Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kronológiája-of-alap-szállást . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Kronológiája szállás
Crop szállás egy komplex folyamat, melynek során egymás után követik a több egymást követő lépések
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Én vagyok döbbenve, akik szeretnék, hogy "tudja" a világegyetem Mikor elég nehéz megtalálni az utat kb Chinatown.  W.Allen
Tudom, hogy csak egy a szabadság, és ez a szabadság az elme.   A.S.Exupery
Butaság egy is Isten ajándéka, visszaélés, de nem szabad azt. Pope John Paul II

Crop körök , Crop képeket, kronológiája szállás

PagPh
Az egyik legsúlyosabb hibák a korábbi gabonakörök valamennyi kutatási azzal a ténnyel, hogy miután nagyon részletes kezdeti kutatási Surveyors Them fizetni szinte egyáltalán nem követett-up figyelmet. (With elhanyagolhatóan kivételek)

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Crop körök: kronológiája szállás

 

Alapvető összefoglaló kiállításának benyújtásának (károsító, gyengülés) kronológia most részletesen kidolgozott megfelelő indokolást fázisai benyújtásának folyamat - Kronológia .

 

Van egy másolata a szöveg, amely fokozatosan közzéteszik a Sci Fi Szótár www.sarden.cz (kronológia volt a harmadik rész). Linkek más részein itt .

 

Később fokozatosan át ide, és létrehozta linkeket más aloldalak a kronológia, ahol kidolgozásra kerül minden fázisa a folyamat részletesebben.

 

Nagyon valószínű, hogy az összes alakzat tekintette később jelennek meg a szerkezet a termés lenni A szerkezet "exponált" a zöld időszak elérése előtt lejárat. Más szóval, a vegetatív fejlődési szakaszban. Zöld szövetek és sejtek károsodhatnak után a folyosón a villamos igen jelentősen, halott szövetek Minimálisan kizárólag vagy szinte egyáltalán nem. Ezen túlmenően, a zöld szövetek által érintett villamos energia (túlzott dóziskorlát, meg kell határozni a későbbi szakaszban EPP) gyengíti és elhalványul Folyamatosan miatt gyengülése, és egy idő után a növények is lapos (sérült, meggyengült.) Amikor gyengül előtt, mint a szára majdnem száraz. Azáltal, szárítás a szövetek látna erősítése. Green időszak lejárati különböző gabonafélék és más növények, téli növények, tavaszi növények, a kukorica, és így tovább. De lehetséges, hogy kérje a mezőgazdasági termelők, vagy ügyes meg a könyveket. Ahhoz, hogy be `kell lennie (sérült, Weakened) Képes tényleg szinte minden szár / szár / penge típusú növényi, például pipacsok.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Én is észrevettem, az emberek, akik azt állítják, mindent eleve elrendelt, és hogy semmit sem tehetünk, hogy változtatni, nézd mielőtt át az úton. S.Hawking
Soha ne becsüld alá a hatalom az emberi butaság. R.A.Heinlein
Még nem sikerült. Épp most találtam 10.000 módon, hogy nem fog működni.   T.A.Edison
pz