Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-Elektromágnesség . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Elektromágnesség
(Gabonakörök - Bevezető leírás)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

Soha ne fogad ellene semmit tudomány szorzón Több, mint körülbelül 10 12 's 1.  E.Rutherford
Lehetetlen az a szó, hogy itt csak a bolondok szótárában.  N.Bonaparte
Az igazi boldogság származik az öröm Deeds jól sikerült, a héja létre új dolgokat ..     A.de Saint-Exupery

Crop körök , Crop képek, elektromágneses minták

PagPh
gabonakörök - hatása az elektromágneses erők az alak a minták a termés területeken

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektromágnesség

Az elmélet szerint, hogy a mentesítési hagyhatja el a szárakat és ő szöveti struktúrák irányban orientált eredeti sérülés lehet magyarázni kötegek szárak gyakran állt a középpontjában a mintát. Míg azok legalább a Súlyosan sérült, de ő sérülés nem Majdnem olyan intenzív irányított óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányú. Az ő irányítása a kezdeti kár sokkal irányítani a kör közepére, így sokkal több támaszt magukat (teepee) és a környező szárak részt vevő "dominó-effektus" csak "orbitting őket." Annak ellenére, hogy a rendszer teepee Ez nagyon központi szára volumen jelentősen erősíti. (pic, graph)

 

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait. Így járhat mint mágnesezett iránytű tűk, és elektromágneses erők pillanatnyilag eltérítésére őket, hogy a talajt a óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányban, attól függően, hogy a relatív arány, irányát és fáziskülönbség a passzálások elektromos áram. Ideiglenes mechanikai változások és feszültségek egyfajta is Eközben láthatatlan mechanikai sérülésektől, orientált irányba. Az ilyen mikroszkopikus irányban orientált kártérítés Képes fokozatos növekedése, a sérült szövetek későbbi demencia fokozatosan irányban orientált hajlítása összes szár egy irányban (jobbra vagy balra). Mágneses mezők egy átlagos villám kibocsátások legalább tízezerszer erősebb, mint a Föld mágneses mezeje. Egy másik része a munka elvégezhető óriási elektrosztatikus erők révén Hogy levelek és szárak növények úgy viselkednek, mint a levelek és szárak a electroscopes. Átmérőjű körök nagyjából képviselete a tartomány a villámlás elektromágneses erők. Amellett, hogy All That hivatkozva: a termény minta történik legalább néhány nappal, néha akár több héttel a villám sújtotta. Azért, mert az érintett növényi szövetek gyengül nagyon lassan, mivel a nagy tehetetlenség és ezért nagyon lassan zajló változások növények ( EPP , Kronológia ). Mert néha a településen kerülhet sor bonyolult kölcsönhatások és rezonanciák, akkor olykor igen bonyolult mintát. Egy villám kisülési energiát sugároz a villamos mozdony, amely több ezer kilométert utazni. Átlagos (!) Mentesítés. (Egyszerűsített magyarázat)

 

Ez volt az egyik legnagyobb természetes vicc - misztifikáció, ügyes trükk, akkor ez volt az Anyatermészet vicc az egész emberiség meghökkenve több száz, több ezer éve.

 

Az említett elképzelések lehetséges nem ért egyet, is Lehetséges tiltakoznak őket, de lehet, hogy tényleg minden, ami lehetséges, hogy, hogy vele, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A legjobb tudós nyílt megtapasztalni, és kezdődik romantika - az ötlet possible.sible Ez semmit.  R.Bradbury
Fun olyan, mint az élet biztosítás, az idősebb kapsz, annál költségekről.  Kin Hubbard
Fortune, látván, hogy sikerült azt nem teszi bolondok bölcs, tette őket szerencsés.  M.de Montaigne
z