Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-válogatott-szövegeket . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

 

 

          Part 1         Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

Part 1

 

Június 27, 2010, 10:06:35 eleje írás

(Elkészült 2011 márciusában néhány parragraphs - jegyezte meg - tette hozzá később)

 

Az olvasók, akik érdeklődnek a kérdés CCwill a legjobb, nem próbálja megtalálni a szövegben említett dokumentumok film bárhol az interneten, sem pedig be őket, Lenne szükség néhányat és visszaállítása néhány hónaptól. De van egy előnye említett alkotások - (néha) tartalmaz számos légi felvételek, Hogy nyújthat lehetősége és annak értékelését az állam a környező növényzet, is távol minták, valamikor ő is szomszédos területen és nagyobb távolságok, a ellentétben a fotózás a "művészek" kiállító alkotásaikat az interneten vagy a könyvek kiadói, amelyek ilyen "haszontalanság" viszonylag gyakran nagyon óvatos megszabadulni. Nem minden és nem mindig, néhány közülük az Able legalább 50%-a fényképeket kilátás nyílik a környező tájra, ami már lehetséges, hogy fontolja meg, mint elegendő. Sokkal jobb lesz várni, amíg az említett jelenségek fogják begyűjteni fotókat és honlapokat gabonakörök és elhelyezett tárgy here (másolatai és publikált cikkek lépnek fel egyes aloldalra cropcirclesonline.com vagy lightningsymbols.com egyaránt pontosan abban a formában a nyomtatott szöveg , de is link és újabb verziók Főként egészíteni más fontos és érdekes fényképek, fotók magyarázat eredetét, és hogyan a kísérleteket végeztünk.

 

Az egyik legjobb lehetséges bevezetésének szabálytalan szerkezetek benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés, olyan oldalakat olasz Explorers gabonakörök. A képek a saját telek nélkül növénytermesztés, ahogy elfogták. Emellett, természetesen korábbi kezdték megérteni, Hogy között mintákat a növények kell is Ez tartalmazza az összes meglehetősen szabálytalan benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) területek (később 2005-2007 között, is korábbi). Lehetséges, hogy volt köszönhető, hogy nincs több szabályos alakú azokban az években, bőséges azok előfordulása az évek volgende Ők enyhült valamelyest erőfeszítéseiket. Annak ellenére, hogy szükség van nagyon köszönöm nekik Hozzájárulás felfedi a valódi bűnös, valamint az Explorers Wylatowo, akinek a képe TARTALMAZHATNAK is csodálatosan érintett környezetben. By the way, 99%-át minden ember a világon megvan a lehetősége, hogy fényképezze le, és fedezze fel száradni szabálytalan lapított (sérült, Weakened) növényi struktúrák, többnyire anélkül, hogy hagyja több, mint egy mérföldre a saját otthonában. Még a száraz szabálytalan struktúrák fognak találni az összes úgynevezett "tipikus változások" felfedezve vett minták gabonakörök. Bent és a kiterjesztett csomópontok, is jelenségek úgynevezett robbantott csomópontok vagy expulsed üregek. Ez a szerencsétlen vak kísérlet , AMELY gabonakörök Explorers, Az összes megrészegülve a mysteriosity említett jelenség, nem a végre még furcsa is volt ...

De ahogy említettem, a Blue Planet minden polgárnak lehetősége van. Ez az egy százalék is kivonják a forgalomból, vagy lusta egyénnek.

 

Édes Humanity! Szóval már, mi írott újra. Meglepett, hogy még mindig nem kapott semmit minket? Nem csoda, hogy soha nem küld semmit. Volt egyszer, azokban a korai időkben (kb. 2008 február) kezdődött aszály és írásban, ez határozottan jóval több, mint két év alatt. (Hozzáadott február 13, 2011 - A harmadik évben befejeződött. Hurrá.)

 

Az előbbi feladat egyáltalán nem volt: teljes és közzéteszi (egy csapda, kommunista időkben is nagyon gyakran használt kifejezés került közel, és kap előre), és fordítva. Ott volt írva, majd több, különböző típusú, több vagy kevesebb, mint a képzés, de a kizárólagos céllal: start írott, hordók Talán még teljesebb legyen, majd egy évben legalább évben egyedül. Az egész anyag tényleg egy kicsit "forró", sőt tudományos szempontból egy kicsit bonyolultabb, mint bemutatni a nyilvánosságnak csak száraz és nyers formában, és ez nagyon nehéz megbecsülni, mi mást lehet követni. Ez volt anyarozs, és "nagyon kiterjedt keresés" egy hatalmas tömb megfontolások és kísérletek. Lehet feltételezni lehet, hogy örökre. Ez végül is maradt több mint két éve.

 

Hozzáadva: július 18, 2010: Úgy tűnik, kizárt, hogy hazudik, hogy maradhat még egy-két év ...

 

Mellesleg, ez egy év valójában pontosan követte (év, plusz egy nap), és az alapötlet, egy nagyon rövid nyilatkozatot, tényleg csak egy abszolút bázis közzé Bár a reklám az oldalon www.lightningsymbols.com (ma nem nem kell alkalmazni egy-egy példányát Ez a kijelentés található itt ) Ez a nap ott van, ez ​​pontosan egy év és egy nap kezdete után a kutatás (kifejtésre kerül). De ez számít kiadvány, még ha csak tud néhány ember (közelítő). Lehetséges látni, hogy két év volt Quiete értékes módszer. Így például nem volt jele a "dominó-effektus" az egész elmélet néhány héttel ezelőtt (tavasz - nyár 2010), és ma úgy lehet tekinteni, mint az egyik legérdekesebb része az egész elmélet. Valami hasonló alkalmazza az elmélet a kettős kibocsátások ugyanazon a helyen, legalább néhány napon belül, hanem hét. Az Aviation régészet kezdett, hogy megmutassa nekünk érdekes ismereteket 2011-ben ...

 

 

A 2011 elején lehetett kamatot fizet a légi régészek. Néhány ötlet a lehetősége intervenciós régészeti emlékek és leletek a szerkezet néhány számadat a területen létezett eleje óta kutatás (egész sorokat termés, változások a földalatti ellenállás és az alapvető feltevés, hogy minden földalatti objektumokat kölcsön és kézzel ...) 2011 - három évvel a kezdete a kutatás ... Mi vár még több?

 

Az elmélet, hogy mi? Itt kerül objektum és üzenet száma egy (lesz összesen két, és csak azok a második, akkor lesz igazán a bomba): Minden úgynevezett gabonakörök (CC), nem ember által okozott, (amelyek, bár ez hihetetlen, szinte kivétel nélkül minden, Bár bizonyos dokumentumfilm Szentelt a gabonakörök problematikája Vajon néz ki, mint csak egy ellentétes) hoznak létre a villám torkollik a területen viharban.

 

Idézet a legnagyobb zseni az emberiség, Jaroslav Cimrman (nem teljesen pontos idézet, de intellektuálisan egyetért, úgynevezett Jerry Cimrman posztulátum): Talán nem értenek egyet, hogy mi is kétlem, mi ellen tiltakozni, de ennyi az egész, amit Lehetőség van vele, vagy ellen.

 

Mindezek üzenet lesz (persze, teljesen hiába), óriási ellenállásba a felfedezők a gabonakörök jelensége, a WHO továbbra is harcolni, mint oroszlánok annak természetfeletti elv, repülő csészealjak, idegenek, paranormális jelenségek, növényi intelligencia, gondoltam folyamatok A Föld magja, érthetetlen és unaccountability, egész világ, bolygóközi és az egész univerzum értelem. A volgende (vagy akár néhány Folyamatos, eredetileg tervezett rövid cikket Világos látna hasad több opció három) kínáltak nekik az a lehetőség, hogy hogyan kell ellenőrizni mindent (elég objektív és tudományosan cáfolhatatlanul), és ez csak egy kérdés, hogy azok fogja használni.

 

Ventillátorok és támogatói minden korábbi létező, és bármely más, nem tudományos és áltudomány a magyarázat, a kiegészítés, próbálja meg végrehajtani a követelést, hogy bármely ponton, ahol találtak egy valódi gabonakörök, még soha nem fordult elő, hogy a villám a területen , vagy akár, hogy nem volt vihar, azóta ha a mező vetettünk, amíg a mintát találtak. Még mielőtt elkezdi a komplex és kihívást jelentő kutatási, lehetséges megállapítása meglehetősen megbízható nekik, hogy száraz rekordok szinte soha nem találják meg.

 

Már a kezdetektől jelzett kell egy nagyon fontos tény, hogy az összes ilyen erőfeszítések Kifogás és jobbra az elején tartja create szinte lehetetlen: az egyik legérdekesebb tényeket (gyakorlati kutatások a területen, és laboratóriumi vizsgálattal megerősített sokszor, még a Gyakran Explorers a jelenség a gabonakörök magukat, anélkül, hogy észrevennénk), az egész elmélet a tény, hogy a között a villámlás, és a saját alkotás - valódi megjelenése a minták, illetve a megjelenítés, ami azt jelenti, hajlítás a termény a földre, cikk is akár több hét, és minden részében nem kell keletkezik egyidejűleg, attól függően, hogy az expozíció (az első meccset egy fénykép), amely lehet kifejezni, mint a intenzitását káros (mint az első lépés okozza a villamos áram) a egyes növények, Ez hatással lehet a kiegészítés minden más lehetőségei is az elektromos áram, az volt csak a kiváltott bennük. Ez nem kell, csak egy mentesítés, hanem a karok a teljes rendszert, beleértve a következő villám kibocsátásokra, amelyek között létre a különböző elektromágneses, elektrosztatikus és mechanikus interferenciák és rezonanciák. Zivatarok néha megelőzik a felfedezés minták, valamint a több mint két hónap, a vihar után azonnal mintázat jelenik meg csak nagyon kivételes esetekben, de néha előfordulhat, is.

 

Növények a minta meggyengülnek, a feltétel nagyon hasonlít a növényi fakulásnak, ( lásd ), ezért lehajolt a földre, lehet gyengülése miatt sérült a másodlagos kártevők, hogy lesz tovább gyengítené őket. Mert Lehajolt eredményeként a gyengülő és csökkentése a mechanikai szilárdsága szárak (Különösen a talaj közelében, mivel a lefelé a gyökerekhez vándorol minden a Poisons, Hogy ezeken belül által létrehozott elektrolízis, a alsó részét a növény tényleges ÍGY Sacrifices a sikeres utódok fejlődését), nem repedt vagy törött (néhány kivételtől eltekintve, többnyire a széleit a minta), mert a törés Ezek után történik minden a keresetet egy nagy mechanikus erők, amikor az összeget a súlyok között sok sort a szárak, jelentős ferde és ferde egy másik, akár több kilogramm.

 

Dominóhatást , láncreakció: azonnal a villám kisülési szárak gabonát tekintette változatlan mechanikai szilárdság és képes ellenállni még a legerősebb szél, valamint a sértetlen. Annak ellenére, hogy már sérült az észrevehető villamos energia A sejtek és szövetek még nem volt észrevehető száraz kiterjedt fiziológiai és anatómiai változások, amelyek hatással jelentősen fizikai tulajdonságait. Közben ott lehetne találni csak mikroszkopikus elváltozásokat, és a változások a mechanikai tulajdonságok tartományban legfeljebb néhány százalékos, ami belül van a tolerancia értékének és statisztikai hibák még viszonylag szorosan szomszédos üzem objektív szinte észrevehetetlen. Még egy enyhe eltolódása a függőleges szár helyzetben a közepén nagyjából HASZNÁLT kell egy megfelelő nyomásig tíz gramm centiméter, a talaj közelében több megfelelő, és után azonnal elengedése az erő azonnal fordul vissza. A napok és hetek bennük Jelenleg folyamatban lévő növény feldolgozott e szilárdság jelentősen gyengül, és valószínűleg a nagyobb része a tönk közelebb van a talajhoz. Egyáltalán nem egyformán, mivel az az jelenlegi eloszlás miatt került sor, hogy a különböző véletlenszerű tényezőkön nagyon aránytalanul, de körülbelül egy körben (nem kell, hogy nagyon pontos), hatás-ból a kibocsátási ponton, hogy a távolság például körülbelül 10 m, szárak elütötte egy nagy mennyiségű villamos energiát, de egy hosszabb távolságot szinte észrevehetetlen (talán is köszönhetően a Corona mentesítés ). A legtöbb érintett majd fog gyengülni szárak a közepén, és néhány nap múlva lesz, néhány meg nekik, hogy még nem képes megtartani a saját súlyát és a sovány ellen, hogy viszonylag egészségesebb, még áll merőlegesen. Abban az időben, a mechanikai tulajdonságai növények a becslések szerint körülbelül 10%-a a egészséges ép növények vagy kevesebb. Még ha száraz Weakened szára még mindig tartja magát a saját súlya, de összege súlyát sok más többé, és indítsa el is Ezért szegény az oldalon, sovány több és több, és hirtelen minden lassan tolja le a földre. Lehet is Hozzájárulás és jelentős súlygyarapodás miatt a nedvesség, csak a reggeli harmat vagy köd, akár több tíz tonna hektáronként. Ezért a szárak többnyire hajlott, nem törött, az egész folyamat eltarthat tíz perc, de is jelentős rövidebb vagy hosszabb ideig. Úgy kezdődött, csak néhány a leggyengébb egyének, e hivatkozva: adtak tíz és több száz más, Hogy egyedül lett volna továbbra is ellenáll, tehát egyenértékű egy láncreakció. Egyéni hajlítás nagyobb klaszterek húzza le magát több és több mások, melyek mindegyike alá az egyes hurok le egy másik, ami a helyzet, ez nem D & D, sem ő követői utánozni tudná semmilyen körülmények között. Akár szárak helyeznek tárgy óramutató járásával megegyező vagy az óramutató járásával ellentétesen, többé-kevésbé függ a véletlenszerű feltételek és a ponton, ahol a hajlítás lefelé megkezdődött. Talán még előfordulhat, hogy része a szárak az egyik kör hozható tárgy óramutató járásával megegyező, a másik óramutató járásával ellentétes irányban. Is lehetséges, hogy mivel a dominóhatás igen jelentős finomítja a határok Teljesen nem pontosan "exponált" kör . Az is lehetséges, hogy a Domino hatás gyakran a fő oka csoportok szárak álló közepén a körök. Az első esetben, ha a kötetek a szárak, hogy nem indul el hajlítási Jost közepén a minta, csoportok szárak kötegek leeső olyanok, mint a központ körül kering. Állandó központjától is tulajdonítható, egyesek még nem mechanikus vagy elektromágneses feltárt - elektrosztatikus jelenség, amely akkor éppen az ütközés előtt a mentesítés befolyása alatt elképzelhetetlenül erős elektrosztatikus és elektromágneses erők elején, amikor a szárak közepén nem befolyásolja az aszály nagy mennyiségű energiát, mint a környezetét. Hasonló jelenség részben azzal is magyarázható az, hogy a mechanikus vagy elektrosztatikus erők Eszmék egy pillanatra, Hogy üldöz Ideiglenesen létrehozni valamit, mint egy kötet vagy egy kötegbe átmérője körülbelül egy méter, és a szárak belül, hogy ez nem érinti, mint egy szárak körül a területet, a villamos energiát Vezényel elsősorban a kerülete a csapat (vad) Hasonló úgy, mint árnyékolt elektromos kábel. A hatása nagyon intenzív merőlegesen impulzus fentről nem mechanikusan zavarja növények pontosan a közepén a hatásterület mint intenzíven a környéken. Meg okozhatja az irányban a mechanikai hatás a lökéshullámok pontosan azon a ponton, hatás pontosan Merőleges, és bár a legnagyobb erő, az erőművek hatása nem kell annyira tér ki oldalra, mint például egy bizonyos távolságra a becsapódási pont, ahol a nyomás iránya hullám követi a talaj felületi irányában.

 

Másik feladata gabonakörök kutatók: fényképezés a minta napjától a felfedezés, az egyik helyen, nagyjából hetente betakarításig, is esetleg még egy ideig utána. Ha véletlenül valami hasonló már létezett, ez egy nagyon jó dolog, de miután tanulmányozása és a kontroll sok ezer is az interneten a szakirodalomban rendelkezésre álló képek különböző "tetthelyen" Sajnos nincs más választásunk, mint kijelenteni, ellenkező . Ha valaki volna Hasonló tulajdonú halmaza fotók, szinte biztosan nagyon szeretném His Own csapást trombiták. Lehetséges lenne, hogy könnyen Figyeljük meg, ez a hely egyre inkább kezdenek megjelenni egyre több és több benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) helyek, csak ebben az időben már nagyon szabálytalan. Azt követi az irányt villamos vonalak és gyakran előfordul a városközpont közelében a negyede vagy valamilyen esztergaforgács "több mint negyede forgácsot." Megfelelnek No Choice, de csak nagyon ritkán a meglévő fényképeket gabonakörök egyes webhelyek, a híd gyakran különböző szerzők, különböző időpontokban. (foto- Olaszország + Google ...)

 

Nagyon gyakran további fényképek megerősítené Viszonylag gyakori jelenség előforduló növényi területen érintett villamosenergia a villám kisülés - leginkább érintett növények a legnagyobb távolság a traktor nyomvonalai, ez hatott a folyó felől két oldala van. Ez érdekes, a különböző növényi területeken olykor értekezés külön két esetben a "kettős hit", néha között egy pár pálya közepén a traktor kerék távolság (2,5 - 3 m), néha a közepén távolsága traktor mozgás - egyenlőségjelet hozzávetőleg 20 m másik nagyon széles körben áram hatására és a sérült területek, nagyon gyakran a híd a távolság körülbelül 10 m-re a pálya szélén a területen, befelé, ahol minden E káros elektromos áramok összefoglalni alltogether a legnagyobb mennyiségben. Valami hasonló van lehetőség találnak a fotót Ancona - Olaszország egyes következő bekezdésben. Kerül itt fényképeket minden ilyen esetben. Egyrészt lehetséges, hogy megtalálja őket be néhány képet a gabonakörök, hogy azok környezetét, ő is szomszédos és távolabbi területeken, de még ha lehetséges ezeken a területeken onthe fotók gabonaköröket valaha is megtalálják. Szinte végtelen forrása a száraz fényképek a Google Earth , valamint bármely egyéb rendelkezésre álló források légifotók (emelők régészek lehet találni egy csomó keresztül archívum). Természetesen is lehetséges megtalálni és fotózni Hasonló példák benyújtásának (károsító, gyengülés), bármely területen, Hogy sújtotta a villám. Fokozatosan lesz itt, de főleg sok más oldalain webhely helyezve példákat összes ilyet felsorolt ​​lehetőségeket. gabonakörök és a Google egyszerűen csak megtalálni, és helyezze itt, Ők készen állnak. Az utolsó eset - Talán között nagyjából 18.000 fényképek, Hogy került sor és a felhalmozott csak az első három évben a megfigyelések és kutatások között a 2008-2010-"valami" lehetne találni. Különösen Ezek a felvételek a termés mezők műszeresen mért és regisztrált villám kibocsátások előtt néhány nappal (dátum, idő, GPS, áram kA, típus - CG, gabonakörök). (Rajz vagyphoto vagy mindkettő)

 

Crop Circles - Quest For Truth , 1:09:53 jobb felső mező - a fényesebb területek - egy klasszikus szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés után villámcsapás, interferencia nélkül szabályos alakú. Ahhoz, hogy a bal oldalon a forma, alatt és jobbra - Sötétebb zöldebb területek - is érintett helyeken, de még nem nyújtottak be `kell lennie (sérült, legyengített) érlelés lényegesen lassabban, több sérült és ki kell benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) a jövőben . Sokkal részletesebben lesz az oldal Kronológia és almenüt

 

Ancona, Olaszország 29 június 2008 emeleten a határ közelében a téren, de volgende is le a villamosvonalak, is keresztül a minta, jól látható nagyon normális, szabálytalan hatása a villám kibocsátások terén, és annak lebonyolítása indukció és a villamosvonal és azok környékén. Ha nem található a szabályos mintát a hely, nagyon tehát hasonló néz ki, mint bármely más közönséges növényi mező után villámcsapás, anélkül, hogy a szabályos alakú (de leginkább néhány nappal, vagy még sokkal később). Helyszínek növényekkel által leginkább érintett villamosenergia-, és a legtöbb természetesen benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened), nagyon gyakran egészen pontosan kövesse az irányt a villamosvonalak, Mely keresztül és közelében: Ez volt a leggyakrabban Vezetett a legnagyobb mennyiségű villamos energia. A legtöbb sérült a villamosenergia növény közel van a villamosvonal, hogy a közeli települések, ahol a traktor fordul, nagyon gyakran csak pontosan a közepén a negyed-kör esztergálás. Ha valahol a véletlen mezőben jelenik meg "több mint negyed kör" is van, többnyire éppen a leginkább érintett termés, és hasonló a helyzet, ahol a művelőutak konvergálnak.

 

(2010 Között Kostomlaty és Stone termék, jobbra a vasúti irányában KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Elég sok múlik óta eltelt idő az első jelei a szállás (károsító, gyengülés).

 

Egy érdekes analógok többször is megemlítik volgende szöveges és sok más oldalakon, az összehasonlítás, a képet a teremtés klasszikus halogén ezüst érzékeny réteg fotóanyag. Közvetlenül azután, hogy elektromos áram segítségével levezetése szövetek hatása mechanikai erők, infravörös sugárzás, kisebb mechanikai sérülés okozza a gyors döntés a növények és azok visszatérés, minden elektromos és mechanikus hatások okozta villámcsapás bevezetések, fordul elő, valamint a fényképészeti anyag létrehozása csak látens - láthatatlan kép. Főként gyengíti a növények az elektromos áramot vezetett keresztül növényi szövetek és sejtek és azok káros például elektrolízissel, a salakanyagok. Talán is miatt termikus villamos áram hatása áthaladó, de sokkal kevésbé valószínű (magyarázat itt ). Mivel a hatalmas tehetetlenségi folyamatok erőművek Legyél vizuálisan Megfigyelhető változások és hatások (a szállás (megrongálása, gyengülést) a növények és az azt követő hajlító és meghosszabbítása csomópontok ő többé-kevésbé sikeres kísérlet állt vissza a hatása negatív geotropism ) alatt akár több napon át. Is, köszönöm Ez a teljes mentesítés hatalom és egy hatalmas elektromos áram terjedésének aránytalanul közül nagyon sok millió növény, usuall teljesen meghalni csak néhány százalékkal (mínusz 10%, ami vizuálisan szinte megfigyelhetetlen). A másik életben, annak ellenére, hogy jelentős károkat. Ez a lehetőség az összehasonlítás, az állatokkal. Manu of Them miután találkozott a villám kisülési néz ki, mint ami a mellékelt fotót alatt egy második

 

For fun (abban az esetben a kör döntéshozók is nagyon erős figyelmeztetés): nagyon hasonló, mint az állatok ezen picutre csak néz ki, mint bármelyik valódi ülésén úgynevezett hoaxers, kör döntéshozók vagy kör döntéshozók azzal, aki az első és a Csak egy igazi szerzője, gabonakörök - ez lenne ő első és jelenleg az egyetlen és utolsó érintkezik egymással ... (Kezet?)

 

Hozzáadva: november 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

A megjegyzés circlemakers (kör-döntéshozók, hoaxers):

 

Kedves kör döntéshozók!

 

Köszönöm szépen az összes erőfeszítések, kísérlet arra, hogy magyarázza a folyamatot, ez meglehetősen ismeretlen és megmagyarázhatatlan Ez az idő, és ezért úgy döntött, hogy ezt a nehéz feladat, mint a munka. Nemrégiben hivatkozva: kezdődik jelenik meg, hogy az igazi és valódi szerző, amennyiben kezdetben ugyan nagyon félénken, de még csak most kezdik jelentést munkáját stílusban

 

"Ahogy néha Lehet mondani, egy kicsit itt-ott, bár a legtöbb valóban csak kivételes esetben, mi megengedett beed valamit ..."

Például 2011 őszén Pardubice, de ez még teljesen ellenőrizetlen üzenetet, és nem lehet végül sem visszaigazolva.

 

Henco, kedves circlemakers, hogy a jövőben inkább nem is, hogy egy lépéssel a termés mezőbe. Lenne-e előnyösebb valaki tényleg soha nem jelen lévő bármely szántóföldi növénytermesztés, akinek semmi keresnivalója ott. Ott Tartozik csak a mezőgazdasági dolgozók és segítőik vagy mezőgazdasági - tudományos és kutatási munkavállalók. Többnyire az emberek a területen végzett valami hasznosat. Mindenekelőtt az egyetlen igazságos és ésszerű emberek. Teljes mértékben tiszteletben tartva, ilyesmi sosem voltál igazán, ha nem, és soha nem is lesz. Nem csak, hogy valóban nem egy ember a területeken végző túl hasznos, mert az Ön, mint a mondás tartja, egy uncia a józan ész nem kap.

 

Néhány nagyon ritkán Would Be Talán még néhány erőfeszítések Támogatók a katonai vagy titkosszolgálati, vagy még valószínűbb, értekezés teljesített szolgáltatások ilyesmit a saját maguk által a kísérleti okai. Az alapvető feladata bármely titkosszolgálat mindig is volt, van és lesz létrehozni disinformations, a terrorizmus bármely belső vagy külső ellenség. Úgy használja őket, hogy nevetségessé vagy tegye le az illatot Gyakran csak Feltételezett ellenség, de nagyon gyakran is hogy eltereljék a figyelmet a saját ellehetetlenülése. Gyakran nem is tudni, ki igazán, hogy az ellenség, akivel szemben Ők ugyanúgy harcolnak szorgalmasan. Abban az esetben, száraz, gyakran a legtöbb hinni, hogy ezek ellen harcoló néhány más titkosszolgálatok, ő sikeresen eltitkolja identitását. Ez vonatkozik arra az esetre itt leírt. Néha el is megtörténhet, hogy bizonyos összetevők egyes titkosszolgálatok a kormány, dolgozik a legmagasabb titoktartás sok éven ellen harcoló többi eleme bármely titkosszolgálatai The Same kormány dolgozik még szorosabb titoktartás. Semmi nem történik, az adózó zseb Feneketlen. Talán főleg azért, mert még mindig tele van lyukakkal. Minden valószínűség szerint ismertetett tevékenységek bármikor a múltban, ma és holnap volt, van és lesz teljesen haszontalan.

 

A megjegyzés itt - ezt az üzenetet idáig, persze, nem volt összefüggésben különösen a kör-döntéshozók, akik néha valóban bement a területen egy tett valamit. Azok ugyanis valóban csak egy kis százaléka, és különösen a kamerák és fotósok a hátsó (azaz, hogy a pénzt, ami is Főként saját láthatóság). Valójában a legtöbb esetben sokkal mások soha nem volt jelen lévő szántóföldi növénytermesztés, ők csak próbálnak aláírására csak akkor lenne ez hatásvadászat Ezek az intézkedések teljes egészében valaki mást. Bár természetesen nagyon gyakran csak a saját pénzüket és láthatóság. Tény, hogy csak az úgynevezett önálló deklarálása kör-döntéshozók, akik soha nem volt még messze van a csap a kocsmában, mint a csupán néhány méterre, ahol sok ivás volt talán az egyetlen ok figments of Their . Az ilyen tevékenység nem is annyira, mint Szükségtelen hülye. Ezért lehetséges technológiai szempontból, hogy osztja a kör döntéshozóknak Szükségtelen vagy hülye. Bizonyos esetekben Ők akár hülye Legyen haszontalan (jó fiúk, Ők Promoted a magasabb beosztásba), mert az az érzésem száraz voltak olyan magasztos által figments of Their Own, hogy még bement a mező, és egy mintát is. De ez teljesen felesleges tevékenység, ebben az esetben lenne, elég, ha maradt volna abban a helyzetben, hülye ..

 

Bár valószínűleg nem lesz erőszakos és jelmondatát: "Circle döntéshozók minden ország, egyesüljetek!" Meg kell venni, hogy a gabonakörök döntéshozók bárhol a világban mindig volt, van, és lesz haszontalan és ostoba. Ők próbálják járni cipők Ez, aki bármely ülésen face-to-face területén habozás nélkül, közvetlenül a helyszínen, és azonnal közben egy pillanatra a megölik őket.

 

Mielőtt véglegesen és teljesen Them búcsút örökre, ez lehetséges, hogy utalja Them A Message To The Aliens (ET) , sok ötlet elég sok közös ezt az üzenetet a CM.

 

A tiéd

 

The Lightning mentesítés

 

Mindig Készen áll a találkozó veled, és bárhol, kezet veled, mindig kezében van az aszály és a nagy mennyiségű energiát, amely képes vezetni egy elektromos mozdony olyan távolságban Ezrek néhány kilométerre több száz ezer kilométer.

 

Lehet, hogy csak a végén, amikor az első sikertelen jelszó,

"Circle Maker minden ország, baszd meg!"

 

Howgh.

 

Vége a hozzáadott szöveg 2011 novemberében ------------------------------------------- ----------

 

Egy nagyon érdekes hatása lehet sokkal korábban megjegyeztük, néhány nappal azelőtt, szállás (káros, gyengülő), amennyiben ő Megfigyelés Főként árpa, egyéb gabona és valószínűleg nem Mutassa Majdnem annyi (barley). Növények a "fej le" (vagy a fül legfelső levelek, ebben az esetben ez is az utolsó levél, majd a teljes cím) merült fel a villamos villám, és egyéb hatások kísérő, és néhány napon belül, vagy héten belül hajlítsa le a földre. Néha talán óra, mondjuk egy éjszakán át, elsősorban attól függ, az intenzitás a kár. Is ott lehet benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) növények azok környezetét, kevésbé érinti, de ismét mindenek előtt, hogy "Incline fej." Valami olyasmi, hogy az egészséges növények árpa értekezés növekedési szakaszban nem mutatnak (tavaszi árpa, elejétől a május vége előtt a teljes címsor és után), amikor még mindig a zöld növények, mint a fényképen. Ahhoz, hogy a vízszintes pozíció (merőleges függőleges penge) eléri a fülek, az árpa nem befolyásolja, és sérült amíg csak érés előtt (növekedési fázis előtt 69 tavaszi árpa nagyjából a június végén vagy később) Amikor a növények elkezdenek fordult sárga nagyon világosan , vagy már teljesen sárga.

 

Leírásban jelenség valószínűleg más gabonafélék (búza, rozs, tritikálé), mivel az alkotmány (folyamatos) nem jelenik meg a fül, vagy messze nem annyira, de a leveleket kell megfigyelhető ..

 

Megjegyzés: a forgatás a fül lefelé Tartozik az érlelési a búza, rozs és árpa és hasonló vagy az azokból származó termény teljesen elválaszthatatlanok, ez egy jelenség, amelynek során (valószínűleg) mindkét nagyobb részt folyamatos mechanikai igénybevétel mellett a szár összekötő fül természetes morfológiai változások érlelés során. Nagyon könnyen ellenőrizhető, de nem tették meg. Ez akkor is érvényes az őszi 2011th Meg fogják vizsgálni. A megvitatása alapja a tény, hogy például a kocsány árpa annyira kevés szilárd, hogy még a legkisebb fokozott mechanikai igénybevétel mellett a fül vagy sérülés (sorvadási) az egész növény a fül kezdenek forgatni jelentősen csökkentek érezhető előtt, Than ez alatt a természetes növekedés és fejlődés. Éppen ellenkezőleg, búza jellemzi a szár alatt a csutka olyan vastag és szilárd, hogy a füle lefelé fordult az érés során esetleg soha nem történik meg, ha nem megkönnyítése és a természetes anatómiai, fiziológiai vagy morfológiai változásokat. (photo)

 

2010/07/31: Más becslések - Lehetséges, hogy néhány, a gabonakörök által létrehozott ismételt villám kibocsátások ugyanazon a helyen - az első ott kerül sor, mielőtt valami hasonlót - kiállítás (ismét: mi a hasonlóság a fotográfiai eljárás, hány alkalommal újra!), valamint és jelentős része a mező csak meggyengült, de nem nyújtott be `kell lennie (sérült, legyengített) Talán csak alkalmanként. Mivel az utóbbi időben a második mentesítési találat a helyben (sokkal érzékenyebbek a mechanikai impulzusok), ahol könnyen létrehozható egy minta, például, egy kör, és szinte azonnal, egy osztott egy második. Az ötlet nyúlik vissza 2008-ban, a dátum csak idő writen ide

 

A volgende szöveg (de főleg más aloldalak), van vagy lesz valami tézisek adatok jelentős látna precised, itt csak röviden. Az elektrosztatikus mező teremtett előtt, alatt és közvetlenül utána a villámlás hatalmas. Az elektromágneses mező keletkezik pillanatában a villám kibocsátások hatalmas. A mechanikus erő által generált villámlás hatalmas. Mindezek a szimbólumok változók sorrendjében legalább Millions, hogy milliárdjai-szer nagyobb, is sokkal inkább, mint bármi más, mint egy ember képes létrehozni egy laboratóriumban vagy az ipar. Semmi sem még egy tipp, így nem lehet készíteni, még a leginkább hatalmas erőművek a világ. Talán csak az összehasonlítás, a mentesítési (only!), átlagos villám (ami 100-150 milliomod másodperc) a föld felett, föld alatti is sugárzott energia köszönhetően, amely hosszú és betöltött tehervonat (ezer tonna) Számos utazási tíz kilométer, és egy teljes terhelt kocsi (több tíz tonna) több ezer vagy több száz kilométerre. Abban az esetben, szállás (károsító, gyengülés) Több tíz több száz négyzetméternyi búza ott kerülhet sor, és az áttelepülés többnyire több száz kilogramm anyag távolságra tíz centiméter nélkül is minden szállítási egyik helyről a másikra. ..

 

Egy kis részletes elemzése a jelenlegi görbe alatt a villám kibocsátás is azonosítja, ez a legfontosabb része az energia, a sugárzott során több (99%) kerül át ideje alatt nem nagyobb, mint 10 mikroszekundum. A jelenlegi mértéke emelkedés között 30 ezer (az első RS) és 200 ezer (egyes későbbi RS) amper per mikroszekundum. (pic - norm), Short desc.

 

Leírását vonatkozó adatok az átlagos villám kibocsátások (csúcsáramerősség 10 és 30 ezer amper). Feltételezve, hogy, mint máshol a villamosmérnöki gyakorlatban, igaz aránya, az átadott energia négyzetével arányos a jelenlegi (bár ez egy extrém eset és véletlenszerű lenne más szabályokat alkalmaznak), majd az energia a száraz villámok (az összes Ezt a három esetet úgynevezett pozitív villám, mely sokkal erősebb és feltűnő még sok mérföldre a vihar felhő, eső nélkül gyakran, mint "derült égből a villámcsapás"), amely mértük augusztus 6, 2010 falu közelében Morkovice -Slížany (az egyik 115,000 amperes, az idő körül 10:39, Hogy közel a másik 133,000 amperes, idő körülbelül 10:40), vagy kevesebb, mint egy mérföldre felett északi peremén Austerlitz, körülbelül 10:40 CEST, 219 Több ezer amperes, talán a vonat kör a világon: Vajon többször ...

 

Megjegyzés: A felkeresett helyen (Austerlitz), dokumentálni kell. Bizonyos változások növényi anyag (kukorica) volt megfigyelhető, de csak elenyésző, összehasonlítva, mi történt a területen. Annak érdekében, hogy a Legyen Ön is ott van egy folyamat a növények benyújtásának (káros, gyengülés) kell lennie villám megüt a zöld növények egyes szakaszának növekszik, Ha lenne megfigyelhető részleges károk és zavarok merisztémás szövetek, amely át fogja venni időben csak egy hatása a növekedési zavarok. Augusztusban, a növények már elég hosszú idő után elérte a zöld fokú érettséget és a teljes gyártási magasság, megszűnik a növekedés, növekedés meristatic szövetek már inaktívak és azok sejtek nem a szétválasztás, ott folyik valójában csak az érési folyamat. Ez volt talán az egyik késői nagy növekedési potenciállal rendelkező fajta, nem vizsgálták részletesen. De ismét hangsúlyozni kell, akkor is, ha a helyzet bekövetkeztekor leírásban sok héttel korábban, és a növényeket, mondjuk, csak félig-height után azonnal elengedése a villám mentesítés lett volna szinte semmit Megfigyelhető, Bár a fenti területen valóban történtek jobbra és a valódi tűzijáték.

 

Szükséges figyelembe venni a hatalmas tehetetlenségi nyomatéka a növény folyamatok. Még a búza, amely nagyon gyorsan teljesen megölték (villamos energia, vegyi anyagok), nem az első napokban szinte lehetséges megkülönböztetni Túlélni Ez, vagy majdnem intacted és sértetlen, állva annak közvetlen közelében. Természetesen lehetséges lenne arra, hogy e csak lenne már nem mutat semmilyen anyagcserét. Csak néhány nap múlva elkezd elsorvad, és néhány hét után, és szó esik szét por. De a gabonakörök nem ez a helyzet, ha csak híd Megj. Gyengített termés. Példaként segítené a helyzet bármilyen gyomok vagy nem kívánt növények után néhány nappal gyomirtó alkalmazása - Úgy látszik, mintha semmi sem történt, tárgyilagosan Bár növények már teljesen és teljesen elpusztult minden előjel nélkül az anyagcsere, és ez a tény lenne bizonyosan kimutathatóan objektív, Amikor utazik, de azokon a területeken, Ki vesz egy kémiai laboratórium a zacskóban ...

 

Hasonló esetben már fényképezte 2008-ban - ez volt a villám mentesíti a tűzcsap és teljes halálát a termés (árpa) helyeken fölött a fémcső Tárolt underground. (foto) Milyen hosszú lesz a szedett virág a vázában néz él? (Az Immortelle virágok örökké)

 

Hozzáadva október 2011:

példaként a lassúsága a folyamatok a belső növények is szolgálhat a sárguló fű, a Pardubice lóversenypálya 2011 őszén - Amint alkalmazása herbicidek kell bekövetkeznie, legalább egy héttel korábban sárgás. Egyébként lehetséges, hogy emellett még történt egy villám sújtotta a fűbe, egy kis őszi vihar volt megfigyelhető. Lehet, hogy még ennél is hosszabb, mint egy hónappal korábban sárguló fű. Szükséges lenne, hogy kérje a meteorológusok. Ha tényleg megtörténhet egy villámlás, faji munkavállalók Természetesen észre, még akkor is, ha nem volt egy állam joga mellette, szerencsére nekik. Azt is hagy hatása néhány fa állt ott (jelei a hit a törzs, ágak bukott.) Herbicidek nem észleltünk. A kérdés az igazán érdekes, hogy az összes, ott jött létre egy külön oldalt. Ha tényleg ezt a célt és a villám sújtotta a fű teljesen elpusztul idővel, de az a hely lesz elég Able Könnyen újra vetett, következmények nélkül Ez az új fű. Lásd nevű Pardubice - fű körökben.

 

Miért a gabonakörök jelensége Explorers magukat nyilván, hogy nem akarjuk, hogy tényeket az összefüggések dolgozat Amikor Szótár igen gyakran találtak néhány nagyon érdekes jelenség, amely egyáltalán nem kivétel minden benne mezi jelenséget kísérő és követő villámlás ?

 

Hibás az elektronikus eszközök - továbbra is a statikus elektromosságot.

 

Compass - például LIRM (lásd wiki). Lehetséges még találni például az Uman : A villám mentesítés , page 7 (The Modern Era)

... "Az első villám jelenlegi mérési végezte Pockel (1897, 1898, 1900) Németországban. Elemezte a maradék mágneses tér indukált bazalt a közeli villámáram és ezáltal képes volt megbecsülni az értékeket Ezeket áramok" ...  

(Megjegyzés - a 1900, a kutatók arra járkálni a termés mezők feletti bazalt altalaj egy iránytű és magnetométer, és nem volt meglepve, egyébként ez a hely, hogy a közelmúltban sújtotta a villám, és úgy tűnik, eltérés a normál mágneses mező. Ez Lehetséges, hogy csak kérni, vagy olvassa el néhány könyvet, egy kicsit ...)

 

Elhullott állatok, rovarok - megölték áramütés, abban az esetben, rovarok lehetnek bizonyos esetekben csak az indukált áramot. Hogy van az, hogy a halott rovarok a növényeket nem talált semmilyen helye és gabonakörök akár bármilyen helyen lapított (sérült, legyengített) termés? Mert, tárgyilagosan szólva Tavasszal és nyáron a rovarok találhatók teljesen mindenhol. Mert ez szinte minden esetben hosszú ideig, mielőtt a villám sújtotta a hely valami egész, hogy akár harc a rovarokat egy menedék (közeledő vihar, szél, eső), vagy csak elfújja (erős szél), vagy mossa le. Halott rovarok így azok már csak nagyon ritka esetekben, ahol már Legyen Ez nagyon ritka jelenség, mint a villám a kék. A kutatás során a több száz helyszínen, ahol a mezőny villámcsapás érte 2008 - 2010, volt az a hely, ahol az elpusztult rovarokat is megtaláltuk, felfedezve csak egyszer. Másrészt volt száraz eset, ha nincs szükség kétséget oka, hogy lehetséges állapot. Minden befogott példány rovarok kapott egy adag legalább néhány joule energiát, de talán sokkal több. Mindazonáltal a növényeket, hogy azokat valószínűleg található túlélte minden.

 

Részecskék a vas-oxid és a vas a talajban, talán is a száron, tüskék és szemek: katódos csökkentése és pirolízis, a részecskék Lehet részlegesen megolvadt. Állítólag mutató mágnesesség, ami valóban nem kizárt, mivel a Mi történt ott volt. Explorers sohasem támasztották hihető, hogy a mágnesesség állítólagos talált vagy mért rá. By the way, tényleg nincs szükség keresni meteoritic eredete a vas, a mezőgazdasági földterület önmagában csak miatt természetes mennyiségét egy hektár, és csak, hogy a mélysége 10 cm Tartalmazza-tól 7.500 és 10.000 tonna. Ha a mezőgazdasági földterület lesz egy bizonyos ponton, még egy pillanatra Kitett mintegy 30.000 ° C, és az elektromos áram, hogy néha meghaladja a 500,000 amperes, néhány újraolvasztott részecskék (csökkent) a vas Természetesen lehetséges lenne ott talált. Semmi és senki Prevent bárki, hogy megpróbál tenni valamit hasonló a laboratóriumban, elérése Természetesen bizonyos eredményeket sokkal alacsonyabb hőmérséklet és áramok. (photo) A kísérletet nem végzett termőföld, de szolgálhat egy objektum demonstráció. A kép tiszta vas oxid, kiválik az oldatból, a vas-klorid által ammónia, mossuk desztillált vízzel és szárítjuk. A bal oldalon az eredeti állapotban és a jobb után ismételt expozíciója szikrái intenzitású, 0,03 J forduló, 2500 V-ben annak közvetlen közelében (mind az egy és ugyanazon minta előtt és után a kísérlet). Color változás oka lehet a részleges csökkentése vagy módosítás megváltozott, még nem vizsgálták közelebb. Mennyisége Fe2O3 volt, nagyjából 0,3 gramm, és mennyiségét szikrák több tíz. A kísérlet meglehetősen könnyen végrehajtható és megismételhető bármikor. Nyomó erő a kísérletben használt, 10 Kb. 12 -szer kevesebb, mint az átlagos vaku energia (ezer milliárd alkalommal vagy millió ezerszer alacsonyabb). Elképzelhető, hogy még a "Enyhén és" erősebbek, mint bevezetések leírt kísérletben (1000-szeres, 10000-szor) lenne kiválasztott közeg teljesített, lényegesen több kiterjedt minőségi és mennyiségi változásokat. Fe tartalmazza a mezőgazdasági talajokban az egyenértékű több mint 3%-os Főként hidrát-oxidokat. 

 

Az esemény a különböző mérgek és a káros vegyi anyagok. Bár a látogatók a gabonakörök nem valósult, de a bizonyság és a tapasztalatok minden toxikológus nem rendelkezik még a legcsekélyebb kétség, és legyen óvatos, de határozottan jelentettek. Sok látogató leírja a klasszikus mérgezés tüneteit különböző vegyi anyagokat vagy veszélyes intézkedései hallucinogén anyagok - által okozott aktivitás és átadása hatalmas összeg a villamos energia, amely képes átalakítani a többmázsányi ott teljesen ártalmatlan természetes Eredetileg anyagok ott található egy nagyon a veszélyes vegyi anyagok. Elektrolízis, magas hőmérsékletű, nagy nyomású, pirolízis, a magas nyomású, magas hőmérsékletű disszociációs, Thermal folyamatok és azok kombinációja és még sokan mások volgende folyamatok. A hely előfordulhat elsősorban igen jelentősen növelte kemikália tézis: Széndioxid CO2 (halálos koncentrációja mintegy 20%-os levegő), Szén-monoxid CO (letális koncentráció a levegőben egy valamivel több mint 0,2%-os), hidrogén-cianid vagy cianid ( LD körülbelül 300 mg). LESZ precised. Amellett, hogy a megnevezett három példát előfordulhat ott HIGHLY ezrei egyéb veszélyes vegyi anyagok. Ezek Kelj át a folyamatokat az egyetlen felsorolt ​​tól egészen Különben mi természetesen megtalálható a talajban egy teljesen ártalmatlan formában. A véletlenszerű lehet megnevezni, például szerves foszfátok.

 

A követelés még nem kísérletileg igazolta, hogy kizárólag és csak az úgynevezett művelt kitalálni. Aki szeretném mondani, hogy nincs semmi, mint, hogy nem fordulnak elő, vagy nem fordulnak elő ott, lehet, végezzen közelébe olyan minta a jövőben. Mivel ez egy nagyon komoly Assertion kerül hozzá itt idővel részletesen sok más mérgezési tünetek Főként foglalkoznak ezen 3 felsorolt ​​vegyi anyagok (néhány más oldalakon Ők már szerepel). A legtöbb közülük leírt különböző megítélés, érzetek, érzések, benyomások és ízek, vagy akár hallucinációk látogatók gabonakörök az évek területeken dokumentált minták tanúi. Példaként - fémes íz a szájban - jellemző például a cianid-mérgezés, de is sok más rendkívül veszélyes mérgek. Cianidok (abban az esetben a hidrogén-cianid HCN) elsôsorban kiválasztásra, mint a legtöbb esetben, mert tipikus, hogy mindhárom összetevőjét - H, C, N is, aki hely van, egyáltalán nem minden kétséget kizáróan Tagadhatatlan jelen, és a mentesítés a villám és az energia nem valószínű Különösen nagy probléma csatlakoztassa őket ("főzzük természetes földalatti autoklávban"). Ezért néhány gabonakörök látogatók alá tartoznak a nagyon ritka emberek csoportja, akik képesek voltak leírni az érzéseiket, és ossza meg valakivel, ezek után cianidmérgezés. A legtöbb ember, aki valaha is volt mérgezett cianid-ionok képesek voltak megosztani valakivel az érzéseiket, szinte soha nem sokkal több időt igényel, mint néhány másodperc, legfeljebb két percig.

 

hozzáadott november 2011

Szerint néhány helyen a bizonysága gabonakörök előfordul alkalmanként egyének, akik "szippantás a földre" (ahogyan az "bara Klára részvények" (CZ), vagy valami ilyesmi.) Ezek talán egyének, akik próbál viselkedni, mint egy kanári a ketrecben indított aljára az enyém. (Red Dwarf, sorozat 8 ep. 4 - Kassandra)

 

Szén-monoxid és szén-dioxid formájában egy speciális alcsoportja mérgező vegyi anyagok, amelyek egyes esetekben akár keletkeztetett során helyszíni látogatás gabonakörök Explorers, sok nap után a villámlás. Az underground alatti mélyszántás jelen lehetnek különböző fa tárgyak - része az eredeti épület, kivágott fákat gyökér rendszerek, humuszos vagy tőzeges betétek. Minden ilyen elem lehet begyújtani a folyosón a villám, még egy állam nagyon magas a páratartalom, és éget (parázslik) napok száma, hasonlóan az a halom faszén termelése, anélkül, hogy ez a feltétel, hogy a föld felett nem számít, mennyire jelentősen megnyilvánult, és azt figyelték meg. Valami valószínűleg kimutatható hőkamerák, ami biztosan megjelenik sokat hőt, szétszóródik a földalatti csak a vezetett energia és az elektromos áram. Hőkamerák (termográfia) még soha nem használt területeken, ahol a gabonakörök találtak, így kedves kutatók, az elkövetkező években ne habozzon, próbálja ki! Ez egy nagyon alkalmas módszer a megfigyelés, az úgynevezett távoli, így a megfigyelő nem adott minden lehetséges veszélyeinek, ami előfordulhat a helyszínen. A szegényebb Explorers lesz valahol Szótár Képes megtalálni és viszonylag részletes leírást, hogyan kell használni, és viszonylag egyszerű és olcsó kamera (<$ 100) és a hőkamera (> $ 3000) Ez lehetséges Legalább azonosításához felett -ellátás hő miatt underground Tárolt Vezetett és eloszlik az elektromos áram.

 

Hozzáadott 2011 őszén: Mivel az anomáliák megjelenő gabonakörök olyan webhelyek néha gépjárművek hibák az azok közelében található, Talán még repülőgépek mozgó felettük. Motorok tevékenységeik egy sor elektronikus eszközök, melyek hatására maradék statikus elektromosság és indukciós, ahogy másutt. A statikus elektromosság is közvetlenül befolyásolják a működését a gyújtási rendszer. A statikus elektromosság, amely lehet száraz, villámlás egy idő után véletlenszerűen Tárolt underground természetes kondenzátor izolált magas hatásfok dielektromos (néhány kövek) jelenthet sok kilowatt-óra (megajoule). A hagyományos kondenzátorok berendezés memóriájában tárolt Bridge és néhány milijoules, kivételesen egy kicsit, a legtöbb alkalommal sokkal kevésbé. Egy másik lehetséges ok, ha nem a belső égésű motorok az oldalakon leírt Lehet, hogy a tény, hogy ott nem kell bemutatni a mennyisége lévő oxigén a levegőben (százalékban), hogy hasonló eszközöket igényelnek, és problémamentes működését. Csökkent százalékos oxigén is meghibásodását okozhatják más készülékek futó Ez a hely, mint az emberi és állati szervezetekben. Az ilyen hibák vannak is gyakran. Hasonló mivel sok esetben ezen az oldalon, hogy (csak) Főként (nem nagyon) tanult hiszem.

 

Szinte minden csoport vagy személy, aki megpróbálja, hogy fizessen meg még egy kis figyelmet, az interneten, vagy egy könyvben, hogy a gabonakörök jelenség szentel legalább egy weboldal vagy egy fejezetet a könyv "Megmagyarázhatatlan" jelenségek helyén felfedezés , míg az abszolút kivétel nélkül, abszolút minden tézisek látszólag megmagyarázhatatlan jelenség magyarázata a hatása nagyon intenzív elektromos kisülés közelében Helyüket a felfedezés rövid idő előtt, és az expozíció rendkívül erős elektrosztatikus és elektromágneses impulzus, mint például a Lightning mentesítés is. Lásd Anomáliák .

 

Egy másik fejezetben a "megmagyarázhatatlan jelenségek" gabonakörök a szempontból Explorers "termesztési rendellenességek" Melyik most lesz teljesen figyelmen kívül hagyták. Például abban az esetben, hajlított és kiterjesztett csomópontok ez egy teljesen normális reakció Weakened és időben lapos (sérült, legyengült) (a földön) a növények, ezért nem igazán bármilyen rendellenesség egyáltalán, lásd a csomópontok .

 

 

Még a lámpák valószínűleg azzal magyarázható, maradék statikus elektromosság hatásának és egyéb energiaforrások underground - kibocsátása, sze Elmo tüze, szikrától. Szerves anyagokban jelen underground is is Kelj Hasonló néhány mocsári gáz, CO, H 2 , O 3 , is néhány ilyen erősen ionizált atomok és molekulák. Titokzatos fények valószínűleg által okozott túl sok élénk képzelete megfigyelők. Elsősorban a viszonylag könnyen igazolható tény, hogy jelentős részük Lehet igazán "alatt bizonyos befolyásuk." Csak részben saját hibája. Az a hely, előfordulhat az egyéb száraz kémiai vegyületek ( lásd ), hogy az ő agya is dolgozhatnak teljesen más "eszköz" a szokásos hőmérséklet, így nem kell csodálkozni, bizonyos esetekben hogy azok is látni, hogy a dolgok történtek egyáltalán.

 

Gyakran vannak olyan szempontok, ami a lehetősége gömbvillámok hatás analógok körhöz - labda néz ki, tényleg használható. Reality néz ki, nagyon valószínű, hogy sokkal egyszerűbb, a jelenléte a gömbvillámok Szótár esetén valószínűleg nem szükséges egyáltalán. Nagyon valószínű, csak egy nagyon hagyományos, Használt gyakran vak sikátorok az emberiség közben "magyarázat az egyik másik megmagyarázhatatlan jelenség, gyakran megmagyarázhatatlan." Aliens valószínűleg tudja mondani a hosszú történeteket róla.

 

Bizonyos, még ha csak nagyon ritka körülmények között, meghatározott tucat oldalas és több száz ítélet ezen a weboldalon, gabonakörök valószínűleg Able által okozott villám. A haderő ponttól forrásból is lineáris merőlegesen beeső források terjesztése a körkörös hullámok a felület Mely voltak találatot. Az ilyen felület a leggyakrabban a fázis határát. A felület a kukoricásban magasságban, ahol a szára elérheti, lehet Tekinthető nagyon pontos közelítése a fázis felület. Wind hullámok utazhatnak a felületén, valamint a hullámok a víz (youtube - szél hullámok). Csakúgy, mint a hatását bármely elemének a vízben Létrehoz egy kör alakú hullámok, és több elemet hoz létre zavaró körkörös hullámok hatása számos ága a Same villám mentesítés kis távolságok egymást, egyidejűleg vagy időközönként tízes több száz milliszekundum, hozzon létre a növény felületén zavaró körkörös hullámok, az általuk sújtott, és így rögzítse egy későbbi kibocsátásokra, amelyek együttesen is is rezonál, és hozzon létre interferencia. Az ezt követő kibocsátások a villamosenergia Vezényel elsősorban Átmenetileg létrehozott struktúrák ferde növényi szárak Ez több ezerszer kisebb ellenállás, mint egyenesen álló, mert az sokkal több kapcsolattartó pontok között, és Ők sokkal erősebben nyomva. Létrehoz egy ideiglenes építmény, például szimulálása körök a víz, a növények belsejében található ez Them kap sokkal nagyobb az energia mennyisége a későbbi mentesítés. Közvetlenül azután, elengedése az összes mechanikus impulzusok hivatkozva: Ők teljesen helyreállítani köszönhetően rugalmasságát Their Own eredeti helyzetükbe. A "kép", ami belül jön létre ÍGY meg őket Greater nagy kár ellen növényeket a közvetlen környezetben, teljesen láthatatlan, rejtett. A Növeli a károsodás idővel miatt a növekedési folyamatok, Hogy zajlanak bennük, és szárak folyamatosan gyengül, míg végül lehajolni - a benyújtott `kell lennie (sérült, meggyengült.) ÍGY valójában csak igazán megtörténhet, hogy láthatóvá a rendszeres, de is bármilyen szabálytalan mintát. A probléma, vagy hamarosan kidolgozásra kerül sokkal részletesebben egyéb oldalain a helyszínen, mint például a Microsoft Kronológia és aloldalt.

 

Hozzáadott 2011 őszén:

Következtében a sajátos tulajdonságai árpa lehet néha egy minta előtt látható szállást (károsító, gyengülő), ez a helyzet a minta ..., (photo), Amelyben a szárak nem a földön minden, Még mindig áll elég merőlegesen. Minta látható, főként dőlése, a fül és és a legfelső levelek egy teljesen eltérő álláspontot összehasonlítás, a környező növényeket. Ez valójában azonos vagy egyfajta növény Wilting van, is szállás (károsító, gyengülés), valójában egyetlen formája of a Certain hervadási van, a föld is csak most hajlító és jelentősen sérült, és így meggyengült (fonnyadt) növények. Hasonlóképpen lehet Viselkedj is a legfelső levél önmagában (photo) Talán még a többi gabonaféle. Leírását viselkedése a fülek tényleg csak egy speciális, az árpa. Sokkal részletesebben lesz ismét a helyszínen Kronológia és mások. Ez nem egy esetben gabonakörök, amikor az árpa igazolta Hasonló viselkedést, de ez inkább kivétel, egész hosszú története gabonakörök a közel 30 éves, történt néhány hasonló esetben. Az árpa ia Able Mutassa Hasonló viselkedést, és valószínűleg nagyon, főleg abban az időszakban, májustól júniusig. Talán Főként abban az időszakban Közvetlenül előtt és után a teljes fejezet - tavaszi árpa körülbelül május közepén. Megakadályozza, hogy semmi sem ebben a tekintetben kerülne sor a jövőben, és statisztikailag szignifikáns számú további megfigyelések, de nincs Nees végezni azokat csak a rendszeres mintákat. Is lehetséges, hogy az árpa minták találhatók a legtöbb esetben túl későn, csak azután benyújtása (káros, gyengülő), de lehetséges lenne megtalálni őket korábban. Is lehetséges, hogy az időszak csak ferde fülek a legtöbb esetben tényleg nagyon rövid, és lehetetlen regisztrálja. Lényegesen hosszabb ideig úgy csak abban az esetben meglehetősen egyedi, mivel a lehetséges hozzájárulása más, például a Water Surface Tension Effect , amely segít szárak marad ki hosszabb ideig.

 

Talán több, mint 99%-ban biztos, Hogy szárak a minta említett későbbi hajlítsa le a földre, mint minden más esetben, de később fényképeket bármilyen gabonakörök Explorers Szótár sohasem jelent meg. Miért hivatkozva: ha már "minden kész". Még azután is, több mint 30 éves kutatás Azt nem vette észre, hogy követik a történet, hogy gyakran már megkezdte néhány hónappal azelőtt jöttek fotózni, és továbbra is több hónap elteltével, amíg aratás után, mindig van valami új, hogy fotográfia, mindig van valami új, hogy felfedezze, megfigyelhető változások mentek végbe, szinte minden nap. Még egy fénykép Weekly elég lenne. Talán utalva: meg lehet találni néhány látogató, aki meglátogatott, és fényképezte a szám később.

 

Vortex gyűrű nagyon gyakran merül fel a hagyományos robbanás után közvetlenül a föld fölött, vagy a levegőben, teljesen mindig után nukleáris, és elég gyakran valószínűleg létre néhány másodperc után a villámlás, mivel az, hogy mi történik ott a mechanikai szempontból. Azonnal miután a villám kisülési mozoghat felett becsapódási pont és vortex ring Több méter tíz méter átmérőjű, amely a nagy mennyiségű elektromos töltés, és bizonyos pillanatokban lehet "nyomtatni magát", hogy a szerkezet alatta (kivágás). Itt léphet akár több gyűrűk közelében, koncentrikus és excentrikus, a díjat számíthatnak fel összeadni és kivonni. Összehasonlítva néhány Alakjuk utalhatnak egy ötlet némelyikük lenne készítettek egy meglehetősen komplex vortex gyűrűk, mozog a föld felett különböző irányokba, Kinek alkatrészek feltüntetett bizonyos pillanatokban a szerkezet a termés. Ezek hajlamosak alapján különböző szögekből.

 

Még mindig csak egy nagyon megvitatása teoretikusok. Néhány más helyszíneken Természetesen lesz egy csomó írott róla. Vortex gyűrű nagyon gyakran megfigyelhető egyes Közvetlenül a robbanások. ((photo/) Annál a pontnál, ahol villám kisülés történik, de folyamatban vannak nagyon hasonló folyamatok robbanás. Valójában nagyon kevés a megfigyelők, akik képesek elhagyni száraz helyen használják saját lábak (élő). Néhány további részleteket lesz itt .

 

csak az angol olvasók:

Ez volt zavaros február reggel, egy nap, és mint minden más, és abszolút semmi sem utal arra, Ez tényleg nagyon hamar csak lehet soronkövetkező megoldást az egyik legnagyobb emberiség titkait a 20. században, hogy anélkül, hogy bármilyen utalás a megoldás Folytatás a 20 század. Programok voltak programozva, dokumentumokat dokumentált nyilvántartásokat Felvett, filmeket forgatott, és fényképeket fényképezte. Projection anyagokat adunk vetítés eszközök, átviteli utak aktivált, vevők kapott továbbító csöveket előmelegített. Ez volt február 12-én 2008 ... Folytatás ...

 

End of Part 1

 

 

          Part 1         Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz