Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-egészségügyi veszély hatásokat . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Health Hazard hatások
A helyszínen, ahol a villám hit, és a várható száma a veszélyes mérgek: CO , EDP , pszichoaktív vegyületek
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

A tervező tudja, hogy még nem a tökéletességet elérni, ha semmi sem marad, hogy adjunk, de amikor semmi sem maradt, hogy elvegye. A.de Saint-Exupery
Sosem kilép. Győztesek soha nem lép ki, és kiszállnak soha nyerni. Ted Turner
Minden dolog a természet van valami csodálatos. Aristotle

Crop körök , Crop képeket, Veszélyelemzés hatások

PagPh
Nagyon komoly figyelmeztetés!   Ide látogatsz bármely gabonakör hely, a saját felelősségére. Nem lehet jelen nagy koncentrációban Poisons valóban nagyon veszélyes, főleg CO (szénmonoxid - Invisible Killer). Emellett a szén-dioxid, szerves Halak kockázat, bonyolult és Carbon Szilícium vegyületek.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Mentesítés a villám, amely továbbítja esetében átlag feletti példányok szárazság és energia mennyiségét, köszönhetően egy csomó, amely betöltésre tehervonat körben többször szerte a világon, és az aszályok képes előállítani nagy mennyiségű mérgező vegyi anyagok underground, ez képes lenne megrészegít és megölni egész lakosság a városok. Csak annak a ténynek köszönhető, hogy azok megjelent a felszín felé nagyon lassan, és is Mivel a túlnyomó többségük nagyon reaktív anyagok, hogy néhány centiméteres mozgást keresztül föld alatti műtárgyak Azonnal reagál a környezet és egymással, és hála Az, hogy a túlnyomó többségük (szerencsére) recombines alkotnak termékek jelentős kevésbé veszélyes, vagy teljesen nem mérgező. Ez az egyik fő oka annak, Ez egy csomó ember, aki valaha is járt gabonakörök, tartozom e Thay még életben van.

 

Jellemző mérgezés tüneteit egyes

Hivatkozva: elég sok mérgező anyagok az underground továbbra is lakik, közben keresse fel megfigyelő. Meg lehet figyelni, hogy egyes emberek ezeken a helyeken Viselkedj nagyon szokatlan módon.

"Someones meditálsz alakja, mások imádkoznak, valaki snuffling föld stb .. "

 

Például, az egyik leghíresebb megfigyelő a jelenség ismert gabonakörök, Lucy Pringle, Leírja, egy vagy két oldalon a játékok jog honlap elég tipikus tünetei emberek mérgezett szubletális adagok a halálos mérgező vegyületek vagy kábítószer lehet kérni arról, hogy minden toxikológus.

 

Egyébként Mindegyik befolyása alatt, ott előfordulhat és befolyásolhatja szénmonoxid - CO (és nagyon valószínű, hogy valóban ott). A leírásban Sok tünetek származóhoz hasonló Toxikológiai kiadványok, mintha azok másolt onnan.

 

Emellett előfordulhat, hogy a felesleges szén-dioxid CO2 , jelen megfigyelők, hogy könnyen fuldoklott egy kicsit, és a következmények ebben az esetben is nagyon hasonló a hatása a kábítószer. Tünetek is leírt Toxikológiai kiadványok. (Normál tartalom a levegőben - 0,03% 2% - az első mérgezési tünetek, 5% - a fejfájás, a 20% - halál).

 

A fő ok, amiért a CO és CO2 lehet az a hely, legvalószínűbb fel, azzal a ténnyel, hogy a földalatti lenne nagy összeg a szerves anyagok égnek el: növényi maradványok, humusz, fák gyökerei Levágva régen. Az anyag a metróban még mindig éget alatt is néhány látogatásai megfigyelők, mint a halom a termelés fa szén, minden annak következményeit. Fokozott tartalom CO és CO2 a leírt helyszínen okozhat bárki, aki jelen van. Egyértelmű, hogy az ismert és dokumentált tény, hogy hozta állatok lenne néhány Ezt Explorers, Viselkedj nagyon megrémült. Talán lenne hasznos, ha ther Wore a kanári a ketrecben (lásd a Red Dwarf, rész ...)

 

Nagyon erős ajánlás az összes termés kör látogató bármikor a jövőben. Vedd ott CO és CO2 koncentráció méterre a levegőbe, vagy csak inkább meghívni és a munkavállalók és a Toxikológiai Laboratórium.

 

Valamivel később, itt is jelentettek tünetek, ez nem lehetséges, hogy csak azokra hatására a CO és CO2 . Fémes íz, is leírásban a honlapon LP, ez jellemző például ha ólommérgezés (Kinek vegyületek területén lenne igazán nehéz megtalálni.) Ugyanebben az értelemben tűnhet is köszönhető, hogy néhány szerves vegyületek, amelyek ki vannak téve a talajban létre ezt a hatalmas energiát, nagyfeszültségű, elektrolízis és termokémiai folyamatok.

 

Lásd például Lucy Pringle oldalakon. Évtizedek Ismételten kíséri Akiket érdekel a helyeken, ahol a magas jelenhet koncentrációja Extremely Dangerous Poisons, mit lehet kimutatni viszonylag könnyen leírásban tünetek (némelyikük tényleg nagyon tipikus kábítószer abusement). Hasonló tevékenység toxikológusok biztosan nem dicsérni. Csakúgy, mint egy helyi mészáros volt, ami valószínű többször konzultáltak a hatásait, hogy a helyi körülmények között a "tengerimalac" oda.

 

Pilóták Ki lezuhanyozott csernobili reaktor helikopter és homok, amikor lépcsőzetesen követő három átrepülések egy helikopter, és besétált a bokrok hányni, csak leírják és fémes ízérzés. Ez csak akkor lehetséges, kérje Akik túlélték a mai napig.

 

Is lehetséges, hogy a talajban következtében elektrolízis, nagyfeszültségű és magas hőmérsékletű disszociációja keletkezik jelentős mennyiségű atomos hidrogén, ismert, hogy reagál sokkal könnyebben és idézhetnek megjelenése különféle veszélyes vegyületek növényi és állati szervezetben . Egy része lehet jelen egy rövid ideig, mint egy plazma.

 

Természetesen ez nagyon egyszerűen ellenőrizhető, hogy a helyszínen érintett villám előfordulhat sok "igen sajátos vegyületek" szabad gyököket vegyületeket, minden eleme jelen a talajban magas oxidációs számok, hogy van usuall hiányoznak. Ezek általában nagyobb mérgező mindig jelentős, hála a lényegesen nagyobb redoxpotenciál: nélkül oxigén formájában az O 2 nem volna élet létezik, míg az összes vagy azok vegyületei, ahol több, mint két vegyértékű erősen mérgező hatásúak. Ott előfordulhat is ózon O 3 és reakciótermékei, gáznemű szilikátok és egyéb anyagok, nagyon ártalmas az egészségre. Érdekes, hogy a biztonsági hatóságok e tekintetben még nem kezdődött szorosabb érdeke ebben a kérdésben. Virág gyermekei gyógyszer guggolás látogatása E helyeken, mint ha nem volt sör ingyenesen szétosztott - ingyenes, ingyen, ingyenesen, potya. Her Majesty volna be néhány játék Secret Services, James Bond, csak semmi köze, nem is beszélve az Inspector Clouseau.

 

Mint már említettük egyéb oldalain ezen az oldalon, a legjobb jellemző tevékenységek, hogy a túlnyomó többsége a látogatók Crop Circles meglehetősen akaratlanul elkényezteti, "a kiállítás szubletális dózisok halálos mérgező vegyi anyagok", amelyek az esetek többségében majdnem megkülönböztethetetlenül a gyógyszeres expozíció. Minden gyógyszer valójában halálos mérgező anyagok (pl. nikotin, alkohol), szolgált szubletális adagokat. Kijelentik férfit az állapot, amelyben a halál sokkal közelebb áll hozzá, mint más körülmények között (valaki azt mondja: adrenalin), és a sebesség furcsaság szívesen INDULGE ebben a helyzetben, is többször.

 

Semmi minden látogató számára a gabonakörök a világ Than határozottan figyelmeztetni ez tényleg egy csomó figyelmet. Kellett volna, de nagyon tudatosan, és mindenekelőtt teljesen akaratlanul, lebeg, hogy eggyé váljon a sebesség furcsaság (pontosabban közülük azok, akik még nem.) A jó hír számukra lehetnek az üzenetet, hogy miután olvasta és nem értelmezte ezt az információt már tudják is, hogy nagyon tudatosan.

 

A mérgezés tünetei a szén-monoxid

A 20%-os koncentrációban karboxihemoglobin jelentették fejfájás, nyomásérzés a mellkasban, a 40-50%-os hozzáadott hányinger, hányás és a vágy, hogy a fejfájás egyre jelentősebb. Legyen látási zavarok, viselkedésbeli változások. Több mint 50%-a az áldozat kómába esik, alacsony vérnyomás, mydriasis, aritmia léphet fel. Után a szén-monoxid-mérgezés jelentették személyiségi rendellenességek és a memória, alakulhat organikus psychosyndroma

Orvosi elsősegélynyújtás , J. Pokorny , Galen 2005, p.231 ( Medical First Aid )

 

Egyéb források:

A túlnyomó többsége a mérgezési tünetek által szénmonoxid (CO) a nem specifikus problémák, ugyanaz, mint a többi más gyakori betegségek (megfázás, kezdve vírusos fertőzés, bélpanaszok, ételmérgezés, stroke, stb.)

Többek között gyakran jön is szívdobogás, és a ritmuszavarok.

 

Tünetei tartózkodó környezetben fokozott tartalmával CO2

Hiperventilláció, melegen izzadt bőr, fejfájás, magas vérnyomás, tompultság, képtelenség a világos gondolkodás, a kóma és görcsök

(Megjegyzés: abban az esetben, bizonyos egyének és május tompultság ellehetetlenülése a tiszta gondolkodást jelent elég specifikus tünet, ami nem függ egyáltalán fokozott tartalmával CO2 környezetben)

 

 

Fémes íz: tipikus példa, mint az ólom-mérgezés, de sok szerves is Mérgek, amely nem tartalmaz semmilyen fémet. Például, miután egy csörgőkígyó harapás.

Encyclopedia of Toxicology , Wexler munkatársai ., p 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanidok (p. 272): hányás, hányinger, hasi görcsök, az étvágytalanság, az intolerancia bizonyos élelmiszerekre, jóllakottság, fényérzékenység, emésztési zavar, dysgeusia (fémes íz), zavartság és letargia

 

Ciklofoszfamid (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology, Neosar - Pharmacia)

(P. 396, 2. függelék, használt kemoterápia)

Akut toxicitás: hányinger és hányás, Type 1 (anafilaxiás) túlérzékenység, arc égő és fémes íz, homályos látást

Késleltetett toxicitás: Csontvelő depresszió, alopecia, vérzéses cystitis, sterilitás (lehet ideiglenes), pulmonális beszűrődés és fibrosis, hyponatraemia, leukémia, hólyagrák, Alkalmatlan ADH-, szív-toxicitási amenorrea

 

Coprin - hatóanyaga Coprinus 

Tünetek: fémes íz, égő arc, tremor, hányás és hasmenés

(Különleges toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - gyógyszerészet és toxikológia)

szédülés, fülzúgás, kimerültség, mydriasis (p. 581)

CO2 : (p. 592) során megemelkedett koncentrációban Fejlődik tachypnea, fejfájás, izzadás, nyugtalanság, zavartság és fokozott ingerlékenység. Következhet apátia, görcsök és kóma.

 

Ó, Istenem, ó Istenem, ó, átkozott! Ez hűtés, tényleg gooseflesh ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicology of Chemical Warfare minőségben, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, p 593

olvasd el magad, a saját, kérem.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tudós, aki nem tudja végrehajtani azt, amit elért, már elérni semmit.  Walter Reisch
Semmi sem vezeti a tudós úgy tévútra, mint a korai igazság.  J.Rostand
Amikor egy fickó azt mondja: "Ez nem a pénz, hanem az elvet a dolog," ez a pénz. Kin Hubbard
pz