Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-tudomány valóság (sci-re) . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Science-Reality (Sci-Re)
Minden korábbi kutatás a gabonakörök volt orientált a sci-fi területén, sci-fi
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

A tudós az Ő laboratórium nem pusztán technikus: ő is gyermek kihívása természeti jelenségek hatni rá, mintha tündérmesékben. Marie Curie
A legnagyobb az összes bűnök is hülyeség. O.Wilde
A villamos energia tényleg csak egyetlen Szervezett villám. George Carlin

Gabonakörök csak most költözik fikció a valóság

PagPh
A kérdés nagyon súlyos gyanú, hogy akárki volt a termelés gabonakörök a leginkább gyanús, azaz a földönkívüliek, még ez sem építeni valamelyik, de nem is ez a nagyon érdekes és szép kék bolygó, a The Globe, kizárólag lakott helyi, belföldi, földi lények, egész hosszú története nem látogat.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Egy üzenet minden földönkívüliek (ET, külföldiek)

Kedves olyan kedves, így Elkényeztetett, de még mindig csak a szerencsétlen földönkívüliek, kis zöld emberkék és mindenféle nyálkás szörnyek! Köszönöm, tényleg nagyon sok, és nagyon őszintén az összes korábbi munkája, segítség, gondozás és erőfeszítések, amelyekkel már figyelmet fordítottak eddig hivatkozó bármely emberiség neme benyomást, hogy az egyetlen és kizárólagos oka minden növény kör valaha is találtak a Föld növény mezők Önnek. Úgy kezdődik, hogy vizsgálja meg, hogy most, hogy bármikor a jövőben, tényleg nincs szükség az Ön figyelmét. Minden valószínűség szerint ez a jelenlegi, hanem is bármikor a jövőben, főleg a magyarázatot létrehozásának alapelvei bármely szabályos minták a termés. Ezek neve, és talán a leggyakoribb a kifejezést használja "gabonakörök", és képesek vagyunk, hogy magyarázza el a segítséged nélkül (mi, emberek, földlakók, az emberiség), anélkül, hogy tovább növekedett a fáradságos erőfeszítéseket.

 

Más szóval, némileg leegyszerűsítve, szeretnénk megkérdezni, hogy tényleg nagyon erősen arról: Pack minden igényét kielégítő, kérjük makeups, hátizsákok, bőröndök, műanyag zacskók. Pack őket be pszichotronikus készülékek és Intergalaktikus kísérletek, más is a fizikai - kémiai - biológiai - mentálisan - pszichofiziológiai kísérleti anyagok.

 

Nyeregbe a légpárnás járműveket, hajók, repülő csészealjak, puntss, evezős csónakok, hajók, bolygóközi arks, motor segített kerékpárok, mini kerékpárok és segédmotoros kerékpárok, valamint bármilyen más áthelyezése a berendezések, gépek, berendezések, instrumentális, eszközök vagy modulokat, és végül tűnni a szart. Bye bye!

 

Általános információk

Abszolút minden korábbi elmélet gabonakörök generáció mostanáig Ismerd néhány sci-fi magyarázatot.

UFO, földönkívüli, idegenek, természetfeletti hatások, repülő forrásokat.

Cosmic, Intergalactic, csillagközi, hely vagy az energia univerzumban.

Paranormal erők, gondolta erők. Supernatural erők Ley vonalak, geopathogenic zónák túli észlelés. Gondolati folyamatok és erők a növények.

Az egyetlen valódi energiapolitikai Szolgáltatót Ez az ügy a Sun (szintén Földön, de csak egy kicsit - kevesebb 1% - geotermikus energia). Nem hülye idegen, semmi kívül a Sun system.I Sun System.

 

Bármelyik aszályok elméletek lehetséges, hogy hagyja most.

Bármely foglalkoznak ezen erők és elméletek ma már határozottan lehet küldeni a szart.

(By the way, Ők soha nem tartozhat bármely másik helyre) játékok hely)

 

Csak most egyre Tudomány - Reality, Sci - Re, az egyetlen igazi természetét Lehetséges magyarázat,

kizárólag valódi természettudományok és fióktelepek, sokan közülük meglehetősen interdiszciplináris.

Az egyik aszályok interdiszciplináris tudományág ténylegesen létre csak e célokra, és megpróbálta elmagyarázni az okai a káros növények és generációs benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés (ún. Electro-Növénykórtani, EPP )

 

első kísérleteket és megfigyeléseket tettek, mások futnak. Lásd a híreket .

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A képzelet a kezdete a teremtés. Azt képzelni, mit szeretnél, akkor mit képzelni, és végül létrehoz amit akarsz.  G.B.Shaw
Az írás a legnagyobb élmény akkor már egyedül. T.Pratchett
A tapasztalat az, amit akkor, miután elfelejtette játék neve.            M.Berle
pz