Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-elektro-Növénykórtani-elmélet . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Electro-Növénykórtani 
- Elméleti feltevések, alapvető megfontolások, számítások, becslések, kísérletek
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Nagyon büszke vagyok az én arany zsebóra. A nagyapám, a halálos ágyán, eladta nekem ezt az órát.  W.Allen
Azokon a területeken megfigyelési véletlen kedvez csak a felkészült elmének.  L.Pasteur
Egy E kormány megfosztja Peter kötelezi Paul mindig függ a támogató Paul.       G.B.Shaw

Crop körök , Crop képeket, Electro-Növénykórtani

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

A folyosón villamos áramok útján üzemek károkat okozhat, annak különböző szövetekben, attól függően, hogy az expozíció intenzitásától. Már nagyon kis adagban okozhat gyengeséget, észrevehető is hasonló, például hosszabb ideig tartó aszály hatásainak. Ellentétben Ez mélyíti és gyengíti a növény szinte folyamatosan egészen a betakarításig. A növény nem tudja, hogy néhány kivételtől eltekintve elég megszabadulni a méreganyagoktól, teremtett benne. Az aszály hatása a növények, a károsító anyagok nem növeli, és nem sokkal növények szárazság által sújtott képesek talpra azonnal, amint a szárazság felett, néhány perc és óra. Csak akkor, ha az aszály hatásainak tart hosszabb ideig, és ő hatások visszafordíthatatlan és szövetek meghalt, meghal az egész növény. Ha lenne tartósított merisztémák, különösen a növekvő ötletek, növény sikeresen befejezni a ciklust érlelés, mert a páros HIGHLY szárítjuk szövetek még képesek ellátni a funkcióját a vaszkuláris szövetek és az anyagcsere biztosítása a gyökér és a növekvő merisztémák.

 

Arra is, hogy lehetséges, hogy még azután is csekély hatása az elektromos áramok lehetnek egyes sejtek azonnal teljesen megsemmisült (magas koncentrációja toxikus termékek), tehát elsorvadni. A leírt jelenségek (Meant sejtkárosodást, különösen a sejt-falak, de a koncentráció is létrehozott ártalmas anyagok), akkor lehetséges alkalmazni a klasszikus módszerek értékelése Egészségre káros hatások. Attól függ, hogy az intenzitás a kár növények (sejtek), hány százalékkal érint a toxinok vagy mechanikusan sérült, és hogyan tudnak foglalkozni vele akkor.

 

Eközben lehetséges értéke az előzetes becslések és kísérletek létrehozása, hogy miután a folyosón az 1 joule elektromos energia, áthaladt a növény teljesen megsemmisült mintegy 3 gramm növényi anyag (becsült 1 g száraz tömeg, mivel ez az első Ez is kísérletek azt mutatják, különböző növények sérült anyagot, amely megfelel nagyjából beszélgetett A szárazanyag). Kísérletek a szükséges tanfolyamot kell ismételni többször, és különböző potenciál különbség, és áramlatok, és végső soron legalább néhány statisztikai értékelést. Vajon akkor lehetetlen beszélni és képesített mennyiségi becslést hatásainak Meghatározott mennyiségű villamos megsemmisítésének növényi szövetek. Ezek most is nevezik hozzávetőleges inkább kvalitatív jellegű vizsgálatokat.

 

Emellett számos vizsgálatot végeztünk Azonos növényanyag vizsgálata megsemmisítése növényi szövetekből hőt. Ez csak egy pillanatnyi láng intervenciós megváltoztatása nélkül a színe és alakja a növényi szövetet - csak "roncsolásmentes" fűtés. Természetesen roncsolásmentes csak vizuálisan (szövetek maradtak zöld), az összes érintett sejtek azonnal teljesen halott. Mégis egész hátralévő életét a növények (vegetációs időszak) olyan sikeresen Able Necessary Végezze el minden funkcióját a vaszkuláris szövetek, és az élő szövet Ez az a része a halott szövetet a többi növény teljesen elkülönített, akkor életben marad, amíg általában elsorvad alatt érési folyamat vagy növény fejlődését. Hasonló kísérletek egyes növényi részek "elkülönítés" (és részben a lap vagy az egész lapot) a többi élő növény hatásai révén a villamos energia egy részét a növény, végeztünk Azonos eredményeket teljesen. Képek később itt.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ön biztos lehet benne, hogy az amerikaiak fognak elkövetni a hülyeségeket tudnak gondolni, plusz néhány, amely minden képzeletet felülmúl ..  Charles de Gaulle
Ha adsz magadnak, akkor kap többet, mint amennyit ad. A.de Saint-Exupery
Fun olyan, mint az élet biztosítás, az idősebb kapsz, annál költségekről. Kin Hubbard
pz