Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben előrejelző . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Nagyon erős Figyelem!
(Crop Circle és más Pattern rendszeres látogatók meglehetősen tudatlanul kitett nagy veszély)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Mi teszi műholdak, bolygók, napok, világegyetem, sőt az egész rendszerek univerzumok, az irányadó jogszabályok, de a legkisebb rovar kívánunk létrehozni egyszerre külön jogszabály.  Charles Darwin
Az ember, aki nem a képzelet nincs szárnya.   M.Ali
Minden ember meghal. Nem minden ember igazán él.   W.Wallace

Extrém mennyiségű energiát jogszabály veszélyes szélsőséges

PagPh
termés kör látogatók akaratlanul kitett viszonylag nagy mennyiségű toxinok legvalószínűbb CO (szén-monoxid), is sok más rendkívül veszélyes mérgek és a hallucinogének. Minden viselkedsz, mint tengerimalacok.

Erős figyelmeztetés előtt nehezen várható következményei

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Különösen a terhes nők, a közérzet, érvénytelen, gyengélkedik

Hasonló esetekben vagy az emberek: soha keresse fel gabonakör !

 

Különösen mozgáskorlátozottak Szívritmus felhasználásával:

soha, soha, soha, soha, soha keresse fel gabonakör !

(Esetleg a defibrillátor egy hátizsák és temetési kísérői a hátsó)

 

 

Különösen a fiatalok számára: a hosszú vagy gyakori látogatása

gabonakör jelenség okozhat meddőséget!

 

Különösen a termékeny nők (... és ... között): standard szabályszerűségét a ciklus lehet sérült köszönhetően látogató gabonakör  jelenség!

 

Különösen az egyéb, unteachable és kockáztatva embereket: látogatás a gabonakörök is rosszul károsíthatja az Ön egészségét, és a microelecronics (talán a mikroelektronika Ez sokkal fontosabb, mint maga az egészségre)

 

Itt lehetséges, hogy egy fotó egy közös nukleáris erőmű (2000MW, Temelin, cseh)

 

területe több négyzetkilométer, valamint bármely más nukleáris erőmű, erősebb vagy gyengébb, kisebb vagy nagyobb

 

Ami azt illeti, érdekelték: teljes teljesítmény 2000MW (2x10 9 W) Vajon a generátor egy tápfeszültsége egymillió voltos elektromos áram, 2000 amper, szakdolgozatok számok, ne feledje, jól

 

Minden látogató belül termés kör van jelen egy olyan helyen, ahol valamikor ezelőtt (talán több óra) dolgozott sok Millions Hasonló villamos erőművek. Csak egy rövid ideig, a Több milliomod másodperc, de nem tettek.

 

A kiindulási pont működött téren régióban sokkal smaller.These majd páratlan négyzetméter ( ! ), még kevésbé akkor nm centiméter, és nem cubature Több mint furcsa köbméter, kicsit később, de nem sokkal (maximum néhány száz négyzetméteres, a legtöbb alkalommal kevesebb). Tényleg.

 

Ha valaki látna terjedelmű állat valóban ott "közelről" és tényleg "just in time" nézne állatokat a kísérő fotók.

 

A helyszín lehet elhelyezni akár kiszámíthatatlan nagy száma, veszélyes vegyi anyagok, a Toxikológiai néven ismert gyakorlat rendkívül veszélyes Halak, azok tárolására és szállítására jött létre az egyik legszigorúbb szabályok, rájött, hogy mi volt a valaha is az emberiség történetében. Azon a helyen teljesen szabadon, korlátozás nélkül, séta a több száz ezer ember naponta, mint a sétányon, mintha mentek a strandon a városon kívül. A határozathoz.

 

Eltekintve minden, hogy rendkívül veszélyes Halak, sokan közülük be a gáz halmazállapotú, ott lehet elhelyezni underground nagy összeg a statikus elektromosság (millió joule vagy több), és még sok felgyülemlett hőt. Mindkét tézisek értékek hozzájárulhat a további szabad gyökök képződését, nagyon izgatott, atomok és molekulák, az ózon és más vegyületek igen nagy redukáló, vagy oxidáló potenciált, amelyek hozzájárulnak tovább a mérgező jellegét Ez vizsgált helyek közül.

 

Ez egy nagyon helyi kérdés, eltérően például, vegyi vagy radioaktív szennyezés, teljes felületen, és száraz helyen állatokat a nyilvánvalóan idegesen elkerülése (megfigyelt), szemben az emberek. Növények és száraz helyen bizonyára szintén inkább ne, ha voltak lábai, nem ÍGY, Sat legalább próbáld meg fog halni, vagy "fogyasztásra".

 

Különösen a fém (vas) föld alatti csövek, valamint Them jelentős része villany, persze, Végrehajtotta egy ideje maradt néhány "maradvány mágnesesség" ( További infó itt lesz.) Hasonlóképpen, a különböző vas alkatrészek és eszközök, beleértve a kopás vasból ápolása gép, amelyet évszázadokon gazdálkodók művelni mezőket, és adódó vas - vas-oxid (rozsda - Oltott valamelyest, de még mindig elég mágneses anyag). De ez csak egy apró a összeg összehasonlítva a természetes vas tartalma a talaj (3%). Minden vegyületei lehetnek a mentesítési köszönhetően katódos és pirolitikus csökkentés egy ideig át vissza a fémes vas.

 

Az egyetlen ok, az leírta, hogy minden változást, a vegyi anyagok és rendellenességek okozták The Lightning mentesítés . Bár jelentős része az energia (több mint 99%), a talaj felett kisugárzott, mert az abban az esetben is az átlagos kibocsátás az energia körülbelül egy milliárd (10 9 ) joule, még mindig sok marad a föld alatt. Abban az esetben, ha nagyobb teljesítményű kibocsátott juttatva energia van még 10 Több mint 12 joule. Bizonyos nagyon ritka, rendkívül erős villám kisülések kisugározhat energia akár 10 14 , 10 Talán még 15 J.

 

Is lehet, hogy ez a hely még mindig jelen nagy mennyiségű fennmaradó statikus elektromosság. Lehetséges mérésére. (picture)

 

Bárki során kísérlet mérési azt, úgy érzi, mintha megpróbálta mérni a távolságot gallaxies, miután vásárolt és féknyereg ...

 

Van is nagy a hőmennyiség felhalmozott undergroud (nem annyira veszélyes, de?). Lehetséges mérésére. Thermal kamera, Thermovíziós, Thermal Imagery, Thermal Imaging, Night Vision, infravörös kamera rendszerek.

 

Van is Fennmaradó jelen mágneses tér (iránytű anomáliák, nem olyan veszélyes, de?) Miatt a korábbi valóban nagyon hatalmas elektromágneses impulzus.

Ezt impulzus Called Lemp és a mágnesesség, hogy az úgynevezett LIRM, LIM - Lightning kiváltott (remanens) mágnesesség

 

Az egyetlen oka annak, hogy minden teremtett foglalkoznak ezen túl minden értelmet tények, (beleértve a termés kör) nevezzük LIGHTNING

 

Lightning is gyárt kis Mennyiség a Röntgen-és gamma-sugárzás és ellenőrizetlen üzenetek beed, Hogy villám a plazma (30 000 km kerek) is lehetséges valamilyen típusú magfúzió (Between Hidrogén - deutérium vagy protonok - egy proton és egy neutron)

 

Lehetséges olvassa el ezt a könyvet:

Lightning: Fizika és hatásai , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Sok Ez a "túl minden megértése jelenségek" lehetséges talál ebben a könyvben.

Például Lightning elektromágneses impulzusok (Lemp), zivatar statikus elektromosság.

 

Lightning indukált (remanens) mágnesesség, LI (R) M is lehetséges megtalálni a Google, például ő www.archaeophysics.com   (és sok más)

 

Nagyon érdekes tény, hogy ott nem találtak semmilyen fulgurit vagy kerek gabonakörök. Utalva: hol senki sem keres valamit, akkor is soha senki nem talált semmit. Kimutatható ügyet a tény, hogy bármely pontján a termés kör Előfordulás még soha nem végeztek, és még minimális kotrási munkák és fulgurites Természetesen talált sokkal a föld alatt. Ugyanabban az időben van, vagy lesz más oldalakon kifejezetten, hogy néhány helyen, ahol a gabonakörök talált, vagy azok közvetlen közelében lenne igazán sekély underground (de elmarad a mélyszántás) található Lehet tényleg valami érdekes ( régészet ), és néhány tézisek hozza még valami kimutathatóan jelen valójában. Utility hálózatok - lásd a Crop Lines in , vagy néhány (valószínűleg fém) Objektumok Underground említett, egy bekezdést az ugyanazon az oldalon.

 

Legalább valami hasonló fulgurites Talán mégiscsak valaha valahol, említést kell fektetni cél itt később. (SiO 2 gömbök jelennek mutatnak jeleit működési hőmérséklet több ezer fok)

 

Lehetséges, hogy a kiindulási pont van a potenciál különbség (pd) Több mint öt volt milliárdjai (5x10 9 V) és a csúcs áram nagyobb, mint talán 500 ezer amper (5x10 5 A).

 

Adag az energia mozgatja egy standard, átlagos villám, az 10 9 10 10 J, és egy teljes - terhelt kamion lenne mozgatni több száz kilométeres távolságot által.

 

5 x 10 9 J jelentése körülbelül 1400 kWh és felfüggeszthető kb. A 140 liter dízel üzemanyagot, vagy 1 tonna TNT. Az átlagos villám csúcsáram 000A 30.

 

Abban az esetben, rendkívül magas, rendellenes mentesítés, ez már nagyon ritkán, csak egy kicsit alkalommal évente, nem teherautó, hanem az áru-és a vonat, és nem több száz kilométerre, de többször kerek világon ...

 

A mérgek már néhány más oldalakon sokkal több leíró információkat talál, és másolja ide. Inkább kezdeni. A többi fajta jobban.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Amikor egy színész jön hozzám, és azt akarja, hogy megvitassák HIS karakter: - "Ez a script." - "De mi a motiváció? - "A fizetés. " A.Hitchcock
Csodák Nem kell, sőt, megtöri a természet törvényeit.       CSLewis
Az ember képes hinni a lehetetlent, de az ember soha nem hiszem, hogy a valószínűtlen.       Oscar Wilde
pz