Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-részecskék-Fe-anomáliák . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Anomaly Fe részecskék
(Bevezető leírás)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

Én nagyon intelligens. Vagyok képes mindent megtesz hozott nekem. Már elindította a parfümöt, és szeretné a saját szállodalánc. Én élő bizonyítéka szőkéket nem buták.  Paris Hilton
Szeretem a bolondok "kísérletek. Én mindig így. C.Darwin
A bosszú édes, és nem hizlaló. Alfred Hitchcock

Crop körök , Crop képeket, Iron Részecskék Anomáliák

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Bevezetés

Aki keres, talál. És aki keres, vasaló egy mezőgazdasági területen, mindig tartja ott. Már csak valamivel kevesebb, mint fit lehetőség vasaló kohó. Keresse meg a vas a pályán, ez ​​nem olyan, mint tűt keres a szénakazalban, de sokkal több, mint a hasonló keres a víz az óceán (vagy só). Ez nem csak, hogy a vas részecskék találhatók a mezőgazdasági talajokban gyakran igen száraz és kopás Mezőgazdasági gép, csak azért, mert az egyszerű természete gazdálkodás. Minden mezőgazdasági gép, érintkezésbe a talajjal, készült kiváló minőségű acélból. Iron készült egyes hurok kapa, milyen régi womans vannak művelése céklát. Az összeg a vas Ez így juttatva a talajba, (száraz transzfer fut mintegy 2000 év), teljesen elenyésző összehasonlítva ez, mi volt ott mindig. Mivel a százalékos vastartalma a talaj bárhol a világban (kerek 3%) a felületi réteg a mezőgazdasági földterület és kiterjesztése a mélysége mindössze 10 cm-es területen található egyetlen négyzetkilométerre (1 km2 ) tartalmazta 7.500 tonna vasat, a szavak és a hét és fél ezer tonna.

 

Nézd meg ebben az összefüggésben néhány meteoritok valóban kissé felesleges. (Lásd a Google: gabonakörök Fe részecskék). Csak vegye fel a kezét, és csipetnyi agyag virágcserép származó, és van egy millió-szor több vas, mint bármely átlagos ember látná a vas meteoritok alatt egész életében, beleértve múzeumi látogatásokat.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Hát nem elég neked, hogy szeretni pénzt, de ez is szükséges, hogy pénzt kell szeretni.        Kin Hubbard
Vannak dolgok, olyan súlyos van, hogy nevetek rajtuk.  N.Bohr
Alkohol van szükség, hogy az ember úgy, hogy lehet egy jó véleménnyel magáról, zavartalan lesz a tényeket.  F.P.Dunne
pz