Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-háztartási-szövegek-3 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Part 1        Part 2        Part 3         Part 4        Part 5  

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com 

 

Part 3

 

 

Persze, hogy nem lehet azt mondani, hogy villámcsapás az egyetlen magányos okai gyengülése szántóföldi növények, a hosszú távú páratartalom vagy szárazság jelentősen gyengítheti is növényzet. Ez lehetséges, amely a már statisztikailag szignifikáns megfigyelések száma (2008-2010 - 100 + +, 2011-néhány más), és az előzetes Kiejtés hipotézist, hogy a jelenlegi állapot használt mezőgazdasági technológiák és a szint tenyésztési fajták és hibridek kukorica vagy sok más növény is, szinte soha be `kell lennie (sérült, Weakened) bárhol, de ott, ahol az a pont villámcsapás érte, és néha még csak nem is ott, az alábbiak szerint néhány negatív megfigyelés, például Stratov 2009. 

 

Valóban, a híd Általában után a napok számát, valamint hét után a villám sújtotta a növények kezdenek könyök a földön, részt vehet más, másodlagos Egyértelmű, következményei kár a villamosenergia - támadás növényi és állati kártevők, különböző növény-változásokat. Először is lapos (sérült, meggyengült) Legközelebbi a terményt a pont a beavatkozás, akkor más, kevésbé érintett területek között eltelt idő benyújtása (károsító, gyengülést) az első, a leginkább érintett területeken, és az utolsó, legkevésbé érintett is változhat legfeljebb néhány hétig terjedhet. Egy másik helyen tartják a lehetősége Two Lightning kibocsátások körülbelül ugyanarra a helyre, amikor a második kibocsátás esik egy teljesen más növény a jelentősen meggyengült állapotban.  

 

Ez is szükséges figyelembe venni villám Lehet, hogy nem csak esik a területen, akkor az ág, és hit különböző tárgyakat a közelben, el. sorok, oszlopok, sínek, fák, épületek, elektromos vezetékek és a plafonra, így néha a végén egy olyan területen, csak egy kicsiny százaléka az energia, de néhány más esetben hatással lehet a szinte teljes területén egyetlen egyenes függőleges villámlás, a Ez mind az energia koncentrálódik, ideértve annak minden esetleges későbbi kibocsátások. 

 

Tudomásul veszi és idővel, Amikor után "átlagos" flash mentesítés (6 kA) - rendkívül nagy mennyiségű eső alatt körülbelül 30 percig esett Több tucat mm csapadék volt benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) teljes területén hozzávetőleges területe 6 hektár, nagyon szabálytalan alakja mező (foto, 2 óra "után az akció" után a mentesítés). Szinte teljesen benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened), 80-90%-os pont nem nyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) elosztott nagyon véletlenszerűen. Egyeztetés egy helyi farmer felfedezte, hogy a vihar előtt nem feküdt a földön, és még szárral Hogy területen. A környező területek érintetlen, a feltétel változatlan Ezek összehasonlítás a korábbi állapotba, ismert és ellenőrzött Rendszeresen előtt. (Beleértve a legközelebbi távoli, csak a szélessége a dűlőút), jégverés nem lenne képes, hogy elérje, így szelektíven egy területen, mégis szabálytalan alakú. Villám és mennydörgés volgende jegyeztek vizuálisan és akusztikailag, számítógép ahonnan azokat továbbítja a világnak ezen információk található 1700 méter légvonalban a "tetthelyen". Jégverés még nem regisztrált. 

 

Néha olyan helyzet fordulhat elő, amikor egy teljes mentesítés Vezetett a földre néhány A hely jelenleg egy mesterséges vagy természetes villámhárító (a fa, HV mező ), De még mindig előfordul underground elektrokémiai és termikus (fizikai és termokémiai) változások a talajban és átfolyó áram növény gyökerei, amelyek idővel mutathatnak változások a növekedés. A föld alatti, volt sugárzott legfeljebb csak 1 százalék a teljes mentesítés energia túlnyomó többsége úgy sugárzik Amikor utazik a levegőben - hő, a fény, a legtöbb az elektromágneses sugárzás, a mechanikai energia és a hang. Mivel az, hogy az energia által továbbított egy átlagos villám, ott lehet még a föld alatti és a Megj. Viszonylag nagy az energia, és még sok más esetében átlag feletti mentesítést.  

 

Például a film dokumentum neve " Mi a fene, Inside the Crop Circle misztérium ", Suzanne Taylor , 2009, ( soha, soha, soha Figyeljük meg ezt a dokumentumot , akkor hagy egy nagyon komoly negatív mentális egészségügyi következményeket és mély Csökkentése pszichológiai jól közérzet), vannak dowsers séta a területeken, mint a dühös és Dowsing rúd a kezükben van a kerekekkel együtt forgó szocializmus. Hasonló képek lehet ellenőrizni szinte minden témában dokumentum gabonakörök. Sajnálatos dowsers megvalósítani egyáltalán nem, hogy csak azonosítani a rugók vagy földtani hibák, Hogy a helyükön voltak régen, mielőtt a fő oka a létrehozásának minták a termés - a villámlás, de de jár villámhárítók és megbízható.  

 

Elég másik oka a fokozott érzékenysége sok dowsers és egyéb is egyénnek lehet a jelenléte számos rendkívül mérgező gáz mérgező vegyszerek. Jelenlétük a helyszínen soha nem bizonyították, hogy szükség lesz várni egy kis időt. De még így is, vagy inkább mindenekelőtt pontosan azért, mert ez az egész a dowsers tartozik nagy köszönet! Köszönöm szépen, kedves dowsers! National Geographic - Is It Real - gabonakörök - 02:33 (foto). Nagyon, nagyon, nagyon gyakran végzik messze a legnagyobb részét a munka bármely területén az emberi tevékenység pontosan Akik kutatóknak is az egész világ ugyanennyi idő alatt nyilvánvalóan nagyon Meghirdetve "Soha ne használja ezt az utat, barátok"

 

Arthur C. Clarke a Mysterious Universe - A Crop Circles Of ,  

Ezúttal 9:09 Woman Leírja, néhány játék tapasztalatait 1930-ban, megfigyelhető, amikor valami hasonló gabonakörök, mielőtt Ez a "vihar" is beszél, hogy még mindig nem ismert, hogy az ok inkább jelentős elektromos áram vagy időjárás 

- Kedves hölgy, Ők mind, kéz a kézben, soha egyiket a másik nélkül ...  

 

Eddig minden film itt felsorolt ​​még, de biztos 99%-a többiek természetesen tartalmaz utalásokat létezését és minták tevékenységek Called így hoaxers vagy kör számára. Megpróbálják Emulate valamit Their Own, ami valójában sokkal jobb formában gyárt valaki teljesen más - Mother Nature együtt elektromágneses impulzusokkal saját generációs játékokat, ezért az vagy az lesz a következő oldalon: Összefoglaló előadás és számítása "összehasonlítás jövedelem "a hoaxers és a valódi szerző. Vannak hoaxers fizetni több tízmillió euró egy óra. Az események úgy találták, megtervezni alakzatok, épít közművek, a közlekedés a helyszínre, és azok isznak sört ugyanabban az időben ... Bár hasonló események szinte alkotják elsősorban TV-film vagy dokumentumfilm? De ezt a kérdést lehet hagyni Teljesen félre. Tegyük fel, hogy 30 € óránként, még az agy néha úgy, hogy, mondjuk, öt óra munka öttagú csapat (design alakja, location kijelölése, előkészítése támogatások, a közlekedés a munkahelyre, dokumentálása minden, az amortizáció az eszközök, és visszatér az esti sör) körülbelül € 750 *) . Villám mentesítés létre kell hoznia egy sokkal bonyolultabb, több és jobb munkát Pontos idő nem haladja meg a 150 ppm a második, hanem értékelni fogják az összeggel egyenlő. A képen az átlagos görbe alatt a jelenlegi mentesítési öt egymást követőReturn StrokesLehetséges, hogy a nettó Ez a "munkaidő" időszak, amelynek során áram folyik (99%-os energia), valamint tart körülbelül 150 mikroszekundum. Az idő, amelyben az áramlás nem kerül sor, tíz a több száz milliszekundum között későbbi kibocsátások, a késleltetés a munka és a pihenés, amikor a mentesítés valóban leállt, a jutalom alapvetően nem lehetséges, hogy ezek az állásidőt, és villámok tekintette még nem adott a szakszervezetek. Egy egyszerű számítás mutatja villám Ezt keresi 750 €, 150 ppm egy második, mintegy 5 millió másodpercenként, ami 18 milliárd eurót óránként.  

 

*) Becslése nagyon szerény, ha ez szükséges ahhoz, hogy a száraz mintát a szükségletek a filmkészítés, az ár alakult volna mászott szól az idők, konzultált a valódi film laboratóriumok munkatársai, például tartalmaznia kell a bérleti díj és a szántóföldi növények 

 

Itt lesz a neve, és számos többé-kevésbé teljesen marginalizálódott vagy elhanyagolt "lépett vezetője jából", azaz milyen körülmények között segítséget nyújthat annak kialakulását. Lépcsős vezető - kezdeti szakaszában a letelepedés villám mentesítés kidobás előtt a maga (Return Stroke, Legerősebb és leghatalmasabb része a mentesítés). Alatt Lépcsős vezető fokozatosan egymáshoz pre-ionizált utak között a felhő és a föld, és utána további pozitív streamer. Ez valami olyan igazolását egy linket, hogy úgy tűnik, hogy "fuss felfelé" a lépcsős vezetője létrehozása kapcsolatot egy kis magasságban a föld felett (több tíz méter). Csak ekkor kerül sor Return Stroke- Major és látható mentesítés során mentesítés mezi felhő és a földi áramok tíztől százezer amper. Az előző kettő szinte láthatatlan, és a "munka csak" az áramot a tíz több száz amper.  

 

Mivel a villámhárítók működik sok esetben halom trágya , is villamosvonal . Villamos vonalak Reflected nagyon erősen, és tervek gyakran másolja Alakjuk. Ott előfordulhat miattuk (villamosvonalak) néhány érdekes funkciók, amelyek az alábbiakban ismertetünk, vagy a speciális lapok. A probléma kialakulásának villám mentesítés kerülnek feldolgozásra sokkal inkább az oldalon részletes fizika . A körülmények megelőzheti a Lépcsős Leader magának Leírt Előzetes Breakdown ( The Lightning mentesítés , M.A. Uman , Dover Publications, 2001 71 p .) Az előzetes bontás vezető utak vannak kialakítva a levegőben, mely jellemzi vezetőképesség és magasabb során az út felhő-föld lehet Lépcsős Leader Vezetett rajtuk keresztül. Például a kupac trágya folyamatosan párolgó különböző gőzök erősen disszociált, növelése vezetőképessége a fölötte lévő levegő több téma nagyságrendekkel, hogy a magasból több tíz vagy akár több száz méter, szélcsendben. 

 

Egy másik anomália: jelenléte mikroszkopikus részecskék Fe.FeO.Fe2O3 a talajban. Bár a részecskéket is lenne kialakítva kopás technikák, a mezőgazdaságban használt ősidők óta (és szétesnek és rozsda). Során a mechanikai - elektromágneses robbanás során bekövetkező, a villám-kisülések (mentesítés sugároz aszályok az energia mennyiségét is, hogy lenne egy elektromos mozdony vonszolta távolságon keresztül több ezer kilométeres), mind felkavarják a port, részecskéket tartalmazzák az értekezés, mind a növények alatt indukált (elektromágneses is elektrosztatikusan) elektromos áram, és Legyen egy pillanatra elektromágnesek Az értekezés részecskék MINÉL  

Keresztül, hogy minden ez csak egy kis összeg ahhoz képest, amit már termőföldek és természetes mennyiségét vas ionok (3 tömeg%). 

 

Ha a villám képes alkotnak ezen a területen, Miért szabályos mintát kell csinálni valami mást? (Corners) 

Itt az eredménye kísérlet hatását sokk és a nyomás hullámok által okozott elektromos kisülés a kondenzátor (2500 V, 10000pF, azaz körülbelül 0,03 Joule, hossza mentesítés körülbelül 1 mm), a granulátum anyag (liszt).  

Létrehoz egy nagyon szabályos kör (átmérője körülbelül 11-18 mm), annál inkább rendszeres, annál több ismétlődő kisülések sor. Shock hullám és hogy miután volgende nyomáshullám (Ez sokk - ultrahang gyengíti) az elektromos kisülés multi-milliárd Joule energia (átlag villám), mintegy száz milliárd alkalommal (10 11 ) erősebb, mint amely a vizsgálati . Mivel a mechanikai hatások a kisülő (Ami a kapcsolat, a függőleges nyomóvezetéket következtében a felületen) Kb. csökken a kocka a távolság (pontosabban, valahol a második és a harmadik, mondjuk, közelebb a harmadik), ha a terület helyett búzaliszt feküdt (homok, gabona, só, bármely por anyag) nem lenne eső és nincs szél, lenne hozzon létre egy kört átmérőjű körülbelül 15 és 20 m a Same távolság eléri a mechanikai Ugyanaz a hatása, a sokk és a nyomás hullám. Őket nem hajlik a földre, tart, csak egy pillanatra, de jelentősen szárak lehet mechanikusan sérült, és ezzel együtt az indukált áramok és tompított közvetlenül befolyásolják jelentősen életképességének növények és okát benyújtásának (károsító, gyengülő) növények akár a távoli jövőben.- Hasonló kísérletek porított Fe2O3 és Cr 2 O 3 , AMELY szimulálják a mágneses tulajdonságait az ideiglenes szalma alatt mentesítés - nem hamis vagy átverés Könnyen kísérletek kivitelezhető és reprodukálható bármikor. A tekercs Induktivitás kiállított mutat, az ellenállás sor, ezért ezek együttesen alkotják egy RC alkotóelemet, mutat egy rezonancia frekvencia, és ez a leginkább őrült. 

 

Egy másik nagyon fontos tényező, amely hátrányosan érinti a növényegészségügy, a diszperziós energia-és földalatti átjáró a jelenlegi keresztül a növények gyökérzetét, és elektrokémiai és termokémiai eljárások, a földalatti, hozzájárulva a reaktív gyökök és HIGHLY Them fakadóan ( több oldható) olyan vegyületek is, amelyek hátrányosan befolyásolhatják növények. A tény, hogy bizonyos körökben fekszenek óramutató járásával megegyező és ellentétes más, nem kell okozta iránya az elektromos áram alatt kitettség, hanem csak egy egyszerű véletlen mechanikus impulzus pillanatában benyújtásának (károsító, gyengülést) - Például a domináns szélirány pillanatában benyújtásának (káros, gyengülés), és a hely, ahol a Domino Effect elindul. A Domino Effect lehet magyarázni is gyakran a központok klaszterek minták állandó szárak - csoportok alá szárak szárak mint megy körülöttük. 

 

A minta a "tudomány" építkezve, főként untill most lenne gabonakörök Explorers: ezotéria, médiumokat, Dowsing (mo) mentális energia, idegenek, UFO-k, természetfeletti és Intergalaktikus, csillagközi kommunikáció, ET, gondolta az energia és az erő, energia transzfer kísérletek , katonai kísérletek, kémkedés, és más összeesküvés-elméletek (töredék százalékos sok más névtelen) 

 

A minta teljesen természetes és tudományos diszciplínák, mindegyik be szemben az összes nevezett áltudomány és sciolisms lehet komolyan, pragmatikusan, hitelesen, megbízható és ismételhető elsősorban nagyon használható gabonakörök származó magyarázat van (40 +) 

 

Sok gabonakörök tartalmaz valamit, ami az úgynevezett "digitális aláírás". Számos kis körök átmérője 0,5 m vagy annál kisebb, néha fekvő messze a mintákat, és teljesen elhanyagolta a jelenséget Explorers. Ezek azok a helyek, ahol csökkent a gyenge ága mentesítés. Természetesen néha megtalálható is a nagy területeken a "minták" teljesen szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés, anélkül, hogy további nagyobb szabályos mintát, és ezek lesznek a gabonakörök jelensége Explorers figyelmen kívül hagyni még. De ez elsősorban megerősíteni a hitelességét a természetes, nem pedig mesterséges eredete aszály minták, mert az agy a D & D túl egyszerű és üres, hogy győződjön meg ilyesmi.  

((foto

 

A különlegessége a honlap cropcircles.cz a tény, hogy szinte kivétel nélkül, Természetesen sokkal több, mint 90%-át fedezte agrosymbols a Cseh Köztársaságban azt a "valószínűleg átverés" , ez azt jelenti, mesterséges mintákat. Van Lehet erősen opposte, valamint több mint 99%-a csak és kizárólag eredeti, készítette: tisztán természeti erők. Sokkal pontosabban 99.9999999%. Oly sok idióták, továbbá a szárazság és a nagy, valószínűleg nem a Cseh Köztársaságban, és valószínűleg az egész világon. Másrészt, ha az összes idióta a világon semmit nem tett többet, mint létrehozása gabonakörök, ugyan más problémák is jelentősen csökkent, de nem lesz mit betakarítani. Bár aka amely egyesíti Kombájnok van emelő eszközök.  

 

Ezen a ponton ez szükséges ismét erőteljesen figyelmeztet az esetleges Crop Circle Makers, Nevermore, hogy megkíséreljék a készítése minták, vagy lesz, ha valóban találkozni velük az egyetlen igazi alkotója ezen a területen. Után, nem lesz e téren elő betakarítás maguknak, testük álló hűtés. De utána majd betakarítani Men in Black (autó).  

 

Ott történt valami felett a területen, ami lehetséges (erő hatás) össze kell hasonlítani a robbanás több száz, szélsőséges esetekben akár több ezer kilogramm TNT egy kis magasságban. Mellesleg, a robbanás után a robbanóanyagok bárhol a világban, csak a föld felett közelében vagy az alatt mindig, és csak létre körkörös kráter ... (Csakúgy, mint az ütközés után a bármely tárgy a vízben jönnek létre, és csak kizárólag kör alakú hullámok a felületen). 

 

A legközelebbi analógok a villám mentesítés területén a mechanikai szempontból lenne robbanás detonációs zsinórokat, súlya legalább több száz gramm robbanóanyag méterenként, akasztás, és robbanó területen a felszín közelében a magasból között több száz A méter akár több kilométerre az égen (legnagyobb mechanikai és elektromos kisülés hatása a szárak várható a rész található, akár több tíz méter magasan a mező).  

 

A Lightning mentesítés meglehetősen bonyolult kérdés, ami azért lehetséges, hogy olvassa el a számos Szakfolyóiratok, mely közül kiemelkedik Főként Lightning: Fizika és hatásai , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Mindkét író kell megbízhatónak tekinthetők, és két világ "guru" területén a villám kisülések fizika Investigation. Itt meg kell említeni, csak egy egyszerűsített néhány alapvető tényeket az negatív felhő-föld villám (a leggyakoribb eset, 4 fejezet a könyv, oldalak 108-191 .) A legfontosabb összetevői a folyamat alkotó mentesítés a Lépcsős Leader vagy Dart Leader ( SL , DL , pl. oldal 109 ), melyek következtében a felhőből a föld felé, és ha ez megközelítések néhány méterre, indul ki, 's Theme Bármelyik Jelentős, gyakran jól földelt tárgyat a felszínen (karmester, trágya halom), ellenkező irányban felfelé nyíló Leader ( Positive Streamer ), mind a kapcsolati összesen több méter tíz méter a talajszint fölött, a függelék folyamat fog megtörténhet az, ami végül össze két helyen - a talaj és a forrása a töltés felhő belső - Eredetileg egy hatalmas potenciál különbség (akár több voltos milliárdjai) vezető csatorna, mondjuk "by wire", és csak néhány milliomod második után a kapcsolat, majd a fő "show", vagy a "tűzijáték" -Return Stroke, Capital és legnagyobb mentesítés Bár tart csak néhány tíz több száz milliomod másodperc, csúcsáramerősség akár több százezer amper. CsakReturn Strokevalójában lehet megfigyelni, a megelőző két jelenség szinte észrevehetetlen, és csak akkor lehet jegyezni, és a regisztrációs és érzékeny mérési technika (A áramok 100-1000-szer gyengébb). Sokkal több részletet Villám bevezetések, ő a fizika és az energia, adódik számos említett és egyéb kiadványok, vagy az lesz lehetséges, hogy olvassa el az oldalt és aloldalt a menü Lightning

 

A legfontosabb része a mentesítési folyamat Return Strokevagy a későbbi stroke, is megnevezett egymást követő stroke vagy újbóli sztrájkok. Ő idő letelte után az első, vagy RS egymással több tíztől száz milliszekundum. Esetükben ez egy teljesen általános fizikai jelenség - áthaladás a jelenlegi vezeték, mely áramlás a top tíz több száz ezer amper, és gyárt azok környékén elektromágneses mezők, hihetetlenül erős. Egy ilyen erős mezőny lehet előállítani a laboratóriumban (tized az egység Tesla), de nem a szárazság és a nagy teljes terület, és soha nem az aszály és a meredeksége élvonalbeli. Jelenlegi Változó sebesség akár több tíz ezer amper egy mikroszekundum (ppm a második), néhány későbbi RS-ig 200 ezer A / mikroszekundum . Ez nagyon eltér ÍGY képest gyújtózsinór robbanás, amely képes felkészülni a közönség csak a látható és hallható teljesítmény. Ezzel szemben azt, hogy előkészítse a villámlás egy másik teljesítmény - teljesen láthatatlan, tartalmú (kibocsátó) azonos vagy akár magasabb energia - hatalmas elektromágneses robbanás (olyasmi, mint egy kis hasonlóság elektromágneses impulzus volgende atomi vagy termonukleáris bomba robbanás). Meredeksége az elülső él e pulzusa önmagában valamit, ami talán soha nem lesz (az elektromágneses szempontból) Képes készítsen egy laboratóriumban. Ez az arány a jelenlegi emelkedés ezért szükséges megemlíteni, mert az ez fontos szerepet játszik folyamat során a indukciós feszültségek és áramok a környező tárgyak, beleértve a növényeket, de is a növényi gyökerek és talaj.  

 

Nincs szükség egyáltalán Különösen buja képzeletét, hogy ebből következtetni, hogy a jelenlegi lendület, elérve csúcsérték, mondjuk 800.000 amper, azaz az úton tér, mondjuk sebessége 8 km 200.000 km óránként, élvonalbeli élességgel 200.000 amper per mikromásodperc (milliomod másodperccel) az ütközési ponthoz létre interferencia és rezonancia karakter valamivel nagyobb, mint egy egyszerű "pofon a vízben." Jelenlegi impulzus magát, különösen a legerősebb része, soha nem tart, mint néhány tíz milliomod másodperc. Hordoz egy hatalmas elektromágneses energia, létrehozhat egy hihetetlenül hatalmas és érthetetlen rendszeres rezonancia és az elektromágneses interferencia mintát. Bizonyos, hogy lehet a szerkezet növények terén Felvétel, lásd a kiállítás. Fellépés több egymást követő száraz hüvelyesek különböző időközönként és esetleg Távolság Kelj nagyon bonyolult beavatkozás mellékhatásokat, amelyek azonban nagyon rövid. 

 

Ellentétben elektromágneses sugárzás, mechanikai következményei gyors és intenzív aszályok, rendkívül energikus impulzus hatása is fennállhat akár több másodpercig. Plazma oszlopban kezd terjeszkedni nagyon gyorsan a szélen, kezdetben szuperszonikus sebességgel, mely az idő múlásával lassul a sebesség a hang, és még később Subsonic. Amíg a sebesség alá csökken, mondjuk 300 km / h (egyharmada a hang sebessége még mindig messze meghaladja minden környezeti szél) lesz az alakja és terjesztése elsősorban a kezelt saját, törvények és szabályok. Kezdetben fog terjedni nagyon egyenletesen minden oldalról, mint egy nagyon pontos kört. Nagyon is valószínű, bár továbbra is nagyon nehéz ellenőrizni, hogy legalábbis bizonyos esetekben akár a legerősebb vagy csak átlagos villám helyszínen hoz létre egy örvény gyűrű. Hogy közben a nagy energiájú lokális változások gáznemű környezetben keletkezik nagyon gyakran.  

 

Bármi végzett föld felett nukleáris vagy termonukleáris robbanás Létrehozza a híres gomba. Lehetőség van látni, hogy egyidejűleg minden száraz gombával együtt a sokkal gyorsabb oldalról terjedés örvény gyűrű (szuperszonikus sebesség), bár kevésbé észrevehető és érzékelhető. Lásd még: Lehetséges csak gyorsan terjedő hullám robbantó, sokkal gyorsabb, mint az opció gomba, az alakja kör pontosan pontos. Megléte örvény gyűrűk helyszíni utáni mentesítés a villám nagyon nehéz végrehajtani, elsősorban azzal az indokkal, hogy minden potenciális tanú, amelyekre hasonló történt egy helyet, fényképezte Bizonyára nem, és nem is feltétlenül próbálja Figyeljük meg, mi a fizikai jelenségek szed Ez a hely a helyszínen. Az egyetlen gond az azaz hogy időben akarta menteni saját életét, és abban az időben, főleg egy megfigyelés nagyon, nemhogy fényképezni, vagy akár elvégzése kísérletek sok idő nem maradt. No Choice de még integrálni saját fantáziáját a kutatás, és próbálja utánozni történik olyan számítógépes modelleket, és esetleg kevésbé energikus fizikai kísérletek. 

 

Lehetőség van például, vegye figyelembe, hogy míg néhány villám kisülések ritkán előforduló jelenleg épül, Bár a legtöbb energetikai lézer a világ Brezany amit a generált és továbbítani hatalom, és puszta "tragacs". 

 

Bevonása a képzelet a tudományos kutatás nem semmi rosszindulatú, csak ne feledjük, mi beszéltem hasznosságát Speciálisan bármilyen tudományos kutatási mintegy száz évvel ezelőtt, néhány Mr. Einstein.  

 

Bár indukció csak akkor lehetséges, hogy készítsen a váltakozó áram, de még egy villám kisülés Lehetséges, hogy fontolja meg egy fél ciklus váltakozó feszültség, mely olyan, mint egy közös folyamat indukált semmilyen vezető tárgyak a közelben. Sokkal pontosan meghatározott, a környező objektumok indukált egyes hurok emelkedő és csökkenő élek hullámforma az elektromos áram. 

 

Ezek a jelenségek nagyon szorosan bevonják elektromos kapcsolódó szabványok villámvédelmi, lásd (EN 62305). Az elektromágneses hatások szorozni is párhuzamos, ferde, párhuzamos ága azonos vagy későbbi kibocsátások (re-sztrájk) és párhuzamos karok, amelyek összesen elektromágneses Esetleg, elektrosztatikus és mechanikus (a rezgéseket, és alacsony frekvenciájú Earthquakes - lissajouss számok) rezonál és interferencia.  

"> ->  

Azonnal során Return Stroke, Vagy valamilyen későbbi mentesítés lenne lehetséges Azonnal mérjük a villám ürítőcsatorna feszültség "csak" kerek 100-300 ezer V / m Ez az érték jelentős ellentétben feszültség szikra ugrik a levegőben, amely fölött 0-90% a nedvesség körülbelül 3 millió volt méterenként. -On 100%-os vagy magasabb páratartalom (telített gőzök), például, csak a víz felett, de ez az érték esik le, hogy csak 100-300.000 V méterenként. 

 

(Határozottan nem ajánlott a vizsgálandó és ő csak Mért Ez a pont - száraz Explorers ezért folyamatosan csökkenni fog a mennyiség, és így lennének kell tölteni rövid időközönként túlságosan). Mielőtt ezt a váladékozás, a között a felhő és a föld helyenként bizonyos feszültség akár több százezer, valamint több mint egy millió V / m (ugyanakkor nem méri ott semmit személyesen).  

 

Egy megjegyzés: míg a korábban említett hipotézisek és elméletek célja, hogy cselekedni Teljesen komolyan, most ki az egyik egy kicsit "őrült": villamos vonalak a területeken, amelyek lényegesen jobban vezetőképes környezet szomszédságában, a mélyedések felhalmozott sokkal több nedvesség is állóvíz (foto). Nedvesség tartja a leghosszabb ott (ellenőrizhető és ellenőrzött) létrehozott, mint a természetesen termelt megbízható működéséhez villámhárítók, a sok villámok, hogy a hit, és amelyek mentén át úgy, mint, mint egy hullámvasút.  

(Ellenőrzött fényképezte, egyéb hivatkozások alatt, ez még mindig nem az, hogy őrült) 

Szinte kivétel nélkül minden olyan helyre, villamosvonalak értekezés formájában területeken viszonylag pontos lapos tekercs észrevehető hasonló ahhoz, amit gyártott, nyomtatott áramköri lapok - PCB (és hogy ez az őrült), ismert elektrotechnikai és gyakran keletkezett a PCB-k, Talán csak alkalmanként enyhén torzult utazó távoli távvezeték torony, mellesleg kiváló villámhárítók, fák és cserjék, is nagyon jó villámhárítók, vagy más természeti képződmények, és tiszteletben tartva a sajátos alakja a területen? (obrázky)  

 

Kezdőár Számos megfigyelés úgy tűnt ( Google Earth ) Ez az angol területeken tekercsben nagyon gyakran rövidre a kanyarokat, szemben tól pl. angol, de ez csupán feltételezés alapján egy nem túl statisztikailag megbízható minta. Később, is Megfigyelés cseh rövidrezárt tekercs, és statisztikailag szignifikáns felmérése légifelvételek (több száz) azt találták, hogy az ellenkezője is inkább kivétel, így az első benyomásom az volt, valószínűleg véletlenül. Együtt a villamos vonalak sérült termény ( benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened)) a vaku miatt jelentkező kibocsátások nagyon gyakran, gyakran és nagyon közel a központ a negyed fordulattal (képek), vagy akár véletlenszerű helyi "több, mint 1/4 fordul"photo, photo (Egy ebben az évben - 2010 - fogott semmit LP).  

 

Ekkor jelenik meg több kép van, mely többé-kevésbé (de néhány nagyon több, mint kevesebb, szinte a proof) támogatják az elmélet a teremtés gabonakörök a Lightning kibocsátások által hozott, meglévő Explorers a gabonakörök jelenség, + valamit a Google Earth , néhány közülük is nagyon tenger. (Támogatás a benyomásom, hogy benyújtása (károsító, gyengülő) a növényi fordul a sokk után, lehetőleg conducted a művelőutak) 

A Brit Boys létrehozta a "Lightning megmunkálás Crop Circle Theory"  

 

Valamikor gabonakörök tényleg úgy néz ki, mint a fényképeket pozitív vagy negatív szikra kisülés (Lichtenberg figures, Kirlian fotó) - , Gabonakörök és kiönti.  

 

Abban az esetben, ha egyes gabonakörök egy másik A Explorers meglepett A fraktál struktúrát. Fraktálok találtak a matematika a közelmúltban (1905, grafikus ábrázolás számítógépesített 1975). De fontos felismerni, hogy a természet mindig is ismert fraktálok - atomi szerkezetek vegyületek, galaxisok, különböző szerkezetek növényi és állati szervezetek, tűlevelű és lombhullató fák, a gyökér rendszerek és egyéb növények, ér-és idegrendszer állatok, folyók, hegyek, felhők, hópelyhek ... Még egy nagyon gyakori lehetősége kisütés a pótdíj végezzük fraktál struktúrák. Szinte minden villám jelentése fraktál önmagában, valamilyen formában még szélsőséges esetekben a fraktálok. Sokkal tipikus példája a fraktál hőmérséklet, valamint a tényleges Lightning lépcsős Leader, de ez szinte láthatatlan. De vannak is film nyilvántartások, ahol láthatóvá, ez csak lehetséges, hogy ott. 

 

Miért, Mikor lehet magyarázni mindent olyan szépen, gabonakörök, hogy nem keletkezik, bármely pontján a területen, ahol a villámok hit? Ez a tény is részt több okból is. Ez lehet:  

- Teljesen véletlen meghatározhatatlan  

- Geológiai feltételei ponton felmerülő: vezető utak kialakított földalatti való kölcsönhatás miatt a talaj és a villám kisülések a közeli helyek millió évvel, a természetes és mesterséges földalatti vízfolyások, csatornák, források, víztartályok, kondenzátorok, (víz-és elektromos), rezonancia és az interferencia (mechanikai + elektrosztatikus és elektromágneses), geológiai és altalaj felsorolt ​​egységek (elektrosztatikus és elektromágneses mezők hatalmas, sőt közöttük vezethet rezonanciák, és zavarokat okozhat)  

- A körülmények, nehéz teljesíteni (a vihar) - hiánya az eső és a szél 

- Becsült kiegészítő és feltárt lehetősége van, hogy legalább néhány szabályos mintázatok fordulnak elő úgy, hogy ugyanazon a helyen kétszer sújtotta villám, egy hosszú idő (napok vagy hetek). Ezek közül az első jelek, csak "meg a jelenetet" (termék akár több milliárd "pre-Exposed" meggyengült szárak, utalva: annak ellenére, hogy mi történt velük, nem nyújtottak be `kell lennie (sérült, Weakened) még, hogy ez a következő mentesítési ApCsel volgende hetekben sokkal könnyebben. Ismét egy másik hasonlóság a klasszikus fotók, Mikor lehet egyes rétegek exposured rendkívül érzékeny kis mennyiségű fény, egyfajta pre-kiállítás, érzékennyé a réteg még nagyobb sensitivity.The különbség A mechanikai szilárdság és az erő szükséges, hogy hajlítsa vagy törés szárak Érzéketlen, és érinti a jelenlegi hatalmas, és ez mezi több tíz, több száz gramm (hajlító) sok kilogramm (szünet). Erősen függ az eltelt idő óta az intervenciós villamos gyengülése növényi szövetekben, miután az igen lassan halad. növényzet Érzéketlen a villám, és nem sérült villamos, nem hajlik a föld még a leghevesebb vihar is kölcsönhatás eső, Amikor a kultúra hatása alatt a szél jóval több, mint 100 km / h és erőteljes vízáramlás, de még egy szál nem benyújtották `kell lennie (sérült, meggyengült.) Ezeket érintett azonnal, és nem lapos (sérült, legyengített), majd lapos (sérült, legyengített) nem több, mint néhány hét után egyedül, vagy azt követően egy könnyű szellő, vagy amikor köszönhetően a nehéz reggeli harmat vagy könnyű eső. 

 

- Rendkívül nagy intenzitású villám kisülések, vagy az összes vagy majdnem az összes energia koncentrálódik egy vagy csak néhány (, 5 - 8) Merőleges felhő-föld kisülések (CG);    foto foto,   

- Vagy valami teljesen más.  

 

A helyzet, hogy miután az erős szél és az eső nem fog megjelenni a földön, és még szárral, a lehetséges Könnyen Figyeljük meg például közben a helikopter flyby, bármely szántóföldi növénytermesztés, a szárak is fúj a szél, mint a zászlók a kommunizmus, néha hajlítsa jóval több, mint 45 fok, de miután halványul el, hogy az erős légáram azonnal és biztonságosan helyezze vissza a függőleges helyzetbe. Discovery Science, Crop Circles: Mysteries in the Fields , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Crop kör snamely után a villám bevezetések, hogy nem merül fel minden területen (és becsült milliomod vagy annál kevesebb esetben), hanem valami, csak egy meglehetősen közönséges valami történik, szinte mindig (és az üzenet két szám).  

 

Egy üzenet Kettes számú: Majdnem minden lapos (sérült, legyengített) termés (95% még, azaz körülbelül egy millió négyzetkilométer évente világszerte) a villámcsapás okozta kibocsátások területén, vagy csak fölöttük. Említés volt Korábban a szöveget és a képet - a teljes benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) mező Benátecká Vrutice.  

 

Pontosítás: nem volt mindig ugyanaz. Az egyik a végpontok Különösen a gabona (az egyszerűség kedvéért korlátozhatják lehetséges, hogy csak a búza, rozs, árpa, zab, kukorica), az úgynevezett "rezisztenciát szállást (károsító, gyengülő) ", vagy pontosabban spontán rezisztenciát benyújtása ( megrongálni, gyengülő) a múltban esetleg nem Egyes gabonafélék esetében nem magas, amikor bizonyos fajta, az árpa, a rozs vagy búza majdnem elérte a magassága egy felnőtt férfi. De hála a koncentrált növényi tenyésztési termesztett fajták jóval alacsonyabbak voltak, és ma sem kivétel, hogy egyes fajták árpát nit magasabb, mint 0,5 m. Ma fajták rozs, búza vagy árpa összevetettük, mondjuk, hogy az ötvenes években a 20. század hajlam spontán benyújtása (károsító, gyengülés) szinte nulla. A pillanatkép a filmből All honfitársaim, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Mint a gabonakörök, is esetében szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, és van elég általános szabály, ez a termés lesz lapos (sérült, legyengített) néha akár több hétig "esemény után", így Közvetlenül a vihar után, míg a gazdák gyakran így nagyon földeket ellenőrzés után elégedett, mert a látszólag "nem történt semmi", tudom, hogy sok helyen van már "ültetett", vagy jobban mondva: "Látható" Ez egy nagy káosz és a pusztítás. Bár még azután is egy nagyon erős vihar nem hazudott az egész területen, sőt szár a földön, több hét után, közben gyönyörű napsütés, átlapolt itt is, ott lesz csak esetenként enyhe eső, így ez nagy szükség van a nedvességet, boldogtalan elszörnyedt gazdálkodók csak nézni, ahogy voltak tézis ideális körülmények között "elaludni" (menedékházak) jelentős része a területen, és nagyon nehéz lesz a betakarítás. Gazdák vannak szokva társítani, és benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés után a vihar elsősorban közösen eljárva, jégverés, így ha a növény nem lapos (sérült, legyengült) Közvetlenül a vihar után, az ügyet még nem dealed általuk annyira. következő világ fut nagy felfedezők jelenség gabonakörök, aki elhagyta egy ígéretes karriert fizika vagy villamosmérnök, és már egyszer nyilván sokat teljesített.  

 

Továbbá, a mezőgazdasági termelők, akik azok, sok a szakértői jelentések és tanulmányok dokumentált Addig nagyon pontosan hatásait villám kisülések, szántóföldi növények, amelyek közül sok vagy fognak reprodukálni tézisek oldalakon. Cukorrépa, dinnye, burgonya, paradicsom, gyapot, szójabab ... 

 

End of Part 3 

 

   

         Part 1        Part 2        Part 3         Part 4        Part 5  

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz