Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kiállítás-hatás . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
gabonakörök - Exposition
"Világítás Flash", felfedve gabonakörök, lehet 10 18 -szer magasabb, mint a hagyományos fotók
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

A tudós bizonyos értelemben tanult kisfiú. Van valami a tudós minden kisfiú. Mások meg kinövi azt. A tudósok ez így is marad egész életükben.  G.Wald
Intelligencia az a képesség, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz. S.Hawking
Az egyetlen dolog, ami számít, az erőfeszítést. A.de Saint-Exupery

Crop körök , Crop képeket, Exposition hatás (Fotó)

PagPh
Mottó: gabonakörök, is alakzatok bármely más növény, vannak első "kitett", hogy a növény szerkezete (raszter - szerű) az energia területén jó lenne (először csak észrevehetetlen sérülés a növényekre), miután nagyon hosszú idő, a "természet fejlesztő folyamat" (gyengülése növények és szállás ) jelenik meg.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Ez a fejezet részletesebben vizsgálja az analógok, hogy a folyamat létrehozásának formák a gabona (gabonakörök) emlékeztet. Lehetséges hasonlítsa össze a folyamat expozíció fotóanyag majd fejlődik. Azt jelenti, hogy egy klasszikus fényképészeti eljárás segítségével zselatin réteg szórt Ezüsthalogenideket és A fényérzékenység. Mint látnivaló lehetséges beed, hogy a "kitettség" a "gabonakörök" során előforduló "flash light" Ez lehet, mondjuk, 10 18 -szer nagyobb (de is sokkal több), mint a fény, amelynek során ki vannak téve a rendszeres fotók.

 

Észrevesz

Mint mindig kiemelve a sok helyek körül ezt a weboldalt, és a folyamat hasonló Ezek nem csak a teremtett minden szabályos minták gabona (gabonakörök), de szinte kivétel nélkül az összes lapos (sérült, legyengített) növények a világ minden tájáról. Regular minták Kelj csak nagyon véletlenszerűen Interplay sok tényező, az egyik több millió esetben a mezőt Amikor villám eléri mentesítést. Az egyik esetben több millió. Minden más esetben, nem válik "csak" a termény benyújtása (károsító, gyengülés). Körülbelül nagyon is lehetséges, hogy kifejezze a száma és hasonló kapcsolat területén gabona évente "Általában lapos (sérült, legyengült) "(0,5-1.500.000 négyzetkilométer terület benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés ), és hogy a területeket lapos (sérült, legyengített) egyfajta szabályos minták (összegeként forduló egyetlen négyzetkilométerre területe minden szabályos mintázatok végig az egész világon.)

 

Meghatározás

Már sok évvel ezelőtt pronaunced The Great Master:

"A meghatározott nyilatkozatot tudunk egyet, mi ellen tiltakozni, de ennyi az egész, lehet, hogy vele, vagy ellene tehetünk."

(Jerry Cimrman, hozzávetőleges idézet)

 

Analóg fotózás és egyéb hatások

 

Megjegyzés a koronakisülés

 

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A lényege mozi szerkesztést. Ez a kombináció, hogy mi lehet a rendkívüli képeket az emberek közben érzelmi pillanatokat, vagy képek egy általános értelemben össze egyfajta alkímia. F.F.Coppola
Egy tudós legyen a legboldogabb emberek. G.Wald
Ha tudsz álmodni, meg tudod csinálni. W.Disney
pz