Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-víz felületi feszültség-hatás . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Víz Felületi feszültség
(Bevezető leírás)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

Butaság korán kel, Ez az, amiért az események megszokott történik a reggel.  K.Kraus
A tanult ostoba olyan Nagyobb mint tökfej egy tudatlan. B.Franklin
Egy jó terv erőszakosan végrehajtott most jobb, mint egy tökéletes terv a jövő héten végre.  G.S.Patton

Crop körök , Crop képeket, Water Surface Tension

PagPh
Mottó: Még mielőtt a meggyengült növényi szárak hajlítsa a földre, részben Kerülje be őket a tény, hogy Ők Incline Enyhén és elkezdi megérinteni a másikat tovább. Szerkezetük erősíteni fogja egy kicsit.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Bizonyos idő után az okozott kár áthaladását a jelenlegi gyengülése a növény eléri ezt a szintet, és a növény kezd megdöntjük az egyik oldalon. Blade, legalacsonyabb különösen az a része, már annyira gyenge, hogy nem tud lépést tartani egyensúlyát, és elkezd lassan hajlítsa a földre. Egyedül termés száron, nem támasztja alá semmilyen más lenne viszonylag gyorsan megállapítják a földre. Főleg azok után, és leküzdése bizonyos határ hajlásszöge a földre, mely a már meggyengült szövet fölött a föld nem tudja tartani hatását a saját tömeg (energia sokszor nőtt kar fellépés). Egy ilyen penge ezután teljesen hajlítsa le a földre másodpercek, legfeljebb tíz másodperc.

 

A hatása a víz felületi feszültségének (tapadás)

az egyik sorozat a folyamatok a többi minden egyes hurok egyik a másik után, majd azt követően gyengül a növények a villám mentesítés a terület sok négyzetméter, a hatás végül vezet hajlítás szárak a földre. A szekvencia vagy lesz részletesen kifejtette az oldalon kronológia. Ez az intézkedés a van der Waals-erők, aminek következtében közvetlen közelében objektumok (amely egy bizonyos százalékát a nedvesség), vagy közvetlen érintés (levelek, szárak).

 

Ideiglenes építmény növények propping fel egy másik

Abban a pillanatban, az egyes növények kezdenek érjen egymáshoz által szárak, levelek és tüskék observably Több, mint korábban. Csak annyit, hogy pusztán az a tény egy időre átmenetileg korlátozzák tovább megdöntésével a földre. Ez a feltétel azt tükrözi, hogy lehet nevezni a teepee hatás. Azonnal, is kezdődik nagyrészt megjelenő hatása a víz felületi feszültsége, ami miatt érinti a levelek és szárak, köszönhetően hatást tulajdonítanak maguknak egy mérhető erő, mi nem történhet meg anélkül, hogy vizet tartalmazó. Közel néhány tized milliméter származó élő levél bármely növény nedvesség eléri a 100% értékének (úgy, mint bármely más részén mint amely tartalmazza víz), és kifejezi, hogy az fokozott tapadást biztosít bármely tárgy megható azt közvetlen közelében. Ismételt előfordulása magasabb víz összegek formájában a harmat, vagy eső esik majd szárítjuk még levelek és szárak lehet ragasztani együtt részben, teljesen, amely megakadályozza a későbbi A szállás (károsító, gyengül). Ezért sok rendszeres termény minták nem fedezték fel. Egyes gabonakör képeket valóban lehetséges, hogy megtalálja egy részét területek és hasonló állapotban. 9. kép 2006 júliusában Hill Charlbury, Oxfordshire, fotó Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montázs

 

 

A hatalom a felületi feszültség

Force eléri az ekvivalens tömege kisebb, mint egy milligramm per négyzetcentiméter, de vannak megható egymást tízmillió szárak és levelek hektáronként, és csak ez az Overcome szükséges lenne hatályos egyenértékű használata tíz tonna. Ez abban az esetben azon a ponton, ahol a két tárgy érintkezik minden konstrukció másik, páratartalom található nem csak a vizet tartalmazott a növény, de mint csepp harmat vagy az eső, említetteknek Hasonló erő tartja össze két tárgyat akár több ezerszer Nagyobb. Ez a tény lehet elvégezni egy egyszerű kísérletet. Megléte erő, amely gyakran működésre növények eredményeképpen tapadás okozza a víz felületi feszültségét, és ragaszkodni egymáshoz, nem lehetséges, hogy megtudja, egy egyszerű kísérlet, valamint hogyan lehet növelni a tapadást lenne növekvő páratartalom.

 

Mint a levelek, a szárak és a fülek is tulajdonítanak az egyes konstrukció többi köszönhetően a keresetet a víz felületi feszültségét (van der Waals-erők), a befogása maguk is árpa szálka a mikroszkopikus horgok.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A színész képesnek kell lennie arra, hogy hozzon létre a világegyetem a tenyerében. Laurence Olivier
Szépség és ostobaság régi társait. B.Franklin
Néhány ember úgy gondolja, hogy nagy mellei miatt egy nő hülye. Igazából, ez éppen ellenkezőleg: egy asszony, a nagy mellek miatt emberek hülye. Rita Rudner
pz