Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kronológia-timelapse . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop Circles - Timelapse
Folyamatos idő lapse fényképezőgép érdekes lehetőséget felfedezése után a formáció
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Úgy vélem, a dolgok történnek, amelyeket nem lehet magyarázni, de olyan sok ember úgy tűnik, azzal a szándékkal, elmagyarázza nekik. Mindenkinek megvan a válasz a számukra. Vagy idegenrendészeti vagy dolgokat a szellem világ. H.Ramis
Ez mindig túl korai, hogy kilép. N.V.Peale
Sok tanulás nem tanít megértést. Hérakleitosz

Crop körök , Crop képek, Timelapse Capture

PagPh
A megmagyarázhatatlan rejtély véglegesen magyarázata

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Minden gabonakörök Surveyors egészen tévesen úgy vélik, hogy miután megjelenése a megállapítás minták és felfedezte, hogy elvesztették a legfontosabb fázis (annak létrehozását.) Akkor ez csak akkor lehetséges, hogy dokumentálja, és semmi többet tenni. De ez nem teljesen igaz, mert egy csomó nagyon érdekes dolgok csak úgy történnek következő napokban (eltekintve - a tömeg kíváncsi bámészkodók, rohant a területen). Nem lehet felvételt egész folyamatot a kezdetektől fogva, de mi fogja követni, nem kevésbé érdekes, fordítva. Az elért lehet követni egészen a betakarításig, néha is egy kicsit később.

 

Timelapse Camera

A fejlesztés

 

Hibák a gabonakörök Explorers

Az egyik a másik nagy hiba, gabonakörök Explorers, ő feltételezés, hogy a kialakulását gabonakörök bárhol a világban van egy percek alatt, becslések szerint mintegy 5-10, 20-30, a hídon, és még azelőtt, sem azután a területen Már semmi sem történik. Tény, hogy az egész történet az, ami történik a forgatáson, halmozottan elfoglalja 1000 - 1500-szor hosszabb ideig. Néhány hónappal. benyújtásától (károsító, gyengülést) a növények (az elsődleges, híd Megfigyelhető), amelynek során valóban és teljesen fordul elő természetesen, usuall csak néhány százaléka a teljes időszakok, de is jóval egy százalék. Néha előfordulhat lapos (károsító, gyengülés) a növényi valóban már a (után azonnal) a villámlás, de ezek tényleg nagyon kivételes esetekben. Különösen akkor, ha már valószínűleg megtörtént teljesen eltérő kibocsátása a termés mezőbe Same Néhány héttel korábban (Kettő kibocsátások egy helyen). De még ha az egyedi és rendkívül erős mentesítés történt, mindent lehet feldolgozni egy más módon, és nem "Előzmény" szükséges.

 

Mechanikai tulajdonságai sértetlen termés

Bár ez nem igazán észrevehető, teljesen ép egészséges növény képes ellenállni még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok (szél), és közvetlen utóhatásaként a lökéshullám, amely megfelel a robbanás több száz kilogramm TNT a felszín közelében mezők felett a mező egy szempillantás alatt a túlzásba több száz km / óra. A robbanás wavw jelentős Crop pillanatnyilag hajlítsa feltörése nélkül majdnem a földre, a szárak után azonnal elengedése azonnal helyezze vissza a függőleges helyzetbe. A növényeket egy száraz, de természetesen egy rendkívül erős mechanikai impulzus "Remembered" a szöveteikben ott fordulhat elő, és károsíthatja Deform (irányított) tömegrész szövetek, bizonyos sejtek, INITIALLY Jóllehet teljesen megfigyelhetetlen, mikroszkopikus, de hogy közben hosszabb időn kezd nőnek makroszkopikus méretben.

 

Mechanikai károsodás

  Látszólagos van a növényekre, amíg viszonylag pontos és marginális távolsága a hatását mentesítés, hanem éppen egy kört, távolabb, a szálláshely távolsága azon túl, hogy szinte egyáltalán nem Ezt a távolságot pontosan Viszonylag intenzitása határozza meg a mentesítést. Ez tíz több száz ezer amperes, szélsőséges esetekben lehet közel egy millió. Évi mentesítés történt mezi elhelyezkedő pontok átlagosan 2 km. Indítása közötti feszültség a felhő és a föld Lehet Több milliárd volt, a jelenlegi végeztük egy pár milliomod egy második (a legenergikusabb rész), és a mentesítési történt, útvonal ég és föld között (vannak dolgok Between Heaven és föld) is sugárzott Több megawatt óra villamos energiát. Leírjuk az átlagos vagy felül átlag villám enyhén esetében rendkívül erős kisülés folyamatban lehet és több értéke nagyobb ezer alkalommal.

 

Besugárzott villamos energia az elmúlt néhány méter tíz méter a mentesítés fenti területen részben okozta a növények (egy viszonylag pontos kör az ütközési pont) és a sérült Them. Ez kár, utalva: volt Közvetlenül a mentesítés teljesen vizuálisan megfigyelhető, és néhány óra múlva nincs hatása a növényekre, csökken a mechanikai szilárdság, rugalmasság, szakítószilárdság, ellenáll a törés és a szünet. De néhány nap után hét évig egyedül, mikroszkopikus elváltozásokat nőni kezdenek érzékelhető még makroszkóposan, és változások lesznek a növények vizuálisan és mechanikusan megfigyelhető.

 

Farmers képes lehet számolni theirrselves szerencse, hogy a legtöbb energia sugárzott a kisülés között ég és föld felszínén, a villám-csatorna, amelynek szélessége körülbelül 5 mm, és még a legszélsőségesebb villám mentesítés nem haladja meg a 10 mm ( források eltérnek, vannak is adatok 10 és 20 mm, másutt kifejti). Ez a csatorna plazmából hőmérséklet 30.000 ° C nagyjából abban a pillanatban, amikor a villám áram áthalad rajta, egyfajta ellenállás körülbelül 1 ohm méterenként. Ez egy durva közelítés, de most ez a magyarázat elég. Ha az érték a csatorna ellenállás sokkal alacsonyabb volt, mondjuk az idő, szinte minden energiáját a mentesítési kisugárzott lenne csak után megható mentesítési (Return Stroke) Homlok a földre, és a gazdálkodók lenne száraz helyeken jelentős területen száraz szántóföldi növények helyett a betakarítás és faszén.

 

Amellett, hogy az indukált energia lehet némi energiát Conducted is a növényekbe, a talajon keresztül, mint egy ekvivalens mennyiségű az úgynevezett léptető feszültség. Ennek köszönhetően lehetnek leginkább érintett egyes növényi részek gyökér rendszerek, attól függően, hogy a villamos ellenállás változékonysága és földalatti talajrétegekben, újból viszonylag gyakran pontosan egy körben.

 

Egy másik tényező lehet, ez a magatartás az elektromos áram a növényekbe, bizonyos távolságra a homlokát mentesítés ütközési pont, a korona (corona mentesítés). Ez körülvesziReturn Strokemint a költségek legfeljebb egy bizonyos távolságot, mint egy karmester körül egy szigetelés (burkolat - Corona Köpeny, lásd Search Engines). Átmérő corona függ csak a kisütési áram (csúcs), annál nagyobb a csúcsáram, a távolabb húzódik. Érintkezésbe a növények elektromos áram nagyon pontosan annak a távolságnak sugarának a corona, természetesen, egy kör. Van-e között található PT közönség többé "Szkeptikusok" aki nem hiszi, hogy a villám-kisülések képesek létrehozni a területen, és kör sérült növényeket, hogy előbb vagy utóbb meghal, vagy csak hajlítsa a földre óramutató járásával megegyező vagy ellentétes?

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

   Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait. Így járhat mint mágnesezett iránytű tűk, és elektromágneses erők pillanatnyilag eltérítésére őket, hogy a talajt a óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányban, attól függően, hogy a relatív arány, irányát és fáziskülönbség a passzálások elektromos áram. Ideiglenes mechanikai változások és feszültségek egyfajta is Eközben láthatatlan mechanikai sérülésektől, orientált irányba. Az ilyen mikroszkopikus irányban orientált kártérítés Képes fokozatos növekedése, a sérült szövetek későbbi demencia fokozatosan irányban orientált hajlítása összes szár egy irányban (jobbra vagy balra). Mágneses mezők egy átlagos villám kibocsátások legalább tízezerszer erősebb, mint a Föld mágneses mezeje. Egy másik része a munka elvégezhető óriási elektrosztatikus erők révén Hogy levelek és szárak növények úgy viselkednek, mint a levelek és szárak a electroscopes. Átmérőjű körök nagyjából képviselete a tartomány a villámlás elektromágneses erők. Amellett, hogy All That hivatkozva: a termény minta történik legalább néhány nappal, néha akár több héttel a villám sújtotta. Azért, mert az érintett növényi szövetek gyengül nagyon lassan, mivel a nagy tehetetlenség és ezért nagyon lassan zajló változások növények ( EPP , Kronológia ). Mert néha a településen kerülhet sor bonyolult kölcsönhatások és rezonanciák, akkor olykor igen bonyolult mintát. Egy villám kisülési energiát sugároz a villamos mozdony, amely több ezer kilométert utazni. Átlagos (!) Mentesítés. (Egyszerűsített magyarázat)

 

Ez volt az egyik legnagyobb természetes vicc - misztifikáció, ügyes trükk, akkor ez volt az Anyatermészet vicc az egész emberiség meghökkenve több száz, több ezer éve.

 

A Kimondva ötletek lehetséges nem ért egyet, is Lehetséges tiltakozás ellenük, de talán tényleg minden, ami lehetséges, hogy a vele, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tudomány képes megtisztítani vallás hiba és babona. A vallás megtisztítani tudomány bálványimádás és hamis abszolútumokban ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Egy nap nevetés nélkül egy nap elvesztegetett.  
Ha a hülyeség minket ebbe a szarba, akkor miért nem ez minket ki? W.Rogers
pz