Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által készített-by-villám-villamos . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Lightning Villamosenergia
(Energy, viselkedés, lebonyolítása, hasonlóság)
Learn about thunderstorms RSS feed

Jobb árpa, sörfőzde, maláta, sör, sör.

Ahhoz, hogy egy jó ötlet, sok közülük. Thomas A. Edison  
A Ki tud lemondani alapvető szabadság szerezzük egy kis ideiglenes biztonsági érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot. Benjamin Franklin
Azt mondják, egy kis tudás veszélyes dolog, de ez nem a fele olyan rossz, mint a sok tudatlanság. Terry Pratchett

LIKE SUPERNOVA- energia koncentráció mentesítés

PagPh
Megjegyzés: Meant az első 10 másodperc egy szupernóva robbanás során sugároz szinte az egész energia. Mi történik akkor épült energetikai szempontból szinte nem érdekes, bár nagyon sokáig megfigyelhető.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Egy másik megjegyzés: analógok a szupernóva látható Főként a kíváncsiság, de összehasonlítás: kialakulása a kép jobbra szerzői jogvédelem alatt alakult után szupernóva-robbanás (16 évvel később), amikor a lökéshullám Elérve a gázfelhők, Hogy is megjelent a szülő csillag 20.000 évvel ezelőtt. Illusztráció ezt az oldalt a nagyon jobb felső mutatja alkat a gabona, is Ezt keletkezett valamilyen módon részt vevő lökéshullám által alkotott villámlás. Az expozíciós tartott egy pillanatra.

 

Last Bevezető Megjegyzés: A kép szerzői jogvédelem alatt nagyon világosan mutatja kinetikáját robbanás (főként zajlik a síkban, vagyis 2D-s, mint a felszínen termény mező ...).

 

Elektromos tüneteit villám kibocsátások

A design a lap csak az elején,

alatt jelentős időt ki kell terjeszteni.

 

A kérdés rendkívül összetett, mert az alatt a villámlás valójában egy hatalmas összeg energia át egyik pontból a másikba, zajlik belül nagyon rövid idő alatt. A folyamat meglehetősen bonyolult, és lehet osztani több al-szakaszok. Tekintettel a bonyolult az egész kérdés is adni azt számos más al-oldalak, beleértve ez egy. Főoldal szülő oldal a fizika a villám kisülések vannak általában folytatva szentelt rá, például egyes aloldalak szakasza tudományos valóság . Az alapvető összefoglalását az átlagos kibocsátás tulajdonságait lehet találni itt . A táblázat Taken from Lightning: Fizika és hatásai (2007), a szerzők Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , mind a University of Florida , Department LIGHTNING RESEARCH GROUP

 

 

Matter széles körben szakirodalom. Az oldalon könyvek lehetséges találni sok utalást a szakirodalomban a villám kibocsátás, amelyből kiemelkedik a már említett sajátos Lightning: Fizika és effektek , Vařáková, M.Uman (2007). összefoglalása tartalom , a linket a Google Books . Ez az egyik legnagyobb művek, amit valaha is írtak a folyamatok a villám kisülések (687 oldal, több mint 6000 találat). Emellett bármely más könyv mindkét szerző tartalmazza többek között átfogó referencia anyag. Például a The Lightning mentesítés , M. Uman (2001) - több mint 1200 hivatkozást (hivatkozás a Google könyvek ).

 

Függetlenül attól, hogy mi történik, előtt és után, a legfontosabb (egyben a legerősebb) része a mentesítés, a Return Stroke. Annak ellenére, hogy átadja a legtöbb mentesítés energia (99%), de azon a legrövidebb idő alatt (kevesebb, mint 10 ppm a második, legalább a legfontosabb része.) Éppen ezért, is igen jelentős mechanikai hatások. Bizonyos esetekben lehet jelentős részét a mentesítési energia is juttatva Az eljárás során, amely az úgynevezett folyamatos áram (Akkor fordul elő, csak néha). Egyes ritka esetekben ez eltarthat néhány másodpercig usuall néhány tized. Áram, között zajlik a felhő és a föld alatt, amely körülbelül ezerszer gyengébb, mint Rs. Tekintettel az időtartam Ezért ezt el tudja látni, és jelentős része az energia. Köszönet, hogy vezetett az aszály és a gyenge áram - "csak" több száz amperes ellen százezrek esetében az RS, és nulla százalékos az emelkedés, a lehetséges mechanikai hatások, míg RS, figyelembe kell venni nulla, semmi is indukált a környéken. De okozhat észrevehető károsodást, mivel a hőhatás, például az elektromos berendezések vagy repülőgép direkt találat. Hasonlóképpen, az szinte biztos, hogy részt vehet a kár növények, de nem az indukciós. Valószínűleg attól függ, hogy az útvonalakat a jelenlegi vezetett keresztül, és hogyan terjed a véletlenszerű utak.

 

Köszönhetően a jelenlegi Folyamatos alkalmanként fordul elő nagyon hosszú késése között néhány későbbi RS lezárása ugyanaz, ami általában az átlagos távolság 50 - ritkán haladja meg a 60 ms és 250 ms. Mivel a dinamikus mozgás a légkörben (utazási csatorna ionizált levegő hátszél) hatással lehet a száraz afterdischarge Több mint tíz vagy száz méterre az első RS, valamint az elektronikus mérőberendezés használható Az hatásának értékeléséhez a villám kisülési pozíciók nem kell értékelni részeként The Same mentesítést.

 

 

 

Villámhárítók

Villám rúd növénytermesztés területén is jelennek meg egy külön lapon - villámhárítók

Oldalon Ez a kép főleg van dokumentáció lokalizált gabonakör helyszíneken, de is (főleg) szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés ( RDF ). Ők beed egyértelműen, hogy könnyen lokalizálható villámhárítók, Hogy vonzhat villámlás hasonlóan, mint a sör szaga alkoholista, található a területen egy nagyon Kiterjedt számít. Ezek többnyire oszlopok távvezetékek. Gyakran nagyfeszültségű vezetékek, Hogy vonzotta a mentesítés, és akkor esett le alattuk. Egyes esetekben, oszlopok majdnem egy részét minták, és abban az esetben a képek a nagyon nehéz elképzelni, Hogy motívum volt, ugyanezen a hőmérsékleten másképpen keletkeztetett keresztül mentesítés atracted földelésével jelen van.

 

 

 

Earthground

elválaszthatatlan részét képezi az egyes hurok villámhárító, is villamos oszlopok. Használható vezetés a kisülési áram a földbe a lehető leggyorsabban, hogy minimálisra csökkentsék a károkat. Minél jobb a földelő és az alsó vezeték ellenállása, annál kisebb feszültséget teremtett rajta áthaladó A kisülési áram és sugárzott kevesebb hőenergiát, amely nem károsítja a közvetlen közelében olyan mértékben száraz, mint ahogy ez abban az esetben magasabb ellenállás. A kérdés a földelés elég a technikailag Részletesen Elektrotechnikai Szabványügyi EN62305. Ez teljesen biztos, hogy minden (munka) távvezeték mezők célja az azokkal összhangban, és megvizsgálják, meghatározott időközönként.

 

Lightning rudak javasolt és tervezett maximális csúcs áramok 200.000 amper. Az ilyen villám kibocsátások már találtam egy nagyon ritka, de létezik. Teljesen évente kerül sor a légkörben körülbelül három milliárd villám kibocsátások, az aktuális görbe csúcsértéke 30.000 amper az átlagos értéke a legtöbbjük. De a legtöbb nem jelenti minden.

 

Ezen túlmenően, a következő területeken a termés sok "nem szabványos" villámhárítók - egyrészt a mesterséges jellegű emberek készítik, Bár semmi esetre sem földeléssel: vízellátás, elosztás az öntözés. Különböző közművezetékek, hogy sem zavarja fel a felületre, azok Tárolt teljesen a föld alatt. A karakter talaj zavar a Földmunkák, földmunkák szóló, a közművek, védőrétegek és újra töltés. Árnyékolás, földelés és a védőréteg, illetve kísérő páratartalom esetén a föld alatti lefolyókat hozzájárulhat Növelje a vezetőképességet a talaj és a felszín Közvetlenül felette Több téma nagyságrenddel.

 

További figyelemre méltó villámhárítók a kupac trágya. Ezek jelentős mennyiségben tartalmaznak oldható elektrolitok (karbamid, nitrátok, nitritek, bomlástermékei növényi anyag). Sok nagyságrenddel több vezető, mint általában a talajban jelen lévő felszín alatti vizet. Ezen túlmenően, abban előfordul, a kémiai és a kapcsolódó folyamatok a jelentős fűtési mellett megy végbe párolgás és a környező, annak érdekében, hogy a levegő telített ionokkal, és jelentősen több vezető akár több tíz méter. Elektrosztatikus folyamatok során előzetes Breakdown okozhat nagyon levezetése Jelentős hatalmat Them, ezáltal tovább növelve a mennyisége vezető ionok miatt elektromos mező ionizálásra, és azt eredményezheti, kedvezményes vezetési a Lépcsős Leder (SL) száraz helyeken, valamint olyan könnyebb a száraz helyen emel Pozitív Streamer (PS), hogy miután kapcsolatot SL (Attachment Process) végül létrehoz egy vezető utat végül csatlakozik mezi felhő és a föld és lebonyolítása thr 1.Return Stroke a földre, amely lehet követni a szünet után több látna későbbi stroke.

 

További földelés által készített emberek, hogy ez lehetséges, hogy megtalálja a helyet, de teljesen akaratlanul, részei a repülőgépek összeomlott (többnyire WW2) található mélységben alatti altalaj szántás, hiszen lehet elhelyezni is különféle Archaeological Remains (vaskor, bronzkor, beleértve kohósalak), vagy csökkent, és elfelejtett részei Mezőgazdasági gépek vagy bármilyen ipari tevékenység. Egyes esetekben, száraz komponenseket Legyen szerves részét szabályos vagy szabálytalan mintákat, meg kell adni itt , és itt . Okoz ugyanis a talaj fölött Them, és a helyi növelése vezetőképességét több nagyságrenddel, és abban az esetben aszály és fölöttük a növények nem csak gyengíti az a villamos energia, de teljesen sérült és teljesen halott (During perc, maximum óra után mentesítés). Létrehoz tárgyat a underground hívők theit Imprints (bélyeg) a növényi Overground. Abban az esetben, száraz jól, és valóban nincs más választásunk, Than Explorers ajánlom - ásni itt, Eugene. Ha ők nem vájt földalatti mostanáig Ők ott található fel ezt daystill. (Fotó, GPS)

 

Ez valami hasonló, de nem azonos, mint a cropmarks , lásd a régészek. A folyamat ebben az esetben köszönhetően lerövidül a villamos hétig vagy hónapig óra vagy nap alatt, és sokkal intenzívebb és jobb megfigyelhető. Emellett ott válik generációs másodlagos cropmarks miatt a villamos is. Néhányan közülük nem válna láthatóvá áram nélkül valaha. Másodlagos cropmarks a legtöbb esetben egyszerűen kövesse a formák a villamosvonal és sokkal intenzívebb, ahol az áramlatok is hozta őket összeadódnak. Más helyeken, Ezek főleg képviselete a helyzet a villám névjegy (ek) a földre, és a közeli környéken. Végül, sok esetben máshogy nem követik különféle földalatti régészeti (szintén geológiai vagy ipari) szerkezetek, amelyek egyébként hozzájárulása nélkül villamos Vagy mutattak szignifikánsan alacsonyabb intenzitású, csak minimális vagy egyáltalán nem. További részletek fogják bemutatni az oldal régészek és a részben másodlagos cropmarks

 

Hasonló lenyomatai - bélyegek gyakran merülnek fel éppen a metróvonal, többnyire a csatornák, vízvezetékek, de lehet bármilyen segédprogram vonalak. Ezek azután Legyen szerves részét szabályos mintát, ha jönnek létre. Ezek csak Legyen egy részét szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés, és így továbbra is teljesen észrevétlen. Is lehetséges, hogy rajtuk kívül (vonalak benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) vagy elhullott csemegekukorica) nem jön létre semmi mást, és még egyszer REMAIN teljesen figyelmen kívül hagyják. Abban az esetben, aszályok és tekintik őket, hogy csak egy új villamosvonal, noha nem minden, hogy kövessék irányba. Ők lehet összetéveszteni utak a termés mező tartani egy hagyományos Különösen Nagy-Britanniában a fű-vágó. Hasonló módon okozott utak - vonalak benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened), vagy teljesen elpusztult növények is - teljesen függetlenül az oldalon leírt sorokat a növények (és aloldalra az anomáliák)

 

Növények száraz helyen, és kapcsolja be a sárga és barna, sokkal hamarabb, mint a környező, csak megsérült, nem halott növényzet, és egy idő után teljesen eltűnik (mert szétesett). Úgy viselkednek, mint például az eredeti zöld növényzet után burgonyát Ploughed ki. Korábban a zöld, a toronymagas magasság, erős és egészséges növények válik, ugyanazon a napon, homokszínű, fonnyadt, enyhén rugalmas, puha és formátlan tömeg, és néhány nap múlva senki sem fogja ismerni, hogy a tervezett területen valaha is nőtt burgonya. (Photo szárítás kísérlet)

 

Else lehet megemlíteni a earthings és villámhárító természetes jelleg - fák, cserjék, medencék víz, források, földtani hibák. By the way, minden dowsers, aki minden film vagy dokumentum körülbelül gabonakörök is olyan elfoglalt, mint a kis méh és Dowsing rúd a kezükben forognak, mint a Széliránymutatók. Voltak soha Able A együgyű agy, sem nézelődők vagy a legénység, nem voltak képesek felismerni a legfontosabb: mit válaszol ő érzékeli, hogy csak a rugók és földtani hibák, vagy bármely más földalatti műtárgyak, ami hozzájárult jelentősen Ez ATTRACT villám kisülések. Az azonos mértékben talán járulnak hozzá észlelés és a mozgás rúd sok következményes hatások, villámcsapás okozta hit azon a helyen. Mágnesesség, továbbra is a statikus elektromosság, veszélyes vegyi anyagok által létrehozott elektrolízis és pirolízis. Végül, de nem utolsó sorban, a mozgás botok által okozott is szubjektív, eszméletlen vizuális érzékelés - jelenlétében érthetetlen szabályos mintázatok. Minden hasonló dokumentumot soha Bizonyított bekötött szemmel és forráskutató. A hely, ahol gabonakörök jelen van, valószínűleg egy képzett majom sikeresen Dowsing, ha nem bekötött szemmel.

 

Az utolsó típusa földelés lehetséges (valójában is villámhárító), amelyek említettük, villamosvonalak. Ezeket lehet tekinteni között félúton mesterséges és természetes. Ők összegyűjti és megőrzi a víz és a páratartalom sokkal hosszabb ideig, mint a közvetlen környezetében, így sokkal jobb vezető áram. Ezernyi fotók. Amint sok más oldalain ezen az oldalon, lehet, hogy nagyon is jelentősen hozzájárult a villamos energia levezetése egész mező települések, ahol villám bevezetések nem befolyásolta egyáltalán.  villamosvonalak egy olyan oldal, ahol a fizetendő különös figyelmet Őket.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Jobb whisky, maláta, árpa, sörfőzde, sör, sör.

 

Jobb habarcs, sörfőzde, árpa, sör, whisky, sör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Sok sérülések és halálesetek lehet megakadályozni, hogy értik a veszélyei  R.Neal a távvezetékek, elektromos berendezések, hosszabbítót, és villámlás.
Egy intelligens pokolban jobb lenne V.Hugo , mint egy hülye paradicsoma.
Én soha nem a napi munka az életemben. TAEdison volt minden móka.
pz