Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-régészek . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Aerial Archaeology
Régészet - alulról földmérő feltárásokat. Aerial Archaeology-földmérő felülről-fotók
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

A repülőgép bemutatta nekünk az igazi arcát a föld. A.de Saint-Exupery
Egy jó dolog, soha nem ér véget. Mick Jagger
Az igazi tudós kész viseli nélkülözés és szükség esetén, az éhezés helyett lehetőség bárki évvel határozzák meg, milyen irányba, hogy neki a munka kell. A.S.Gyorgyi

Régészet, is antenna, versus gabonakörök

PagPh
Mottó: Így növényzet Apcsel valamelyest módja kémiai fejlesztője exponált fényképészeti lemez: ez veti fel a rejtett képeket. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Régészet, Aerial Archaeology.

 

Aerial Archaeology és Régészeti vannak egyesítve két szélsőséges ága emberi megismerés. Jobb mondjuk egyféle megismerés, felismerte a két szélső különböző elismerést. Régészet nagyrészt foglalkozik tárgyak, található a föld alatt, és a légi régészet segít feltárni azt a véleményét felülről. Cropmarks, snowmarks, soilmarks és árnyék jeleket. Továbbá páratartalom jelek, rezisztív védjegyek.

 

Mivel Archaeology vizsgálja az emberiség történetében "alulról", a földmunkák, Aerial Archaeology segíti, és nézd át, hogy a fentiek közül. A légi felvételeket is kimutatható különböző időpontokban különböző vizuális rendellenességeket, értékelése és hol helyezkednek el a különböző földalatti régészeti leletek.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Árnyék védjegyek.  

Is különböző páratartalom Marks. Kifejtésre kerül röviden egy kicsit később, Lehetséges megtalálni a keresőmotorok.

Különböző ellenállás védjegyek.

 

Új kutatás:  

Külön fejezet eltérő formában talajellenállás Marks: önállóan még nem minősül kimutathatóan légi felderítés, Ők tesztelték és során mért a földi, a földi felderítés, a mérés a talaj ellenállás értékek. Az légi felderítés csak akkor igazolható Azok kíséretében klasszikus cropmarks (vagy más típusú-jelek). Hivatkozva: elvégezve a villám kisülési áramok talán még elképzelni ellenállásos tünetei egyébként egyáltalán nem, vagy szinte egyáltalán nem tükröződik, még azok is, amelyek nem detektálható földi felderítés. Károsodása gyökereket, vagy csak a változó csak a tulajdonságai a talaj lehet láthatóvá igen jelentősen - megváltoztatja a színét az (csökkenő növekedés és érés), és később össze lehet hajlítani a földre (ha több Kiterjedt károsodás) vagy akár meghal (esetén sokkal nagyobb Károkat) (kép). Elektromos energia előnyös koncentrálódik a helyeken kisebb ellenállás Kissé károsíthatja növényeket, ami stagnálás a növekedés, sőt megölik őket. Vagy csak ideiglenes módosítsa a tulajdonságokat a talaj elektrolízissel (változása pH, koncentráció oldódó anyagok) és a növények Ideiglenesen hasonlóan viselkednek átültetést. Ezért lehet láthatóvá akár szárazság ellenállás jelek, ez nagyon nehéz lehet kereshető földi felderítés (feltáró fúrás a mélység mérő, kettő vagy több), amelyeket a következő években és nem szállított energia a villámlás nem jelenik meg egyáltalán, Ezek túl mélyen a növényzet és a saját Sem pozitívan vagy negatívan befolyásolja a gyökérzet, vagy módosíthatja a tulajdonságait a talaj. 

 

Lightning indukált Cropmarks

(Alacsonyabb ellenállás Effect feltüntetett gyorsított és villamos energia) 1-es típus: Lightning indukált Cropmarks tiszta villamos energia, és mezőgazdasági termesztés jellegét. (Sokkal gyakoribb, az összes lehetőség később kifejtésre kerül) (photosec) 

2-es típus: Lightning indukált Cropmarks földalatti szerkezet jellegű. (photosec) 

 

(Esetleg azt mondják, hogy minden benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés (több millió négyzetméter mérföld évente), is gabonakörök és az őket kísérő formák (több ezer négyzetméter mérföld évente) a Lightning kiváltott Cropmarks, többnyire Type 1, 2-es típus kevésbé 

 

Als távon lehetséges felszíni és felszín alatti LIC LIC 

 

A mentesítés a villám, és a villamos energia lenne, így ideiglenesen (a hátralévő időt a tenyészidőszak) hatására a megjelenése cropmarks, mely más években nem jelennek meg egyáltalán nem. A kapott az, hogy néhány kiválasztott funkciók nagymértékben függ ez, milyen intenzív volt a "tápegység" Ways, amelyen keresztül végeztek földalatti és a felszíni és ahonnan végeztek a területen. Villamosenergia lehet a Föld felszíni és felszín alatti Kihirdetve Több Ways: 

 

1) A közvetlen találat a mezőbe egy vagy több ága egy villámlás mentesítés, vagy azt követő Return Strokes (Minden, ami történik az időben, usuall legfeljebb egy másodperc). Van viszonylag egyedülálló lehetőség, amely megegyezik Field alatt egy vihar sújtotta számos villámok több időközönként másodperc tíz percig. Hivatkozva: akkor a helyzet nagyon hasonló a mezőt, mintha hit Egyetlen, többszörösen elágazó villám. Származó villamos villám ebben az esetben, természetesen, megy földalatti de megtörténhet, számos különböző módon. Része az energia lehet a teljes, mielőtt irányváltó underground eloszlik a felületen, lehetőleg a villamosvonalak és azok közvetlen környezetében. Valamivel magasabb vezetőképesség mutathat is Ez oldalakat adtak ki a vetőgép kétszer ("fogak" a szélén a területen). Míg a traktor sávok és helyek a közvetlen közelükben található (akár több tíz centiméter) (fotó) minden bizonnyal többszöröse vezetőképesség szemben a többi mező leírt helyeken készítette vetőgép mutathat vezetőképesség nőtt tíz százalékkal. A föld alatti forgalmazás át az energia-és befolyásolja a különböző látna vezetőképes szerkezet és az összes tézisek vezetőképes szerkezet mind csak a felszíni vagy felszín alatti sokkal mutathatják különböző mértékű kár növények. Egyes helyeken a talaj felszínén terjedhet mentesítésről felesleges energiát lenne is csatornák viszonylag független az ellenállás, véletlen utak Ideiglenesen, amely megteremti az ionizációs anyagok jelen a helyszínen, vagy Processes lenne hasonlítani dielektromos bontásban. (Fotó, fotó, fotó) 

 

2) Hit a természetes vagy mesterséges villámhárító található a területen (elsősorban mező távvezetékek, fa, cserje), amelyből villamos energiát egyenletesen kerüljön a föld, ha ezt át, és befolyásolható több vezető rendszer, mint abban az esetben, első Hivatkozva: a kár a kultúrák nem lehet ebben az esetben annyira hatására felületi struktúrák, alacsony ellenállású származó termesztés. Persze, néhány energia érintett terjesztheti villámhárító felszíne felett a területen, előnyös a struktúrák megnevezett 1. pontban, de nem a kiválasztott funkciók Ugyanaz, mint a közvetlen beavatkozás. (photo, Fotó, fotó)  

 

Megjegyzés: A pontos ütő bármely villámhárító területén egy vagy több ága Lightning között lesz jelenség igen ritka, sokkal nagyobb valószínűséggel fordul elő párhuzamosan az intervenciós és villámhárító felszíni területen, így valójában kombinációja az 1. és 2. Bármely egyedi villámhárító a területen, Bár villám vonzhat annak lehet, ha ez közelebb áll a Lépcsős Leader Pozitív Streamer felvenni, néha is Called Csatlakozó Leader-mozgó felfelé Leader (lásd), és amikor kapcsolatba összekapcsolása történik - Attachment folyamat, amely után csak követi aReturn StrokeTovábbító körülbelül 99%-át a teljes kisülési energia, és valóban, hogy a lehetséges lát (és hall később, a később a jobb). Mivel a között a pillanat, amikor emerge Positive Streamer, után bekövetkező összekapcsolás és ez történik, amígReturn Stroke, Mert és a közvetlen közelében pont ez történik nagyon dinamikus fellépések (gyakran erős szél), nem lehet nem hit egyáltalán Return Strokevissza oda, ahol keletkezô Csatlakozó Leader. Leggyakrabban Amikor közeledik a Lépcsős Leader emelkedése közvetlen közelében számos PS, de egymáshoz csak egy, vagy a No Means minden. Okozza a jelenséget nevezik Unfinished Moving felfelé-Leader, de biztosan Hogy lehet megölni egyes rovarok. (pic) A feszültség jelen a helyszínen több mint egy millió volt / méter) 

 

Hit a villám történő kibocsátás szerkezete, ami nem közvetlenül a termés területen, de közvetlenül szomszédos (fa, cserje, útvonal, limit). Innen a villamos, amelyet akár a felszínen, részben a föld alatt. Tény, hogy előfordulhat történik, melyek leírt 1. és 2. pontban, csak jelentős kisebb intenzitással. Nagyon gyakran, ebben az esetben a leginkább érintett a villamosvonal, szerint az élvonalbeli a mezőre, és annak közvetlen közelében. Nagyon gyakran sérült termény csak ott, és sehol máshol nem. A művelőút szélén a mező koslat Világos, hogy a híd, és ezért a legalacsonyabb ellenállás. 

 

(4) A ritka esetekben, a helyszínen vagy annak közvetlen közelében nem érinti egyáltalán, de nem mellékelt Ez egy töredéke az energia, hogy ütött egy szomszédos területen, és hogy ez nem befolyásolja a szomszédos Megérkezés egy földalatti fém cső . (Fotó) 

 

egy másik helyre (biológia, élettan, mezőgazdaság): Transzplantációs van hatása egy ideje, és a negatív hatása, hogy még növények száraz időben, amikor teljesen ép növények Célkitűzés teljesen költözött a jobb körülmények között. Hidroponikusan termesztett növények (tehát nincs veszteség gyökérzet) a hirtelen megnövekedett tápanyag koncentrációja néhány tíz százalékkal, azaz a 160%-os, illetve 200%-a az eredeti érték, amikor korábban fenn egy ideig több, mint a "mérsékelt alultápláltság ", és az enyhe hiánya a tápanyagok, mondjuk csak a fele az optimális értéket. Bár a növekedés tápanyag-koncentrációja állandó pH megfelel feleljenek meg az azonnali behajtására növekedés és a vitalitás ideig (usuall több nap) Kissé elsorvad. Tükrözni fogja anyarozs és a változás az ozmózisnyomás között tápoldat és az intercelluláris és az extracelluláris folyadék a növény, ami torzulást okoz, és károsíthatja az egyes sejtek. Egy ideig, még a víz folyik ki a növény, egészen az ellenkező irányba hőmérséklet a szokásos módon, míg jól ballanced ozmózisnyomás a sejteken belül oldattal a tápanyagok. 

 

Ez a mondat mozog a Cross-hely: magasabb áramsűrűség helyeken kisebb ellenállás vezethet nagyon észrevehető károsodást a gyökérzet a növények a közvetlen közelben, Hogy lehet megfelelően tükröznie a vitalitás föld feletti növényi részek. Például a kukorica gyökér rendszer behatol egy mélysége 1,5 - 3 m, néha több mint 4 m (monográfiája kukorica, Ing. Jaroslav Hruska és munkatársai:, SZN, UVTIZ 1962).  

 

Azokon a helyeken, ahol a villám energia halad át földalatti csővezetékek (no-frost mélység, azaz körülbelül egy méter vagy Deeper Underground), gyakran az all-out halál a növények nagyon jól át ezt a gázvezeték. A környező növényzet nem mutatja jelét a villamos energia áramlik át. 

 

A repülés történetében régészek Leírunk egy azon esetek számának a tájak a növényzet növekedésének évekig nem mutatták jelét cropmarks, akár más (hó, árnyék, talaj, páratartalom). Hirtelen néhány cropmarks meglepően megjelent Ez a hely egy éven belül. A legtöbb körülmény Gyakran ez volt tulajdonítható az aszály hatásainak (lásd). Utalva: lehetséges, hogy egyes tézisek esetet engedélyezve beavatkozása egy közeli villámcsapás ellenállás és a tünetek láthatóvá Ez néha nem mutat semmit, és más években áram nélkül beavatkozása volt teljesen láthatatlan. 

 

Régészeti érvelés

Miért gabonakörök úgy appearring Gyakran közelében őskori települések?

1) Az egyik lehetséges (talán kevésbé jelentős, Lehetséges továbbra is néhány jobb) hova ad magyarázatot az az érvelés, hogy az őskori lakói szükséges a víz, hogy túlélje. Mivel a river nem kétségtelenül kiutasította őket ki miatt az éves áradások, így valószínűleg úgy döntött, hogy a legjobb, hogy rendezze közelében tavasz, ami lehet a hely még. Gyakori jelenléte rugók helyett geológiai hiba. Állandó nedvesség jelenlétében a talaj Növeli az elektromos vezetőképességet több nagyságrenddel, akkor biztosan száraz és sokkal jobb hely vonzza a villámlás, és ez a helyzet a helyszínen is fennállhat a közölt nap. Hatásai villámcsapás, miközben a mi szeretett autochthons kissé corralled egy távolságot, de nem túl messzire. Nem is beszélve arról, hogy a jelenléte forrásvíz Természetesen vált látnivaló mindenféle állatok, és helyezd el őket szolgálni, mint egy bőséges huntingground. Az is lehetséges, hogy időnként miután a vihar megtalálta közelében a tavaszi néhány darab részlegesen főtt állatok. Tekintettel arra, hogy az ősi időkben már jó modor és a társadalmi szokások messze a szárazság és a magas levellike ma is is lehetséges, hogy alkalmanként elfogyasztott néhány tagja Their Own törzs, akik nem elég ideje elmenekülni a vihar előtt vissza a barlangba . Jó étvágyat! 

 

2) Továbbá, a nagyon fizika-alapú érvelés vonatkozik arra, hogy az ősi települések lakosai dolgozott különböző fémek - Iron Age, bronz, sárgaréz, ólom, acél (Fe, Cu, Sn, Pb). Voltak olvasztása után működik Them és maradt körülbelül ennyi megszámlálhatatlan tonna salak, ami most megnyúlik alatt szántóföld. Még néhány ilyen fémtárgyak maradtak. Salak tartalmaz Jelentős (valamikor tíz) százalékos tiszta, csökken, de a nyers, nem obttained, unutizable fém (az elmúlt időkben, hiányosságok a kortárs folyamatok), amelyek csökkentik az ellenállás még több mint hat nagyságrendet, ily módon segítve nagyon meredek vezetés A levezetési áram be mélyen a föld alatt. Mentesítés majd a föld felett, még alatta viselkedik, mint egy karmester, amely átmegy a "pad" (felszín) során az iskola fizikai kísérlet létrehozása mintázata elektromágneses mező vonalak fém forgács. A hasonló mintázat ténylegesen létre a termés, de még mindig elég láthatatlan, csak a "kitett", "rögzített", és jelenik meg, amíg sok nap után (EPP, Kronológia). 

 

(Ezt már elhelyezhető objektum fizika, mechanika, és csak a linket itt, vagy itt egy csomó, hogy egyszerűsítse és hagyja hivatkozások)  

A laboratóriumban iskola körülbelül 10 amper áram létre a forgács kör átmérőjű több centiméter (photo), Áramlatai 40 vagy 400.000 amper (még több) rögzített termés kör átmérőjű körülbelül tíz méter (ph). Fordul indukció a környező vezetékek (növények), az energia hozni őket, és szárak pillanatában mentesítési Ezért jár egy mágneses reszelék, vagy iránytű (ph). Utalva: Ez minden történik leírásban őket csak a "record", "ki" és irányban orientált mikroszkópos szöveti károsodás, ami növeli miatt növekvő napokon belül. Továbbá, mivel a tehetetlensége biológiai folyamatok akarata és viszonylag súlyos károkat növényekre azok mechanikai tulajdonságokra jelenne kezdődik csak sok nap után, és kárt okozhat a irányított orientáció fokozatosan elkezdik hajlítás egy irányban (CW, balra). Idővel, néhány közülük lehet ferde lapátok olyan nagy, hogy az meghaladja a korlátot szög, amelyet folyamatosan gyengíti szövet alján a szárak is képes fenntartani. A hatás a súlya a tönk minden hurok mértékű eltérés növeli a hatását a kart, és egy bizonyos ponton, a kocsány viszonylag gyorsan hajlik a földre. Tegyük fel, hogy míg az első 45 fokos hajlító tönk úgy aa napokban, egy további 10 fokkal több órát és a többi csak pár percre. 

 

Minden idők hozzávetőleges, persze, de valami nagyon hasonló leírásban a villám helyét veszi a helyet igazán. Különös idők leírt folyamatok nagyon függ a beavatkozás intenzitásától. A kiegészítés hivatkozva: Hogy kell állapítani az első szakaszban, először szinte észrevétlen hajlító szárak a földre, usuall fordul csak sok nap után. Az első néhány nap után azonnal mentesítés szárak néz ki, mintha mi sem történt volna, és nem lenne Them Megfigyelhető, mérhető és szinte minden jele mechanikai gyengeség. Ez annak a következménye, egy nagyon lassú lebomlási folyamatának növényi szövetekből, által károsított elektromosság, és az óriási tehetetlensége biológiai és fiziológiai folyamatok a növényekben. Az utolsó szakaszban lehet játszani, és a szerepe a Domino hatás és potenciális megfigyelők látni fogja teljesen semmit, mert mindent lecsúszik a földre, mint egy kártyavár, éppen akkor, amikor senki sem néz. A gyakran még mindig a sötétben, kora reggel, amikor a szárak nő súlyos, harmattól, amely, mint ismeretes Butterfly elindul a többi az egész folyamat. Minden megfigyelő van a reggeli után egy álmatlan éjszaka a fej emelkedett bála, és a homályos látás és az alkohol, így ha hosszú ideje nem alszik, de nem lát semmit jól. 

 

Szintén kevés Máshol  

Hatalmas tehetetlenségi növényi folyamatok lehet mutatni egy nagyon egyszerű kísérlet. Eredményei azt, Hogy is növényi szövetekből, ez lett volna a villamos majdnem megölte Azonnal tudnak sok nap után a folyosón egy halálos adag villamos úgy tűnik, szinte megkülönböztethetetlenül a szövetekből teljesen sértetlen. Leírását Még ha része a száraz növényi kapott villamos energia mennyiségét, ami nagymértékben meghaladja az összeg szükséges a teljes halál. Lehetőség van arra, hogy könnyen megmutatja a lehetősége a káros egyes részei a növény a villamosenergia, melyek nem csak a teljesen Folytatás szükséges annak fennmaradása és a végre fotoszintézis. Abban az esetben, Poaceae például egyes részei a szárak. Így lehetséges lehetőségének bizonyítása a kár egyes részei a növény a villamosenergia-, amely után a növény életben, és továbbra is a növekvő és érlelés, még ha egy kissé torzított formában. Ha ez egy Poaceae például bizonyos részein a szárak, de is részei leafs vagy tüske. Még a halál után és a teljes és kis része a növény teljes keresztmetszetű, nem kell elsorvadni is a többi növény fölé, mert a halott szövetet képes sikeresen folytatja a feladatok elvégzéséhez a vaszkuláris szövetek és kezelése növényi anyagcsere között gyökerek és a többi a növény. Alkatrész megölte a villamosenergia nem működik, a többi a növények, mint a növényi forrása a fertőzés és a szövetek elhalása nem jár távolabb Them sem terjesztéséhez messze. (photo, 2, 3)

 

Az meghatározására halálos adagok a villamos egyes növények vagy azok részei, tekintve a tömeg és száraz tömeg, illetve hatása a cselekvés jelenlegi hullámformák és feszültség kerül foglalkozik Használt Viszonylag részletes Manner az elektro-Növénykórtani részben. ( EPP ) Csak a viselkedést a növények vagy azok után érintő részeit különböző mennyiségű villamos energiát - egy apró töredéke a halálos dózis HIGHLY felett halálos (az idő, 100-szor). 

 

3) A forma és az építészet karika lehet közvetlen alapja bizonyos gabonakörök, akár hármas árok (photo)  

Amellett, hogy minden építészeti formák jelen az oldalon a korábbi épület települések vehetnek részt a formák benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növényi struktúrák, ha jelen van a helyszínen kút, szérű, kerti tavak, szökőkutak, kerti építészet  

 

robbanás kráterek származó bombák a háború alatt - nagyon Pontos körök (jobb, mint a szérű) 

 

(Szintén nem tartozik kizárólag a régészek, több, mint a fizika, elektrotechnika) 

4) A villamosenergia villámlás lehet a jelenség láthatóvá felerősíti és régészeti funkciók többnyire növényzet formájában cropmarks (Legalább egy színváltozás különböző szakaszában a növekedés és érés, gyengül a levelek és szárak és az azt követő hajlítás szárak), amely Vajon nélkül Influence "help" Egyébként Megj. egyáltalán nem, vagy csak a forma szinte észrevehetetlen hatása. Minden lapított (sérült, legyengített) termés tekinthető egyfajta cropmarks. Nem messze egyáltalán, de néhány közülük, és lehet a régészeti és jelek. Néhány más geológiai, ipari. Sok esetben nagyon valószínű egyetlen eredmény az áramlatok, került sor a föld felszínét. A viszonylag nagy számú esetben ez valószínűleg csak az eredménye az áramlatok, Mely vittek át a Föld felszínét, e miatt Csökkentett ellenállása okozza a termesztés, vagy teljesen kaotikus, mivel túlzott többlet elektromos töltés A villámlás miatt a vizsgált oldalon.  

 

Listázva E jelenségek hatására különböző színű, vagy növekvő érlelési stádium, növényi szárak vagy dőlés, sőt teljes hajlítás a földre tünetek felmerülő termesztés során a valamikor okozta magasabb elektromos vezetőképesség villamosvonalak vagy átfedések a vetőgépek. Valamikor jönnek létre, szinte csak a kaotikus mozgás a felesleges elektromos töltés, többnyire a legközelebbi távolsága a villám hit pontot. Mindegyikük lehet használni, mint egy viszonylag megbízható és pontos Jelek és igazolásokat a tény, hogy a növényi mező hatással volt a villám, és még lehetséges próbáljon ott is a szomszédos területeken, más, hasonló tüneteket. Akár színes, növekedés, vagy a szállás (káros, gyengülő), vagy halványul vagy gyengülése, ami beed jelenléte tárgyak vagy földalatti szerkezetek, megnyilvánuló változások az elektromos ellenállás a talaj a közvetlen közelében. 

 

Király Árpa

Az egyik gabonafélék, amely többek között az egyik legérzékenyebb a hatását a folyosón az elektromos áram, az árpa, a király Színek és Kontrasztok. Mechanikai ellenállása annak szárak hasonlítják össze búza kevesebb, mint egyharmadát. Sokkal érzékenyebb bármilyen zavar termesztés, a kedvezőtlen időjárási viszonyok és a villamos áram hatása. Másrészt, minden megfigyelő, és kínál egyfajta "jutalom" egy ilyen érdekes változatos árnyalatok és a színek kontraszt, amely nem ad szinte bármely más növény. Kivéve a erősen színezett virágos növények, mint például a Microsoft repce, mustár, mák. De ő esetekben "időszak" az egyetlen nagy kontrasztú és viszonylag rövid, alig több mint 14 nap (photo, Link). Színes kontraszt természetesen jóval magasabb, de nagyon korlátozott ideig.  

 

Miután expozíció a villamos energiát a villám kibocsátások van az árpa esetében lehetséges korai Vegye figyelembe a változásokat a forgásszög fülek a földre (kifejtésre kerül több részén EPP, biológia, mezőgazdaság, kronológia, szállás (károsító, gyengülés) , gyengíti a szárak és levelek, ferde szárak, szárak létrehozása kötegek. érintett területek Tele van mielőtt lehet megfigyelni gyengülése a legfelső levél (foto). These Are All That jelenségek következtében gyengülő szárakat és az egész növény miatt a tevékenység az elektromos áram. Mindegyik megfigyelhető a légi fényképek, is földi megfigyeléseket. Árpa termés egy nagyon Jellegzetes szín és árnyék kontrasztok, mindkettő alatt a teljes fejléc, is során a fül forgás és dőlés szárak a földre. (photo)  

 

A legtöbb esetben nincs jelentős hatásainak tudható be a villamos energia után bizonyos idővel a kezdeti megfigyelések leírt tünetek gyengíti a száraz szárak, amely végül hajlik a földre. Egyes leírt jelenségek lehet egészen feltűnően hasonlító, hogy a hatások felléphetnek, ha kedvezőtlen hidrometeorológiai körülmények száraz és aszály. Hasonlóképpen is előfordulhat például különösen azt weakeing a lapok és a fakulásnak. Hivatkozva: a következmények szinte teljesen reverzibilis, és a csökkentés után az aszály növények usuall talpra teljesen. Csak abban az esetben valóban szélsőséges aszály, bizonyos visszafordíthatatlan változások következnek be, hogy a növények nem lehet túlélni. A másik oldalon, közben a keresetet a valóban szélsőséges szárazság szárak növénytermesztés szinte soha nem hajlik a földre. Ezek nem mechanikusan meggyengült lenne, nem tartalmaznak sérült és halott szövetek és sejtek szenvednek csak a vízhiány, és még az utolsó maradványait nedvesség Them nagyon egyenletesen oszlik el, szinte minden életben, amíg az utolsó pillanatban lehetséges. Csak amikor az aszály hatásainak meghalad egy bizonyos határértéket, akkor azok elkezdenek meghalni, és ez történik, viszonylag gyorsan. Miután elérte a határértéket a kérdés a halál kérdése órában, míg az üzem előtt, hogy túlélte Suffer annak következményei néhány hétig. Szükséges figyelembe venni, hogy az aszály a vad valami teljesen más hőmérséklet az aszály egy bankban, ahol a növény öntözés nélkül meghal néhány nap múlva. A természetben is nagy mennyiségű tárolt víz is Viszonylag mélyen a föld alatt. Például a kukorica felszállhasson arra gyökerek is, hogy a mélysége több mint 4 m, és bár a legtöbb növényi részeket szállítva víz és a tápanyagok mélyről 20-50 cm, során a nedvesség hiánya Mélyebb gyökerek szolgálhat Egy "utolsó tartalék." Abban az esetben, ha az aszály hatásainak nem volt olyan pusztító, a növények képesek szinte mindig talpra gyorsan után remisszió. 

 

Éppen ellenkezőleg, egy növény, amely ki volt téve villamos majdnem a kezdetektől tartja egy bizonyos százalékát a sérült és halott sejtek, hogy végül sőt kissé növelni. Ez a folyamat megállt, egy bizonyos ponton, és szinte nem tovább, vagy csak nagyon jelentéktelen. Gyengülése szövetek által okozott által leírt jelenség, folytatódik a többi termesztési idény. Éppen ellenkezőleg, az elején, után közvetlenül az áthaladás a villamos áram, és még sok nappal azután, a vázolt helyzet be a mechanikai tulajdonságaira növényi részek szinte egyáltalán nem hat, akkor is, ha a növény volt által hatására az elektromos áram Viszonylag súlyosan megsérült még megölték. 

 

Mellett a szín kontrasztok is, valamint előfordulhat, hogy ellentétek árnyalatok, valószínűleg tükrözött interferencia fájdalom során különböző szakaszainak a fül forgatást. Ott történt meg, és változik a színpadon az "egyenesen" ezt az állapotot "egyenes lefelé", összesen 180 szögletes fok. 

 

Külön fejezetet szín és árnyalat különbségek fordulnak elő, amelyek során a teljes cím, az árpa. Között a teljes és nem teljes élén című árpa Előfordulás óriási kontraszt és színárnyalat különbség. A mező nem jelenik meg, ahol minden underground jelenség, amely jelentősen befolyásolja a sebességet a növekedést és érést, már nagyjából egységes talajnedvesség (talál egy száraz terület meglehetősen ritka) akkor a teljes cím, az árpa viszonylag egyenletesen. A legnagyobb változás színe akkor jelentkezik egész területén, hanem egyenletesen több órán keresztül. A mezők, amelyek tartalmazzák a különböző underground nonuniformities, akár geológiai, régészeti vagy ipari jellegű, száraz Ezért egyenlőtlenségek ebben az időszakban teljes vámtarifaszám feltüntetett viszonylag jól, mint a szín és árnyalat és hang kontrasztokat. 

 

A régészek, hogy akár Figyeljék az árpa! Tavaszi növények május közepén, a téli növények egy kicsit korábban. Ez egy tájékoztatás teljes vtsz időszakokat. Utalva: árpa termés előírja Viszonylag érdekes árnyék kontrasztok és a színek szinte végig az egész vegetációs időszak. 

 

Egyéb "tüske típusú" gabonafélék, azaz a búza, rozs, tritikálé Végül, szinte nem mutat semmit, így azt követően semmilyen kárt a villamosenergia. Talán csak a fading legfelső levél, de a szárazság és a jelenség lenne szükség, hogy ellenőrizze egy hosszabb távú megfigyelés. 

 

Miután a mentesítés a villám előfordulhat gyakran jelenségek, amelyek egyébként, soha semmilyen körülmények között történt spontán. Ez lehet: 

 

Megjelenítés (részleges, trükkök) a tavalyi, vagy tavaly előtt művelőutak. (photo) A jelenlegi fokozatos kiterjesztése automatizált rendszerek, használt jelenség tavalyi művelés számokat, hogy lehet ferde, és merőleges a számokat volgende évben, lassan megszűnik létezni Mert termeltetési gépek valaha is másolni a korábbiak - CTF - Controlled Traffic Mezőgazdaság. Lehet láthatóvá használt a traktor nyomvonalai során vetés (tartomány 6m), mert az alatt a növények termesztése már Használt csak minden harmadik Them (range 18m). Elektromos tulajdonságai a felület terep lesz kidolgozott oldalakon például a mezőgazdaság, a fizika és Elektromágnesség. 

 

Megjelenítés szerkezetek található száraz és mélysége, amelyet egyébként nem is láthatóvá, szerkezet és tulajdonságok Kinek egyébként nem jelennek meg, mint cropmarks egyáltalán vagy szinte egyáltalán nem. Például, hogy az okoz struktúrák és jelentős változásokat a talaj ellenállás, de nem jellemző a jelentős változások páratartalom vagy száraz tárolás tápanyagok környezetük (a légi felvételek különböző időszakok nem megfigyelhető Bármelyik soilmarks, cropmarks vagy snowmarks) . Nagyobb és lehet fémtárgyak fekvő szintje alá mélyszántás, fa nedvesség gazdaságban. 

 

Megjelenítés A vetés (vetés) tünetei, amelyek egyébként a növényzet egyáltalán nem, vagy alig megfigyelhető (lásd:). Ezek a rövid szakaszok a mechanizmust, amely feltöltő húzva kétszer. Mindenekelőtt a "fogak" a szélén a területen, ahol szélén a mező feltöltő meander keresztezik bevetett terület áthaladó szélén mező (fotó). A másik az elektromos ellenállás is Megjelenik a villamosvonalak, ahol a feltöltő telt el. A tartomány a feltöltő nem 6m, további során a többi a vegetációs időszak növényeket termesztenek egy permetező 18m tartományban, amely szintén számos villamosvonalak Megfigyelés a légi fényképek. Bizonyíthatóan Magasabb vezetőképesség mindet követi szélén a mező, mivel az őket át többször, és közel vannak traktorok fordulattal. Azok környékén vannak a legjobb tükrében Ezért hatásait az elektromos áram áthalad a növények és is káros áramok folynak rajtuk keresztül a legnagyobb távolságot. 

 

A jelenség még mindig csak részben feltárt, tovább kell vizsgálni a hosszú távon. A megfigyelési még mindig a színpadon a Minősített becslést. (Több éves megfigyelések és mérések értékelése légi felvételek több ezer felel meg az állam növényzet) 

 

Nagyon valószínű, egyik tünete a kisülési áram áthaladó Viszonylag gyakori feltöltő "átfedések megjelenítés" (vetés jelek). A talaj ott telt el vetőgép két ​​alkalommal, tehát egyértelműen nincs más (magasabb) vezetőképesség, kétszer a kicsírázott magvak, magasabb amout vegetatív anyag és magasabb Ezért mennyisége a nedvesség ott. Mégis, anélkül, hogy az elektromos áram hatásai valószínűleg messze nem tűnik száraz feltöltő átfedések megjelenítés ("fogak" a szélén a területen, fúró belefut szállás már bevetett). Mivel a termés Egyébként Képes eltérő helyi feltételek és a magasabb (dupla) vetés sűrűsége a pont az átfedés is nagyon jól alkalmazkodott, Létrehoz egy kisebb számot nyúlványai nélkül a keresetet a villamosenergia Lenne színkülönbségek Gyakorlatilag észrevehetetlen, szinte nulla. Miután intézkedés villamosenergia lényegesen jobban érintett növények helyeken dupla levegőztetés és a vetés, jelentősen alacsonyabb elektromos ellenállása a talaj, és ez jelenik meg több napon át késedelem növekedését. Üzemek által érintett villamosenergia viselkednek kiültetés után, és egy ideje lassítani vagy majdnem növekedése megáll. Vető tünetek nem tartoznak a régészek másutt kifejti, de lenne-e segíteni azonosítani a területén a termés, amely legalább részben érinti a mentesítés a villám energia. Bizonyos esetekben, ha a mező nem volt közvetlenül érintett a villám, az elektromosság volt, csak ott a közeli vezetett utak és villamosvonalak, a szárak nem kell lehajolni egyáltalán. EFP - action villamosenergia szintje alá benyújtásának (káros, gyengülés), de ami még mindig lehetséges ok növekedésének lelassulásával és különbségek mértéke érlelés. Talán csak néhány százalékos halálos dózis, attól függően, hogy a növény típusától. 

 

Kevésbé agresszív hatása elektromos áram Leírunk cselekvések termés növényzet nem szükséges majdnem olyan pusztító, mint abban az esetben, telitalálat a mezőre, az eltekinthet majdnem teljesen vagy nélkül benyújtása (károsító, gyengülés) (photo). Ők csak másodlagos, és sokkal gyengébb hatásait mentesítés villamosenergia villámcsapás, hogy a hit csak struktúrák szélén a területen vagy annak közelében, és közvetlenül a növények terén nem működött. Fák, bokrok, korlátok, mezei utak mellett a területen. Bár bizonyos részét villamos energia eloszlik a területen keresztül a talaj felszínét, és jelentősen több előnyös a helyszínen kisebb ellenállás - villamosvonalak, vetőgép átfedések. Ismertetett esetben nem annyi energiát, ami miatt benyújtása (károsító, gyengülő). De okozhat mérsékelt lassulása, retardált növekedés és érés növények leírt helyeken kisebb ellenállás (köztük is pont tartoznak underground, ahol lehet, hogy jobb található különféle vezetőképes szerkezet). Ezekben az esetekben előfordulhat, is növelése kontraszt cropmarks által okozott, régészeti és más jogi személyek lapos föld alatt található, amelynek hatásait a termés egyébként nem lett volna figyelhető meg egyáltalán. Ezek mutatnak szinte csak változtatni az elektromos ellenállás a közvetlen közelében, és az egyébként egyáltalán nem, vagy szinte egyáltalán nem. Keresztül a folyosón a villamos A közelben lehet ÍGY megfigyelhető a cropmarks Ez is struktúrák találhatók száraz és mély, hogy jelenlétük révén Megfigyelhető változtatást a szerkezet, szín, árnyék és a megjelenés a termény a többi évben nincs hatása. Növények lehet is Kissé kopott, de ellentétben a közvetlen találatot a tulajdonképpeni növényi területen, hogy sikeresen talpra gyengébb károsodástól. A környéken villamosvonal közeli területen határokon is esetében szárazság és növényi eredményt hajolt a földre. (photo) A villamos áram hatása, különböző mennyiségű villamos energia (lásd alább halálos, messze alatta halálos, nem észrevehető, halálos, halálos fent, rendkívül halálos fent) lesz sokkal bonyolultabb a részben részletes EFP. Először is, ott is található néhány fotó a kísérletek arra utalnak, hogy egy csomó, és képesek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük a leírt folyamatok. 

 

Miután egy telitalálat villám kibocsátása a helyszíneken vannak a közepén nagyjából között művelőutak (photo), Amelyek valószínűleg találkozás vezetett áram két irányból, valamint a helyszínen szélén a területen, szénsavas kétszer (photo) A vetési eljárás szabványos mezi leginkább érintett települések, ahol ott Gyakran benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növény igen nagy távolságra a pont a sztrájk, nagyon gyakran még körül az egész terület határait. Eleinte a vetőgépet halad a határvonalat a területen, és ezt követően fokozatosan fut-vissza oda a szabványos párhuzamos művelőutak. (photo

 

Abban az esetben, telitalálat a területen ÍGY tehetők láthatóvá a villám kisülési mint cropmarks régészeti származási is száraz struktúrák, amelyek egyébként nem látható semmilyen körülmények között. Ez azért, mert túl mély, vagy már túl kevés kontrasztot, így nem lehet segítsége nélkül az elektromos áram ELISMERT semmilyen körülmények között. Bizonyos esetekben lehet láthatóvá Közvetlenül néhány régészeti és egyéb tárgyak, akár egy részét szabályos alakú termés, vagy és részei közösen benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, de csak akkor, ha azok nem teljesen elveszett mezi más benyújtották `kell (sérült, legyengült), növényi és maradj még egy kicsit felismerhető. Néha lehet megfigyelni száraz objektum is között Gyakran lapított (sérült, legyengített) termés, mert a külső míg a növény "csak" a földön, csak a fenti lehet teljesen halott köszönhetően sokkal magasabb vezetőképessége talaj körül a témát, és sokkal nagyobb áramok ható növényzet. Közvetlenül azután, szállás (károsító, gyengülés), és az aszály a helyzet még nem majdnem felismerhető, de néhány nap múlva kezdődik a termés viszont sárga, és idővel teljesen meghal. Halott szárak már nem csupán részlegesen emelje vissza köszönet phototropism és geotropism, ellentétben az összes többi.  

 

Néha lehet, hogy csak egy bukott Remnants mezőgazdasági technológia rejlik alatt mélyszántás. Néha is Ezek tönkre részeit repülőgépek a világháborúk is Lehet, hogy a szárazság és a mélység, nem jelennek meg, mint cropmarks anélkül, hogy a villám kisülési semmilyen körülmények között. Még a Gyakran benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés lehet némi föld alatti műtárgyak felismerhető például, míg a legtöbb területen az egyetlen növény Általában a földön fekvő felett underground fémtárgyat lehet teljesen halott. 

 

Fordítás leírt objektumok egy nagy közös vonása. Ha távolságon belül több méter (a becslések szerint legfeljebb 20 Ritkán egy kicsit több) azok megjelennek a villám kibocsátása terén a termés, így az, hogy ez tükröződik a vitalitás, Ők mindig láthatóvá, és nagyon hasonlóan a Ugyanaz a hely nagyon. Ez akkor történik, még azután is, usuall Néhány nappal, akár hetekig, miután a villám mentesítést. Mert ez egy átlagos sűrűsége villám kisülések a száraz mérsékelt Régiók Megfigyelés idő még nem volt, mert a szárazság minden objektumot vár újra megjelenik, átlagosan mintegy 500 év. Mivel ez még a mérsékelt övezetben áll elő Viszonylag bizonyíthatóan a helyeken, ahol villámcsapás kibocsátások megüt Gyakran egy kicsit, és sok kibocsátások Több elágazó, akkor nem lesz szükség egyes esetekben addig várni, de csak körülbelül 50 100 év. Még így is, az előfordulása ezek az elemek meg kell említeni a jóslatok (előrejelzés), mert az nem feltétlenül szükséges várni a 50 vagy 300 évig, amíg néhány új villámlás ismét ezen a területen. Elegendő Dig őket, hogy az első kérelem engedélye megértéséhez farmer, betakarítás után megragad egy csákány és menj. 

 

Néhány érdekes képet lehet felfedezni az archívumok légi régészek. Ők repülnek az egész közeli és feletti objektumok Érdekük egy kicsit, és már sokkal hosszabb, mint Akiket érdekel a gabonakörök. Bár ezek közel vannak, és több mint minden felfedezve gabonakörök után pelyhesítő, mint a darazsak, de ezek Ellenkező felvételi tájak és díszletek felülről már nem érdekes. Egyáltalán nem kizárt, hogy légi régészek archívumok néhány nagyon érdekes képeket cropmarks, még ha csak az első típus (felület), amely egyszerűen úgy döntött, hogy minden magától kijelentette, hogy a gabonakörök Explorers soha show, ami nem meglepő. 

 

Egy másik kutatócsoport, aki talál valami A fotográfiai archívum, a katonai szakemberek a légi felmérés. Lövések VOLNA feloldhatja először. Természetesen könnyen lehet számítani, hogy ha valaha is ilyet a saját felvételek találhatók, gabonakörök Explorers lenne az utolsó is, hogy akire ilyesmit mutattak.

Vége a régészeti szempontok

 

 

Három titkos találkozók Légiforgalmi régészek

Aerial régészek volna, ő photos ő biztosan már láttam sokat. Csak lehetséges, hogy egy pillantást, például néhány, több ezer A lövések. Azt beszélik, hogy a hírességek a világ minden tájáról foglalkozó légi régészek tartott, abban a kérdésben, gabonakörök, az elmúlt három titkos találkozókon. Mivel az ülések titkosak voltak, nem ismert, ő napja, de néhány legfontosabb eredményeit megbeszélések voltak a nyilvánosság számára minden csak beszivárgott. 

 

By the way, érdemes megjegyezni, hogy az ember, aki nyilvánvalóan lehet tekinteni, mint az alapító légi régészek, Osbert Guy Stanhope Crawford, kiégett gyermekkorban és serdülőkorban Hampshire-ben Dél-Angliában. Már a kamaszkorban volt ragadtatva temetkezési dombok, agyag Ramparts és árkok, szétszórva a táj. Ezért a Dél-Anglia Lehet hívni egy dupla genius loci az Aerial Archaeology, mert az az egész régió van a régészeti jogalanyok lap föld alatt található, szó szerint fűszerezve. 

A fő központja Előfordulás gabonakörök azonosítható találkozásánál Avebury települések, és ebből 8 km-re délre Alton Barnes. Ez egy olyan terület, amely mind a régészet és a légi régészet tényleg "nagyon él". Sugarú körön belül a 125-170 km-re vannak szinte minden gabonakörök, hogy a területeket valaha fedeztek fel az Egyesült Királyságban. Hampshire található, mintegy 45 km-re délkeletre Them. Közvetlenül szomszédos Wiltshire, hová elhelyezni, hogy Ők említett két település. 

 

Eleinte Ők meghatározta az alapkoncepció:

Jellemzői felfedezők, akik részt vesznek a gabonakörök:

Explorers gabonakörök legtöbbször csak féltudós csak félig-értelmiségiek, félművelt, akik csak élősködnek sok évvel a "gabonakörök kutatást." Azt, hogy nem tesz mást, mint a "vizsgálja" a misztériumok, amelyek tekintetében csak maguk hiszik, hogy ők az egész emberiség számára egyszer s mindenkorra teljesen megoldhatatlan. Véleménye szerint gabonakörök Explorers a lehetősége problémáinak megoldására gabonakörök kezdve teljesen a lehetőségek és a kutatás horizontja az egész emberiség számára. Soha senkinek a világ képes lesz megoldani azokat, mert az egész hosszú évekig nem tudnak tenni, hogy még a magukat "Great Explorers gabonakörök". Szerint a saját véleménye "Great Explorers gabonakörök" nincs senki a világon, aki képes lenne megérteni a rejtélyt szabályos alakú a termés jobb, mint maguk. De még Ők maguk messze nem képes érzékelni a túlnyomó többsége minták valaha megjelent az egész világon. (Példa -photo - Miniatűr - Forrás: Google Earth ) helyett tryng alapján az egyes Célkitűzés álláspontja megpróbálja megtalálni a módját, hogy valódi megoldásokat, Türelmesen Legyen Entangled egyre több és több a pókháló saját téveszmék és fikciók, amelyekben majdnem sikerült azt lógni magukat. 

 

Az első találkozón, a szakemberek a légi régészet többek között Bevezetett egymást néhány képet a ő kutatások különböző országok. Elvitték külön figyelmet Dél-Angliában, mint például a Microsoft Különösen körül Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury és számos kapcsolódó területeken. A feltárt számos történelmi légifelvételek felsorolt ​​területek. Összehasonlítva a különböző cropmarks Hogy Megfigyelhető volt ott. A tényleges photos, hogy használták ezen az ülésen, nem ismert, de példaként szolgálhat a két kép, megjelent a kiadvány járatok Into Yesterday, Leo Deuel, St, Martin Press, 1969. 

 

F1One-én 1949:  

A két legendás kerek objektumok (henges) a Hutton Moor at Ripon Yorkshire-ben, mivel azok megjelent a búza területen 1949 nyarán 

 

F2Egy másik nem kelt, becsült egy évvel között 1945 - 1955  

Crowmarsh Oxfordshire-ben, Dél-Angliában: több mint zsúfolt árkok cropmarks tár fel a temetkezési dombok a bronzkor, teljesen elhangzott a földre, és közülük két párhuzamos egyenes. 

 

Összehasonlítva a cropmarks egy sor légi fényképek különböző időszakokban a felek az első titkos találkozók Elérve emelők régészek, hogy meghatározza a végleges jegyzőkönyv volt:  

1) "Az intézkedéscsomag a légi régészet felmérések gabonakörök": 

Bármely kutató, aki meglepődik, hogy a tény, hogy egyes növényi területeken, főként Dél-Angliában, néha talált szabályos, többnyire kör alakú, de más formák is, illetve az azonos vagy hasonló alakulatok, bár kisebb gyakorisággal, található is sok más területen a gabonafélékkel a világ minden tájáról, és úgy véli továbbá, hogy ki az előfordulása hasonló struktúrák nem lehet találni logikus magyarázat, legyen egyszer és mindenkorra, és örökké nevű " Egy kicsit Tomnoody

 

Több év után, Szervezett a második találkozó, amely foglalkozott vizsgálva más levéltári légi fényképeket Melyik volt az első, végleges jelentés némileg átalakítva:  

2) "Change The intézkedéscsomag légi" ... Gyufa tovább az első, csupán a végén a definíció, hogy " egy kicsit Tomnoody "megváltozott" Tomnoody ". 

 

Után néhány évig még a harmadik találkozót szervezett, ahol a fényképek vizsgáltuk Főként a legutóbbi években. A végleges jelentés ismét megváltozott.  

3) "A második intézkedéscsomag, rekonstrukciója légi" ... Folytatva ismét mérkőzés, és az " Tomnoody "megváltozott" Great Tomnoody ".  

Ezután szervezése más Aerial régészek találkozók dolgozik kérdése gabonakörök, véglegesen elhagyták. Bizonyos fordítások egy másik, használata helyett a " Great Tomnoody "Helymegosztási és használata" a Nagy Idióta "

 

 

Az ítélet nem tartozik közvetlenül a régészek, de kapcsolódik a történelem

 

Kráterek az alábbi területeken:

Sok helyen a világon előfordul területeken viszonylag mély föld fel nem robbant bombák, hogy lenne soha nem szántották fel (jóval 80 cm), és néhány fejlett bomlása boríték és a tartalom, és teljesen megsemmisült kiváltó mechanizmus. Néhányan még nem robbant valószínűleg sikeres Sabotage például a pilseni Skoda Co. gyárban. és mások, hullottak nélkül kiváltó mechanizmus vagy mechanizmusok hatékony és teljesen károsodott. Lightning mentesítés Ezt elvégezve a földalatti csak pontosan rajtuk keresztül, ez csak jár pontosan olyan, mint az aszály és a kioldó mechanizmus. A bomlástermékek a bomba shell (vas) Hozzájárulás a többszörös megnövekedett vezetőképessége a talaj közelében a rozsdásodás bombák. 

 

By the way: minden kráter a területen, ami kialakult az ütközés után a légi bombák alatt világháború létre a területen rendkívül pontos kör alakú kráter. Amikor később tele néhány talaj és szántott (rajz), saját földalatti szerkezet maradt néhány kiválasztott funkciók konzervált szerkezet a lebombázott Kör, ami megmutatkozhat a növényállomány, mint a klasszikus Cropmark, és ahol a hatása Lightning a mentesítési környéke és villamosenergia-amplifikált növényzet tünet Villamos felgyorsult cropmark. (Explosion - egy kört. The Lightning mentesítést is-és robbanásveszély) 

 

 

Régészeti érvelés 2

Az archívum a légi régészet intézmények lehet elhelyezni sok kép nem felfedezett és feltárt Crop Circles. Antenna régészek a világ majdnem óta alapjaiban is szorosan együttműködik a katonai légi felmérés, amelyre cél (Gyakran csak a számukra) visszaminősített egy hatalmas sor légi felvételek a földfelszín (lásd). Ott lehet elhelyezni sokan soha nem tették közzé gabonakörök, AMELY légi régészet szakemberek soha nem próbálta, hogy ki és tesz közzé. Ott valóban nem a legcsekélyebb oka, mert az a légi régészet mindig tartozás között Teljesen tiszteletreméltó tudományágak a tudomány és a kutatás. Létezése és feltárása gabonakörök még minősül erősen megkérdőjelezhető tevékenységet végzett nagy mértékben lenne HIGHLY gyanús és kétes egyének (amely minden bizonnyal a nagyobb fokú igaz). A teremtés tulajdonított egyének még kétes és még sok más gyanús. 

 

Valószínűleg gyorsan közeledik a pillanat, amikor a probléma feltárása hasonló struktúrák lesz értekezés megkérdőjelezhető egyének teljes és könyörtelenül határozottan tilos, esetleg még a rendőrség segítségét. Ők valószínűleg kell akadályozni abban, hogy belépjen száraz helyen, legalább idejére van kimutathatóan jelen életveszélyes vegyszerek, mérgek és a kábítószerek. Kifogásolja, hogy Megvizsgálták olyan boldog, és ezen keresztül ő "kutatások" a hosszú ideje osztályok a többi bolygó lakosságának Called Globe idézik általános benyomása, hogy a megállapítás az okai azok eredetétől gyakorlatilag lehetetlen. Tárgyak képes lehet Örökké már a jövő fel csupán az úgynevezett Cropmarks, tünetek. Altípus által okozott eltérő elektromos ellenállása anyagok és a környezet található a helyszínen, ahol keletkeztetett voltak, valamint a túltöltés az elektromos töltés és az energia. 

 

A túlnyomó többsége néhány különbség fent leírt található csupán azért, mert történt Szótár száraz felesleges elektromos töltés, hogy az első után üti homlokon RS Hasonló különbségek vezetőképesség környezetben teremtett szinte kaotikusan. Néha elég rendszeresen hála rezonancia és beavatkozás önmagában, köszönhetően a hatalmas többlet az elektromos töltés és az energia. Egyszerűen fogalmazva, van feleslegben száraz elektromos töltés és az energia, hogy még bármilyen elektromos ellenállása, az anyagok jelen vannak túl nagy. Kezdetben a kísérletek, hogy továbbra is ő "volna a maguk módján" legfeljebb a távolság több méter. Egyes helyeken az ellenállást a legközelebbi környezettel pillanatra Csökkenti több nagyságrenddel (átütés dielektromos bontás impulzus), főként a pillanatnyi ionizációs és fűtési akár több ezer Celsius is Fahrenheit. 

 

Miután a kezdeti többé-kevésbé kaotikus mozgása elektromos töltés, energia hajtjuk folytatva már szokásos módon, különösen az a legalacsonyabb helyeken elektromos ellenállás. Lehet Vezényel a Föld felszínét, és csak alatta, hogy valamikor akár több száz méter, a híd Gyakran belül egyetlen termés területen. Során a járat érinti, és ez egyes kiválasztott funkciók és kár növények ott az előbb említett helyeken kisebb ellenállás. Néhány közülük megöltek, de ritkán, számuk meghaladja a néhány százalék a legtöbb, ami talán nem volt objektíven meghatározható, mivel a természeti egyenlőtlenségeket. Növények sérült csak akkor kezdenek mutatni egy idő után megváltozik, különösen érés és növekedési retardáció, gyengül, is elgörbülhet a földre. Ezek a változások már a teljes területen HIGHLY jól megfigyelhető, előnyösen a távollevők között vagy felülről. Ezek a változások már az egész Megfigyelhető terület nagyon jól, előnyösen a távollevők között vagy felülről, a klasszikus módszerek légi régészek megfigyelés. Területek kisebb elektromos ellenállás az általuk okozott underground melléktermékek talán meglehetősen megbízható Megjelölt. Lenne egy másik módszer az lenne, tényleg nagyon nehezen detektálható. 

 

Példaként itt jelenik meg egy légi felvétel a felszínre a Föld, ez volt szerzett Google Earth . Itt található Viszonylag tipikus példája a formáció, ami most, valószínűleg csak ideiglenesen úgynevezett "Crop Circle". Soha nem derül fény, a gabonakörök Explorers, nemhogy tárni. A száraz képződmények szinte folyamatosan foglalkozik, mert úgy gondolják, hogy az őket felfedezni valami titokzatos. De ők először, hogy képes legyen megtalálni őket. Példaként itt jelenik meg egy légi felvétel a felszínre a Föld, ez volt szerzett Google Earth . Itt található Viszonylag tipikus példája a formáció, ami most, valószínűleg csak átmenetileg, az úgynevezett "gabonakörök". Még soha nem fedezte gabonakörök Explorers, nemhogy tárni. A száraz képződmények szinte folyamatosan foglalkozik, mert úgy gondolják, hogy az őket felfedezni valami titokzatos. De ők először, hogy képes legyen megtalálni őket. 

 

Vége a régészeti szempontok 2

 

A megjegyzés kívül régészek: Nem, persze, teljesen igaz, hogy a mintát nem látott senki sem fedezte fel. Azok, akik soha nem tették közzé, hogy a növényi minta Bizonyára látott Mr. kombájn üzemeltető. Hogyan lehetséges elképzelni, Mr. Combine Üzemeltető nem nevezett minta felfedezve egy újságíró sem rejtély explorer. Mr. Combine oOperator nem mentálisan sérült. 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Bár Alchemy most esett megvetés, és még figyelembe venni a már a múlté, a physicain nem befolyásolhatja az aszály judgements.ts. Paracelsus
A kevesebb csak több, ha több nem jó. FLWright
A kisebbségi néha igaz, a többség mindig rossz.        GBShaw 
pz