Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-előrejelzést . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Előrejelzés gabonakörök
Mikor és hol gabonakörök megjelenése szinte lehetetlen. Határozza meg, ha meg sem jelennek lehetséges.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

A tudós egy szeretője igazság a nagyon szeretet az igazság önmagában Bárhol is vezethet.  Luther Burbank
Előrejelzés nagyon nehéz, különösen, ha ez a jövő.          N. Bohr
A tudomány mindig rossz, soha nem oldja meg a problémát anélkül, hogy a kilátást.           G. B. Shaw

Crop körök , Crop képeket, lehetősége előrejelzési

PagPh
Ez az oldal leírja egyes lehetőségei terápiák (nem) Előfordulás (ir) szabályos alakú a jövőben. Itt lesz Kimondva jóslatok kísérő jelenség, amelyet meg kell a jövőben lehetőség szerint kapcsolatban felfedezése minták gabonakörök termény általa elvégzett vagy cáfolni.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Ezen az oldalon nem jelenik meg jóslatok, hogy hol és E körök Megj.

Ők lesznek itt megjelenő előrejelzések adódó különböző megfigyelések, az úgynevezett jóslatok, felbecsülhetetlen segítők a tudomány és a kutatás. Azok egyes űrlapok is Called prognózist, de a kifejezés jóslat teljesen elegendő. Mi ez?

 

Alapvetően a jóslat egyfajta előrejelzési alapján valamilyen formában Célkitűzés megfigyelések, amely lehetővé teszi, hogy elérje néhány következtetés. Mert ez nem olyan téveszmék vagy Fabrications, Kimondva által mindenféle misztérium-hívők "képességek", amelyek szinte kivétel nélkül, egy dolog közös: nem lehet őket egyáltalán semmilyen módon sem megerősíteni, sem refs.

 

Hasonló elmélet meglehet Ezért minden rejtély hívők ragad össze A titokzatos férfi seggfejek.

 

Itt Kimondva jóslatok mind, kivétel nélkül, legyen ellenőrizhető alapuló logikus feltételezések, és általában nem fog bármikor a jövőben akadályozni magukat semmilyen módon kell megerősíteni vagy cáfolni az ellenkezőjét.

 

Jóslatok annak ellenőrizhetőségét visszamenőleg, azaz használható Alkalmazásuk Ez esetben már a múltban történt, és ellenőrizze, hogy nem lenne lehetséges, hogy a szárazság jóslatok volna Megerősített esetek vagy cáfolható.

 

Előrejelzés sz. 1

Valódi gabonakörök soha nem jelenik meg a helyszínen, ahol azt nem előzte meg a vihar, pontosabban, ha a villám mentesítés nem érte el a területen, pontosan azon a ponton, ahol úgy tűnt, újabb körök, vagy bármely más rendszeres mintákat.

 

Az állítás, hogy azok valódiak gabonakörök által generált villám kisülés Tippeljen az előző elválaszthatatlanul kísérő jelenség. Bárki, aki azt akarja, hogy refs aszály és az igény, megvan a lehetősége. Ez lesz igazán szükség a sok munka, kemény munka, de a lehetőség fennáll. Egyébként ez egy tökéletesen Célkitűzés Ez a jelenség lehet elég mértékben megerősítik vagy cáfolják, és vannak nagyon célkitűzés technikai eszközökkel lehetővé teszi.

 

Egy másik, kiegészítő vagy következményes készítmények: Valódi gabonakörök fognak találni csak akkor, ha a mező csak pontosan azon a ponton érinti a villámlás. Ők soha nem fedezték fel, mielőtt az első tavaszi vihar, vagy valahol, ahol a vihar nem volt őket egyáltalán.

 

Előrejelzés sz. 2

Szárak azon a ponton, valódi gabonakörök soha hajlik a földre következésképpen, Hogy nekik, hogy csak néhány pillanat helyileg üzemeltetett Koncentrált mechanikai vagy bármely más teljesítmény. Az alakzat jött létre, ezen belül már régen, és hajlító a földre, csak ha ezt a formát hozta létre káros, és ennek eredményeként gyengül Ez szára. Ezeket hajolt a földre, csak a miatt a tény, hogy gyengül majd. Jobb azt mondani, lesz gyengítve, így képesek lesznek, hogy hajlítsa a talaj felszínén miatt jóval gyengébb erők, akkor abból az egészséges sértetlen, amelyek képesek, hogy ellenálljanak minden gond nélkül (akár 100-szor erősebb és mechanikai ellenálló képes ellenállni 100-szor nagyobb erők).

 

Blades a helyét a minták lesz, annak érdekében, hogy meggyengült Lehet, hogy nem is tudja, hogy készítsen saját súlyukat. Them ő usuall erők hathatnak Greater szignifikánsan (együttes tömege kötegek sok szárak, Domino Effect , súlya szárak nőtt több mint kétszerese a nedvesség harmat vagy az eső, a szél hatásának.

 

Gyengülése a szárak szokások által ellenőrizhető mechanikai vizsgálatok, és ez teljesen azonos gyengülése szárak előforduló (fog bekövetkezni) bármely benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növény a világon, valamint a teljesen szabálytalanul. A lapos (sérült, legyengített) a nagyon ugyanezen okból gyengítése által okozott áthaladását villamos Megérkezés Ez a lényeg a villám bevezetések, sőt, bizonyos esetekben csak az indukciós.

 

Előrejelzés sz. 3

Abban az esetben, felfedezte, hogy lesz elég hamar követően a mentesítés a villám, amely teremtette őket, lehetőség lesz minden pontján a gabonakörök Előfordulás termikus képek ÍGY kimutatására és ellenőrizze a jelenlétét a maradék energiát is szállított az elektromos kisülés, ideiglenesen tárolt underground és a felhalmozott hőt. Az előrehaladott kutatás lehet azonosítani a területen, mely sújtotta villám, termikus kamerák csak a vihar után, és így van egy nagyobb a valószínűsége azok, termény fog lehajolni. Ezen kívül vannak más is Ways, hogy megtalálja a helyet, ahol villám sújtotta, amelynek pontossága tíz méter, és lehetővé teszi a fotogrammetria valami hasonló pontossággal centiméter.

 

Előrejelzés sz. 4

Előbb vagy utóbb lesz fényképészeti fogságba villám sújtotta pontosan az a hely, ahol a később létrehozott egy szabályos mintát a termés. Valószínűleg, ez meg fog történni a jó öreg Angliában. Ösztönözzék a törekvései stormchasers is ezen a ponton kijelentette:

Az első Lightning mentesítés fényképész, Ki lesz sikeres elfog egy pillanat alatt , vagy hogy egy videót a Lightning mentesítés, Hogy exaxtly leszállt az a pont, ahol később következtében jött létre, és regullar motívum, gabonakörök, lesz gazdagon jutalmazzák. Hozzávetőleges Becsült díj nem kerül több, mint egy millió dollárt.

Amellett, hogy halhatatlan dicsőség, hogy az első a világon, akinek sikerült valami ilyesmi, hogy kap a kezébe a szerzőtől és zseb hozzájárulása Giliszták (cukorka), és az igazi self-made hamis aláírással e tanulmány szerzője, egymáshoz ragasztott A betűk kivágni Red jogai (komcsik lapot 80-as). Stormchasers valamennyi ország az egész világon, egyesüljetek!

 

A fényképezés villám bevezetések foglalkozunk számos szakemberei a világ minden tájáról. Lásd például a Google (stormtrackers, stormchasers). Ez egy subbranch érdekük, nyomkövető szélsőséges időjárás. Némelyikük még fotózás Működtessék és nyomon Teljesen villámok, mint előnyös, a fő látványosság. Mint egy kiegészítés, száraz megfigyelések, mérések, dokumentáció, monitoring és nyilvántartások a szélsőséges időjárás is folytat egy teljesen hivatalos tudományos fegyelem hidrometeorológiai.

 

Előrejelzés sz. 5

Abban az esetben, felfedezte, hogy lesz elég hamar követően a mentesítés a villám, amely teremtette őket, lesz a helye néhány gabonakörök vagy egyéb rendszeres mintázatok Teljesen bizonyíthatóan minőségileg és mennyiségileg észlelt és igazolt fokozott koncentrációja nagyon veszélyes, akár halálos mérgező vegyszerek. Először is, CO2 , CO, de valószínűleg mások, sokkal rosszabb (HCN), és néhány szerves nagyon veszélyes vegyi anyagok. Talán is szilikon vegyületek, szerves foszfátok (de nem származó telep növényvédő szerek)

 

Azokon a helyeken, Gyakran benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növények fognak találni teljesen megkülönböztethetetlenül tüneteket, amelyek megtalálhatók a minták

 

Előrejelzés: Ha a kör döntéshozók számára, hogy nem hagyhatja el azonnal és feltétel nélkül ő őrült Tevékenységek, előbb-utóbb egyikük talált a helyszínen megölte a villámlás, az egyetlen igaz és jogos szerzője gabonakörök. Voltak figyelmeztetett.

 

talán dolgozzon olyasmi, mint egy részleges globális előrejelzés gabonakörök - soha és sehol másutt, ahol, mint voltak Súlyosan a viharok és villámok, és azok főként előfordulnak közelében mesterséges és természetes villámhárítók - elektromos vezetékek, eng. hálózatok, trágya, fák, bokrok, talaj víz forrása

 

(Szintén fizika), mégis talán a legjobb, ha nem próbálja meg kitalálni egy másfajta hülye. Amikor a természet helyett egyszerűen az, hogy "lehetővé teszi", vagy hagyja, a képesség, hogy hozzon létre a különböző rendszeres és fraktál struktúrák. Természet maga mondja néha, hogy ez tényleg működik. Ha van egy kis szerencsénk, talán néhányan közülünk sikerül modellezésére képes Mathematicall segítségével néhány szimulációs programok. Először lesz teljesen elegendő magyarázat egy kis dolog elválaszthatatlanul Kísérő adatok, a múlt és a jövő (részleges, származtatott előrejelzése kísérő jelenségek)

 

Következő a jóslatok: Elektromágnesség, statikus elektromosság. Jósolják, hogy valami régóta ismert, az tisztességtelen és sportszerűtlen, azt mondanám Mirek Dusina. De a rejtély Ezek ostoba követői azt már be kell azokat az félig üres kalapált pipacsok valakinek, hogy töltse ki, ha már nem kapcsolják össze magukat. (... Uman ... A Lightning mentesítés ...) Épp elég megkérdezni. Az egyik ilyen a "szakértők" a világ minden tájáról, akik annyira örülök képviselete Intézmények "szakértelem" a kutatási, szinte egy kicsit sajnálom. De ez csak megerősíti Még zavarta Ők soha nem tanul semmilyen szakirodalmat. Ebben az esetben valóban nem kell bajlódnia sokat. Page 7 tényleg inkább az elején, és a könyv.

 

"Tud valaki megjósolni Megjelenésük" - inkább az első Nem lehet megjósolni, pontosan mikor, pontosan hol és pontosan mi szerepel a mezők jelennek meg. Ehelyett is lehetséges megjósolni számos jelenség elválaszthatatlanul kísérő, a felfedezés minták megelőzi, kíséri és kövesse. Nagyon is könnyen megmagyarázni, hogy miért. Mindezek a jelenségek egyetlen közös vonása. Teljesen szervesen az egyik jelenségek, elválaszthatatlanul kapcsolódik a villámlás. Így lehetséges megjósolni, meglehetősen pontosan milyen kapcsolatban van a felfedezés az úgynevezett valódi gabonakörök a jövőben bárhol a világban zajlik a helyükön, mi lesz ott található, és miért.

 

repedt kövek

 

Lines in a termés -

Első egyenes

Második Szerint a traktor követi a középső köztük vetés sűrűsége nagyon pontosan meghatározni, és ha a dolgok nem baj, a növények növekedését probléma nélkül, nagyon egyenletesen és anélkül szállás (károsító, gyengülő). Villám mentesítés a területen megy rosszul elég "ültetett területén" számát káros vegyi anyagokat. Növények többféle héttel kinőtt pontosan összhangban a tápanyagok mennyisége a talajban, és ha a villám a mentesítés nem occurr a területen, nagyon szabályos rács ő lenne felosztják egymás között a tápanyagokat, amire szükségük van. Miután a mentesítés a villám hivatkozva: a növények egy nagy terület sérült, és a villamos energia jön Őket elsősorban a számok, illetve a traktor olyan egyenletesen oszlanak el egy nagy területet. A legtöbb növény sérült, amely a villamosenergia-jött mindkét oldalról, pontosan félúton a számokat. Növények, majd megpróbál megszabadulni a nem megfelelő vegyi anyagok, és hol vannak a hídon, Ők csinálja rosszul. Agronómiai, a vetésforgó, a trágyázás, a gondozás és vetési sűrűség - mindent számítják a legmagasabb hozamokat, és itt az ideje tesztelt, van lét is folyamatosan nemesített új fajták.

 

"A lyukak a csap"

 

Fulgurites

 

elhullott állatok

 

Frissítése és bővítése minták idővel,

 

Az előző állapotban a szállást (káros, gyengülés)

 

 

Halfprediction - elismeri annak lehetőségét, hogy néhány hiba:

Jól ismert kínai szimbóluma yin - yang származik észrevételeiből gabonakörök és dolgozza formája az ókorban. Szinte elképzelhetetlen, hogy is lehetne másképp. Előbb vagy utóbb lehetséges lesz, hogy erősítse meg, hogy véleményt tanulmányok fájl anyagok. Nem fog, bár a valódi értelemben vett szó írott papír bejelentés anyagtól, hanem az aszály rekordok vésett kőbe. Lehetséges Csak keres. Talán lesz lehetséges valamikor a jövőben végre során bizonyos, hogy egyfajta irányított szabályozott robbanás, amelynek során Valószínűleg beleesik egy helyen a pozitív (yin), és közel a negatív (yang) villámlás (pontosabbanReturn Stroke, Is létezik bipoláris villám), tudnak a környezetükben, hogy készítsen egy pillanatnyi légi Örvények, és különösen a száraz, hogy az elektromágneses mező, és hasonló tendenciát talán Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Part 2

 

 

Lehetséges, előre létrehozása igazi gabonakörök?

Ez a néhány kiválasztott funkciók igen, bár természetesen nem egészen pontosan ..

Először is, lehet előre megjósolni, hogy hol és mikor nem jelenik meg. Soha nem jelenik meg, ahol nem volt vihar, és a mező nem sújtotta a villám. Természetesen sokkal több Gyakran jelennek meg száraz helyen meglehetősen szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés. Világszerte lehet Becsült Körülbelül egy millióval több esetben is Than E területek találhatók szabályos mintázatok. Mintegy 10%-a teljes vetésterület évente. Ha közben az "átállást" a hatás esetleges Ez hatalmas energiát elektromos kisülés, a termés mezőbe felület valószínűséggel válnak többé-kevésbé nehéz meghatározni, és hála egy meglehetősen véletlenszerű Interplay körülményeket lehet létrehozni és rendszeres mintát.

 

Éppen ellenkezőleg: a termés szinte kell benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) követően azonnal a mentesítés a villám. Szintén ez az egyik legalapvetőbb, hogy a híd összezavarja és tévedések minden potenciális Explorers nyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Függetlenül attól, hogy néhány önjelölt "Explorers-rejtély" a különböző típusú, stb ufologists. Vagy fordítva néhány ember, akik szeretnék próbálja nézni a kérdést, legalább egy kis terén valódi tudomány és kutatás. Valódi tudósok és a kutatók figyelmet fordítottak kutatás gabonakörök problematikája csak egy igazán nagy távolság, hiszen az volt a komoly kutatás révén a különböző "szakemberek", mint a titokzatos nevű Explorers, ufologists és egyének kezelése különböző pszeudo-tudományok, vagy sciolisms kvázi-tudományok szörnyű módon hitelét vesztette. Mindez még addition szerzőség különböző minták kezdte jelenteni mindenféle őrült egyének típusú D & D, amely potenciálisan komoly kutatásokat ezen a területen még sok más hitelét vesztette. Lehet mondani, hogy ez azt is minden további komoly tudományos kutatások ezen a területen csak nagyon határozottan, és végül megszűnik Folyamatosan. Néhány más egyének azután Főként annak a ténynek köszönhető, hogy elméjük volt őrült Able eltérő közlekedési információkat az egyetlen, aki az összes gabonakörök emberek munkáját, tényleg meglehetősen primitív szokások létre.

 

A tény, hogy a termés is hajlik a földre, sokkal később, mint a előidéző ​​esemény általa okozott lehetséges hívni "Natural mimika". Sokkal részletek a hozzávetőleges időzítését és sorozatát események végső soron benyújtása (károsító, gyengülés) termés, található Kronológia .

 

Előfordul, hogy a szállás (károsító, gyengülés) a növényi előfordul száraz időjárás és szép, mi gazdák csak elképzelni, mint a legjobb annak termesztésre. Körülbelül a vihar, ez már folyamatban volt néhány héttel ezelőtt, senki sem tudja, hogy emlékezzen rá. Ezzel szemben, csak miután a vihar, még Részletes A vizsgálat során, a termés tett tűnik, hogy semmi sem történt, és a jégverés nem esett. De Közvetlenül a vihar után már volt valójában "minden előkészített" nagy benyújtásának (károsító, gyengülő) legalább tíz méterre a ponttól, ahol a villámcsapás ért véget, néha sokkal több. Növények is néz ki, mint hogy látszólag szinte semmi sem történt, sok nap után az elektromos áram halad át őket, néha még csak most indukált. Még ha át Them szárazság és a nagy mennyiségű elektromos energia, hogy ők teljesen Azonnal és megölte azt.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Úgy értem, örökölte a betegség az alkoholizmus, és megtanultam korai segítségért, amikor szüksége volt rá. Mindig elmentem emberek, akik ismerték, mint én tettem. L. Minnelli
A cselekvés ideje most van. Soha nem késő, hogy tegyen valamit.  Antoine de Saint-Exupery

A tudatlanság nem jobb, mint a tudás. E. Fermi

pz