Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-háztartási-4-szövegeket . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4         Part 5

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

4. rész

 

Számos dokumentum foglalkozik azzal a kérdéssel, gabonakörök előfordulhat beszélve teljesen Nem érintett növények, "idegen" keverjük, művelt monokultúrában (külföldiek benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) csak árpa, nem jár el a búzából is Jelenleg) - ff természetesen különböző nedvességtartalom, különböző ellenállás, indukált különböző energia, eltérő (alacsonyabb) szintű kár, környezetbarátabb növények tűnhet teljesen befolyásolja. Abban az időben (2010 megfigyelések,foto foto) Ha árpa egyes területeken már aszály és érettségi színpadon, hogy egy jelentős részét a tönk száraz szalma, a búza a más területeken még mindig nagyon zöld, magas víztartalmú és elektromos ellenállása Bizonyára sok ezerszer kisebb, amely így Képviseli szinte rövidzárlatosságát indukált feszültség. Természetesen nem kizárt, hogy néhány hét múlva kerül be 'kell lennie (sérült, legyengített) is Ez a különböző egyének összekeverjük a monokultúrás, és megszerezte az sokkal kisebb mennyiségű villamos energia, de ez a mi kedves Explorers gabonakörök talán soha észre egyáltalán.

 

Az indukált feszültség a közvetlen vezeték (a távolság) lehet tekinteni, mint egy nagyon puha energiaforrás, kinek feszültség (The Same arányosan jelenlegi és ÍGY is második tápellátás frakció energia) alatti összeköttetés alacsony ellenállása a karmester soha nem emelkedik a száraz és magas értékeket a feszültséget a vezeték, amely kisebb ellenállás jóval magasabb. Ugyanez igaz az energia, generált más módon - közvetlen vezetés és elektrosztatikus indukció. Egy másik lehetséges megoldás az elektromos áram a szárak a gabona hívjuk a feszültséget és léptetés felmerül például során eső a HV vezetéket a föld miatt - talaj ellenállása lehet feszültséget a két helyére föld felszínén a humán lépésben távolság sok ezer V, és abban az esetben, villám természetesen sokkal nagyobb. Ezen túlmenően, és jelentős mértékben hozzájárul a kár növények tartalomra áram átmenő gyökerek alatt szórása villámáram underground, vagyis klasszikusan Vezényel a jelenlegi karmester - Szeretnék egy vezeték, és nem indukált.

 

Egy másik érdekes jelenség a tény, hogy néhány helyen, ahol történt a villám kibocsátása terén, néhány héttel azután, hogy nőnek a fiatal növények az azonos fajok, amelyek időt Csírázási sikerült megközelítőleg az időben, amikor ott volt a mentesítést. Ez lehet a régi idők emléke, amely eredetileg arra szolgált, hogy megőrizzék a faj, amely ma termesztett és tenyésztett fajok gabonát, persze, nem kell, de biztosan Them hasznos lett volna, ha a világon történt, és nagyobb katasztrófa . Például, az egyik ősi maják jósolnak 2012 (Hogy a Stones megy el az üzletágat). Jellemző e tekintetben a magokat néhány növény, talán az ausztrál bokor, is talán néhány más, hogy csak csírázik a tűz után. Csíráznak, mielőtt lenne miatt szabályszerűségét a helyi tüzek szinte használhatatlan, mert akkor lenne a teljes népesség kihalt.

 

Explorers gabonakörök persze lenne képes felfedezni valamit a helyszínek is hasonló, vagy akár már valami hasonló, hogy az ő fényképeket készített, de nem vizsgálták.

 

Tárgyilagosan meg kell vallanom, hogy némi gabonakörök jelensége Explorers hosszú ideig, mielőtt észrevette, hogy a közelében számadatok lehetséges regisztrálni a létezését (vagy korábbi létezés) "valami érthetetlen elektromágneses". Meg kell jegyezni továbbá, utalva arra: Ez a figments, amelynek eredményeként létrejöttek attól, hogy lehet, hogy szinte minden esetben minősül teljes Trumper. Mi lehet kétségbe róla, talán még egyet, de ez minden, mit lehet tenni ellene.

 

Bent és kiterjesztett csomópontok:

Ők lépnek fel teljesen minden benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növény a világon. Nem hosszabb, mint egy óra alatt lehetőség után azonnal benyújtása (károsító, gyengülés) Lehetséges nyilvántartás növekszik csomópontok változások, amelyek révén a növény megpróbálja kijavítani állandó eltérés a függőleges irányban. A tény, hogy a gabonakörök kutatók nem vették észre, hogy még (hajlított csomópontok a termény benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) bárhol), akkor valószínűleg felmentést az ő csodálkozva, csodálkozás, lelkesedés kutatási valami fantasztikus és teljesen érthetetlen, és ez Látszólag tehát könnyen elérhető használja az ötletet földönkívüli intelligencia vagy éteri, sajnos, hogy nem hiszem, hogy valaha is foglalkozni valami, mint a közönséges és a földi, mint a "gyakran" teljesen szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés nélkül mintákkal. keres néhány minta a termény képződmények A Discoverer valószínűleg semmit sem tehet mást, mint lehetőség:

Első hogy teljesen megdöbbent

Második Megjegyzés: ez teljesen lehetetlen, hogy az ember által okozott (igaza van, elnök!)

Harmadik megjegyzés: ez kellett létrehozni valamilyen értelmes élet vagy lény vagy hogy (Itt van az igazság valamivel rosszabb, elnök)

Jegyzet 3: a felszólalást a gabonakörök Explorers ellen természetes, de nem feladata a hírszerzési kialakítva minták vezet arra, hogy a természetben nem lehet csak a rendszeres minták önmagukban, vagy csak a (véletlen) természeti erők

 

Ó, nem, tudnak, csak ne feledjük:

kristályrácsok, kristály szerkezetek, krisztallográfia

felépítése az atom, elektron héj, a molekuláris szerkezetét anyagok atomi és molekuláris pályák és azok hibridizáció, az építési atommagok

fraktál szerkezete a felesleges elektromos töltés kisülés (Lichtenberg minták), fraktálok az élő szervezetek (ér-és idegrendszer, a gyökér rendszerek, a formák a lombhullató és tűlevelű fák ... Fraktálok az élettelen szerkezetek - alakú galaxis, hópelyhek, és végül , újra és újra: rezonancia és interferencia - fizika, mechanika, elektronika, optika.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Nincs más választása, mint fellebbezni Explorers jelenség gabonakörök végezzen el valamit, hogy azokat valószínűleg soha nem csinált során több, mint harminc éves földmérő gabonakörök.

Látogasson el egy olyan területen, ahol a növényt benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) teljes szabálytalanul nélkül jelei szabályos mintát. Emellett ott fognak találni egy csomó (könnyű azonos) rendhagyó effetcs, hajlított és tartós csomópontok. Összehasonlítva úgy határoznak, hogy lesz feltétlenül csomópontok megkülönböztethetetlenül azoktól, találtak benne gabonakörök. Úgy fogja találni, hogy legyek grillezett pontosan megegyeznek a belső gabonakörök. Infra, statikus elektromosság (zavar), mágneses és mások. vzorek.jpg, moucha.jpgMinden, ami ott lesz, beleértve expulsed üregeket és explosed csomópontok, mágneses anomáliák fogja tapasztalni, és a mobiltelefonok nem fog működni. Pontosan a változtatásokat, a csomópontok akkor is megjelenik, akkor is, ha kísérleteket kell végezni, hogy megváltozott az a növény növekedésének a laboratóriumban, csak most erőszakos körülmények helyzetének megváltoztatásával a szárak. Ismét is expulsed üregek lesz. (Correction nulla, vakpróba, már említett)

 

Időközben az is szükséges volt, hogy csinálni őket valaki más. Nézett száz települések, ahol ott volt a termény benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) elég Általában összevissza. Az esetek túlnyomó többségében voltak, és a települések, ahol a mező meglepte a villám előtt, néhány órával, nappal vagy héttel korábban. Az interneten vannak olyan területek, ahol van (volt) lehet szerezni némi információt a helyét villám kibocsátások (Taken külső forrásokból származó) viszonylag nagy pontosság - tíz több száz méter. A hibát meglehetősen okozza a tény, hogy a GPS-hely, ahol a mentesítés kezdődik, és ahol, amikor megüti, néhány esetben eltérő lehet jelentős, vagy akár lenne egyetlen kibocsátási maga lehet egyidejűleg több párhuzamos karok és vállak megvan a restrikes, AMELY kiderülhet, hogy különböző helyszíneken területekre, és általában jelentős nagyobb, mint egy négyzetkilométer. (Hivatkozások a szakirodalomban több kép -kouty.jpg)

 

Nagyon is rendszertelenül, összevissza teljesen lapos (sérült, legyengített) a növényi részek mezők ő egy hihetetlenül nagy számú fénykép megjelent könyvek és internetes oldalakra gabonakörök Explorers, mindenki győzni a maga, és mégis csak kevés a legtöbb tipikus példák itt.

Wylatowo.jpg

 

A legtöbb minták által létrehozott villám hasonlít a modern művészet (egyszerűen azt mondta, mint a Daub - szabálytalan), csak egy kis része a klasszikus, régi, barokk, art nouveau - szabályos alakú, lehet is Bár tartozik a modern művészet.

 

Többek között a 2008 tavaszán, de még közben elkövetkező években gyakran szinte véletlenül, hanem szándékosan is, Takeno és több területen felvételek még "előtt action" (villám), anélkül, hogy hit által villám, vagy mezők, Bár érintett villámcsapás, de még mindig nem okozott lapos (károsító, gyengül).foto vzorky ze stožáru

 

A vizsgálatok között kibocsátások át teljesen nemag. mat - műanyag, valamint Cu, Al, végül mágneses fém (doboz a film - az első néhány kibocsátások nélkül Fe2O3 fe vagy fűrészpor, akkor s kibocsátások Al (konténer) a víz, és a nem-mágneses rugalmas fólia. Trying porított alumínium.

 

valami kóbor mérgező növény - az alsó alapvetően feláldozza

"supernatural"

 

Az ötlet, hogy a minták fordulnak elő elsősorban éjszaka. Legalább ez egy film, Nancy Talbot Államok, de anélkül, hogy bármilyen forrásból (nagy hiba!), Amely gyakran fordul elő minták hidat 4-5 óráig. Természetesen nem minden, de néha lehet az egyik oka a "dominó-effektus" növények által naplózott kora reggeli harmat még sötétségben és későbbi egymásra a földön. Ez nem lehetetlen, de, hogy megteremtsék gyakran közben nappal, de ezek felfedezve csak néhány napot. Ez lehet pszichológiai magyarázata meglehetősen - talán soha nem is lesz gabonakörök során feltárt éjszaka (annak érdekében, hogy következtetni, hogy Ők Arosa A nap folyamán). Ez teljesen természetes okozza tény, hogy az éjszaka folyamán ugyanis az emberek mindent megtesznek Lehetséges, megfigyelése mezők egyáltalán nem mezi tézis tevékenységek. Szinte lehetetlen véletlen észlelésekről a felüljáró magasságot bármilyen közlekedési eszközzel, elsősorban az egyszerű tényt, hogy az éjszakai sötétség. Ezért a megfigyelők, akik nem tudnak mást érzékeli a minta, mint nappal, és nem is gondol arról, hogy más válasz, mint a "valakinek meg kellett tennie az éjszaka folyamán." Pattern könnyen Kelj A nap folyamán, talán 5 nappal ezelőtt.

 

Sokat segített volna telepíteni egy time-lapse kamerák közelében, ahol a mintákat híd gyakran jelennek meg, ami a jelen állapotban a technológia volt, hogy nem egyedi probléma. ÍGY Vajon kell tekinteni, mint egy egyszerű "rendes" szállást (károsító, gyengülő), a növényi és határozzuk meg az eltelt időt a zivatar, míg a Time-lapse Canon Lehet programozni, ez is befogása villámlások bejövő saját látószöget. Fontos jellemzője (néhány) Canon készülékek az, hogy hogy lehet programozni nagyon jó time-lapse felvétel és gyors felvétel Processes (villámlás)

 

Szárak hajlott, nem törött. Broken szárak Természetesen is előforduló gabonakörök, különösen a szélén minta, főleg abban az esetben, a Domino Effect. Explorers A gabonakörök Bemutatta hatása valóság némileg "módosított" formában, vagy az úgynevezett rugalmasabb formában ( Yes, Minister ), és egy kis százalékában törött szárak, nem csak hajlított, egyszerűen lő vagy bevonhatják a jelentésekben azok kutatási Vagy csak "véletlenül" kihagyása, vagy tekintik őket, mint kivétel a szabály, hogy laza.

 

Xtreme Mysteries - 062 - gabonakörök, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) A tetején a keret (a vízszintes villamos vonal) látható jelenségek tipikus hagyományos villám kisülések a földeken. Ezen túlmenően, a belső forma vázolja tovább, másodlagos alak. Hasonló jelenségek számos klasszikus gabonakörök. A jelenséget a gabonakörök felfedezők teljesen elhanyagolt - a fényes vonalak eltérő a közepétől a szélek, amelyek valószínűleg követik az iránymutatásokat, amelyeken keresztül futott földalatti villamos kisülések. Megjegyzés - valami hasonló figyelhető meg sok más fényképeket gabonakörök, ez egyenértékű a kettős expozíció sok összehasonlítást classic fotók.

 

8:55 alatti nagyfeszültségű vezetékek ... Elég összhangban mindent, ami javasolt mindenütt Szótár - HV vonalak nagyon jó vezetők.

 

Világítás, fény jelenségek mozdultak el a területen, gyakran Képviseli képek filmek gabonakörök. Az értekezés filmek is bizonyítható, hogy bizonyos esetekben lehet, és hamisítvány, vagy (meglehetősen LogicAll) életlen repülő tárgyak (papírzacskót, magvak vagy növényi részek). Az is lehet a helyzet, Hogy, ha hirtelen kiszabadult a föld alatt, és HIGHLY buborék ionizált gáz és por, Hogy nemrég kitett lehetséges különbséget a maradék statikus elektromosság több ezer voltos vagy több. Továbbá tartalmazhatnak gyúlékony ionizált gázok (CO, H 2 ), amelyek mindegyike lehet jelen a föld alatti sok napon után a kisülés. Meg lehet repülni körülbelül tíz másodpercig a levegőben hátszél. Ugyanakkor a is is foszforeszkál, de még csak eltér a környező levegő, refrakciós index spektrális reflexiós, transzmittancia vagy színes, legalábbis talán valami mellett fenti feltételek teljesülnek. Lehet, hogy még csak egy felhő, füst vagy por, ez tartja össze egy kis időt a statikus elektromosság, vagy csak levegőt Örvények. Ezen túlmenően, CCD érzékelő bizonyos körülmények között akár rögzíteni csak termikus különbségek. (Másutt kifejti)

 

Egy másik feltevés: a tény, hogy néhány helyen a régi jó Anglia termelnek minták sokkal szemben a világ többi részével, okozhatja is, hogy ha ezeken a helyeken nem volt jelen olyan gyakran és heves szélviharok és a többi világban. Ezt a feltételezést nem támasztja alá semmilyen bizonyíték, a fizikai vagy a Meteorológiai Valószínűleg feltételek mellett nem talál olyan tényt, amely támogatja ezt a feltételezést. Inkább néhány völgyben, némileg védett a szelektől, ami ellentmond több hasonlót lakás Angliában. Ott valószínűleg inkább néhány még le nem írt helyi geológiai rendellenességeket. Valami kiderült, kréta altalaj mutat szignifikánsan gyakrabban minták, földalatti víz is RÉSZT (csakúgy, mint a mechanikai rezonancia), régészet. Bolt a kék?

 

Halott állatok, rovarok - például a halott féreg mentesítésről szóló helyszíni után néhány nap eltűnt I (photo), Amely annak tulajdonítható, hogy szokásos eljárásokkal a That zajlik a természetben. Csontvázak gerinces - madarak, mint a Microsoft - ahogy meg van írva valahol máshol, állatok élnek a természetben, és nem tesz sírok. Még sajnálom kis madár énekes, de ha tényleg meghalt a pillanatban, amikor a mintát "Exposed", talán ez volt csak a sokk és közvetlenül Természetesen nem sújtotta a megfelelőReturn Strokecsatorna, mert ha ez megtörtént, nagy valószínűséggel felrobban. Vajon megtaláljuk szinte semmit, vagy sokkal valószínűbb, semmi.

 

Rovarok - (photo) Grillezett felperzselt legyek tekinthető Viszonylag egyértelmű bizonyítékot a villám is vizsgált location. Nos ismeretlen energia, katonai kísérletek, extaraterrestrial vagy idegen erők, és így tovább.

 

CCD

 

Még egy "rendellenesség", amely már le a gabonakörök Explorers. Néhány lehetséges említése " ovni Crop Circles - Flea CERCLES dans les nyomait d'ovnis - Planete TV 2006/11/02 "- Nos, ez volt az Máshol más. Valószínű, hogy is nyomon követhető az egyes gabonakörök bizonyos területek és kiadványokat. Fényképek a minták, ahol látható "valami titokzatos" (szellemek más típusú), ami nem volt az a hely, megfigyelhető szabad szemmel, és előfordulhat részben (vagy akár távolról is elég), kivéve a minták fényképezte. A legvalószínűbb, Ezek többnyire készített képek digitális fényképezőgépek és videokamerák, nem klasszikus anyag halogén ezüst. Ez a lehetséges magyarázata a képen Kitett is és része az infravörös spektrum, hogy az emberi szem nem érzékeli. Underground lehet az Egyes adatok Tárolt még mindig nagyon nagy a mennyiségű hőenergia (ismét az átlagos adási villámcsapás Freezer Több száz kilowattóra akár több megawatt-óra), és bár a felszínen továbbra is kevesebb, mint egy százalék, még mindig okoz aszályok és a változás (termikus), amely lehet az infravörös spektrum nagyon észrevehető. Míg a klasszikus ezüst anyagok halogén infravörös spektrum szinte teljesen érzéketlen, a spektrális érzékenység még a szín és a b & w pankromatikus anyag értéke nem haladja meg valahol 690n, határa spektrális érzékenysége emberi szem valahol a 700-720nm, érzékenysége a hagyományos színek CCD érzékelők jelentősen meghaladja a 780 nm (1050-1100nm). Emiatt áll előttük helyezve IR szűrő, amely gyakran egy részét IR sávszélesség szabadul fel, ez a túlnyomó többsége a hagyományos fotók nem számít. Lehetséges, hogy egyes gabonakörök kezeltek néhány képet következményei aszály és egyidejű vagy későbbi mentesítés, amely nem hoz létre semmilyen mintát, csak a közeli földalatti Tárolt néhány "meleg". Még kibocsátások Ez tényleg létre minták illusztrálják így a "menekülési útvonalak" a föld alatt. (" A rejtély (!) a gabonakörök, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire július 11, 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR jelenségek gabonakörök helyen Explorers kivizsgálják nevű másik anomália, de ők fizetik Them Műkedvelő és nagyon rossz a figyelmet, hogy itt nem lesz referenciák, illetve fotók, Bár vannak az oldalaikon. (Link fototo tól BLT Research). CCDresponse.jpgTipikus spektrális válasza a CCD képérzékelő. Átvéve http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettantizmus való hozzáférés bizonyos jelenségek elhelyezkedő ponton gabonakörök egyik fő oka az a tény, hogy miért nincs a jelenlegi gabonakörök Explorers nem találta a szöget a fején, és igénybevétele meglehetősen nagyon felszínes magyarázat, lehetőleg teljesen bizonyíthatatlan. Csak egy meglehetősen primitív thermocamera Lehet teljesen célkitűzés kimutatására jelentős hő mennyiségének kilowattóra tárolt underground, és hogy lenne-e túl hosszú ahhoz, hogy idegenek nem sikerült megkísérteni.

 

Ghosts. Egyes helyeken Megjelenik a következő évben, észrevehető vágány, hasonló az eredeti alakját, ha a kukorica volt, egyáltalán nem lapos (sérült, legyengült) (de ez is lehetséges, bár lényegesen kevesebb, mint az elmúlt évben.)

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © by Peter Sorensen

ghosts2.jpg Képek: Peter Sorensen

boh1.jpgNincs fénykép. 1 (c) Miroslav Zuzánek. A megjelenése minták valószínűleg Mezi 2-4.7.1999 fotókat a negyedik 7. 1999-ben, ha a minta fedezte sárkányrepülő Mr. Miroslav Zuzánek. A felmérés minták: 1999/07/07  

boh2.jpgNincs fénykép. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgNincs fénykép. 5 (c) Miroslav Zuzánek Fényképek május 20, 2000 The Same elhelyezése néhány hónappal később. Egyértelmű minta már látható. Helyett a megjelenése nőttem csak korlátozott növényzet.

Pictures venni az oldal http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , ahol lehet olvasni bővebben

 

Képek (boh2 és boh3) Szintén nyomtatott kiadvány " piktogramok a Cseh Köztársaság és az energetikai rendszer a Föld - szépség agrosymbols Morvaországban 2000-2006 "szerzők Mgr.. Tiffany Pliskova et al. , a kommentár: Valószínűleg között létrejött 2.7-4.7.1999. Felfedezve 1999/07/04 és 1999/07/07 végeztünk a feltárása. A helyszínen, ismét közel a vasút, arra elhelyezkedésű 5 kör, átmérőjük majdnem azonos, Melyik volt a tartományban körülbelül 17,5 m Az az állapot, amelyben a mintát találtak, nyilvánvaló volt, hogy Ők voltak az első kutatók Streaker, aki belépett az alakja. Építése benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) volt nagyon precíz területek, az aszály és minőség, mely az időben felmerült egyik vizsgált gabonakörök. Hivatkozva: a jelenléte a mintázat Bohuslavice nem járt után a búza betakarítása. Miután az összes szabványos agrotechnikai műveletek, főleg szántás, vetés új növények, stb ...., volgende év tavaszán találták ugyanazt a mintát újra. Ezúttal utalva: nem tükröződik a növényzet és benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés, de a visszamaradottság. Növényzet volt a helyszín mind az öt kör teljes eltörpült a vegetációs időszak. (vasút is is jelenik meg, mint egy villámhárító, vegye figyelembe, JL)

 

Fontos felismerni, hogy a helyszínen zajlottak egy hatalmas elektromos áram, köztük voltak a különböző beavatkozások Megfigyelés nem csak a növények, hanem is a talaj kellő rögtön alatta és elektrokémiai folyamatok A termochemical Hogy zajlott ott. Ezen túlmenően, az elmaradott magvakból a gyökér rendszeren egyes növényi toxinok értékben felhalmozódtak belül, hogy velük, és Ezeket még mindig ott helyezkedik el a talajban. Ez lehetővé teszi, hogy vegye figyelembe a volgende évben - olyan helyeken, ahol vezetett Nagyobb áramok jönne létre egy nagy mennyiségű növények nem feltétlenül ártalmas, de is nem igazán jövedelmező vegyületek. Még a tényleges helyi feltételektől olyan helyen, ahol nem zárul került sor, okozhat különböző árnyalatai érlelési vagy érett gabona nagy, nem teljesen be `kell lennie (sérült, Weakened) és az egészséges növény területeken. Ez egy bizonyos analógok ismert cropmarks származó régészet .

 

Egy másik anomália, a gabonakörök Explorers oldalakon nem talált még. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Hangváltó másik dimenzió (2006) , 22:07-10:29 Ami lehetséges, hogy a fényképek, Nem érintett gabona világosan mutatja, és magasabb szintű érettségi (esztergálás fülek, míg az érintett kalászokat még mindig tökéletesen egyenes - kevesebb érlelt). Crop által sújtott elektromos áram és a termékek az elektrolízis a talajban érik Egyértelmű Lassabb. Megfigyelés, fényképezett, sokszor, többször. Néha Megfigyelés lehet világos különbség színe - az érintett kukorica még zöld és érintetlen már biztonságosan szalmasárga. Itt a bizonyíték Közvetlenül Explorers gabonakörök,+ several own. Fényképek 2010/08/06, Kounice - nagyon hasonlóak az esetben is búza kalászokat szárak hevernek érettsége és mérete a néhány hét nagyon lemaradt. A mintában szereplő, a termés közel 20 helyen, és 20 helyen érintette termény Nem érintett. Objektíven elmondható, hogy a füle Nem érintett növényzet képest, a lapos (sérült, legyengített) tényleg Greater növényzet (becslések szerint 20-30%-os volumen). Mindent kell mérlegelni, számolni a szemeket egy fül, átlagos hossza és súlya a fülek, az átlagos tömege gabona. Később majd csírázási teszt (át egyenlőtlenséget és nem hajlandó Csírázási okozza a betakarítás utáni érlelés, legkorábban két hónap után). Részletes eredmények és a folyamatos mérés www.cropcirclesonline.com / Kounice . Lehetséges néhány más helyszíneken. A búza, Ez igazán veszi el a legtöbb időt, elnök! (KülönösenOstrá ebben az évben - körülbelül 4 hónap ...)

 

Statement vagy álláspontja, amely kiterjeszti feltétlenül valamennyi program mintegy gabonakörök:

Túl kockázatos elektronikus berendezést termés kialakulását . Azon a berendezések nagyon világosan írva vastag betűkkel, vagy legalábbis az útmutatóban, " okozhat meghibásodást a statikus elektromosság ! " Itt az a hely, ahol még mindig vannak tárolva underground megajoule maradék statikus elektromosság (abban az esetben rendkívül erős kisülések Lenne még egy rövid ideig, mielőtt ez Overground gigajoule-ban kifejezve, vagy akár TeraJoule elektromos és sok más típusú energia ...)

 

Mint egy szemléltető példa leírható a mérgezés esetén szén-dioxid (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Hangváltó másik dimenzió (2006) Leírja fémes íz és az összes többi a mérgezési tünetek nagyjából 49 perc vége előtt a dokumentum

 

Glickmann: Sokan jobban alszik, miután elhagyta gabonakörök kialakulását. Nem meglepő, hogy vannak hasonló helyzetben, mint ha ittak egy fél liter rum, 5 sört, és ez még akkor is evett egy pár mágikus gombák ...

 

Rejtélyes világ Crop circles.avi 17:12 Földtani és kapcsolat felszín alatti vizek. (nem csak, hogy JL comment, de földalatti csatornák és vezetékek, talán nagyon hosszú unused, lásd a képen) 18:25 - nagyon látványos hullámok a szél gabona -

 

1686 Robert Plot tudós Oxford végül arra a következtetésre jutott, hogy néhányan gabonakörök Staffordshire-ben ( The Natural History of Staffordshire ) okozták a villám. Elég jó becslést, sok évvel ezelőtt Franklin (HIS kutatás ő végzett egész évben 1750), nem meglepő, egyáltalán, hogy maradt félreértik. Az emberiség nem akarja megérteni, még korában modern technológia. De amikor látja Azok a képek ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Mélyen gyökerező meglehetősen megszokott számos dokumentumfilm foglalkozik gabonakörök, Hogy Rejtély származásuktól szemlélteti egy képet az esemény villám ...

20:33 Vad szelek ...

zskvo25_39.jpgAnomáliák - elektromágneses, Elst, kábítószer -: elsöprő jólét, eufória, könnyű (valami ilyesmi is által jelentett függők a beadás után), fejfájás, zavartság és egyéb problémák árpa állt itt, mielőtt összeolvasztása (károsító, gyengülés), amely megjelenik afterseveral nap

 

35:30 expulsed üregek

 

38:10 Akár értekezés körök termel bármi vagy bárki, kell lenniük, képzett és matematikus. Összehasonlítás hasonló képek Kaleidoscope. Tegyük fel, hogy négyéves gyermek erős festői tehetség, hogy még soha nem hallottam, hogy van valami, mint a matematika, a kéz és a kaleidoszkóp színes ceruzák. Festékek aszályok és kép mikor lesz felfedezve után 5000 évvel, a kutatók írni róluk, és a matematikai törvények, hogy mindannyian belsejében található, halom vastag könyveket ...

 

41:08 még egy tudós attól tart, hogy adja meg azt

 

43:10 mérése elektromágnesesség, erős természeti erő . Még ma is, egyes megfigyelők azt állítják, hogy a megjelenése gabonakörök volt megfigyelhető után zivatar. Lásd a blog Tiffany Pliskova, iDnes: (gabonakörök Jitrava 2010) Pattern-ben alakult, 2010-ben és a zöld növényi után egy nagy vihar az elmúlt napokban, közel a minták faragott mélyedésekben a víz folyik le a lejtőn (villámhárítók, jegyzet JL), felfedezés A minták a búza füle határozottan nyomja a földre, a kukorica szára csupa sár, alakú mintázat tökéletes volt ...

 

2008 jitrava2008.jpg Az első benyomás a fényképek azt a benyomást keltette, hanem hamis, de bárki is téved ... jitrava2010.jpg 2010

Tiffany Pliskova idnes.cz blog: gabonakörök földjén város Slapanice hosszú hagyománya van. Még a népszerű színésznő Lucy Safrankova emlékeztet könyvében, mivel játszottak a gyerekek, és körbe-körbe a kukorica ...

 

Egy csepp víz esik a víz felszínén (photo) Van is szétterítés nagyon szimmetrikusan több oldalon, míg a soha nem előre ismert, hogy pontosan hogyan is mana. Ez is egyetlen, rövid, ugrás impulzus esemény felülről.

 

Meghívókat, hogy látogasson el agrosymbols határozottan nem fogadja el

www.kpufo.cz / terület / agr / cc / ccweb / index.htm

kapcsolat már törött (ősz 2011) Eredetileg ezen az oldalon találtak a büntetés, amely szerepel a bekezdés alatt. Azokon az oldalakon, értekezés ez már lehet találni csak a dokumentumban http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (angol). Ez a szakasz egy nagyobb szöveg "hipotézis a technológiával a teremtés agrosymbols"

1.1.1. benyújtották `kell termés

Különös módon benyújtott `kell lennie (lapos) crop először megpróbálta úgy elmagyarázni ötlet, hogy ez egy teljesen természetes hatást, hogy csak véletlenül Létrehoz egy kör alakú. Ezt a nézetet, nagyon hamar felhagyott annak abszurditását, de talált még húsz év után a szurkolók a cseh Köztársaság.

Az aláhúzott mondat után lehetséges kiskorú kezelés bármikor cert. Mielőtt a "véletlenül" hozzá lehet adni a folyosón - "néhány esetben nem"

A teljes PDF dokumentum a kapcsolódó webhely jelenleg dolgozik szánt a "Workflow földmérő gabonakör". Már nincs más választása, de nyomatékosan óva int minden érdeklődő minden szabad munka és a kutatás, mint a hasonló féltudós tengerimalacok és díjmentes adatszolgáltatók, és minden termés kör soha nem lépett.

A hely, amit néha annyi káros vegyi anyagok amely megfelelt volna győznie annak szükségességét, hogy kábítószerfüggők évtizedek óta. Bármely meghívást, hogy látogasson el egy hely száraz Ezért emlékeztet bűncselekmény "elterjedt a kábítószer-függőség és a" Melyik, valószínűleg alkalmazható is Ezt a dokumentumot.

§ 287 A kábítószer-függőség terjedését (cseh jogszabályok))

(1) Ki más hozza a visszaélés más, függőséget okozó anyagok Than vagy alkohol benne, amely támogatja a Ki vagy visszaélés a szárazság és az anyag egyébként ösztönzi vagy terjedését kell börtönbüntetéssel sújtható legfeljebb három évig vagy megtiltása HIS üzleti tevékenység.

 

Vége 4. rész

 

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4         Part 5

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz