Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által készített-by-villám-rudak-in-területeken . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Lightning Rods területeken
Szinte minden növényi területen, több villanyoszlop, vonzza a villámokat
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

Úgy tűnik, hogy valamiféle villámhárító. Csak nagyon irritálják az embereket, tudod? Tényleg bele. Howard Stern
Szerettem iskolába. Tanultam, mint egy őrült. Én  Maya Linvolt osztályú nerd.
Nézz mélyen a természet, és akkor underAlbert Einstein tand mindent jobban.

Crop körök , Crop képeket, Franklin Lightning Rods

PagPh
Fokozatosan ki kell hirdetni GPS adatbázis gabonakörök, körülbelül 1990 óta szerte a világon. A különböző térképek lehetséges alkalmazások az egyes hurok környező megfigyelni őket. ( Google Maps , Bing )

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Lightning Rods

Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy a kenőcs a kép szerzői jogvédelem alatt volt, villámcsapás? Ez nem. Kísérő Lightning és a fegyverek nem csupán létrehozott összes objektum a fotó, köztük csaknem egyenes vonalban jobbra lefelé. Ezek is meglehet tartoznak az elv a teremtés, amint az Lines oldal Crop, de nem szükségszerűen Szo De nem kizárt, hogy néhány, a mintákat valójában létre hasonló módon, a több fém vagy más vezető tárgyak, nem nagyon mély, föld alatti, de gyengébb, mély szántás. Is Ez magában vízzel átitatott fa, kis helyi források nedvesség vagy bármely Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier vagy Junkers , rendszertelenül szétszórt föld alatt. (Lásd az oldalt Crop Lines)

 

Lightning okozott is összes megfigyelt szabálytalanságok a termés növekedés nyilvánul képet helyen szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, vagy azokat a helyeket, ahol a termés olyan, mint "csiszolt", vagy ferde félre. Ez valójában egyike a kevés lövés az összes meglévő kutatási és fényképezés gabonakörök, ahol lehet megfigyelni eltekintve teljesen be `kell lennie (sérült, legyengített) termés néhány korábbi szakaszaiban fejlődés benyújtásának (károsító, gyengülés), amely hosszú megelőzheti előtt termés lapított (sérült, meggyengült.) Az ilyen képek lehetséges száma az ujjait. Részletes Sokkal van vagy lesz kifejtette, hogy fázisok a főoldalt és aloldalt részén kronológia, és vagy ott lesz is részletesen néhány más Hasonló képek. Fényképek Itt látható jeleníti termés már jelentős az érettség fokát, és károsodott területeket csak részben, vagy egyáltalán nem. Nem benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened), akkor is, ha szemmel láthatóan sérült, száraz állapotban már valószínűleg megmarad egészen a betakarításig. Az ilyen esetek utalva: Valószínűleg több, de kevésbé gyakori. Lehetőség van arra, hogy állapítsa meg szinte biztos, hogy nem a terményt a képen árpa, mert az árpa a bizonyos fokú érettséget Ami ott van a növény a képen lenne a földön 20 és 30% a teljes terület terület.

 

Ezen az oldalon lesz Főként koncentrátum jelentős számú gabonakörök fényképek, melyek majdnem olyan, mint villámhárítók fűszerezve.

 

Néhány fotó úgy néz ki, hogy az idegenek voltak leszállás csak jobb a magas feszültségű vezetékek.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ez volt az egyik legnagyobb természetes vicc - misztifikáció, ügyes trükk, akkor ez volt az Anyatermészet vicc az egész emberiség meghökkenve több száz, több ezer éve.

 

Az említett elképzelések lehetséges nem ért egyet, is Lehetséges tiltakoznak őket, de lehet, hogy tényleg minden, ami lehetséges, hogy, hogy vele, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Anélkül, születési anyakönyvi kivonat lehet, hogy még a fing az EU-ban, Amerikában is nyilvánvalóan hamis hamis képet, hogy látható három év elteltével, továbbra is az elnök. J.Zeman
Inkább egy villámhárító, mint egy  Ken Keseyszeizmográf.
Nem vesz egy fényképet,  A.Adams te csinálni.
pz