Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-háztartási-szövegek-5 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

5. rész

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

Az első bevágás a hordó, még lesz kettő)

 

Mi a legvalószínűbb, hogy a helyszínen talált valódi termés kör által készített expozíció villám (villámok) egy növényi területén, míg a rezonancia és az interferencia hatásait áthaladva (nagy) áram (persze, akkor megtalálható a terület lapított (sérült, legyengített) növény bárhol):

 

  Első Földmágneses anomáliák - LIRM - szokatlan viselkedése az iránytű

 

  Második Maradványai a statikus elektromosság - RSE - mérhető

 

  Harmadik Maradványai felhalmozódott hő a föld alatti - IR fényképek (De légy óvatos, amit néhány gabonakörök Explorers kínált valahol ő helyszíneinek "IR" fotókat sem utalnak közzé itt, ez egy teljesen üres rajzok vagy fényképek, teljesen mentes minden Megadott források ellen mit kell is teljes tudományos Műkedvelő csak köpni. Nincs említés a mérési módszer, az érzékenység mérő eszközök és érzékelők, spektrális jellemzői érzékelők használt. Gyakran Ez egy nagyon közös jellemzője hasonló tanulmányok próbál úgy tenni, mintha hogy a magasan Ők csak szakmai, szakosodott tudományos módszerek és eljárások, de jár egy utolsó Műkedvelő, úgy, hogy azok infravörös képek nézel ki, mint egy klasszikus discolorated színes fotókat, amely termel egy tizenkét éves gyerek minden grafikai programban tucat per óra áron. Well Csak a választás akkor az állami, hogy még egészen közönséges infracamera fog menni, hogy elfog infravörös változások a talajban (így a jóslat) bármely helyen a helyszínen villám kisülések. továbbra is egy csoda, mint azokon a területeken, ahol a gabonakörök találtak a nem került sor hasonló méréseket. S 2012, továbbra is egyszer szüretelik előtt, maja Threat teljesülni fognak és Stones megy az üzlet, hogy az ősi maják előre.

 

  4. Szemcsék FeO.Fe és Fe2O3 (mágneses? - minden esetben érzékeny a mágneses mezőre. Kelj Lehetnek katódos és pirolitikus csökkentés) található, a talaj - talán azért, hogy a termény fül, a szárak és a levelek a Influence ideiglenes mágnesezési szárak (karmester még a nagyon magas ellenállás) által okozott áthaladó áram

 

5. Halott legyek, gyakran Strictly megperzselt, híve a termés, (indít söpört napozás) megtalálható a viszonylag nagy távolság a minta, nem minden esetben - valószínűleg nem előzte meg az eső és a rovarok nem voltak elég sebességet hide-A csavar a kék

bal oldali fotó © Dr. Uwe Engelmann, jobbra © Janet Ossebaard     

 

Sok gabonakörök (de is sok esetben lapított (sérült, legyengített) kivágás) valószínűleg készítette dupla expozíció - az első mentesítés növények csak "felkészíti" Létrehoz "érzékeny réteg" a Weakened növények, amelyek sokkal érzékenyebbek minden mechanikai és fizikai ingerek, és rögzíti a következő Them eleget mégis bekövetkező után néhány hét vagy hónap alatt.

 

Field az árpa, ahol 2010-ben még egy villám kisülési történt ( Benátecká Vrutice ) ellenállni a csodálatos fizikai állapot egészen a betakarításig, Bár rajta A vegetációs időszakban söpört sok súlyos szél és az eső.
Mivel hosszú ideig, a szöveg csak egy nagyon komoly, egy pillanatra, és lesz ismét Könnyített elforgatásával, és ugrik még egy őrült. Több szimmetria, gyakran nagyon pontos, szerint több tengely (3-8 vagy több), feltűnően hasonló a kaleidoszkóp generált képeket. Eredete még nem kellően világos és megmagyarázható Fizikailag. Lehet, köszönhetően a hatalmas elektromos töltés, feszültség és áram, amelyben a sor a helyszínen.

 

  celtic cross 2002           p x + p y + p az orbitális
Ideiglenesen létrehozni valamit, ami lehet magyarázni, mint "analógok atomi és molekuláris struktúrák és kristályrácsok" azonban gigantikus méretek. Projection A három p pályák síkban merőlegesen tengelyére egyikük felmerül híres kelta kereszt, stb, Abban az esetben, d és f pályák jönne létre egy sokkal bonyolultabb struktúrák. Volna meg nekünk a kelták próbálták azt beed melyik irányba is jár kvantummechanika Schrödinger régen?

 

Ha valaki azt akarja, hogy hallja a érlelési gabona, néha csak megy szántóföldi növénytermesztés közel határán érett búza, rozs, árpa vagy, Lehetséges regisztráljon Világos csendes és repedések. Június végén, július és folytassa. Nagyon érdekes jelenség.

 

Még egy őrült: Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 19:50 / 1:54:23

A legtöbb gabonakörök Felfedezők és dokumentumfilm azt mondják róluk, Ők a jelenség a modern idők, Bár elismeri, hogy sikerült azt is felléphet, az ősi időkben. Igen, létezett, és egyes jelenségek és képek az ősi civilizációk kivetítve lehet (Stonehenge, a kelta kereszt és a többi). Még nem lehetetlen, hogy az ősi civilizációk (A mezőgazdászok) tudta, hogy jönnek a villámcsapás, de elfelejtettem mondani nekünk, hogy vagy ez a tapasztalat szájról szájra, nemzedékről nemzedékre nem fennmaradt eltűnt I alias. Talán Archimedes felhívta azt a homok, mielőtt valaki megszúrta őt. Lehet, hogy van valahol írva ék alakú script, vagy valami Illusztrációk látható, de még mindig nincs lefordítva, vagy magyarázata. Crop körök és villámcsapás, valamint bármely más természetes erők (és megsemmisítés) tekinthető Isten munkája, és ezért talán még tüzelt tartja szükségesnek, hogy túlzottan kihangsúlyoz valahogy, ez az egyik oka a második, és ha a kiváltó ok mind egy és ugyanaz a jelentése, elvégre ez a saját szemszögéből mindenkinek meg kell értenie, vagy nem?

 

(Egy másik őrült) Talán lehetséges lenne, hogy nézd meg, hogy a számok az elmúlt években Megjelenés valamivel több. Valószínűleg az egyik oka lehetséges -, aki keres, talál, és a nap, amikor körök nem keresi a földeken, azaz 1970 előtt, nem is található meg minden. Az ötlet az angol mint úgy nézett ki, termény mezőket a 70. évben, mint korábban, és milyen Olyanok, mint ma. Vizuálisan, valószínűleg nem túl megkülönböztethetetlenül, kivéve egy kis dolog. Nevezetesen különbözött jelentős által használt feldolgozási technika. Az 70. év, és még mindig szolgálnak korábbi Farmers van háború boneshakers súlya alig több mint 2 tonna, és szélessége a hátsó gumiabroncsok körülbelül 30 cm-es, akár a ló szántani fel néha. Ma már mintegy fut mezőket John Deeres súlya meghaladja az 5 tonnát, kétszer a szélessége a gumiabroncs és ugyanez vonatkozik tömeg-és gumiabroncs-gépek csatolták őket (vetés, műtrágya forgalmazás). Ez létre fog hozni egy sokkal nagyobb területen villamosvonalak, hogy működni fog annyira erősen és villámhárító. Jobb villámhárítók - több villámok. Több villámok - több körökben. Ne tedd tönkre a körökben. De még mondani, hogy a mezőgazdasági termelők eddig.

 

Egy másik fontos különbség a korábbi években az iparosítás a vidéki Folyamatos - underground mai táj iparosodott Közvetlenül átlapolt földalatti vonalak - közművek, számos patakok gyakran nem áramlás árkok mentén a területen, de a cső lefolyókat alább. Minden közmű vehet részt egy szokatlanul erős csábítás jelenlegi underground, annak érdekében, hogy az esetleges mellékhatások (rezonancia és interferencia kirívóan erős áramlatok).

 

A megfigyelt számának növekedése formák a világ fokozatosan 80, 90 éves és azon túl nem lehet túl Statisztikailag igazolható tény, de nem lehetetlen Teljesen Hogy ez valóban. Csak az utóbbi években is tekinthető állandó frekvencia a megfigyelések, anyarozs a viszonylag magas. A mezőgazdasági termelők maguk sosem jelent szabályos minták A gabonafélék, de szenzációs a nyilvánosság előtt. Mivel a szenzációs közönség mindig meghaladják a józan a lakosság egy része, a kínálat a megfigyelések nem fog csökkenni. De nincs kizárva, hogy bizonyos volgende év teljesen célul, hogy a szabályos számának megfigyelt minták. Ezek előfordulása lehet, hogy néhány kiválasztott funkciók mellett, számtalan más körülmények között kapcsolódik a naptevékenység és a rendszeresség. Hogy az utóbbi években átesett néhány csúcsot és előfordulási gyakorisága számadatok nem kell őket közvetlenül másolni. Nincs növelése érték nem lehet a végtelenségig, és nem az átlagos hőmérséklet a Föld, sem a minták száma találtak a földeken. Ha az átlagos számának szabályos alakú, Ebben az évben minden konstrukció található a területen, néha tényleg kezd esni, nem fog hiányozni senkinek, és a jövőben Végül leszünk szívesen melegíteni egy kicsit. Ha a hamis hokiütő grafikon összeomlik, mint egy kártyavár, vagy csavaró mint a minta, amely dominó (Domino Effect). Az egyetlen kivétel jelentette Farmers of Their Szigorúan szakmai és tudományos publikációk. Ezeket fizetik figyelmet máshol ezen az oldalon. Amint azt ott, gazdáknak létrehozásának kérdésével minták (körök) a növénytermesztési Viszonylag széles körben térképezték fel, tudom az okát, hogy megértsék a problémát, és, hogy nem tartja szükségesnek, hogy ez felesleges nyilvánosságot.

 

Nancy Talbot (BLT, gabonakörök - Quest For Truth [UFO]. avi 19:32 beszélt " nagy elektromos töltés "kissé tévesen érzékelik azt eredő feszültség, ami keletkezik a mészkő altalaj és a köd, a végén nyáron (vagy talán a tavasz) gördülő körül az angol domboldalakon.

 

Nancy Talbot (BLT csapat, Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 01:03:00 ) - mikrohullámú impulzus, nedvesség válik gőz menekülés a szövetekből - kibővíti és kanyarok csomópontok. Valami ehhez hasonló soha nem lesz lehetséges, hogy szimulálják a laboratóriumban. Kiterjesztése és hajlítása csomópontok okoz soha, soha és soha többé igazán semmi más, mint a geotropism (negatív), amennyiben követően azonnal benyújtása (károsító, gyengülés) csomópontok növényeket is kiterjesztették, vagy lehajolt, hogy nem igazán létezik, ez csak egy nagyon gyakori hiba Sok gabonakörök Explorers, aki, sajnos, sokszor a foltozott Ismételten ismert jellegzetes mezőgazdasági félig tudós. Persze, lehet, hogy fedezte fel mintákat, amelyek után azonnal helyüket hajlított és kiterjesztett csomópontok, de ez nem okozott semmi más, mint hogy a termény feküdt néhány napig, motívum találták után néhány nappal megalakulása ( szállás (károsító , gyengülése)). Explorers gabonakörök egyáltalán nincs ötlete, az az energia, Hogy lenne szükség ensur a folyamatok, hogy ők le (a víz elpárolgása), és milyen teljesítmény Ezek az összegek volna Következmények a növények vitalitását.

 

A fenti kimutatás gabonakörök Explorers megerősíti a szomorú tény, hogy ők még soha nem látogatta adott területen meglehetősen Általában szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés, Ez nem látogatni ő szempontjukból minden "ismeretlen erő". Volna, talált egyet, pontosan ugyanabban a tünetek és rendellenességek, és mindenekelőtt csomópontok, beleértve amit mint "robbant csomópontok" vagy "expulsed üregek", ami nekik nagyon nehéz elmagyarázni. Amint azt egy másik oldalon, Ezek a jelenségek semmiképpen nem okozza a gáz belső nyomása csomópont, ami látszólag Them "expulsed" minden ilyen jelenség teljesen természetes növekedése által okozott változások fokozatosan és lassan növekvő, enyhén, néhány ponton szabálytalanul szárítás és haldokló sejtek és szövetek. De ezek a szimbólumok, még azután is, majdnem teljes szárítás és a halál nem fog megállni sikeres teljesítése függvényében edénynyaláb-szövet - amely könnyen ellenőrizhető bármely részét a növény - node internódium, levél ( bizonyítani kell, állítsa fénykép kísérlet + timelapse )

 

Az is lehetséges, amelyet akkor kellett volna sokkal rosszabb, Hogy gabonakörök Explorers valaha készült és hasonló megfigyelés, de még mielőtt a nagyközönség egyszerűen rejtve őket. Az ilyesmi valószínűleg jobb, ha nem is sejti őket. Bár a mezőgazdasági lowbrows, akik rendszeresen igen széles a saját megfigyelések csak választani, hogy mit illik őket, lehetséges gyanúsítottat semmit. Lehet, hogy csak az említett bármely hasonló álláspontja Tekinthető hogy folyamatosan ismétlődő kivételek, hogy csak ismételt és folyamatos megerősítették szabályokat.

 

Az alapvető hiba az összes úgynevezett hoaxers - foot circlers - kör döntéshozók vagy kör-döntéshozók, úgynevezett Ezért a tény, hogy soha nem is volt a területen, nem beszélve folyamán este arra létrehozása mintát (kivéve néhány kínos - fizetett tüntetések előtt a TV kamerák, hanem a nap), az a tény, hogy még legalább nem is beszélve az egyik legfontosabb tényeket, feltétlenül szükséges, hogy mozog a területen az, hogy nagyon szükséges, a területen sem volt egy csipetnyi nedves, nemhogy után eső, vagy akár közben az eső. Mindenki, még egyszer, mindenkinek, és még egyszer utoljára, aki egyáltalán bárki séta a mező legalább a minimális tapasztalata, tudja, hogy séta egy nedves területen, még a gumicsizmát és vízálló megfelelően öltözve, még a traktor pályák ( Nedves körülmények között a legrosszabb járható részeit mező), a tetején, hogy éjszaka alatt pislákoló fény kéz fáklyák, vagy a holdfényben, és minden That (!) még képesek valami a kezükben, hogy így Ebből nagyon korlátozott képességei elég gyorsan, hogy kompenzálja az egyensúly Ha csúszik, látja (nem is beszélve ingyenes), csak komplett idióta. Vagy a szerző értekezés bekezdését. A megfigyelés és fényképezés területén befejeződött Különösen a villamosvonal több száz kilométert, de soha nem éjjel (és tényleg csak akkor működik, egy Blockheads és bolondok). De a kutatás véget ért fel, és soha nem fog ott megint még egy pár ökröt, szerzett fényképeket lett volna elég, csak az első három éves kutatás több mint 18.000, a 2011-es év még nem teljes mértékben. Bárki, aki részt vett mezőket tetszőleges sorrendben legalább alkalmanként, hogy lett FACT Remembered nagyon jól, és egyáltalán nem lett volna nem megemlíteni róla. Más kérdés, hogy lehetséges lenne hoaxers kérdezze - hogyan mozognak a mező repce nőtt, néhány héttel a betakarítás előtt (még ebben a közegben minták jelennek meg.)

 

A mozgó és száraz anyagból, bármilyen módon, akár egy méterről méterre, teljesen lehetetlen. Létrehoz és repce nőtt be teljesen Áthatolhatatlan Thicket ami azért lehetséges, adjon csak egy kombájn. 

Ki látott minta ebben az anyagban már teljesen LogicAll következtetésre jutott, hogy minden emberi kísérlet létrehozása elkerülhetetlen lenne teljes egészében meghiúsult (igaza van, elnök!), Növények néznek ki, mintha dolgozott Them és a hatalmas teljesítmény (több tonna m2 kevés) sok napon át. Tény, hogy éppen dolgozik nekik saját csak súly és károk sejteket és szöveteket. A fiatal búza, zab, árpa, kukorica, repce is, fiatal állományok bármilyen növény lehet könnyen mozogni minden nehézség nélkül, a tengeri növényzet érett egy kicsit nehezebb, még a kukorica, akkor is, ha teljesen felnőtt, az egyetlen kivétel: Bármely mozgás olajrepce termesztett teljesen tökéletesen és teljesen lehetetlen.

 

Még ha a terményt lapos (sérült, legyengített) néha nagyon hosszú után villám kisülések, csak a betakarítás előtt, valószínűleg több mint 90%-át minden esetben, amikor a villám sújtotta területen. Persze ez attól függ, hogy hogyan, a mező és környékén jelentős villámhárítók jelen van a mentesítési terjedését, hány oldalirányú és az azt követő kibocsátások megjelent és ott, ahol landolt mindenhol. Az objektivitás utalva: Ez állami Necessary voltak Megfigyelés Is esetekben, miután elszámolni, amikor villám kisülési felhő - a föld a területen nem fordul elő semmilyen lapos (károsító, gyengülés) (Stratov 2009, 2010, Északkelet Milovice 2010). De ez jelentős kevesebb, mint 10%-a minden esetben megfigyelhető.

 

Az egyik a jelentett esetek, amíg Amikor a betakarítás nem lapos (sérült, legyengített) egyáltalán (Milovice északkelet,photo). Ez lehet az oka az, hogy villám sújtotta tényleg csak egy nagy medence található, a mező idején mentesítés, és sehol máshol, vagy pontatlansága a mérési helyzetben, ami valójában a végén egy közeli fa vagy bokor (észrevétlen ). Így lehet a jelenség a tudományos kutatás nem egyedülálló, úgynevezett negatív észrevételeket, amely nem hozza a várt eredményeket. A villám mentesítésről addition már befejeződött termés vízmentes jelentősen érési folyamatok. Papírzsebkendő lenne már száraz állapotban, amely nem teszi lehetővé változik lényegesen Alakjuk ahhoz lenne inkább megnyilvánult a jelentős gyengülést, sőt már jelentős megerősítése részleges szárítás. (foto, datum) Természetesen a valóságban nagyon egyszerű kísérletileg igazolható bármikor a jövőben.

 

Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 53:00 Bert Jannsen fejezi ki egy nagyon érdekes ötlet, és azt mondhatjuk, hogy szinte találta a szöget a fején, közvetlenül Kimondva Bár nincs megadva. Gyártási megemlíti, hogy számos, a számok rejlik az irányba, a villamos vonalak - nos, csak azokat a hozzáférési útvonalat. Megjegyzés: JL - Segít Gyakran különböző ötletek szkeptikusok, a módon, hogy azok haladva kör döntéshozók annak érdekében, hogy ne olyan megfigyelhető bekötőutak, hogy segítene Nyilvánosságra hozataluk. Tény, hogy ugyanabba az irányba ment az egyetlen "nagy creator" - throuhg Them vezetett, és nem messze a Them indukált elektromos áram.

 

(Citated tól gabonakörök - Quest For Truthh )

" Minden gabonakörök vagyunk az egyik nagy hamis, nagy átverés ". Bár ez objektíven létező jelenség, de az emberek még mindig nem tudják meghatározni, hogy mi okozza. Viszonylag emberek nagyon korlátozott gondolkodási folyamatait (gondolkodás), még mindig csak a kutatás, akár mintákat teremtett idegenek, vagy az emberek. Azt hiszi, hogy valami a kettő között, ez valójában egy (egyszerűsített fordítás) által létrehozott emberek maguk, de még mindig nem ismerik fel, hogy hogyan. Igaza van, elnök! Minták terén valóban segíti az embereket, hogy hozza létre maguknak, de teljesen tisztában, hogy mennyire. Már csak egyetlen köszönhetően azt, hogy a nőnek semmit a területeken, főleg növényi. Ha nem lenne területeken a termés, nem lenne gabonakörök, egyszerű és érthető tény. (De van fű, bármely más növényzet, és szervetlen anyagok)

 

Egy másik tényező, hogy a fontos termesztés során fejlesztik villamosvonalak, meghatalmazotti mind viszonylag jó villámhárítók, mind végzi közvetlenül az alap, "elosztás a villamos energia." Miután az első kisülés közel vannak egymáshoz, hogy villamosvonalak súlyosan létrehozott rétegek ionizált levegő, vízgőz és por, amely vonzza a másodlagos kibocsátások The Same szaga, mint a sör, mint egy alkoholista.

 

A több száz kép, ahol rögzített hatások villám kibocsátások terén, nagyon gyakran fekszik a termés villamosvonalak, volgende Them között őket, és gyakran csak annyi, vagy még gyakrabban a központban negyed fordulattal. Teljesen ugyanaz a helyzet figyelhető meg a nagyon nagy számú gabonakörök képek A közelben is a távoli helyeken és a környező területeken. Továbbá, BJ helyesen jegyzi meg, hogy az első növényeket benyújtották `kell lennie (sérült, legyengült), majd kezdje állt vissza, szemben például a BLT. Megjegyzés JL: ők először benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened), mivel gyengíti a legalsó részén, a mozgó toxinok felé növények gyökereit.

 

A tény, hogy a képződés minták néz ki, nagyon hasonló a kialakulását latens kép egy érzékeny rétegben klasszikus fekete-fehér ezüst-halogenid anyag látható több helyen az oldalon foglalkozik ezzel a problémával, hogy az egyik a alapgondolataiban a teljes kutatás.

 

Két és fél év, plusz egy-két nappal a kezdete a kutatás, augusztus 14, 2010, már említettem egy másik analógok a klasszikus fotó: látens kép az "érzékeny réteg" területén a növények alatt tárolt vaku villám világítás ... (A vaku használata megvilágítás, csak a mennyisége által kibocsátott energia a "természetes villanólámpa" 10 9 - 10 18 magasabb, mint amely alatt fényképezés)

 

UFO klub nevű "Flash of Lightning" ( flash- cseh, a linket ) nagyon érdekli társított jelenség megjelenésével gabonakörök. Megjegyzendő itt, csak nagyon kíváncsi tény. Például, azt Legyen ez szinte hagyomány egyes dokumentumok és filmek foglalkozik azzal a kérdéssel, gabonakörök néha a háttérben, mint egy szimbólum a mysteriosity átvizsgálták és lelőtte villám feltűnő alatt zivatar. (photo - A kísérő képet a film bemutatja villám zivatar)

 

Összehasonlításképpen, a rendes villámcsapás, ami mindenkinek a kamera, a kirakodás során energiát sugároz, legfeljebb 5 Joule, hanem sokkal smaller.These (tized Joule). Ez az úgynevezett "flash", ha a felvételt egy mobiltelefon (nagy fényerejű LED) energiát sugároz smaller.These 1000-10000 alkalommal, ám a minőségi szerzett forografie bőségesen elegendő. Nagy stúdió vakuk energiával Működtessék 500 - 2500J. Az átlagos Egyetlen villám viharban energiát sugároz, hogy 10 9 J, A vihar vannak létre több ezer őket. Egy egyedülálló átlag feletti villám sugárzik, még 100-ról 10.000-szer több energiát. (Megjegyzés: az érzékeny réteg a film vagy a fényképezőgép érzékelője usuall megragad nem több, mint 1/100, 000 által kibocsátott fény a vakut, míg az "érzékeny réteg a termény területén" esik közel több tíz százaléka villám fény és szinte az összes többi az energia ...)

 

Területekről lapított (sérült, legyengült), és hasonlóan sérült gabonafélék és más növények hatása miatt a zivatar villám kisülések az egész világ lenne hozzávetőlegesen 0,5-1.500.000 km2 Összesen sérült és benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) területek

 

Fe2O3 - megállapította, hogy valahol máshol

 

A jelentős mértékű ő is kapott alakja néhány számadat Részt mechanikai rezgés és a rezonancia föld alatti üregek, Vagy üres (barlangok), vagy vízzel teli (természetes víztározók), vagy töltött hordozó Ezt töltve vízzel (víztározó). Egy film, amely leírja a kérdését gabonakörök példát feltüntetett száraz - gabonakörök megjelent Közvetlenül felette a mesterséges tározó, talán víz.d

 

Egyes elméletek szerint - szkeptikusok, akik próbálják cáfolni bármely más formája gabonakörök Than emberre vagy állatra, hozzon létre gabonakörök Hedgehogs párzás. Milovice (keleti első terület déli út felé Zbožíčko). Májusban azonosított villám területén a zöld búza, a legjobb állapotban (búza), hogy még azután tüneteit lapított (sérült, legyengített) területeken. Ugyanebben az Storm Adatbázisunkban két további kibocsátások közeli árpa mező (kb. 0,5 km). Kezdett "Impose kötelességtudóan aludni" néhány nap múlva, pontosan azon a ponton, a beavatkozás, idővel egyre több és több. Búza továbbra is szeretne intacted. Második hét - semmi. Harmadik hét - semmi. Ez a búza nem lapos (sérült, legyengített) egyáltalán ... A kibocsátásból a búza nem volt, mint a gyom, vagy Breath-fogatlan öreg volt, jóval több, mint 30.000 amper. Búza idején a villám, mielőtt a teljes címsor, teljesen zöld, árpa full-fejű, már megkezdődött sárgás.

Nagyjából egy hónap múlva kezdődött a búza "valami", hogy jelenik meg (két fotó fent) hivatkozva: nézett egészen más hasonló esetekben figyelhető meg, amikor a Start szárak hajlítsa a földre először lassan jelentős. Számos Megfigyelhető helyek, meglehetősen szabálytalan, egy gyanúsan kis területet (2-3 négyzetméter), de ennek ellenére teljesen ellaposodott (sérült, legyengített), legtöbbször csak hajlított, de nem törött. Továbbá, mintha egyes eredményezett közöttük útvonalak Kapcsolódás ...

 

Sün? Egy idő után, minden világos. Nézzétek!

Kép dátuma: 27 6. 2010 (szintén az előbbi két) Kép dátuma: 23. 7. 2010-ben, néhány méterre 

 

Úgy, hogy miután az összes, csak nagyon copulating Hedgehogs ... A mezőny végül valóban benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) Több mint két hónappal a mentesítés több helyen (több száz négyzetméter), sokkal közelebb Mért villámcsapás pont, csak közvetlenül a betakarítás előtt, de csak pontosan szabályoknak megfelelően a vonatkozó szállás (károsító, gyengülést) villámcsapás okozta kibocsátások, ahol néhány az érintett területek soha nem teljesen benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) Máshol benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) teljesen, nagyon gyorsan, de lassan kezd egyre vissza (a csomópontok). Területek benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) miatt "Hedgehogs párosodási" soha nem fog emelkedni még egy tipp , Ők valóban "overbended" Úgy tűnik, jelentős többséggel törött szára. Volt néhány játék D & D egy másik? Ők nem csinál mást ott egyébként (ha valaha is járt egy furcsa mező). , Hogy buta, mondjuk, irtózatosan buta creephole, hogy a gyártási körökben termés lehet hinni Talán Mrs. Bower ...

 

Tényleg nagyon hosszú időszak között a villámlás és a szállást (károsító, gyengülés) ebben az évben (2010) Megfigyelés csak Ostra (búza - északra Railyard), közel 4 hónap. Árpa (délre Railyard) a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) 1-2 héttel a hit, de lassan Azonnal. Eleinte csak tíz négyzetméteres, jóval 1% alatti. Végül a becsült mintegy 20%-a teljes terület terület. Fényképek az oldalon Kronológia .

 

Készíts egy kísérletet snidlinges hogyan halad a jelenlegi vonzhat részecskék Fe2O3 vagy Fe.

eredmények here

 

Gyakran vannak olyan minták gabonafélék benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) jelentősen (nagyon éles, kontraszt és különbség Érintett és Érzéketlen növények Ezek környéke), és is, hogy gyakran hatások mutatkoznak ugyanazon a helyen volgende évben. Ellentétben a létrehozásához szabálytalan alakzatok is lehetséges, hogy néhány esetben a létrehozásának gabonakörök volt ott időnként folyamatban van valószínűleg tényleg kivételesen erős villám. Lehet, hogy érdekes lenne látni, ha a közelben néhány minták nem vezet földalatti vízvezetékeket. A felszín alatti vizek Természetesen igen gyakran - kitűnő karmester. Az adag elektromos energia, ami szervesen működik egy növény, meg kell oldani az a része, amely kap föld feletti részét a növények, gyökerek és mennyi elfoglalták a talajban alkotnak anyagok káros a növények növekedéséhez (átlagos adag növényvédő ). A növények esetében alacsonyabb vetés sűrűsége valószínűleg a szerves adag szárad sokkal Gyakran elég megbízható öl, mint például opposit gabonakészítmények, ahol az energia is nagyon egyenlőtlenül oszlik meg. Az ilyen esetek feldolgozása meglehetősen széles körben a tudományos szakirodalomban, mezőgazdaság, például monográfiák szentelt a különféle mezőgazdasági termények. A weboldalon lesz számos példát, elsősorban az oldalon a mezőgazdaság szakasz 1,2 és valószínűleg néhány oldal foglalkozik elektro-Növénykórtani

 

Néhány Lehetséges okok Becsült elérése nagyon magas kontraszt képalkotó réteg termény Esetleg kap egy speciális, de nem létező oldalt High Contrast Effect

 

Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 1:42:55 - " teljesen hülye . " M. Glickman akar írni nekünk, hogy a folyamat az idegen civilizációk (külföldiek), aki valószínűleg megpróbál beed velünk valamit, de az összes folytassa Ez nagyon óvatos, ahelyett, hogy őket partra azok UFO és ment fel, és azt mondta a Them " szóval itt vagyunk, "valóban kissé hülye. Nem tudják, hogy nem működött az idegen földönkívüli civilizáció, és hogy csak az eredmény az emberiség Kezdeményezések (mezőgazdaság) és teljesen szárazföldi erők - elektromosság és a mágnesesség.

 

1:43:40 Ezek tanul nálunk (elég gyakori és elterjedt vélemény, hogy a Cseh Köztársaságban is tart, és széles körben elősegítik például Mrs. Pliskova). Ha ez igaz, akkor elkerülhetetlen Vajon idegenek eléri a következtetésre jutott, hogy minden ember tényleg nagyon hülye ... Mindegy, The Same Thing Oldalról Them (külföldiek) is úgy gondolja, és biztos is valóban az egész emberiség, mert az egyetlen és igazi idióta képes lenne leszállni, közvetlenül a távvezetékek ... (Lásd Zuidland , számos ítélet le)

 

Szerint a nagyon hasonló vélemény ez egy kísérlet, hogy azok próbálják provokálni a reakció az emberiség, és tanulmányozza a megközelítés a problémát, mivel igyekszik megoldani: a kormány és a politikusok néha osztályok elmagyarázni valamit ebben az irányban, esetleg A vezetés kezeli - fegyveres erők - talán eredmények minden alkalommal ugyanaz - nulla - nulla - nulla ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

Ezen az oldalon talál Lehetséges, hogy Lucy végez kutatási kérdőív az egészségügyi problémák, különös érzések és a mentális zavarok belül a gabonakörök 1994 óta, és még együttműködve a helyi sebész még nem érte el azt, és kielégítő magyarázatot, hogy mi lenne a fő oka a hogy. Emiatt lesz a legjobb, ha be őket!, Barátságos módon, hogy azokat mind mérsékelten mérgezett vegyszerek, némelyikük lenne igazán Extremely Dangerous Halak (erősen mérgező T +, rendkívül veszélyes anyagok, EGK), elmagyarázzák nekik, mit szubletális dózis, és a jövőben nem szabad megfeledkezni, hogy az újonnan felfedezett motívum Gyorsan meghív néhány toxikológiai szakértők.

 

" Szükségem van Minősített orvosi segítséget. Remélem, hogy együtt dolgozni egy helyi orvos, aki kedvesen beleegyezett, hogy megpróbálja Analyse tézis jelentések ", hogy a helyi orvos még nem érte el a 16 éves (1994-2010), hogy bármilyen eredménye, hogy nem csak optimális ...

 

Például gyakran hivatkoznak érzés fémes íz a szájban meglehetősen jellemző cianidmérgezés. Hidrogén-cianid (HCN), a mentesítés okozhatnak a föld alatti, következtében az anyagok jelen és ott múló ig terjedő áramok kilogramm mennyiségek. Minden ott van, a H + C + N = HCN. Az egyenlet nem jön létre szabályai szerint alakult a kémia, és még sok más emlékezteti matematikai egyenlet. Ez látszólag létre egészen a vegyi szabályok, valamint függetlenül összetételének alapanyagok és bármilyen kísérő reakciók és köztes. Mivel a hőmérséklet, energia, nyomás, elektromos áram, feszültség, ionizációs, és minden más, ez előfordulhat ott, tényleg valami tetszik is folyik ott. Bár a száraz formula, és szinte mindenki Slightly tájékozott vegyész, még több, mint úgynevezett "kémiai őrült." Néhány más vegyész, csak egy kicsit tájékozott, Inkább Talán még egy hasonló módon közvetlenül összeállításával egyenletek kifejezett kémiai szemetet. Sajnos ez tényleg egy elég komoly dolog. Egy kis underground emésztőrendszer nagyon szeretne főzni ilyesmi, és a Közel fenti egyenlet ...

 

Egyébként hasonló vizsgálatot végeztek, az elektromos kisülések zárt térben, és nagyon egyszerű vegyi anyagok jelen vannak (H 2 , CH 4 , NH 3 , víz) képződik bonyolultabb vegyi anyagok, mint például a Microsoft aminosav. Kísérletek Vezényel Stanley Miller 1953.

 

Ismerje meg az érzések egy személy mérgezett ion CN (-) , e formájában cianid vagy hidrogén-cianid, valóban egy nagyon ritka véletlen vagy inkább kíváncsiság. Annak érdekében, hogy megosszák valakivel ő érzéseit, csak ritkán több időt igényel, mint az opció két percig. Az egyetlen tengerimalacok, akik valószínűleg soha Képes megosszák érzéseiket után cianidmérgezés valószínűleg örökre REMAIN akiket Lucy húzza át a mezőt kiscicák és a Let Them töltse ki kérdőívet az összes ezt. Szerencsére megkapták szubletális dózist, mert a legtöbbjük szerint a bizonyság hagyja a mezőt A saját lábát.

 

" Érdemes megjegyezni, hogy mivel a fizikai reakciói nagyrészt kellemetlen, az érzelmi hatások elsősorban a hasznos. " - Követelések Valami olyasmi, hogy szinte minden kábítószer-használó.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

tudatosság a `Presence` Bár látogató és kialakulását, és különleges fajta `` fémes íz, pánikrohamok, homályos látás.

luminosities

Hallucinációk fizikai vagy vizuális megfigyelések

"Nem lép, és megelőzése fizikai akadály volt nekem, és úgy éreztem, hányingerem"

"Elérte a külső gyűrű az Eye formáció, ahol elütöttem egy láthatatlan fal, arra kényszerített, hogy megduplázódik. Azonnal Ezt követte a szédülés és szédülés."

"Míg mérő és fényképezés ez a formáció, kezdtem érezni hányingerem és szédül, különösen a felső területen, amely úgy néz ki, mint egy labirintus` `. Elhagyása után, az érzés elment."

"Kezdtem érezni elég izgatott, és végül el kellett hagynia. Hatása volt a legintenzívebb a magasabb részt. Hagytuk kialakulása körülbelül 5 vagy 06:00 Úgy éreztem, jól csak később Aznap éjjel, amikor felébredtem érzés hányingerem. Másnap és érezte, hogy gyenge és tájékozódás zavara "

Úgy éreztem magam, tényleg klausztrofóbiás, és meglehetősen félelmetes

Mire Elérve az autót éreztem jól Bár én még mindig egy kis 'pillangók a gyomorban érzés `.

Ez a pánik érzés volt is jelentett John Sayer Miközben meglátogatta a Spider Web keletre a Avebury összetett: "A nyugtalan lettem rosszabb, megváltoztatja a vészjósló keresztül pánik, hogy szinte terror. Ahogy visszavonult a kialakulását, majdnem kitört egy futni. Próbáltam küzdeni ellene, de az érzés elsöprő volt. Bevallom, hogy nem csökkentek, hogy az államnak a paranoia, mire kijöttem a területen. " - írja le az ember rövid távon, de valójában közvetlenül tankönyv aberrációt befolyása alatt kábítószer

 

" Fémes íz a szájban "- így például egy tipikus akut ólommérgezés, de sokan mások is, szerves és szervetlen Poisons, Beleértve cianidok (!).

 

" homályos látás "- Miután a lager sör bárki láthatja homályos, és ha nem, még mindig kiüt egy üveg rum. Akkor mi a helyzet a fogyasztó egy közös?

 

Egy másik érdekes funkció, amely Lucy leírt ezen az oldalon az, hogy ez kolléga játékok egy formáció nem működik a vaku ... Valószínűleg rájött, hogy ugyanazon a helyen nemrég dolgozott HIS, mondjuk, 10 12 - 10 18 -szor erősebb kolléga, és ha lenne az ő képességei, futott volna onnan, amilyen gyorsan csak lehetséges lenne. De, mint ismeretes, fényképészeti vakuk nem lába tud mozogni ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

EGÉSZSÉGÜGYI KATEGÓRIÁK. SZÓBELI (fémes íz, fogak fájdalom, szokatlan szomjúság)

Koponya (fejfájás) daches)

Okuláris (látászavarok, hallucináció)

AUDITORS (Acoustic) hangokat hall, zene stb

GUT (hányinger, hasmenés, hirtelen éhség stb.)

Szisztémás (szédülés, gyenge térd, lábfájás, stb.)

Mentális (gondolati folyamatok Az érintett, a rövid távú memória elvesztése, érzések a pánik, a terror, a gonosz, a béke, a szeretet és a fény, zavartság, és értelme a Presence)

 

Kedves Lucy! All That leírt érzéseit tengerimalacokat kapcsolódnak a bevétele, a kábítószerek és Poisons, esetleg mérgezés szubletális dózisok halálos mérgező anyagok (CO, HCN), hogy azok légzési során látogatást tesz a mintát. Sokkal inkább a másik oldalon. Ez a hasmenés alias s.it senki sem kívánja őket. Tekintettel arra, hogy minden figyelmeztetés nélkül és megelőzési részt együttesen helyeken nagyon valószínű potenciális jelenléte Extremely Dangerous Halak, származtatható ezrei Tanúk írásbeli bizonyítékok, Valószínűleg tényleg megérdemli ...

 

Sokkal több az oldalon egészségügyi problémák

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002. Itt a jobb oldalon minden szépen együtt a villámhárító. Lehetséges még találni más felvételek, még pl. Google Earth-ben lehetőség van, hogy meggyőzze elég megbízható, hogy ez csak abban az esetben azok a hülye külföldiek landolt helyesen a magas feszültségű vezetékek. Jobb rúgni őket! Seggüket? Például illusztráció fényképet egyenesen ezen az oldalon, a fej, meg lehet látni, hogy ott huzalok - ugyanazt a mintát.  

 

HV vonalak közelében található sok minta gabonakörök, és ugyanilyen gyakran még közelébe meglehetősen szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés, ott épül egy különleges oldalt. Minden HV vonal vonz villámcsapás jobb, mint egyetlen közös Lightning Rod - van cerated végtelen száma ionizált részecskék közelébe. Lightning Rods A Crop Fields (bevezető fotó - Thaiföld 2011)

 

Természetesen lenne érdekes megtudni információkat folytató vállalatok villamosenergia-elosztási (nem angol nyelvű), hogy van-e nyilvántartott villám eltalálja a távvezetékek futó közel a számok, bizonyos ideig, mielőtt ő megjelenését.

 

CEZ (Cseh Teljesítmény Works - Cseh Erőművek) - nem foglalkozik ezzel a kérdéssel. A mi társadalmunkban nem egy osztály, feljegyezte, hogy villámcsapás vagy jelenségek társított. (2008, és nincs okunk feltételezni, Hogy ebben az irányban idővel valami változott.) Lenne érdekes még kérdezni, hogy, és hogyan védi a villámcsapás elleni védelem kártérítési Temelin erőművek, Dukovany, is más ... Lehet, hogy némi zavar a tároló a villám levezető? Úgy használja őket valaha? Miért teljesen nem érdekli, hogyan villamosenergia teszi a versenytársak ...

 

A túlnyomó többsége a világ villamosenergia-óriások birtokolja és kezeli, vagy legalábbis határozottan támogatja, kiterjedt alapkutatásra laboratóriumok, tényleg closelyly összekötve egyetemek, kutatásra szánt vihar, villámcsapás, fizikai elvek és azok következményeit. Nem így egy kicsit kicsi, elhanyagolható a cseh CEZ ..

 

gabonakörök - CBC News (január 28, 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"A tanú, Ray Burns, egyike azon kevés ember a világon, akik azt állítják, hogy látták, hogyan alakult egy kört a termés. Történt egy este, miután egy vihar Amikor kint volt séta a kutyákkal."

figyelmét, JL: Mit akar még? A vihar volt a kör Exposed növények sérült kör alakja miatt a Lightning mentesítés és követték csak az eredményeket. Emellett nem kizárt, hogy a sugárzásnak kitett minták voltak régen - akár több hétig, és csak Megfigyelés vihar Közreműködtek jelentkezned nedvességet a növény - akár több száz tonna hektáronként, így ott merülhet Domino Effect , esetleg Írta második villám mentesítés energia, ahogy másutt. itt. elmélet dual výbojevýboje

"Először látta, hogy egy sor 50-75 m hosszú, nem túl széles, és mikor nézett rá néhány másodperc után kezdett kört alkot körülötte."

(Megjegyzés JL: látta, több száz millió növények Exposed - megsérült a villám, csak véletlenül abban a pillanatban, amikor saját Strength (folyamatosan gyengülő) adunk legyőzte A tömeg fokozott nedvesség által szolgáltatott zivatar miatt ő gyengül. Regisztrált pontosan a pillanat, amikor elkezdtem sor Domino hatályba . Lehet, hogy csak véletlenül, amikor ott repült körül néhány pillangó ...)

 

Fogják bemutatni egy példát a gyógynövény snidling. Lehetséges Lásd, hogy után egy vagy több kibocsátások (körülbelül energia of 0.03 J) közvetlen közelében növény. A legtöbb jelenlegi nem megy át a növény csak annak közvetlen közelében, ott pedig főként az infravörös sugárzást és az indukált áram. Csak egy mentesítés elegendő all-out megöli a növényi rész, csak alatta. De megfigyelhető hatásairól lehet, hogy csak néhány nap elteltével. Mi azonnal életbe lép, Néhány másodpercen belül legfeljebb perc, a gyengülése a szár. Jelenik meg az oldalon kísérletek snidlinges csalódott, az első kísérlet - ő mintáit egy növényvédő sokszor ismételhető, a másik mintákat nem kell ismételnie ugyanazokat a lenyűgöző eredményeket. Ez nem lehetetlen, hogy ez még mindig sikerül valamikor. Csak százszorszépek snidling felváltotta teljesen. Hosszabb időhorizonton (percek, órák, napok) nagyon hasonlóan viselkedik, sok más növény, például a tej-forog bogáncs (Sonchus Asper). Éljen a lándzsás útifű! Ki fogja a határokon árpa és útifű, örökre válik az uralkodó a sör világ ... (Szintén whisky, vagy bármely más maláta alapú ital)

 

Tüskés tej-bogáncs (más csorbóka fajok) a addition mutat valamit, amit eddig nem sikerült elérni bármely más növény. Lesz fotó itt.

 

Vége 5. rész

 

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz