Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-rrufe-photos . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Rrufeja shkarkimit Foto
dokumentimin larminë e shumë të ndryshueshme të tyre, forma kryesisht Fractal, dhe pasojat e mundshme
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Një gjen ndonjëherë atë që nuk është në kërkim për të. Alexander Fleming  
Shkenca natyrore, nuk ka thjesht përshkruajnë dhe të shpjegojnë natyrën, ajo është pjesë e bashkëveprim në mes natyrës dhe veten. Werner Heisenberg
Në fushat e fatit vëzhgimit favorizon vetëm mendjen e përgatitur. Louis Pasteur

Një Rrufeja komplekse mund të lëshojnë 10 10 -10 12 (J> 250 MWh )

PagPh
Këtu në këtë faqe do të vendosen gradualisht disa dhjetëra fotografive shkarkimeve rrufe. Më poshtë do të ndjekin ato Pasojat e fotografive, kështu që të gjithë mund të krijojnë një ide të përafërt në lidhje me fuqinë e shkarkimit.

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Flashes rrufe foto

 

 

Pasojat e mundshme të shkarkimeve rrufe

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ajo që ne Vëzhgoni nuk është natyra në vetvete, por natyra e ekspozuar në metodën tonë të marrë në pyetje.  W.Heisenberg
Ju nuk mund të llogarisin në Perëndinë për të jack! Nëse ne nuk do të bëjë atë për veten, askush nuk do!
Shumë nga dështimet e jetës janë njerëz që nuk e kuptojnë se ata ishin si të afërt me suksesin kur ata hoqën dorë. T.A.Edison
z