Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által készített-by-villám-lokalizációs . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
 Évi mentesítés Localisation
A legegyszerűbb bizonyítéka kapcsolat szabályos minták a lokalizáció a villám kibocsátások
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

A tudomány bizonyítéka nélkül bizonyosság. A kreacionisták már bizonyosság nélkül bizonyíték. C.E.Montague
Tények a levegőt a tudósok. Nélkülük soha nem lehet repülni. Linus Pauling
A baj nem az, hogy nincs túl sok bolondok, de a villám, hogy nem osztják rendben. M.Twain

Crop körök , Crop képek, mentesítés Localisation

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lightning mentesítés Localisation

Nincs szükség arra, hogy írjon a hosszú szövegeket mintegy villám lokalizáció. A legfontosabb információk Ez a villámlás lokalizációs áll rendelkezésre és lehetséges. Mért elektromosan, as és a rádiójeleket, és használja trigonometrikus értékelés. Lehetséges pontosság méterben. Sok más információk állnak rendelkezésre. A támogatás intenzitása - a kiloamperes például 6, de talán kevesebb, de is talán több - néha sokkal több, mint 250 000 Polaritás típusú (CG, CC). Ha szorozni, mint a száma és intenzitása a későbbi kibocsátások.

 

Realtime EUCLID villám térképadatok

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Technológia

Jelenleg a teljes hálózat áll, mintegy 140 érzékelők Hozzájárulás kimutatását villám.

Minden villám adatok észlelése révén elektromágneses szenzorok, amelyek nyers adatok küldése egy központi oldalon. Részt a által nyújtott technológia Vaisala (Tucson, AZ). Minden egyes szenzor érzékeli az elektromágneses által kibocsátott jelek a villám visszatérő stroke.

Ez a technológia a GPS műholdas jeleket idő információ.

Minden konstrukció főbb villámcsapás paraméterek Adatbázisunkban, ergot ideje az eseményt, a becsapódási pont (szélességi és hosszúsági fok), az aktuális intenzitás és a polaritást, és a szám a későbbi stroke.

Az adatok az összes érzékelő througout a hálózat koncentrálódnak valós időben két Eukleidész központi operatív központok. Ezek kiszámításra Azonnal ott kiszámítani a villám helyszínek és optimalizálása az adatok minőségét. A kapott adatokat küldött a feldolgozás folyamán a Euclid operatív szolgáltatási központok. Ez azt jelenti, hogy teljes képet villám tevékenység valós időben. Minden villám összegyűjtött adatokat archiválják, illetve utáni vihar elemzés.

 

Hasznos linkek

LIGHTNING DETECTION
ALDIS - az osztrák Lightning Detection & Network
METEORAGE - Szoftver szolgáltató villámcsapás adatkezelés és vezetője a francia villám észlelési hálózaton
MeteoFrance - Francia Országos Meteorológiai Ügynökség - A tulajdonos a francia villám észlelési hálózaton
BLIDS - "Blitz Informations Dienst der von Siemens német villám felderítése hálózat tulajdonosa a Siemens
SCALAR - Szlovén villám észlelési hálózaton
Instituto Nacional de Meteorológia - Spanyol Országos Meteorológiai Intézet, tulajdonosa a spanyol villám észlelési hálózaton
SINTEF - norvég Országos Meteorológiai Intézet - tulajdonosa a norvég lightnnig észlelési hálózaton
A Finn Meteorológiai Intézet (FMI) - tulajdonosa a finn lightnnig észlelési hálózaton
CESI SIRF - ő olasz Lightning Detection & Network
Információkat és Villámok zivatarok
tigger.uic.edu Lightning Sérülés Research Program
www.lightningsafety.com Országos Lightning Biztonsági Intézet
www.usatoday.com USAToday, Újság helyszínen rengeteg információt és linkek villámok
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, USA laboratóriumi kutatás szélsőséges időjárás és villámlás
wwwghcc.msfc.nasa.gov Globális éghajlat-és Hidrológiai Központ intézmény NASA
www.spc.noaa.gov Előrejelzés Storm Center, intézmény NOAA
www.nssl.noaa.gov National Súlyos Storm Laboratory, intézmény NOAA
Meteorológiai KÖZPONTOK
www.magmacom.com Magmacom, Meteorológiai oldalakra mutató hivatkozásokat a világ valamennyi
www.noaa.gov NOAA Nemzeti Óceán-és légköri Administration - USA
www.meta-office.gov.uk Brit Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
NEMZETKÖZI csoportok Villámok
www.cenelec.org CENELEC európai bizottságon Elektrotechnikai Szabványügyi
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Tanulás

Mi az a villám?

Villám a díj átadása jelentős Between Two Charged tárgyakat. Villám kibocsátások is előfordulhat cloud-to-cloud (CC), cloud-to-air (CA) és a felhő-föld (CG). Buienradar.nl az online adatok felhő-föld villám. Cloud-föld villám van a legnagyobb hatása a mindennapi életünket. A villámcsapás lehet megölni, elpusztítani berendezés, start tüzek, és a felelős, mint 70%-a egy tipikus áramkimaradások.

 

Ütés

A villámcsapás esetén végbemegy több szakaszában az első, amely az úgynevezett "vezetők" Melyik nem látod. Ezek a vezetők készítsen elvezetéséhez akkor használt egy nagy mentesítés a villamos energia. Ez a mentesítés nevezzük "stroke". Ez a vakító fehér villanás látsz majd az ütközés mennydörgés miatt a szuperszonikus bővítése a levegőt, mint a melegítés. Az első stroke gyakran követi egy másik vezető / löket szekvencia után néhány századmásodperc alatt. Akár 20 vagy több szekvencia egy vezető / löket léphet fel, és ezért is jelenik meg villám vibrálás.

 

Vaku

Az összes stroke előfordulhat, hogy belül egy második és számított 10 km-re, az első löket lettek csoportosítva, és felszólította a "Flash". Ez segít a csoport kapcsolatban Potenciálisan elektromos eseményeket egyetlen esemény megtekintésére.

 

Real-time

Valós idejű feldolgozását jelenti információ érkezik egy központi helyen. A Ez a folyamat nem jár a "real-time" talán információk tárolására mielőtt rajta. A villám-érzékelő rendszerek, a villám adatokat közölt egy érzékelő a központi feldolgozó pontot.

 

Vetítés

Körülbelül A föld gömb. Ha meg szeretné tekinteni a gömb alakú Föld sík képernyőjén a monitor igényel egy kicsit a képzelet matematikai Called és vetítés.

 

Time-Zone

A weboldal www.buienradar.nl támogatja az összes jelentős idő-zones Európa-szerte. Observer Lightning, Lightning és Villám Explorer Advisor hasznosítani a Time Zone változó beírhatja során a jegyzési folyamat. Egy jó Vita idő-zones, kattintson ide.

 

Mozaikszavak

EUCLID - Európai együttműködés a Lightning Detection

BLDN - Benelux Lightning Detection Network

CELDN - Közép-európai Lightning Detection Network

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait. Így járhat mint mágnesezett iránytű tűk, és elektromágneses erők pillanatnyilag eltérítésére őket, hogy a talajt a óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányban, attól függően, hogy a relatív arány, irányát és fáziskülönbség a passzálások elektromos áram. Ideiglenes mechanikai változások és feszültségek egyfajta is Eközben láthatatlan mechanikai sérülésektől, orientált irányba. Az ilyen mikroszkopikus irányban orientált kártérítés Képes fokozatos növekedése, a sérült szövetek későbbi demencia fokozatosan irányban orientált hajlítása összes szár egy irányban (jobbra vagy balra). Mágneses mezők egy átlagos villám kibocsátások legalább tízezerszer erősebb, mint a Föld mágneses mezeje. Egy másik része a munka elvégezhető óriási elektrosztatikus erők révén Hogy levelek és szárak növények úgy viselkednek, mint a levelek és szárak a electroscopes. Átmérőjű körök nagyjából képviselete a tartomány a villámlás elektromágneses erők. Amellett, hogy All That hivatkozva: a termény minta történik legalább néhány nappal, néha akár több héttel a villám sújtotta. Azért, mert az érintett növényi szövetek gyengül nagyon lassan, mivel a nagy tehetetlenség és ezért nagyon lassan zajló változások növények ( EPP , Kronológia ). Mert néha a településen kerülhet sor bonyolult kölcsönhatások és rezonanciák, akkor olykor igen bonyolult mintát. Egy villám kisülési energiát sugároz a villamos mozdony, amely több ezer kilométert utazni. Átlagos (!) Mentesítés. (Egyszerűsített magyarázat)

 

Ez volt az egyik legnagyobb természetes vicc - misztifikáció, ügyes trükk, akkor ez volt az Anyatermészet vicc az egész emberiség meghökkenve több száz, több ezer éve.

 

Az említett elképzelések lehetséges nem ért egyet, is Lehetséges tiltakoznak őket, de lehet, hogy tényleg minden, ami lehetséges, hogy, hogy vele, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

 

néhány rövid információs oldalak:

gabonakörök , másik nemzetközi gabonakörök - Kornkreise

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Egyes oldalak vagy azok részeinek is már előzetesen kötelezettséget, hogy tegye közzé máshol, így az első jelenik meg ott, akkor hamarosan Ezek kapcsolódik az oldalról szövegek , és egy idő után végül jelenik meg az oldalon, amelyre azt szánták.

 

Azt is, hogy szinte az összes oldalt készített egy sor kísérő fénykép vagy illusztráció grafikák, akár saját alkotás, vagy a "gyűjteményes" az internetről. Ilyen pontok elhelyezését Bár már meglévő, de még mindig nem a helyén levő képek vannak a szövegben nagyon erősen színezett ily módon megjelölt. Ezek elsősorban a jelölések szerző a szöveg maga, hogy végre érdekel, hogy fokozzák elhelyezni őket. Ez egy fokozatos kiadvány a kutatási eredmények. Ez a kutatás tartott több éve, így ez időbe telik még. Gyakran is történt, hogy az írás során néhány lap néha elhelyezett tárgy az ítélet szöveges, Hogy inkább venni egy másik oldalon, de eddig még nem másolhatók vagy költözött oda.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ez nem jó, hogy megpróbálja megállítani tudást jövőre. A tudatlanság nem jobb, mint a tudás.  E.Fermi
Az angol azt hiszi, van erkölcsi Amikor csak kényelmetlen. G.B.Shaw
Azt mondják, Házasságok készül a mennyben. De így van mennydörgés és villámlás. Clint Eastwood
pz