a fraksion i vogël), të përdorura për të shpjeguar fizikën ndryshme dhe fenomeneve natyrore dhe efektet në tekst dhe subpages www.cropcirclesonline.com Letërsisë

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

5 en

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha teoritë e paraqitura këtu ishin shumë tërësisht, nga afër dhe në hollësi shqyrtohet eksperimentalisht nga

 

Jan Ledecky