Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kuptim-shkurtër . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
lojë gjatë.

 ... shtypni ndonjë kyç ...

... për të vazhduar ...
Emri Game:

CropCircleGatee

(Rretho Pri Dezinformimi)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri - të kuptuarit - short version

Nga pabesueshmëri e vet, e vërteta është përmbajtur veten nga marrja e njohur. (Heraclitus)

Asgjë nuk është e pamundur. Qoftë se ju nuk mund ta imagjinoni atë. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Pilotët Thunderbolt të gjitha gjërat. (Heraclitus)

Parë, vetëm natyra shpjegim në lidhje me  qarqet kulture  origjinës, duke përdorur provuar, repeatable, verifikueshme shkenca statistikore dhe metodat kërkimore. Bimore patologji, fiziologji, biologji, anatomi, kimisë, arkeologji, fizika, Hidrometeorologjik, gjeologji, shpeleologji, energji elektrike, magnetizëm dhe Similary shumë të tjera, degët Shpesh gjerë ndërdisiplinore.

Qarqet Pri Misteri i zbuluar përfundimisht.

Shkarkimi rrufe është një arsye e vetme e çdo rrethi kulture , në çdo kohë gjendet në çdo fushë kulture

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Foto skematike në të djathtë tregon një nga një numër shumë interesante qarqet kulture analogji dhe pronat fizike e shkarkimeve rrufe . ngjashmëri Nr.1. shkarkimin Rrufeja në strukturën e drithërave (raster) Recorded linjat elektromagnetike saj në terren. Procesi është si duke bërë fotografi të ngjashme. Ditë shumë nevojë për Zhvillimin fotot.

Shkarkimi rrufe është një arsye e vetme e çdo rrethi kulture , në çdo kohë gjendet në  çdo fushë kulture

 

Kjo është me të vërtetë shumë version i shkurtuar i faqes, i pranishëm në qarqet Pri kuptuarit , dhe subpages shumë të tjera të web të tërë cropcirclesonline.com .

 

Përmban vetëm disa nga kushtet më themelore

 

Si një hyrje themelore për perspektivat historike në çështjen e qarqeve kulture është e mundur për të vizituar Wikipedia - Pri qarqet . Shumica e shpjegimeve Dërguar atje, pse Gati përfshin ose bie thuajse tërësisht brenda zonës së pseudoscience ( shkenca junk ), por të paktën mund të shërbejë si një informacion bazë rreth pikëpamjes aktuale në tërë çështjen.

 

Së pari, është e nevojshme për të rekomanduar për këdo që dëshiron për të shikuar në TV pashpirt shpikje " Profecitë Mayan dhe qarqet Pri ", apo dikush dhëntë Zoti tashmë e shikuar atë, në përpjekje për të vënë të gjitha akuzat atje, nga pikëpamja e kërkesave të bëra këtu.

 

Zbatohet Kjo, natyrisht, si çdo "kryevepër artistike" tjetër që ka qenë ndonjëherë emëruar me temën treguar. Rastit, e thatë si " qarqet Pri: kërkimi i së Vërtetës ", ose" Çfarë në tokë Brenda Misterin Rrethi Pri? "

 

Të kompletuar look të ri në problematika rrethit kulture

 

Qarqet Pri - të kuptuarit - short version.

 

Çdokush, i cili pretendon se qarqet kulture janë krijuar nga të huajt (UFO, objekte fluturuese), është një idiot.

 

Çdokush, i cili thotë se qarqet kulture janë të krijuar nga njerëzit, është një idiot.

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture janë krijuar nga ngarkohet elektrikisht plazma vortices ajror, i formuar duke lëvizur ajrin dhe grimcat jonizues dhe kështu dhe të elektrizuar, thar kurrë nuk është parë "në veprim" vëzhguar as imitoi, ose Mathematicall - Fizikisht simuluar, me "Pak dezorientuar çast."

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture kurdo dhe kudo që janë krijuar me anë të tij, dhe me idiot monstruoze. (D & D)

 

Kushdo, që ka qenë i mashtruar nga kjo shaka më e madhe e Nënë Natyra në mënyrë të përkryer ("Nuk mund të ndodhë kjo ndonjëherë në vetvete, natyrisht, ai ishte bërë nga njerëzit") se ai shkoi në çdo fushë kulture për të krijuar diçka të tillë, në urdhërojnë për të mbështetur pretendimet e tij se, edhe budalla e thjeshtë-mendje.

(Nuk vlen për eksperimente shkencore dhe verifikimi eksperimental të fizibilitetit)

 

Çdokush, i cili pretendon, se një shkarkesë rrufe nuk mund të krijoni në sipërfaqen e tokës brenda çdo terren kulture diçka të ngjashme si efekt mbi foto që shoqëron, është një idiot.

Shih Shoqërohet imazhet e disa të tjera ende të publikuara (kryesisht si referenca). A është e mundur të falënderoj eksploruesit italian për ta. Mijëra fotografive botuar dhe të pabotuar të "provave të aktivitetit njerëzor" të tillë - "vrimë për pin."

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture janë krijuar nga disa elektro çuditshme, e pakuptueshme dhe të panjohur - magnetike - energji mekanik, në sajë të veprimit të Cilit është në vend dhe të thatë, madje edhe pas një kohe relativisht të gjatë, e mundshme për të regjistruar një numër të dukurive të pazakonta dhe të efektet, të tilla si Microsoft Lima - Rrufeja anomalive nxiti magnetik (devijime busull), rrezatimi infra të kuqe (ngrohje akumuluar), përgjigjet e pazakonta të njeriut dhe të kafshëve, dështimet e Mikroelektronika (përmes ekspozimit në krye mbetur elektrostatike), dhe është në gjendje të nxjerr një përfundim nga se kjo vetmi thatë natyrale, ekzistuese dhe në vazhdim e sipër është fenomen shkarkimin rrufe, është një idiot.

 

crop circlescrop circlesKushdo, që është në gjendje të thotë se ky model absolutisht tipik fractal, bronkial në anët pikërisht në përputhje me rregullat e sjelljes të shkarkimeve elektrike, e cila u shfaq një ditë brenda fushës ushqimit në Republikën Çeke, Novy Jicin 1999, 3 korrik, do të të krijohet nga çdo proces tjetër temperatura si rrufe shkarkimeve, është një idiot.

 

Një nga karakteristikat më tipike të shkarkimeve rrufe A është struktura e tyre fractal, gradualisht bronkial në strukturat gjithnjë e më delikate.

Një nga karakteristikat më të zakonshme të formave të rregullta - A qarqet e tyre kulture, prisni një minutë, ajo që në të vërtetë është?

Po në lidhje me strukturat e tyre Fractal?

 

Kushdo, që është në gjendje të thotë, që fluturon vdekur, gjenden shpesh në vende të rrethit kulture, edhe ndonjë insektet tjera të vdekur, apo ndonjë kafshë të tjera të vdekur, u vranë nga diçka tjetër, se sa shkarkimin rrufe, është një idiot.

 

Çdo person, i cili nuk është në gjendje për të kuptuar, që absolutisht të gjithë, pa asnjë përjashtim, ashtu-quajtur "anomali" që në shumë vende të qarqet Pri duket, mund të shpjegohet nga thatësira dhe që vendi u godit fundmi nga shkarkimit rrufe, është një idiot.

 

Shembulli i parë dhe më i rëndësishëm i anomalive të thatë, gjeomagnetike devijime fushë

Rrufeja shkaktuar anomalitë magnetik, shtatëzënisë Rrufeja Remanent magnetizëm, magnetizëm Rrufeja - Mijëra Ndërprerja e librave profesionale, mijëra ton letra të shkruara dhe të shtypura.

 

Kushdo, që nuk arrin të kuptojë se shkaku kryesor, jo vetëm për të gjitha qarqet kulture dhe rezonancë të rregullt dhe modelet ndërhyrje në grurë, por pothuajse të gjithë drithërave depozituar `do të jetë në botë, nga të cilat ato janë shoqëruar pazgjidhshmërisht, me dëmtimin e energjisë elektrike nga shkarkimeve rrufe dhe Dobësimi gradual të bimëve, është një idiot.

 

Nga rruga, fermerët e dinë shumë mirë, por për arsye të dukshme, Krejt Ata (ne) të mos komunikojnë (ditur) atë larg. Është fakt mjaft e natyrshme që ata janë disi më të mirë dhe më të ndërlidhur të natyrshme, u bashkua me natyrën, dhe ata janë në gjendje për të vlerësuar, janë të orientuara të paktën Përafërsisht, instinktivisht, çfarë po ndodh atje, shumë më mirë se pjesa tjetër e audiencës. Ata kanë nevojë që të mos merret me të e as shumë aktuale. Definitivisht nuk ka nevojë për të shpjeguar atë për budallenjve paarsimuar si ufologists dhe "studiuesve mister", "ekspertë" në një shumëllojshmëri e fenomeneve paranormale. Mijëra shkencore dhe teknike, artikuj, publikime bujqësore. Një shembull i lidhjeve shumë në burimet shkencore dhe botime të provuara bujqësore specializuar për shembull këtu .

 

Topi është në anën tuaj të gjykatës, ju djema budalla ufological Explorers, mister. Mundohuni të goditur atë të paktën. Por, ju kurrë nuk do ta kthejë atë në gjysmën tonë të lojës ...

 

Për shembull, ju mund të përpiqet për të kryer, që pikërisht në vendet, (shiko GPS bazën e të dhënave ), ku ndonjëherë rrethi kulture shfaq, duke rezultuar në thatësirat dhe mënyrë të natyrshme, siç përshkruhet në këtë website (kjo është edhe mbi 99,9% të të gjitha rasteve), nuk ka pasur disa minuta, orë, ditë ose javë para shikimit e saj fizike (zbulim) Dalë ndikimin e shkarkimeve rrufe. Mundësia ekziston, gjithmonë ka qenë dhe do të jetë. Kjo ishte e mjaftueshme për të kërkuar meteorologët. Ha, Ha, Ha. Hi, Hi, Hii .

 

Nëse ju nuk vendosni të përdorni këtë mënyrë e lehtë për të provoni atë të paktën që Kryen vërtetën tuaj, dhe çdo përpjekje për të mohuar këtë pretendim është e vendosur në këtë faqe, atëherë ju do të vërtetë të merituar atë për dikë me të vërtetë kick ass tuaj. Ne jemi gjithashtu shumë kurioz rreth asaj se si ju do të me dëshirë të na tregoni rezultatet tuaja të testit.

 

GPS database - mbledhja më e madhe e vendeve GPS të qarqeve kulture gjetur, mbledhur ndonjëherë në botë. Ajo përmban jo vetëm shumë vende GPS që janë të njohura dhe tashmë janë zbuluar nga disa vëzhgues në imazhet e hartave të aplikacioneve të ndryshme, dhe publikuar. Para së gjithash, natyrisht, Google Earth , për shkak se ajo lejon vendet ku harta thatësira në dispozicion, Shikoni statusin në periudha të ndryshme kohore, por edhe për shembull në Bing harta apo Yahoo harta.

 

Sigurisht përmban të paktën njëzet vende, se ai ka emëruar hartën e dokumenteve të përshkruara aplikacionet janë në dispozicion, por ende nuk janë botuar as zbuluar.

Shumica e tyre ndoshta nga Italia.

Sigurisht nuk janë shfrytëzuar të gjitha mundësitë dhe vëzhguesit të vëmendshëm ai i botuar tezat vende ose në afërsi të tyre siguri do të gjeni disa më shumë.

 

Sigurisht, ekzistojnë lokacione, ku ka rrethi kulture Recorded on fotografive Bazat hartë, por kurrë nuk ka qenë e vendosur nga hulumtimet e parë, njerëzimi nuk ka dijeni rreth dhe të zbuloni ato (për shembull, shumë nga Italia, një në Republikën Çeke - do të jetë publikuar nga Time)

Në mënyrë të ngjashme, ajo shpesh është e mundur për të bërë një studim lokal duke përdorur Google Earth për të zbuluar shumë fakte interesante dhe pikat e lidhura me qarqet kulture gjenden, në afërsi të tyre, ai edhe vende më të largët. Përsëri, për shembull, një numër i rasteve të thatë nga Italia, por jo vetëm aty.

 

GPS të dhënave përmban Kryesisht një numër të të dhënave të sakta GPS në qarqet kulture të ndryshme të gjetura, nga e gjithë bota, të cilit i saktë vendndodhjen GPS ka qenë kurrë botuar (qindra).

 

------------

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

qarqet kulture - enigma zgjidhet.

Misteri debunked.

Një herë dhe për të gjithë.

Unbelievably primitive, dhe dikush mund të thotë, shpjegim qesharake. Dashamirët e misterit UFO, psikike, saucers fluturues, të panjohura dhe inekzistente energjisë marrëzi të ngjashme dhe të transportit mund të ketë veten në pafundësi. Me fjalë të tjera, ata mund të puth ass Tyre ndyrë dhe të shkojnë në ferr .

Pothuajse e mundshme Same thonë për jashtëtokësorët .

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

z