Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-Benátecká Vrutice . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Lightning regisztrált vizuálisan, akusztikailag és elektronikusan, 1800 m-re az ütközési pont. Oldal látogatott után néhány óra (<3)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

A tudós motiválja elsősorban a kíváncsiság és a vágy, az igazság. I.Langmuir
A férfiak csak annyira jó, mint a műszaki fejlődés lehetővé teszi számukra, hogy legyen. G.Orwell
A pesszimista, így láthatod a fokozaton minden alkalmat, optimista látja a lehetőséget, minden nehéz.  W.Churchill

Crop körök , Crop képeket, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Azonnali controll a villám találati pont után 3 órával a villám.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Ez volt a vihar kíséretében rendkívüli heves esőzések. Elhelyezkedés meglátogatott két-három órát, benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) Becsült terület 80%-a teljes területen. Környező területek Változatlan, szinte anélkül, hogy lapos (sérült, legyengített) termés, még a legközelebbi szomszédok a mezőn utat. Inkább államuk óta változatlan állítottuk be `kell lennie (sérült, Weakened) területek előtt, minden folyamatosan rögzítik, és dokumentálni kell. Megkérdezett egy helyi farmer, ellenőrzése az állam a mező után közvetlenül a vihar, úgy találta, hogy a vihar előtt nem feküdt a területen, és még pengét. A többi mező szól több mint 95% benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) volgende az elkövetkező hetekben.

 

Készített fényképek, legkésőbb lehetőség után két órán belül a villám lövés. Köszönhetően információk helyi agronómus, nem voltak benyújtása (károsító, gyengülés) Hogy mező előtt zivatar. Más területeken, csak ez az egy szomszédos, közel maradtak ki nem vett. Villám sújtotta nem nagyon erős (6000 A csúcs talán az úgynevezett "egy kicsit"), de az eső igazán nehéz és rendkívül erős, több tíz milliméter csapadék alatt kevesebb, mint egy óra. Lehet, hogy jelentősen változott (csökkent) elektromos ellenállása a föld felszíni, is növények, és hála a száraz, ami lett Kiterjedt változások perc alatt, mert az elektromos áram áthalad a teljes mezőny felületet. Ennek köszönhetően ténylegesen érintette villamos erőművek szinte a teljes felületen.

 

In the course of approximately 30 minutes fell several tens mm of rainfall, flattened entire field of approximate area of 6 hectares, very irregular in shape. Photo accompanying this paragraph was taken at the same location four days later. Consultation with a local farmer, who was on the spot and controlled the effects of storms, revealed that before a storm on the rest on the earth or straw. As has stated during the harvest will have to combine the assist guys with pitchforks. Grain (barley) almost completely flattened, 80-90%, in areas that have not been flattened distributed very randomly. The surrounding fields untouched, or their status unchanged, before their status verified several times and checked regularly. Including nearest, distant only about the width of field paths, hails would be unable to hit so selectively in a single field, yet so irregular.

 

Villám lehetett látni és hallani a mennydörgés volgende, zivatar alatt marad szép és kerek a beeline a laborból helyet. (A hit pont exatctly 1800m)

 

Ismételten hangsúlyozni kell, annak ellenére, hogy a szélsőséges csapadék más területeken érintetlen, de a mező által érintett villám benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) szinte teljesen át az egész területet (a becslések szerint több mint 80%). A terület viszonylag összetett alakja, és nézd kísérő rajzot térképeket, így szinte lehetetlen, és a helyi meteorológiai jelenség, és a helyi cselekvés érdekében, hogy csak az érintett ezen a területen, anélkül, hogy észrevehető interferencia a szomszédos területeken, amitől csak egy dűlőút.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Én nagyon intelligens. Vagyok képes mindent megtesz hozott nekem. Már elindította a parfümöt, és szeretné a saját szállodalánc. Én élő bizonyítéka szőkéket nem buták.  Paris Hilton
Szeretem a bolondok "kísérletek. Én mindig így. C.Darwin
A bosszú édes, és nem hizlaló. Alfred Hitchcock
z