Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-2 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
A 2. közzétett szövegben
A második kiadvány kívül e hazai web www.sarden.cz - cseh internetes sci-fi magazin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

Fordítás közzétett szövegben november 9, 2011-ben www.sarden.cz (cseh internetes sci-fi magazin) angolra. Nem anyanyelvű. Elnézést, kérem.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

Megjegyzés: Az összes fotó, mert az először megjelent cseh, TARTALMAZHATNAK és legendák " Photo + Well. "

és a kommentár az oldalt www.sarden.cz adminisztrátor:

Rejtély megoldva, szeretnénk felkiált. Az igazi, Hogy a külső levelező az ő magyarázatával gabonakörök és megmutatja, világos, logikus, és úgy tűnik, is LogicAll elfogadható megoldást találjanak. (Sok köszönet. JL)

 

Megvitatása: 

Crop Circles

 2/1

 

Néhány lehetőségei minta teremtés

Posta egy ingyenes folytatása a visszaverődés, illetően új utakat nézi most létrehozásának gabonakörök, melyet közzé http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Legyen jártas olvasók némely más lehetőségek lehetőségei magyarázza a jelenséget. A központi motívuma Ez az érvelés volt az a tény, hogy nem csak a gabonakörök, de is összes szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés a világ által okozott Same oka, villám torkollik a mezőket. Hála a villamos A termény megsérült, és gyengítette lettem lapos (sérült, legyengült), de usuall Néhány hét után mentesítés, ami miatt minden. Felett a mező FACT volt folyamatban egy hatalmas mechanikus - elektromágneses Ezt robbanás jelenik meg a szerkezet növények ("nyomott" vagy "Exposed"), de összeolvasztása (károsító, gyengülést) megjelent miatt lassú növelése gyengüléséhez szövetek után sok napon át. Rendszeres minták jönnek létre csak nagyon ritka esetekben, mivel a megfelelően sok véletlenek. De néha át következtében rezonanciák és interferencia, mechanikai és elektromágneses lehetnek hihetetlenül összetett, is annak a ténynek köszönhető, hogy minden egyes robbanás többnyire Kezdetben hajlamos terjedni minden irányban nagyon szimmetrikusan.

Mottó: nincs gabonakörök, kivéve abszolút kivételek készülnek az emberek.

What They próbáljuk bemutatni a világ bármely pontján néven ismert csoport kör döntéshozók - Ez a gabonakörök készítik őket - nem több, mint figments az agya elmebetegek szerzőinek értekezés nyilatkozatok. Tény, hogy sehol és soha , és nem követett el egy ember a világon, és még egyetlen termés kör (csak a minimális kivételek, mélyen a statisztikai hiba). Bármely úgynevezett "gabonakörök" hajtott végre valaki teljesen más, aki a KILL> KILL minden kör-maker potenciál alatt bármely ülésén azt feltétlenül azonnal, hogy Szótár kegyelem nélkül.

Csak az elején a mai papír lesz, köszönhetően interaktivitása intenet formátumú Beküldte választ egy kérdésre, melyik került a vita az első rész: Ikkju kérdezi, hogyan lehetséges, hogy elektromos áram generálása száraz összetett és precíz mintákat. Közben meg kell adni a választ, hogy "pontos" (körök) - a bemutató, hogy az elektromos kisülés (ek) képes létrehozni egy nagyon pontos körökben, csak a mechanikai hatás (fotó 1), a szerző saját kísérlet. A kép egy kör, létrehozott egy egyenletes rétegben finomliszt által elektromos szikra, befolyásolva függőlegesen a felülettel, a amely réteg oszlik (egy réteg szemcsés anyag, a tömege részecskék tíztől száz milliomod gramm, sűrűsége mintegy 720g/liter - Kb. mérkőzések a növényi anyag vastagsága alig több mint egy milliméter). A bal oldalon látható hatást egyetlen mentesítés (2500V-0, 03J), a jobb oldalon az azonnali Consecutive megismételve ugyanazt a kisülési energiát 10-szer a parttól idő Körülbelül 200msec (hozzávetőleges átlaga közötti intervallum követő zivatar villám kibocsátások: 50 - 60msec). Egy egység smaller.These átmérő 11 mm, 18 mm-rel nagyobb. Ismétlésével a méret a kör méret csak kis mértékben terjed (a körül a negyedik mentesítési felfelé), de az éleket jelentősen finomítani,-től a formátlan némileg, hogy nagyon pontos poligon kör. Mivel a számát szikrakisülések meghaladja 6-8, az átmérője a képződés még nem növekszik minden, a hatását a mechanikai erő nem éri el távolabb és nagyobb távolságra. Közben villám kisülési közös Megj. ott a körülbelül hét egymást követő bevezetések. Egyes esetekben villám úgy alakul ki, csak egy fő mentesítés (Return Stroke), De is Azok fenn, ha az első nagyobb mentesítés folytatódik 12 vagy több egymást követő stroke. A kép azt mutatja, nagyon Kísérő Nyilvánvaló, hogy az elektromos kisülések, méghozzá úgy, ahogyan ő mechanikai hatások létrehozásával körök valami teljesen természetes és egyszerű, és nincs, aki lepődni róla.

Megjegyzés: Az átlagos intenzitása természetes villámlás vihar mentesítés a 10 több mint 15  -szer nagyobb, Mint intenzitása a szikra mentesítés a kísérletben használt, azaz millió milliárdszor többször. Abban az esetben, a számok elég valószínű, hogy létrehozása során némelyikük nem csak RÉSZT bármely rendes lighting "baby" vice versa. Alatt, mi volt a "kitettség" néhány Them történik a táblán, és semmi kétség között bármilyen hétköznapi emberi képzelet. Természetesen mindenki tudja képzelni a hanghatások és a mechanikus okozza pisztoly vagy géppisztoly. Még egy nagyon gyenge villám transzferek és sugárzik egymilliószor több energia (és mozog a 100.000.000-szor nagyobb sebesség).

Az előző cikkben írtuk le néhány alapvető elve az újonnan leírt elmélet - a megjelenése mintákat a gabona a keresetet a villám kisülések. Is volt jelezték, hogy valószínűséggel alkotnak nemcsak szabályos minták - gabonakörök. A származási már kapcsolódik évtizedek sok furcsa és érthetetlen rejtélyek, ez lehetséges lenne, hogy nem találja az összes vörös törpe, a Star Wars, Aliens, Predators, Terminátorok, Hitchhikers, Nosferatu, Transformers, robotok, Alapítvány, Das Kabinett des Dr. Caligari, Mars-lakók, tarajos gőték, űrhajósok, Stalker, Men in Black, Galaxy, Avatars, Frankenstein, Futurama, Star túrák, Matrix, Monkeys bármely bolygók (beleértve a kék, ha neve emberiség), Monsters, ET, Spider-Mans és Little Princes együtt, még ha volna segítette Ezt a Short Circuit. Azt javasolta, hogy ez valószínűleg pontosan ugyanazt a származási hely elvét benyújtásának (károsító, gyengülés) és a kár szinte minden növény a világon. Nem csak árpa, búza, zab és rozs, de szinte minden szántóföldi növények esetében, minden olyan növényt, hornyolt kulturális területeken. Pontosan ugyanúgy által Kelj gyakran nagyon lapos (sérült, legyengített) szabálytalan alakú ( RDF - véletlenszerűen lelőtt képződmények) Ez nem csak a szabályos mintázatok szinte elválaszthatatlanul kíséri, de több, mint 99,999%-ban (is tér területek) fordul elő teljesen önállóan . Kivételt szabályok leírt hurrikánok, tornádók és árvizek, de ezek nem szerepelnek a statisztikákban - Mert okoz dolgozat, hogy nem hagyott termés lapított (sérült, legyengült), de teljesen sérült és elpusztult, illetve azokat nem néven csak " kedvezőtlen hidrometeorológiai körülmények ", hanem, mint egy igazi természeti katasztrófa. A mezőgazdasági termelők már aszály és esetekben szinte nem érdekelt abban, hogy nincs semmi a betakarítás, mert a Nincsen gépek betakarítást, és nem melléképületek, hol tárolja a betakarított gabonát. Eleinte Meg kell építeni az új gazdasági épületek és helyezze azokat az új gépek, és ideje, hogy vigyázni fog a növekvő növények.

Mint az egyik lényeges alátámasztó bizonyítékok elmélet hivatkozva úgy tekinthető, a tény, hogy az összes gabona minták, szabályos és szabálytalan mutat, pontosan ugyanazt a növekedésbeli változások - megvastagodása, hajlított és kiterjesztett csomópontok. Teljesen Mindegyik által okozott negatív geotropism és phototropism, soha és sehol lehet bármi más, és ez elég jól ismert tény, hogy a tudósok, a mezőgazdasági szakmai és nagyközönség számára, de a felfedezők a gabonakörök utalva: megpróbálják ezt évek óta Folyamatosan Türelmesen és tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy valami teljesen más. Azzal érvelnek, hogy olyan "titokzatos energia" az első nagyon gyorsan (másodperc perc) csomópontok kanyarban vagy kiterjed. Távolabb például azt állítja, hogy és hasonló hajlítása vagy kiterjesztése a csomópontok és a szövetek károsodását, amelyek azt mutatják, minták növények révén valósítható meg a mikrohullámú energia. Elfelejtetted már, de látszólag tisztán "véletlenül" megmagyarázni, hogy a növényeket vagy alkatrészek, amelyek ki voltak téve az aszály és mennyisége mikrohullámú (valamint a hő-vagy villamos) energia, Hogy Legyen ő a lágy szövetek, vannak olyan puha Mivel Ezek főzve, így teljesen és teljesen halott, és néhány nap után (abban az időben felfedezni körök) Vajon ott nem található a területen még egy részük. Halott meglehetősen teljesen is növényeket Kitett Ez még egy kis százaléka az energia, mint ami szükséges, hogy gyengítik a szövetek (BECSÜLT 1% alatt). Ezért már igazán ideje, hogy ez megáll téveszmék A dolgozat. Azonnali (perceken belül), hajlítás és kiterjesztése a csomópontok (de is bármely más növényi részek) a hatására olyan energia vagy erő teljességgel lehetetlen anélkül, hogy teljes megsemmisítése, és ez lehetséges elvégezni ismételhető bármely kísérletek száma. Extension csomópontok adódik azokban az esetekben, amikor szárazság erejük nem elegendő emel a növény - az első, második harmadában csomópont a földről. (Pictures) Ezek a csomópontok próbálnak növelése a sejtek száma a növény emelni, de nem sikerül, Ezért a sejtek száma folyamatosan növekszik, és a csomópontok meghosszabbítja (egyszerűsített értelmezés). Csomópontok nem fog tudás, hogy tevékenységük nem vezet a várt eredményeket, az hagyjon fel hiábavaló erőfeszítéseit. Az ilyen módon van elrendezve a természetben, és a növények Millions évek evolúció nem érte el a következtetésre jutott, hogy szükséges lenne változtatni bármit rajta. Hajlítás a csomópontok, amelyek legalább részben, és a gyarapodás, legalábbis képesek mozogni, és része a növény. A részleges emelkedés növények leginkább járul hozzá a legutóbbi csomópont alatt a felső, egy kicsit kevésbé egy vagy két alatta. Néhány közülük szinte hajlítsa 90 fok. Hajlítás a csomópontok történik növelése (irreverzibilis) a sejtszám a szemközti oldalon, nem módosításával a formáját és méretét a sejtek, ezért lettem sűrítő.

Szinte az összes "kutatók" Aki valaha is foglalkozott azzal a kérdéssel, gabonakörök , időről időre a saját honlapjukon látványosan megismerkedjenek nagyközönség készített fényképekkel csomópontok - hajlított, a hipertrófiás és ki kell terjeszteni, beleértve hívják felrobbant csomópont, csomópont fújt expulsed vagy üregek.

A fénykép 2 csak egy kis mintát, fényképeket, ahol nem volt jele a termés kör (a szerző saját fényképeket). Ilyen hajlított csomópontok jellegére készül évente világszerte a mezőket, és gyepterületek grassfield valamint a vadon élő állatok növényzet több mint 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), A gabonakörök elő sokkal kevesebb, mint egy milliomod százalék, de Úgy néznek ki, pontosan ugyanaz. Míg a gabonakörök, hogy megfeleljen az életükben csak néhány ember, ugyanolyan módon, mint a száraz Deformált csomópontok ennek a fényképnek található a termény területeken feltétlenül mindenki Ki megy ott a Cross-time (a mi szélességi körülbelül április e augusztus). Ha nem akart bemenni a területen, lehet termeszteni őket pot otthon, és később (amikor csomópontok eléggé fejlett) megváltoztatja az irányt a szárak a vízszintes helyzetbe kényszeríteni a növényeket, hogy hozzon létre hajlított és kiterjesztett csomópontok, Ez a meglehetősen megkülönböztethetetlenül a fotó talált a gabonakörök Explorers. Szintén explosed csomópontok jelennek meg ott, teljesen minden cselekvés nélkül "Kiegészítő energiák", például a mikrohullámú.

Alapvetően, gabonakörök Explorers csak bemutatja nekünk semmit sem látna, akkor hogyan működik a természet, és hogy működik úgy, ahogy kellene, és milyen csomópontok használják, semmi több. Csomópontok nem törődik semmi mással, mint amit már Végezze millió év, de senki sem mondta, hogy a gabonakörök Explorers. Egyik funkció kiegyenlítődéséhez irányát növény belenőjön a függőleges irányban, vagy a billenő felé, a fény - negatív geotropism és phototropism. Ezt úgy tehetjük meg egy irreverzibilis szaporodása a sejtek az ellentétes oldalon a irányban dőlés kívánt és megkezdi után néhány perccel az üzem rögzíti az eltérés. Ez akkor történik, többnyire még a hajlító a növények a talaj, amely gyakran nem lehet egy rövid folyamat - percek, órák, de eltarthat néhány napig. Ha a terhelési erő hatását megvastagodik a csomópontok a növelése a sejtek számát, nem elég ahhoz, hogy a változás irányát növekedés a kívánt irányba, folyamatosan sejteket adunk hozzá, és a csomópontok csak meghosszabbító. A kiterjesztés a csomópontok akkor is, ha fordul elő, hogy meg kell küzdeniük a többször és dőlése a szár és a különböző irányba. termés kör Explorers, hogy ne jelentse a nyilvánosság számára nem több, mint hogy megfelelően működik a természetben, hanem csak az egész jelenség meglehetősen rossz ötleteket. Nem titok, nem csodák, nincs jele, nem megmagyarázhatatlan energetikai folyamatok. Nature. A természet nagyszerű fickó. Majdnem, mint Eman.

Belső fiatal növények a család Poaceae (kisebb, mint 15 cm-es) fejlett nélkül csomópontok hasonlóan viselkednek bármely részét a növény, a merisztémás szövet (áll, aktívan osztódó sejtek) még mindenütt, míg a fejlettebb növényeket csak csomópontok.

Arra hivatkozva, hogy a hajlító vagy kiterjesztése a csomópontok történt a "hatása ismeretlen, és megmagyarázhatatlan erők", vagy bármilyen erők legalább egy kicsit ismert (mikrohullámú sugárzás), és még néhány másodperc, perc maximum, még a teljes ellentmondásban a valósággal . Az ötlet, hogy a csomópontok az első kanyar és kiterjesztése (egy nagyon rövid idő alatt), és a hála, hogy a növények kerülnek tárgy a földre (egy nagyon rövid idő alatt), anélkül, törött szár, és csak ezután próbálja kiegyenesíteni, az egyik legnagyobb félreértés, ez a termés kör, amely elérte Explorers, és ez csak fel, hogy mennyi ideig nekik szeretnénk bejelenteni. Hajlítás és kiterjesztése csomópontok és szöveti viselkedés A vegetációs időszakban (beleértve az esetleges részleges kár - lehet éppenséggel a saját erőik, vagy haldokló le a sérült szövetek), a botanikai és fiziológiailag nagyon pontosan dokumentált és ellenőrizhető eljárás. először mindig a növényeket elhelyezett tárgy vagy legalább lényegében annyira deformálódik, hogy a talaj felszín (nem függőleges helyzet), csak akkor elindítja a folyamatot, a növelése a cellák száma a csomópontokban. Törekvései emelkedő részek üzem kezdi után azonnal hajlítás (valójában, mint említettük, már a szállást (károsító, gyengülés) folyamat, amely több napig is eltarthat), és tart körülbelül egy hétig. Azáltal, mikrohullámú sugárzás vagy egyéb fizikai erőszak sosem meghosszabbítására vagy meghosszabbítása csomópont a növény még a milliméteres, még lehajolni tíz fok között, rövid idő alatt, anélkül, hogy teljes megsemmisítését (forráspont, vágás vagy törés). lapított (sérült, meggyengült ) növények minták, vagy bárhol máshol nem forralni. Ezek a sérült, de életben van. Közvetlenül azután, hogy elektromos kisülés is detektívek, amelyben vált észrevehető és visszafordíthatatlan, eddig főleg elektrokémiai változás, mechanikai tulajdonságok szinte megkülönböztethetetlenül a sértetlen növények, gyengíti a szövetek tart hetekig.

A túlnyomó többsége a szárak területén benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés nem törött, de megfeszítette közvetlenül a föld fölött. Semmilyen esetben minden őket. Valami mintegy 90% Ez Statisztikailag igen jelentős értéket, Lehetséges elvégezni az ismételt feltárás a területen bármikor (nem csak a rendszeres minták, de a világ lapos (sérült, legyengített) termés, amely szerepet játszik becsült területe számos Millions Nagyobb tér). Növények által károsított elektromos áram igyekszik megszabadulni legalább egy része ártalmas vegyi anyagok, hogy azok lefelé mozog, és kiküszöbölni azokat a gyökereket a talajba, abból a célból, a fagyasztó kár érlelés magokat. Ezáltal a legalsó részén a növény ki van téve, hogy a leghosszabb és a legintenzívebb hatását tézis káros vegyi anyagok, alatt és idő (napok, hanem inkább hét) azt eredményezi, hogy egy jelentős gyengüléséhez a mechanikai tulajdonságok, így lehetőség van a kanyar szár feltörése nélkül közvetlenül a föld fölött. Mechanikus csökkentése szakítószilárdság (szemben törés) és hajlító könnyen ellenőrizhető és mérhető, csak puszta kézzel teszt (összehasonlítva a benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) és álló növényzet), jobb lenne, pontosabb mechanikus mérést. Az alakváltozás egészséges búza szárát a közép-magasságot 10 cm irányára merőlegesen növekedés termel változás tömeg körül 10g - Kb. 0,1 N, növények közvetlen közelében benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) a növényzet mintegy 10-szer kisebb, Ők még nem, hogy a növények még nem hajlott a földre. Az alakváltozás a szárak az egészséges árpa kell szükségünk körülbelül 3-szor kevesebb erővel, mint a búza. A gyengülése növények lehetséges ebben az esetben, akkor is, ha csak nagyon közel, összehasonlítani, és gyengülő okozta a páratartalom hiánya miatt, ez lehetséges szimulálni által. Hiánya nedvesség azonban is Működtessék sokkal gyorsabban, és teljesen reverzibilis, kivéve azokat az eseteket, amikor a növény már elég helyrehozhatatlanul elpusztult szárazság.

Az egész folyamat leírásban is lehet elvével kapcsolatban a természetes szelekció, hiszen a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) (sérült) növények lényegesen nagyobb az esélye, hogy a magvak tartalmaznak sérült genetikai információt, kínálja magát elsősorban "a consumation", hogy a madarak , rágcsálók és más állatok, is penész és rothadás. A mellékelt fényképen galambok élvezik a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) búzából, míg a szemek lábon számukra szinte teljesen megközelíthetetlen (szerző saját képeket).

Minden, Rendszeresen és szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termőterületek, tartalmaz egy kis százalékát törött szár, különösen a határ közelében, a lapos (sérült, legyengített) területeken. Ez azért van, mert előfordulhat, hogy addition meggyengült szárak is sokkal egészségesebb, még teljesen ép, de nem tud ellenállni, hogy néhány kilogramm nehéz nedves masszát a meggyengült szárak, a földre hulló miatt Domino Effect (másutt kifejti), mi okozza a szünet.

Bármely területen nyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) Figyeljük termés lehetséges "robbantott csomópontok" vagy "expulsed üregek", lásd a fényképet 4. Ezek nem az Fagyasztó okozta gáznyomás, Ők okozták növelése jelentős növekedést mérete és deformációk sérült és haldokló szövetek, és nem vesz részt Them Az előző, még kárt egyáltalán, lehet teljesen normális növekedés változások, előforduló növények miatt FOKOZATOS Teljesen természetes és érését növényi részek és a szövetek az érés során - szárítás ( !! ). Eleinte megfigyelhető, mikroszkopikus méretű, károsodott területek gyorsan növekszik növelése által. Margók megbarnul, például, mint a végén egy szakadt levél. Csomópontjai a egészséges növény legyőzni a különbséget néhány fokkal szemben a függőleges irányban, a híd 20deg. Csomópontok benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) Gyakran növények hajlítsa vissza, közel 90 fokos szögben, ami egyesek Them vezethet spontán mechanikai sérülés , saját erő nélkül, más súlyos kárt. Szövetek megsérült a villamosenergia elpusztulnak és megbarnul, de lehet csak egy része a csomópontok. Minden más növényvédő frakció lehet csak részben sérült. Némi kárt a csomópontok ebből következően csak történt, hogy vizsgálja meg, mintha által létrehozott gáznyomás, valójában, eredetileg kialakított növekvő mikroszkópos, teljesen láthatatlan változások sérült szövetek, ( ami akár meghalni vissza csak mint egy teljesen természetes következménye Érés ) és ez a folyamat több hétig.

Szükség van észre, hogy a fényképek találhatók növények, ha telt el a káros és a kép rögzítése Néhány héttel. A kárt az elektromosság, de a mellékhatások nagyon hasonló a mechanikai - elhalt sejtek, haldokló szöveteket. Közvetlenül a sérülés után a villamosenergia-növények vizuálisan Teljesen megkülönböztethetetlenül származó Nem érintett, ugyan már Them meg lehet találni a sérült szöveteket, és teljesen jelentős százaléka elpusztult sejtek (megölte termékek elektrolízis, hő vagy nyomás következtében a gáz, keletkeztetett elektrolízissel) . Csak a növények, vagy hogy részei kaptak sok szorozni halálos adag villamos (100x, 1000x és több) ismerhetik azonnali változtatásokat - csavart levelek, sárguló, megbarnult vagy megfeketedett égett részeket. Az ilyen növények érint néhány nap alatt teljesen elpusztult (szárított por), nem lehet megtalálni, míg a Túlélni egyének, az első látható hatásai után jelenik meg néhány nappal, hanem hét. Meggyengült növények lehetnek is (némelyikük csak), akkor következményei káros anyagok származó villám kisülési a talajban, de a legtöbb gyakran magában kombinációt következményeit anyagok a talajban és a növény pontokat.

Van lapos (sérült, meggyengült) 2008 mák a fotó, is "aláírása a fő bűnös." A következményei villám mentesítés nem régebbi, mint néhány hét, és a közelben hársfa, biztonságosan lehet különböztetni bármely villámcsapás idősebb, mint opció év és több, szerint a jellegzetes színét a friss fa sérült. Kiegészítéseként is tartalmaz fényképeket The Same fa volgende években. A vaku szimbólum azonosítja érintett fa, és a jobb felső sarokban a képek a The Same fa a 2008, 2010 és 2011th Minden szerző saját fényképek.

Folytatás ...

Jan Ledecky

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz