Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-domino-hatás . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
 gabonakörök Domino
Csomagok növények, támogatása egymást, egyre több a gyenge, esik le, mint a dominók
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

További támogatások nélkül Görögország írhat ki adósságait. Ez okozhat dominóhatást az olyan országok, mint Spanyolország, Olaszország és Portugália
Európának nem szabad alábecsülni Ez dominóhatást Lehetne által kiváltott adósságválság Görögországban. E.Venizelos
Spanyolország nem Görögország, hanem a piacok attól tartanak, a dominóhatás   (todanoticia.com)

Crop körök , Crop képek, dominóhatás

PagPh
Domino hatás valószínűleg az alapvető oka, hogy miért gabonakörök annyira megjelenő Gyorsan, talán valamikor Perceken belül, legfeljebb tíz perc és óra. Explorers rettenetesen megdöbbent, megrémült e.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Közben a Certain követő időszakokban villámlás létrejönnek a helyeken befolyásolta csoportokban Weakened növények, amelyek nagy része még mindig áll fel, amint azt részletesebben az oldalon, leíró hatásait víz felületi feszültség . Abban a pillanatban, amikor a potenciális energia és a szög, ami csak egy a sok csoport legyőzi erő, Hogy tartja egyenesen, nem tart tovább néhány másodpercnél a folyamat során ugrik a földre. Ez alatt az megérint egy vagy több környezetben, hogy minden ugrik le hasonló módon, mint a dominó, The Domino Effect. Hanem azért, mert az egyik csoport okozhat eső által (átlagos) zuhan a több mint egy másik (becslés között valami 1,2-1,3), a lehetséges aszály jelenség, és hasonlítsuk össze egy láncreakció (nukleáris, vegyi láncreakció sokkal több, mint egy dominó hatás, mint például a Microsoft reakció gyökök, lánc polimerizáció)

 

Az egyik a sok oka kötegek szárak lehet érdekes össze egy másik, az egyes hurok, valószínűleg egy dominóhatást. Megfelel néhány nagyon ritka, Bár ellenőrzött Bizonyságtételek Emberek, akik ténylegesen is Megfigyelés saját szemével létrehozását minta. A leírása Ez a helyzet száraz volt, és ebben az esetben elméleti vélelme a drága és nagyon megértő. Ismét utalva: meg kell ismételni, hogy a tényleges létrehozását minták expozíció fordult elő a legtöbb esetben több héttel ezelőtt, és követte a végső hatás Amikor sok nap után a fokozatos gyengülése növényi szárak végül összeomlott a földre.

 

Véletlen megfigyelők nyitott állkapocs Muzz száj

Ha száraz folyamat és csak néhány perc, és észlelte, véletlen baleset megfigyelők nyitott Muzz szája elég logikus, hogy ők egyáltalán nem értette, hogy mi történik ott valójában során a megfigyelés és mi előzte Mindez előtt. Ez elég logikus Ezek nagyon tudja, még csatlakozhat a folyamatban lévő intézkedéseket a vihar, lezajlott egy hónapja vagy annál hosszabb.

 

Hatása a szél

A másik jelenség, hogy a véletlenszerű megfigyelők teljesen képtelenek megérteni, az a tény, hogy mezi alá tartozó növényi szárak Úgy tűnik, hogy lassan és titokzatos forgószél, bolyhozás por, Hogy nézne ki, hogy a minta a látszólag a hely létrehozása. Meg megvalósításához szükséges mindenekelőtt, hogy abban az esetben a paterns, kialakított Több körök átmérőjű több mint egy méter, hullik a földre viszonylag gyorsan több száz kilogramm szerinti egy átlagos magassága 50 cm-es kerek, amennyiben Nagyobb formája lehet akár több tonna. Az ilyen gyors mozgása anyag már Eszmék néhány kavargó levegő. Több száz köbméter, melynek mértéke legalább 5 és 10 km óránként, még inkább. A porfelhőt kavargó hogy mindenekelőtt, mozgás a fenti helyen, ahol a termény éppen esik le a földre. Még Mivel az ideiglenesen létrehozott "dominó" a termény (lásd a Water Surface Tension Effect) valóban alá egy kör alakú, nem mindegy, hogy jobbra vagy balra forgatható, légáramlás okozza őket, akkor valóban szinte elkerülhetetlen, és hasonlít viselkednek, mint egy igazi kör forgószél. Aki nézi valami ilyesmi, akkor tényleg Tekintsük az esemény, mint egy természetfeletti jelenség.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Circular Történetek, tények és számok

Jelenleg mintegy két tucat szemtanú beszámolójára gabonakörök kialakulását. Minden hasonló esemény leírására, egy láthatatlan erő jön a semmiből Egyébként nyugodt körülmények és spinning a növények le másodperceken belül usuall meglepő erőszak - még kevés kárt található a lerakott termés. Tornádó-szerű tölcsérek, fény jelenségek és magas hangokat Whistling is számoltak be (*) .

 

Biológiai Change Crop Circle képződmények gyakran megjelennek repce (repce) területeken. Ez a növény egy következetesség, mint zeller (**) . Ha a kart van hajlítva Több, mint 45-fok, nem pattan szét. Mégis, a "valódi" gabonakör képződését a szárak gyakran hajlított lakásban 90-fok. Nos, botanikus, vagy más tudós volt képes megmagyarázni ezt, és nem is soha nem másolják egy emberi lény (***) .

 

(*) Világítás hatások és a hangok, vagy lesz sokkal nagyobb magyarázata kiválasztott funkciók az oldalon, illetve alfejezetek rendellenességek

 

(**) A korai növekedési fázisban, de később sokkal nagyobb és erősebb kerek 1,2-1,5 m magas, 20 mm szárátmérő nagyobb, és hosszú ideig, mielőtt a betakarítás képezi nagyon sűrű majdnem Áthatolhatatlan Thicket kialakítva növények, és amelyben ember nélkül machete sikerült áthelyezni egy néhány tíz méter per óra, és csak áthalad a kombájn, JL jegyzet

 

(***) Október 9, 2011 végzett kísérleteket a folyosón elektromos áram segítségével repce növények (2011 nyarán vetés utáni burgonya). Eredmények belül meg kell jelenniük egy pár napig. Ez lesz az első sikeres kísérlet hasonló a világ végzett egyfajta nemi erőszak növények. Nos, nem, a sérült traktort közben trágya megtermékenyítés. Nem számít, meg kell ismételni hamarosan.

 

Tovább repce (repce) differenciess

Mivel a különböző mechanikai alkotmány repce szinte valószínű, hogy nem alkalmazzák a dominóhatást száraz növényzet olyan mértékben, vagy egy kicsit másképp. Másrészt az eltérések a színek alatt a virágzási időszak lehetővé teszi Ezt kialakulását minták a teljes szépségében a zöld színes kép sárga alapon (köszönhetően a késedelmes növekedés és virágzás a növények által érintett villamos energia), és később a formája ugyanaz, de a negatív kép sárga színű zöld háttér, Amikor Nem érintett területek már elhalványult vissza a zöld, és az érintett területeken csak kezdődő lenne kör sárgás virágok. Egy ilyen színes kép előfordulhat nélkül benyújtása (káros, gyengülés), vagy még jóval azelőtt, hogy az. A nemi erőszak is lehetnek, hogy közben a teremtés minták nem is lehet benyújtani `kell lennie (sérült, Weakened) minden, az érintett üzemek mutatnak csak a változásokat az idő a virágzás, talán is növekedésbeli visszamaradás. Természetesen vannak területek benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) nemi erőszak, de ebben az esetben is csak lassan hajolt a groung (szintén lehető leggyorsabban látna) teljes web kusza növények egy időben, nem pedig a fürtök. Ahhoz, hogy a talaj repce növények hajlító szinte egyszerre, egy viszonylag állandó, de meggyengült Thicket. Is lehetséges, hogy növények benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) ezt követően után a geometriai alakzat első közben megjelenik a virágzási időszakban. Valamikor is után sem halványul le is kezdenek mutatni látna jelentősen növekvő különbségek - repce növények érintett, és sérült villamos növekedni fog lényegesen kevesebb, lehet akár több tíz százalékkal.

 

 

Egy egyedülálló jelenség a közös növény (Poaceous)

Búza, árpa, rozs, zab, tritikálé

Másrészt, nagyon ritkán Jóllehet néha Megjelenik a termés minták, nem lodged kell lennie (sérült, legyengített), csak azok a növények alacsonyabb növekedés. Ez történik, például akkor, amikor villám üt egy mezőt mentesítés korai időben csírázás után, közben, vagy csak ezt. Növényeket, hogy érintettek, de túlélte, szignifikánsan alacsonyabb növekedést. Természetesen, a növényzet az érintett területen szignifikánsan kisebb sűrűsége miatt a villám sújtotta Szinte minden növény nem éli túl. Kép megjelenítése Kanadából. Ne legyen szára benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened), mert az, abban az időben a villám kisülési Nem létezik, és azok hatással lehet a szövetek és gyengíti az áramlatok segítségével folytatják őket. Kiállítás alacsonyabb növekedés miatt a talaj vegyi anyagok villámcsapás okozta kibocsátások, néhány veszélyes lehet, és így jelenik meg, ott egy részleges retardált növekedést. Ezért lehetséges, hogy a is villámlás, okozó hasonló hatások bekövetkezte előtt Lehetne csírázás, vagy akár ültetés előtt.

 

Pontosítása formák

Az egyik nagyon valószínű következményei dominóhatás lehet elég jelentős szűkítheti az alak a kapott minták, az aszály és kör, valamint egyéb alakzatok. A bemutatásra kerül egy egyszerű modell - nem nagyon pontos kör.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Görögország megkapta Európa 110.000.000.000 mentőcsomag, nulla megtérülés. Domino kocka valószínűleg már elkezdték leesés régen. Az emberek állva azonnal alább, és nem lesz képes megvalósítani azt sokáig. Először is, Mr. "Sharkezy" és Mrs. Merkel, akik maguk provokálják őket leesés, próbál mászni őket.
pz