Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-lines-in-termés . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Vonalak benyújtott `kell termés
vonalak benyújtott 'kell lennie , gyakran elhalt növények vagy termés olyan területen kialakított pontosan ugyanúgy minták
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

One tartja néha mit nem keres. A. Fleming
Egy tudományos szempontból lehet a tárgyak két csoportra oszthatjuk: Azok soha szükségünk, kereshető bárhol körül minket, és azok, szükségünk van most, nem képesek megtalálni.
Azokon a területeken megfigyelési véletlen kedvez csak a felkészült elmének.  L. Pasteur

Egyenes vonalak vannak is

nagyon szabályos mintázatok

Crop circle created by lightning with underground pipes
Egyenes vonalak benyújtott 'kell teljesen halott, vagy kukorica (és más mezőgazdasági termények) vannak kialakítva, a nagyon is hasonló, szinte azonos módon, mint bármely rendszeres is, de teljesen szabálytalan minták minden termés.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Sérült, gyenge és benyújtották `kell növények (talán teljesen meghalt)

Hosszú sorok létre minden esetben egy nagyon hasonló módon.

Következtében lefolytatása az elektromos áram keresztül a növényeken, gyökér rendszerek és talaj a közvetlen környező, de jelentős hozzájárulása vezetőképes formáinak a föld alatti. Ezek növelik az elektromos vezetőképesség, elsősorban a talaj közelében, és felettük, akár több nagyságrenddel. Ezek a számok lehet természetes eredetű, régészeti vagy ipari. A kapott vonalak lehetnek a különböző hosszúságú. Kevesebb, mint egy méter több mint egy kilométer. Attól függ, hogy az intenzitás a mentesítés és jellegét kísérő földalatti vonalak - hogyan járulnak hozzá a disszipáció a föld alatti áramok. Egyes of Them (nagyon hosszú) részt vehet számos bevezetések, vagy szikra a Same mentesítés vagy a későbbi RS The Same mentesítés alá tartozó, más helyeken, mint az első jelentős RS (kivételes esetekben leeshet száz méterre vannak egymástól, még tovább). Részt vesz valamilyen formában és módon, amely megteremti a vezető közötti kapcsolat a felhő és a föld, a megelőző mentesítés tenger Részletes leírás lesz, például itt .

 

A túlnyomó többségük marad a többi a tenyészidőszak teljesen észrevétlenül. Nem lehetetlen, hogy azok keletkeznek sokkal nagyobb kijelölt funkciókról, Than annyira csodált szabályos minták, de voltak regisztrálva csak abban az esetben a szárazság, ha azok részét képezik néhány száraz minta. Ellenkező esetben, akkor valószínűleg kell tekinteni, mint egy ága a villamosvonal, vagy elérési út a területen.

 

A legérdekesebb hosszú sorok a területen nevezték Vonal FL életkora között Opocno és Dobruska. Hivatkozásokat rövidebb sorok már mainpagee . Ezek elsősorban a Relate valószínű underground csővezetékek, víz hálózat vagy sewerages. A kérdés itt lesz ezen a helyen időben részletesen kifejtette, tekintettel a régészeti és geológiai Valószínű okoz.

 

Két kép a fejlécben az oldal kapcsolják ezt száraz helyen, bizonyíthatóan honosítók tétel (szintén említett főoldal). A második elfogták Néhány héttel az első, míg a szélsőjobboldal az oldal tetején van egy kép a gabona "csak" be 'kell lennie (sérült, legyengített) - de valószínűleg teljesen halott. Mi történik ott, lesz sokkal részletes leírásban például az oldal Kronológia és aloldalt. A képen a szerzői jog értelmében a növény teljesen halott, és ő volt az a hely, talán csak, hogy megtalálja a nehézséget lokalizálható és azonosítható marad. Az első fotó az archívumból a Lucy Pringle , a második busty-taylor.com . A közös jellemzője, szinte kivétel nélkül minden gabonakörök fotók meglehetősen szomorú tény, hogy ha valaha is említett bármely időpontban, csak egy Célhoz Them tájékoztatás időpontjában a minta felfedezés, (ebben az esetben, dátum 23., illetve május 22. 1998). A második fotót a valószínűsíthető intervallum legalább egy hónappal az első. Nincs más választása, udvariasan, de is nagyon erősen azt sugallják, hogy minden gabonakörök Explorers, Hogy minden fényképet feltétlenül szakmailag Taken elválaszthatatlanul tartozik a napig, beszerzés, valamint a (vagy még sokkal több) minden dokumentarista fotográfia szerzett tudományos kutatás céljából . A dátum Például szereplő Exif kép egyes hurok, mivel a napokban, amikor megvette szerint első digitális fényképezőgép (de ha valaha is tudják, mi ez EXIF). Ez nagyon hasznos információk kíséri minden konstrukció fotó, sajnos, mindig alatt út A kamera az ő website "titokzatos Losen". A legjobb módja annak, hogy azt nem ültek Az információs értéke saját honlapok volna megvalósítani, a szakmai szempontból Azonnal nőtt ezer százalék. Amennyiben megállapítást EXIF információk és Tudván, hogy mi ez, mert Them verhetetlen elvégre egyetlen probléma, elegendő lenne elég időpontját a fénykép szert, ez egy híd Fontos információ hasznos lenne növelése javára saját honlapok a világ tudományos előrelépést pontosan ugyanúgy. Persze, legalább hozzávetőleges is GPS adatok rendkívül hasznos.

 

Hasonló esetekben, mint azok a fejléc az oldal, itt ezen az oldalon kerül neve a munka címe most " lokalizálható fémlemez undergroundd "

 

Megjegyzés: A szerző saját fényképeket ezen az oldalon TARTALMAZHATNAK EXIF ​​információk

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Érvényes is GPS adatokat, ha Tartalmazza. Minden fotó alkalmazni más weboldalakon, amennyiben lehetséges, kitöltve EXIF információk a forrás - szerző honlapján. Többek között hivatott jelezni, hogy a szerzők az ezen az oldalon, és ha nem azonnal létrehozott egy linket a forráshoz közvetlenül adott, bizonnyal nem lesz ki valamikor a közeljövőben. Ezen kívül csak a megállapított (December 2011) és a különleges oldal gabonakörök - GPS, amennyiben azok fokozatosan hozzáadjuk a GPS adatokat a legnagyobb számú gabonakörök fotók, Hogy valaha találtak a világon, többek között a helyszínt közelítő alakú modell a lehető legszorosabban a terep profilt ( Google Earth ).

 

Kanyargós utak

A második eset a pályák és a szántóföldeken és is vonalak létre villamos energia, de ebben az esetben, amennyiben ezek nem egyenesen egyáltalán. Ezek különböző kanyargós utak, cím sehol sem a területen, vagy valahonnan Látszólag valahol. Úgy tűnik (Kelj fel) nagyon gyakran több napig felfedezése után a mintákat, és azok minden megfigyelő úgy véli tehát, hogy lánctalpas Hogy valaki odakint. Paths persze közel néhány mintát követi, de nagy valószínűséggel korántsem minden őket. Ez lehet egy teljesen véletlenszerű utak által létrehozott többlet az elektromos töltés, Hogy megalkotta az út onnan, többé-kevésbé véletlenszerűen, és ezek gyakran nagyon kanyargós. A közeljövőben itt kerül objektum számos fényképek száraz, Ezek tucat rendelkezésre. Természetesen korántsem minden út Them neki kellett tett Ideiglenesen mászik a földön villám mentesítés némelyikük lenne igazán létre néhány "részeg tengerészek", de biztosan nem mindet. Lehetnek teljesen véletlenszerű utak által készített meghaladó elektromos töltés, WHO osztályokat, hogy elmenjen oda, többé-kevésbé véletlenszerűen, és gyakran nagyon kanyargós. Teljesen ugyanaz, mint a kanyargós kanyarog a villám mentesítés a levegőben. A közeljövőben itt kerül objektum számát és képek a száraz talajon termés útvonalak közvetlenül a gabonakörök fényképek, több tucat száraz elérhető. Természetesen nem minden ilyen út a kígyó, hogy azokat átmenetileg tett a földön csúszó villámlás, némelyik Lehet, hogy valóban létre néhány "részeg tengerészek", de természetesen korántsem minden őket. Megjelenésük később, miután a minta felfedezés (néhány nap), hogy a maradék mentesítés csúszó távol a hatás helyén, már nincs elegendő energia, és ezért nem befolyásolja a növények olyan intenzíven, mint a fő-minta. Természetesen nem kizárt, hogy még néhány pályák szárazak, miután Discovery ezenkívül kiterjesztette a látogatói szokások, aki egyszerűen csak azt hiszi, hogy valaki úttörői előtt. Még, hogy ők nem jelenik meg az első dokumentumfilm fényképek Adatbázisunkban előtt, mert nem léteztek még.

 

Van egy eset, amikor ez nem igazán lehetséges, hogy a villámcsapás a hatás helyén, valamint olyan minták haladt el, és Ball világítás. Ezt leírt más oldalon, különösen olyan helyen, ahol kifejtette, hogy a labda villám tényleg nem kell, hogy részt létrehozásáról szóló rendszeres szokásokról, az oldalon, ahol figyelmet fordítanak a labdát villámok. Persze, de ez nem így elképzelhetetlen, hogy eltávolodott a klasszikus Overground ürítőcsatorna. Lenne elég nehéz bármelyik következő lehetőségek elvégzésére. Ez elengedhetetlen a helyszínen egy kis magasságban a talaj felett mozgott nagy elektromos töltés.

 

Egyenes vonalak felett csővezetékek

Elválaszthatatlanul tapadó sok gabonakörök, felfedezve a múltban, de ők maradtak nélkül érdek, vagy maradt teljesen észrevétlen. Ezek át egészen a minta, mellette, a kisebb vagy nagyobb távolságra is. Ezek is található viszonylag nagy távolságban a minta (több száz méter), egy teljesen más részét a mező, így nem is kell tekinteni, mint egy része a forma. Ezek előfordulhatnak a szomszédos vagy akár távoli területén, ahol egyáltalán nem rendszeresen benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) termés, akár a pályán, ahol eltekintve Them nem más már benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) vagy elhullott növényi egyáltalán.

 

Továbbá, mivel a néha nincs joga Megjelenik egy időben. Lehet, hogy néhány nappal korábban, de is később. Néhány (valószínűleg meglehetősen gyakori eset), nem csak gabona Them kell benyújtani `kell lennie (sérült, meggyengült) Gyakran teljesen meghal. Az egyik oka, hogy nem fizetik meg a figyelmet, szinte a tényre, hogy a gabona Them minden bizonnyal halott olyan gyorsan, hogy nem nyújtottak be `kell lennie (sérült, Weakened), akkor szárad állva. A Kelj fel csakúgy, mint bármely Gyakran lapított (sérült, legyengített) kukorica után - gyengül a gabona miatt a villámcsapás kibocsátások a közelükben. Nagyon gyakran kap lényegesen nagyobb adag energia, a hőmérséklet, mint a leggyakoribb, köszönhetően elektromosan vezetőképes szerkezet a föld alatt. Akkor fordul elő, gyakran száraz, és valószínűleg a jelenség, amikor a növény (a föld feletti része) Vajon a villám hit túlélni szinte nincs kár (ez található egy viszonylag nagy távolságra a mentesítés), de a gyökérzet Teljesen megölték vagy kapták aszály egy nagy adag villamos, hogy ez teljesen elkerülhetetlen hajlamos halál. Helyzete inkább hasonló egy növény, amely felvette a vázában. Is lehet, hogy egy kicsit hosszabb, mint az opció nem jelenik meg, hatása a mentesítés rajta. A környező növényeket lehet benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) megkezdése előtt, hogy menjen száraz.

 

Artifacts a föld alatti

Lenne egy hibát, hogy nem tartalmazza ezt az oldalt egy másik része a rendszeres minták, ez önmagában már teljesen még nem regisztrált. Célhoz néhány lövés, ahol láthatjuk a közelben minták bizonyos azonosíthatatlan objektumok, amelyek tulajdonított a különböző mágikus, a kultusz, asztrológiai és Isten tudja, milyen egyéb grafikai jelentésűek. Hasonló cikkek Természetesen lehetséges lenne, hogy megtalálják a többi gabonakörök fotózza nagy számban. Többségük hiányában is szabályos mintázatok maradt a reklám. Ezek olyan objektumok, amelyek fekszenek zavartalanul a földalatti sok éve, és jelenik meg hasonló módon minden alkalommal, amikor közel egy villámcsapás (több tíz méter). Ez nem túl gyakran, mert a nagy Latitudes, ahol a számok jelennek meg, fordul elő évente átlagosan a 2-3 villám találat per km2 , kevesebb, mint fele kívül lehet tenyészidő, így megüt a zárt be a mezőbe Ha van semmi több növekszik, és így minden hurok várjon egy száraz tárgy ismét megjelenik a minimum 10 és 20 év vagy annál hosszabb, talán 100. De mint már említettem, ha nem jelennek meg a közelben egyidejűleg egy nagy szabályos mintát, szárítsuk meg egy esemény kerül megrendezésre Teljesen nélkül nyilvánosságot. Természetesen lehetséges, hogy számos aszály Képmegjelenítés Megjelenik a közelében bármilyen szabályos mintát, és egyáltalán nem érdekli ered ez, és nem fér el a túlnyomó többségében a képeket.

 

Az elv a vizualizáció pontosan ugyanaz, mint abban az esetben, föld alatti cső - található mélységben alatti altalaj szántás, de ő jelenléte nagyban befolyásolta vezetőképessége a talaj közelében, és több mint őket, és vezetési villám áram a föld alatti köszönhetően Them okozhat érintő és jelentős a növények közvetlen közelében, főleg a kiváltó rendszerek. Ez lehet a régészeti leletek, vagy alkatrészek mezőgazdasági gépek apostated és szántott alatt, is megmaradt bármilyen ipari tevékenységek, továbbra is olyan régen elhagyott vízvezeték vagy csatorna, vagy azok részei repülőgépek összeomlott. Található mélységben alatti altalaj szántás, és ha senki sem kiásni őket, még mindig ott van. A feltüntetett GPS helyen tárgyak ismert, és az érdeklődők mehet nekik egy csákány, majd tárgyalási engedélye a föld tulajdonosa. Kívánunk sok sikert Them ásni. Szintén lehetséges lenne, hogy keresse meg őket fémdetektorok vagy föld alatti radar (némelyikük nem kell igazán fém).

 

Elég pontos GPS helye underground melléktermékek Ez jelenik meg itt először. Hamarosan.

 

Másik típusa az egyenes vonalak a pályán

Ezek található a közepén Főként pontosan között művelőutak

Itt csak egy rövid említést róluk. Ezek közvetlenül nem kapcsolódik a tárgyak föld alatt található, de a vezetési módját a villamosenergia-szerte a talaj és a felszín alatti közelben. Ezek fő oka a jelenlegi keresztül levezetése a villamosvonal. Nagyon Gyakran fordul elő a növényi mezőket és száraz jelenség, hogy a leginkább érintett növény található pontosan félúton Them (van hozzá áramlatok belépő mindkét irányban). Hasonló képződmények Szentelt lesz sokkal több helyet az oldalon művelőutak . Van már adott egy csomó említések őket valami más gyűjtő oldal, ahonnan fokozatosan áthelyezhető is Ez főoldal művelőutak. (Néhány illusztrációphotos)

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Azt mondják, President Wilson blundered. Talán van, de én észre ő usuall baklövéseket előre.  T. A. Edison
Barnák vannak bajkeverők. Ők rosszabb, mint a zsidók. Charlie Chaplin
Ha tudnék emlékezni a nevét az összes tézisek részecskék lennék egy botanikus.             E. Fermi
pz