Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-libra . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Libra

disa libra (një mostër pak), të përdorura për të shpjeguar tekste në faqet e shumta të kësaj faqeje interneti

 

Learn about thunderstorms RSS feed

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Aducci, P. : transduksioni Signal në Bimët , Birkhäuser 1997, ISBN: 3764353074

Bazelyan, EM, Raizer, YP : Rrufeja Fizikë dhe Rrufeja Mbrojtja , CRC Press 2000, ISBN: 0750304774

Beament, J. : Violin shpjegoi: Përbërësit, mekanizëm, dhe të shëndoshë , Oxford University Press 2000, ISBN: 0198167393

Blatt, MR : Transporti Membrane në Bimët , Blackwell Publishing, 2004, ISBN: 1405118032

Brosnac, D. ​​: Një Hyrje në Dizajn Shkencor Guitar , Strummer Bold, 1978, ISBN: 093322401X

Fletcher, NH, Rossing, TD : Fizika e Instrumente muzikore Springer, 1998, ISBN: 0387983740

Gardner, RL : electromagnetics Rrufeja , Taylor & Francis 1990, ISBN: 0891169881

Gupta, RC : Doracak e toksikologjisë së Agjentet luftë kimike , Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5

Haddad, A., Warne, DF : Përparimet në inxhinieri Voltage Lartë , IET 2004, ISBN: 0852961588

Halliday, D., Walker, J., Resnick, R. : Bazat e fizikës , John Wiley & Sons 1997, ISBN: 0471105597

Chang, J.-S., Kelly, AJ, Crowley, JM : Manual i Proceseve elektrosta , CRC Press 1995, ISBN: 0824792548

Chaudhuri RN : luhatjet dhe valët , botuesit New Age 2001 ISBN: 8122412912

Kaandorp JA : Modelimi Fractal - Rritja dhe Formulari në Biologji , Birkhäuser 1994, ISBN: 0387566856

Krawczyk, A., Wiak, S., Lopez-Fernandez, XM : Fushat elektromagnetike në Mechatronics, elektrike dhe elektronike , IOS Press 2006 ISBN: 1586036270,

Krawczyk, A., Wiak, S. : Fushat elektromagnetike në Inxhinieri Elektrike , IOS Press 2002 ISBN: 1586032321,

Ksenzhek, OS, Volkov, AG : bimëve energji , Akademik Press 1998, ISBN: 0124273505

Lerner, LS : Fizika për shkencëtarët dhe inxhinierët , Jones & Bartlett Publishers 1997 ISBN: 0867204796

MacGorman, De DR, Rust, WD : Natyra elektrike të stuhive , Oxford University Press 1998, ISBN: 0195073371

Pessarakli, Mohammad : Manual i bimëve dhe Pri Stresi , CRC Press, 1999 ISBN 0824719484

Rakov, VA, Njeriut, MA : Rrufeja: Fizikë dhe Effects , Cambridge University Press, 2007, ISBN: 0521583276

Ristow, GH : Formimi modeli në të lëndëve të grimcuar , Springer 2000, ISBN: 3540667016

Russo, R. : Probleme matematikore në elasticitetin , World Scientific 1996 ISBN: 9810225768

Simpson, F., Bahr, K. : Praktike Magnetotellurics , Cambridge University Press, 2005, ISBN: 0521817277

Njeriut, MA : Gjithcka mbi rrufeja , Courier Dover Publications 1986, ISBN: 048625237X

Njeriut, MA : Arti dhe Shkenca e Mbrojtjes Rrufeja , Cambridge University Press, 2008, ISBN: 052187811X

Njeriut, MA : Shkarkimi Rrufeja , Courier Dover Publications 2001 ISBN: 0486414639

Njeriut, MA : Rrufeja , Courier Dover Publications 1984 ISBN: 0486645754

Volland, H. : Manual i Atmosferike Elektrodinamikën , CRC Press 1995, ISBN: 0849386470

 

 

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z