Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök (crop circles)

Mottó: Mottó: Nagyon gabonakörök hasonlít a PC szimuláció elektromágneses mezők. Még egyetlen egy, külön kör. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy azok ténylegesen által létrehozott elektromágneses mező erővonalak a villámlás.

 

(Fotó ikon működik, mint egy link)A legújabb, és az utolsó gabonakörök 2013 szezonban

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

Rövid jellemzők - alapvető magyarázata, a kezdeti információk a gabonakörök

Gabonakörök (crop circles)

pz 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Ahhoz, hogy egy alapvető bevezetés a történelmi távlatokat a kérdés gabonakörök is lehetséges, hogy látogasson el a honlapon Wikipédia - Gabonakör. A legtöbb magyarázat, bár benyújtották, vagy szinte kizárólag a Áltudomány (Junk science), azaz tartoznak Kategória:Áltudományok, de legalább szolgálnak alapvető információkat az aktuális nézet az egész kérdés.

 

Mindenekelőtt hangsúlyozni kell, hogy az a magyarázat itt bemutatott, vagy bármely oldala ezen a honlapon, hogy minden esetben nem foglalkozik a fogalmak vagy mezők emberi tevékenységek, mint a Ezoterika, Parapsychology, Psychotronics, Paranormal jelenségek, Ufology, Spiritizmus, Asztrológia, Okkultizmus.

Hit idegenek, Földön kívüli élet, beleértve Extraterrestrials in fiction, Asztrobiológia, E. T., a földönkívüli, UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, Látogatók Világűr, Világegyetem, Galaxis, Tejútrendszer.

Magic (paranormal), Black magic, Boszorkány, Witchcraft, Supernatural jelenségek, Csoda. 2012-es világvégejelenség, Poltergeist, Összeesküvés-elmélet, Telekinézis, Sámánizmus, Mysticism, vagy bármely más területen Áltudomány vagy Junk science tartozó Kategória:Áltudományok.