Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-háztartási-szöveg-2 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Part 1        Part 2         Part 3        Part 4        Part 5  

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com 

 

Part 2

 

 

Magát Lucy Pringle, az egyik leghíresebb dokumentarista jelenséget, többek között foglalkozik a titokzatos elektromágneses és elektrosztatikus események azon a ponton, a megállapítás a gabonakörök jelensége ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! interjú valahol kelt, 2001 említi sok program mintegy gabonakörök és interjúk LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Ez az oldal nagyon észrevehető emlékezteti pszichológus jegyzetek interjúk egyénnek Under The Influence of Drugs 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Teljesen ugyanaz a jelenség és hatásai 

 

része a szöveg http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Azonosított különféle szokatlan érzések a nép jelen lévő helyét a gabonakörök)  

 

kategóriák listája és azok egészségre gyakorolt ​​hatások: 

 * Oral - íz (fém), fogak fájdalom, szokatlan szomjúság 

 * Koponya - fejfájás 

 * Szemészeti - látászavarok, hallucináció 

 * Hallási 

 * Vékonybél - hányinger, hasmenés, hirtelen éhség, stb. 

 * Szisztémás - szédülés, gyenge térd, lábfájás, stb. 

 * Mental - gondolati folyamatok Az érintett, a rövid távú memória elvesztése, érzések a pánik, a terror, a gonosz, a béke, a szeretet és a fény, zavartság, és értelme a jelenlét  

(Idézet vége) 

 

feltétlenül minden kivétel nélkül a klasszikus, szinte tankönyvi esetben szindróma kábítószerek vagy mérgezés a különféle vegyi anyagok. Meg kell jegyezni, hogy mivel azt, amit mostanában a hely közvetlenül a föld fölött, és a sekély földalatti happening, igazán, igazán nem meglepő. Ott már dolgozik egy területen tíz négyzet több milliméter (vagy a kötet néhány köbméter) több millió, vagy akár milliárd vagy több, a Temelin erőmű egy időben, még ha csak egy pár milliomod másodperc ( átlagosan 100) 

 

Nagyon gyakran, hogy a tanúk újraszámlálása sokféle betegség szindrómák elhagyja, fájdalmat és csökkenti Ezek általában érzik egészségesebb. Nem csoda, hiszen az a testüket ilyen pillanatokban valószínűleg foglalkozik néhány teljesen különböző problémákat. Ha valaki a vízbe esik, Természetesen A másodperc töredéke alatt teljesen elfelejtette, hogy ő éhes volt, hogy úgy érezte, a fájdalom az ő oldalán, vagy volt egy tic a szeme. 

 

"Sok nő állítja, hogy szenvedett rendellenes menstruációs ciklust és postmenopausás problémák után megy egy valódi gabonakör"  

Pontosan ugyanez a tünet bevétele után a gyógyszer vagy vegyi mérgezés ...  

 

Lucy: Azt hiszem, az eredménye az elektromágneses mezők belsejében található a gabonakörök. tudja, hogy Lucy belül a gabonakörök (volt) az elektromágneses mező, de nem keresett, hogyan léphetnek fel. Igen, Lucy, volt hatalmas elektromágneses fájlt ... villámcsapás. És van még talán több száz kilogramm nagyon veszélyes vegyi anyagok, mint a gyógyszerek vagy is hasonló, sőt sokkal rosszabb. Gázok, ionok, molekulák veszélyes, és megajoule a fennmaradó statikus elektromosság a föld alatt. Is Called hatás LIRM - Lightning kiváltott Mágnesesség Fennmaradó - nem annyira veszélyes.  

 

Leírás szerint azok feltétlenül klasszikus tünetei a mérgezés vagy Poisons hallucinogén anyagok. Szükséges megjegyezni, hogy a helyszínen volt, belül töredékére milliszekundumos sugárzott föld feletti és föld alatti és száraz Mennyiség a hatalom, amelyre a tehervonat targonca és vezetett több tucat nagyobb méretek (teljes megrakott teherautó, kerek 40 tonna), több száz vagy ezer kilométerek. Lehet, hogy nincs nagyon mélyen a föld alatt, és létrehozta a nagy mennyiségű szennyezőanyag-kibocsátás. Közülük jelen lehet, de néhány száraz szén-monoxid, de leszámítva a arra még ....... ionok, mi tényleg csak megállapítás csak a "kis-és edzett." Beleértve a rendkívül veszélyes és Poisons hallucinogének, tíz kilogramm vagy annál nagyobb, az egyes személyek világos lelkiállapotban volt, hogy elfutott, amennyire csak lehetséges. Emellett továbbra is tárolt és jelentős összeg maradék statikus elektromosság (mérhető - photo), Amely felveti a további bajt - "Hallási" (különböző hang Sensations, repedés), és előfordulhat, hogy a különböző lumineszcencia. Maradék statikus energiát továbbra is létrehozhat a veszélyes vegyi anyagok. A föld is parázslik a folyamatosan több napig ott közölt fa, humusz, tőzeg moha vagy hasonló problémákat, és így folyamatos Különösen Add CO2 és CO 

 

Megjegyzendő, hogy az "ellenőrök". Halmozott földalatti villamos energia (tíz kilowatthours vagy több), azonnal megváltozott a hő okozhat nagy nyomáskülönbség, amely képes létrehozni sokkal észrevehető jelentős és a hangok. Underground gáz vagy folyadék folyhat sok napon helyeken Magasabb hőmérsékleten és nyomáson mások is create hangok. Underground megjelenő szilárd anyagok (sziklák, kövek, sziklák) is rendelkeznie csökkentése és növekvő hőmérséklet változás a hangerőt, és a súrlódás lép fel közöttük, ami indukálja újra megszólal. Globe villám bevezetések után csak itt-ott egy kicsit "morajló a hason" (föld). A folyamat valójában hihetetlenül hasonlóan mi történik a gyomorban, például miután overeating vagy puffadás. Vannak is folyamatban van anyagátviteli egyik helyről a másikra, különböző nyomáson, folyékony vagy gáznemű állapotban van. 

 

Értesítés a nyilvántartások valószínűleg keltésére among gabonakörök Explorers számos félreértéseket, de az első és egyetlen, aki mindig keresse fel az újonnan felfedezett gabonakörök, rendszeresen kell személyzete akkreditált toxikológiai laboratórium (látva megfelelő védőruházatot, maszkok és mérőeszközök ), és csak sok nap után, mivel a felfedezése minták ők csak akkor lehet engedélyezni, hogy kérdés, és döntés - úgy léphet be erre a helyre, a mérgező és veszélyes gőzök értéke nem haladja meg a veszélyes határértéket. Kutatása gabonakörök Talán köszönhetően az lenne, hogy ez sokkal drágább, de mi olcsó ma. Természetesen jobb, mint ha sok véletlenszerűen theirselves egyénnek készült teljesen önkéntelenül és öntudatlanul tengerimalacok és tesztelt, és "fémes íz a szájban" azon a ponton, ahol a gabonakörök figyelhető meg, míg a fémes íz csak jellemző néhány rendkívül veszélyes Halak között Emellett sok más ........).  

 

Szinte minden, akik megmérgezték a kémiai, még a halálos dózis, és sikeresen meggyógyult adott államnak, néhány írni érzések feltűnően hasonlít ahhoz, amit ugyanaz, mint fent.  

 

A legtöbb halálos mérgező anyagok alkalmazott adagok alatti küszöb intoxikáció (szubletális) okoz hasonló tüneteket gyógyszer expozíció, míg a kábítószer-túladagolás halált. Ha olyan gyógyszer olyan ténykérdés és Sublimity alkalmazott dózis halálos mérgező anyagok. Tedd együtt hatása mysteriosity, a komplexitás, érthetetlen és félelmetes mintázata csak fedezte elmék, hogy a jelenség a gabonakörök Explorers meggyengült a pillanatban, és még a különböző egészségügyi káros anyagok, és mindezt még egy másik kábítószerrel együtt, hanem Az adrenalin (szintén drog), a fajta kábítószer a lehetőséget, hogy kapcsolatba valami idegen, éteri, megmagyarázhatatlan, nem gyártható személyek által (valóban igaz), extra-dimenziós, paranormális, nem csoda, hogy a pillanatban, hogy azok nem képesek gondolkodni ésszerű és reálisan . Hagyjuk őket! Birodalmuk, részben önálló készítette őket, hadd ott elmélkedik, és létrehozni saját illúzió idegenek és mysteriosity. De Ourselves inkább hagyott örökre e birodalom természetfeletti, és továbbra is középpontjában a valódi reflexió.  

 

Csak az expozíció aszályok Kábítószer Feltehetően paranormális és mysteriosity lehetőség van elmagyarázni, hogy a száraz narcosed Explorers képesek megmagyarázni a hatása tartós és hajlított csomópontok fellépéssel egy "erő", köszönhetően, hogy azok változott így. gabonakörök Explorers kell nagyon óvatosan jelenthetem, hogy nem volt más erők hőmérséklet a vonzereje a földet, és egy olyan jelenség, hajlatok és nyúlik csomópontok Called negatív geotropism keresztül csomópontok (A hajlítás) megpróbálja kijavítani a lapos (káros, gyengülő ) növények - próbálja kiegyenesíteni a növény, amely fekszik a földön, és úgy tűnik, csak akkor, és csak után hajolt a földre, vagy az alatt, hogy a. A folyamat nem tart csupán percek vagy órák, de a napok számát, vagy akár hét. Nos, azt hiszem, gabonakörök jelensége Explorers fordul elő, hogy hála a fellépések ismeretlen erők vagy energiák, csomópontok vannak hajlítva vagy tartós Néhány másodpercen belül több tíz másodperc Ezért Okok és benyújtása (károsító, gyengülő) növények. Egyes helyeken vannak még idők ns, mint "Megfigyelés". Meg kellett, hogy igazán érdekes "megfigyelés".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "node nyúlás (a nyújtás) Ez egy tartós hatás okozza kialakulását energiák" "Néhány növény képződmények az energetikai rendszer részt vesz intenzív ahhoz, hogy okoz hajlítása a csúcsi (felső) csomópont " , azaz a fegyveres erők a növényeket, egyes csomópontok tűz, és következésképpen Prolong egyéb növények is benyújtották `kell lennie (szárak lehajolt a földre). Nem, nem, nem, soha, soha, soha, rossz, rossz, rossz. 

 

A cél és a működési elvét a csomópontok (szár csomópontok) a növény termését Megbízható elmagyarázni senkinek az első éves hallgatók bármely közepén (in America high) mezőgazdasági iskola. Az egyik üzem csomópontok függvény (Poaceae, de szinte minden más növények esetében), valamint a kiegyenlítődését eltérések függőleges növekedés irányába, ezt úgy végezzük el Ezek bővítéssel a pont, amely a szemben, hogy az eltérés az függőleges irányban (drawing) És a változás visszafordíthatatlan (ez történik a növelése a cellák száma, nem pedig a méret és forma). Ha a növény sikerül teljesen rendbe, először kiegyenesíteni hajlított csomópontokat kell további szaporodását sejtek az ellenkező oldalon, és így továbbra is észrevehető Hosszúkás (drawing) Ha a növény annyira meggyengült, ami nem ismeri fel többé, senki sem mondani, hogy egyébként csomópontok, és ők is csak Folyamatosan extendig (egy kísérletet, hogy felemelje a növény, amely nem.) Gyakran fordul elő, és a kettő kombinációja jelenség, amikor a növény annyira meggyengült, különösen az alsó részén, azt mondják, hogy az első két alsó csomópont a föld már nem elég erő, hogy emelje fel a növény, csak kiterjesztve ezáltal, hanem mások Able Legalább felveti a fennmaradó részét a növény a függőleges irányban (photo), Ami jelentősen segíti Mikor szüretelték, drawing principle. Nagyon hasonlít a csomópontokat, egy elv és hasonló elérni ugyanazt a funkció Viselkedj is majdnem minden csomópont nélkül szárak, a szárak vagy után más törzsek a növények, és persze minden Poaceae növényeket még azelőtt, hogy előfordulnak bennük, és nagyobb differenciálódását szövetek . Tehát a szára egyes növények internódiumok használata nélkül, csak a csomópont ezt a funkciót. Ilyen például a mák. A csomóközök még containng jelentős mennyisége a szövetek, így meristenatic, amely képes a kívánt funkciót, anélkül, hogy csak a csomóközök. 

 

Amellett, hogy a növény belsejében fordul elő, hogy a legkülönbözőbb mérgező anyagokat, ez után azonnal az elektromos áram hatásai valószínűleg ott fordul elő volgende napon "népvándorlás" során tézise mérgező anyagok kerülnek áthelyezésre inkább az alsó részén a növény, így az, hogy ténylegesen áldozatot a sikeres "emelése utódok," Ebben az esetben, a feldolgozott gabonamagvak és a legjobb megőrzése a genetikai kódot. Éppen ellenkezőleg, az ellenkező irányba, felfelé, utazási irodáktól hasznos befejezése sikeres gabona érlelés. Annak ellenére, hogy nem úgy néz ki, mint azt, és úgy tűnik, hogy a növény majdnem száraz és állapotát Alkalmas betakarítása folyamatban van csak ellenőrzött kiszáradása, folyamatok érésének és szállításának folyadék van folyamatban, amíg az utolsó pillanatban. Mezőgazdászok nagyon jól tudják, például az árpa, hogy ha túl korán betakarított, még nem teljesen érett, úgy sok hónap az optimális és kiegyensúlyozott csírázás gabona.  

"Egy ilyen árpa egy hosszú ideig tartó betakarítás utáni érlelés"  

Gyártási technológiáját maláta és sör , Kosár, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, oldal 34).  

 

A széles folyamatok előforduló növények nőttek kedvezőtlen körülmények között, is amelyek leírása esetek benyújtásának (károsító, gyengülés) meggyengült növények, lehet olvasni: 

Handbook of Plant Crop Stress fent , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Részletek a könyvből kapnak egy sor kiegészítő más webhelyeken  

 

Az alapvető tény, hogy szükség van észre, hogy minden benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növény először gyengült, és meg kell találni az okát ennek a gyengülés, és egyáltalán nem kell, hogy vigyázzon külföldiek (ET). Ahhoz, hogy a gabonakörök jelensége természetesen Explorers szükséges, de nagyon szépen köszönöm, hogy a száraz, Bár Them, még mindig nagyon nehezen érthető és megmagyarázható jelenségek hozta le magukat egy halom Több, mint elég. Vajon Bárki, aki valaha is akarom próbálni megmagyarázni elvének a gabonakörök felmerülő, természetesen köszönhetően kedvezményes hitel Időnként úgy érzi, mint egy menyét a tyúkólban, vagy egy malac egy csík a rozs. Csak kell csak megragad egy okos könyvet, és megpróbálja elindítani a magyarázatot.  

 

Ott tényleg eljáró növények "nagyon magas energia-teljesítmény", de tényleg nagyon gyakran sok héttel a benyújtása (károsító, gyengül). Ez volt (nagy valószínűséggel), főként a villamos energia, amelynek során az volt a "elektromágneses robbanás" inside-indukált növények, azok szövetekben. Másik része az energia lehet szállítva elektrosztatikus indukció, és a másik levezetése közvetlen elektromos áram segítségével HIGHLY ionizált gáz közvetlen környezetében a nagyfeszültségű kisülés - photo, drawing - Itt néhány tized mm, villámcsapás Több méter, vagy akár több tíz méteres (valamint a koronakisülés, drawing). Egy másik része az energia átruházhatók elvégezve az egyenáram alatt a talaj felszín (Főleg gyökerek), és végül a gyengülő jelentősen hozzájárulhatnak elektrokémiai változásai a talajban. Az intenzitás az összes megnevezett jelenség Teljesen megáll aktus egy bizonyos távolság, csökken a távolság és az ütközési ponton, amíg bizonyos távolságban teljesen leáll. Ha nincs szél - egy ritka jelenség a vihar - és egyenletesen eloszló elektromos ellenállása a talaj lehet az eredménye viszonylag pontos kör. Még az összes lehetséges pontatlanságai azonban lehetséges, hogy végül a szerves hatását számos nem túl pontos körökben bedobja együtt, amely egy kicsit pontosabb, mivel azt finomították dominóhatást. 

 

Kiutasítás üregek, a picture from BLT(Érdekes név egyezés - a kiutasítás a rés). Ők nem fognak szerepelni, mint célkitűzés bizonyíték, hogy az energia vagy erő hatása egyáltalán. Teljesen lehetetlen használni erre. Meg kell magyarázni, és sokkal részletesebben sok más bekezdések és oldalak. Deformációk növények Ez látható fotók, is bármilyen is hasonló, nem kell minden olyan intézkedés által okozott bármilyen erő vagy hatalom egyáltalán, az egyetlen kivételt az erők és nyomás a növekvő és a szárítás és köszönet, hogy ez a változó formájú szövetek és növényrész . Bár a kár a növény valóban képes lenne RÉSZT is áthaladását a villamos áram, elektromágneses és elektrosztatikus indukció, mechanikai erők. Elektromos vezetés révén nagyon intenzíven ionizált levegő közvetlen közelében kibocsátások. Nagyon hasonló a vezetési elektromos áram különféle gázok bármilyen kibocsátása vagy fénycső. A koronakisülés - kiterjed a távolság több méter tíz méter, nem fúj a szél nagyon pontos kör alakú, és átmérője függ szinte csak az intenzitása a jelenlegi áthaladó (drawing). Step feszültség (drawing). Átlagos értéke a talaj ellenállás, szerint CSN 332000-5-54 körülbelül 100 ohm méterenként. A talaj ellenállása a meghatározás szerint a aktív ellenállását a talaj kocka az él 1 m között mért szemközti falain.  

 

By the way, nagyon hasonló károkat a csomópontok lehet találni olyan helyeken, ahol a szárak lehajolt tisztán mechanikus (óvatosan, törés nélkül) csaknem 90 ° amelyek csomópontok kezdődik egyenlő tüske vissza függőleges helyzetbe (1. és 2. felülről , photo). Itt fog megjelenni hasonló, sőt a mechanikai sérülésektől, mechanikai erők keletkező nyomás miatt a sejtproliferáció csomópontok önkárosítás kicsit, anélkül, hogy jelentős következményekkel jár a vitalitás a növények. Valószínűleg ez annak köszönhető, hogy a, ez egy esetben szélsőséges növekedés irányába, csaknem 90 °, a legtöbb esetben megoldja csomópontjai szögeltérése több fokkal. (photo) 

 

Annak érdekében, hogy megpróbálják valami ilyesmi a gabonakörök jelensége meglévő Explorers gondolom, nincs más választásunk, mint hogy megpróbálja megtalálni theirselves, még olyan helyeken is, ahol ez nem lennének, a saját szemszögéből egyáltalán. Ehhez is szükséges felkér minden józan Explorers a gabonakörök jelenség, hogy néha maguk Végezzünk kísérletet nevei vakpróbát, vagy vak kísérlet (szintén "nulla korrekció"). Egyik alapelve, amelyet széles körben használt Különösen objektív és megbízható tudományos kutatás. Csak hagyd néhány növény nő a laboratóriumban nélkül expozíció energiát. Egy ponton változtatnak növekedési irányának, az csak a tartályforgató, amelyben nőnek. Néhány ezek közül lehetséges egy bizonyos idő után ő visszatér eredeti helyzetébe. Továbbá, egy másik fajta blank megoldás lehetséges, hogy megpróbálja - látogassa meg olyan helyeken nagyon szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, ahol, mint az ő szempontjából, nem jár semmiféle "idegenek energiák", sem más, mint például és mikrohullámú sütővel.  

 

Sőt, nem csak a kábítószer-transzcendens, természetfeletti, paranormális jelenségek vagy hasonló hatással lehet a felfedezők a gabonakörök jelensége a helyszínen, akkor előfordulhat valóban "furcsa", kíváncsiak, szabálytalan és szokatlan vegyületek, szabad gyökök, ionizált atomok, molekulák és egyéb bajt, amelyek hatással lehetnek az emberi agy Ugyanúgy, mint a mágikus gomba spray 

 

Kedves Vajon az emberiség előbb-utóbb akkor felfedezheti önmagát. Tény, hogy köröket, és szinte minden más szabályos vagy szabálytalan alakú teljesen növényi, Természetesen sokkal több, mint 99.9999999%-a által generált köszönhetően a villám bevezetések, és nem valamilyen önálló deklarálása Misguided Magánszemélyek, ez egyszerűen egy objektív tény, , és az emberiség képes kimutatni az objektív valóság után (néha), hogy valóban tudja, hogyan. (Bár ez megoldja-e már jóval több, mint 30 éve, és az eredményeket sehol ...)  

Utalva: nem számít, elvégre, néha még ennél is sokkal rosszabb ... 

 

Természetes mimika (No. 1)

Az egyik legfontosabb és ezzel egyidejűleg Eszmék a legérdekesebb, hogy ez miért történik, mint hogy - a természet erői használt egyik leglátványosabb természeti módon álcázás, amit valaha Sikerült kialakítani. Ezek nagyon érdekes és utánozhatatlan természetes mimika. De ez nagyon Viszonylag egyszerű TÉNY: gabonakörök tényleg csak nagyon ritkán megjelenő időben, mikor hozták létre, vagyis azonnal "esemény után" Bár néha előfordul, de talán tényleg csak nagyon kivételesen. Csak éppen ellenkezőleg, a legtöbb minta Megjelenik a túlnyomó többsége akár több hét vagy akár hónap után az idő, amikor jött létre FACT "exponált" a szerkezetét növény a területen az energia a villám mentesítés. Használata a "Exposed" ebben az esetben tényleg igaz, a hasonlóság a klasszikus fotográfiai eljárás, illetve néhány elődei, mint például - a dagerrotip, nagyon használható és figyelemre méltó. Csakúgy, mint a fotózás, ott van a "érzékeny réteg" a növények a területen, és létrehozta teljesen láthatatlan látens kép. A másik ok, amiért a "Exposed" valóban használható, még a tény, hogy a mintázat jön létre - Exposed - keretében villám-flash shinigami Hasonlóan sok fotók. Közvetlenül azután mentesítésről Would Be Szótár kereshető csak néhány nagyon ritka jelenség - elpusztult rovarokat, elszenesedett növények, vagy növények kusza vezetékek a nagyon intenzív forgó örvény, néha zajlik után villámlás, és nem tart tovább, mint a második. Egyéb változások mágneses, termikus változások a földalatti, a felesleges statikus elektromosság lenne észlelhető azonnal. Végül, de nem utolsósorban, (valószínűleg nem tesztelték még, ez még mindig csak becsült) száma károsító vegyi anyagok. lapított (sérült, legyengített) növényi jelenik Több többnyire után hét, vagy akár hónapokig is hosszabb opciót kettő. A legtöbb növény ugyanis azonnal a sokk után megkülönböztethetetlenül visszatér eredeti helyzetébe, és minden csak most kezdődik. Ők kezdenek halványulni, főleg köszönhetően a villamos, amely átment rajtuk keresztül. Is lehetne valószínűleg sérült néhány kiválasztott funkciók egy éles mozgás, és azok a fakulásnak tart hetekig. A tény, hogy gyakran növények állni hosszú ideig álló helyzetben, valószínűleg sokkal hosszabb, mint amit egyébként tenni alkotmánya által folyamatosan fading magányos növény, és nagy mértékben valószínűleg Contribute Water Felületi feszültség . A szállás (károsító, gyengülés) Ez tényleg megtörténik akár több hét elteltével, hogy éppen ellenkezőleg, egyes esetekben Legyen akár hihetetlenül gyors képest, hogy mennyi ideig tartott ő gyengülése. Míg a gyengülése a növények tartott hétig, ő hajlítás a földre válhat még abban az esetben az egy meglehetősen nagy minták viszonylag gyorsan, néhány perc alatt. Mint egy nagyon észrevehető Hozzájárulás tény, hogy néha talán hatályba a Domino Effect . Nagyon gyakran is miatt, hogy néhány denevér repült körül.  

 

Kedves emberiség!

Legközelebb sokkal jobb, hogy nem fogad el semmilyen tanácsot időskori demencia.

Ha nem szenilis háborodott E két bolondok, D & D, Ki régen valahol a kocsmában tett "vallomást" Lehet, hogy sok évtizedes kutatás egy teljesen más irányba, mint bármely más klasszikus és teljesen komoly tudomány. Különben is, ezt követően az emberiség Biztosan megoldani az egészet magának, például ő lehetséges YouTube és talál egy videót (talán Wylatovo?, Nem úgy néz ki, mint, hogy valaki fogja találni), ahol az emberek összehívására irányuló gabonakör csak most fedezte fel, és A távolság még lehet látni visszavonuló zivatar ...  

 

Továbbá a szöveg említi is, hogy néhány dokumentumfilm egy érvelés kifejezni, hogy esetleg kék sugarak és piros sprite, amelyek légköri kisülések, de magas a légkörben, fedezte fel a közelmúltban. Ez valószínűleg elég egy félreértés. A távolság túl nagy, annak érdekében, hogy rábírja a földfelszín valami olyan élesen határolt. Még Them róla Lehet olvasni Lightning: Fizika és hatásai , Rakov, Uman , p.  

 

A másik oka annak, hogy az emberiség minden bizonnyal megoldja a problémát maga a világ, hogy lesz egyre telepített különböző helyeken úgynevezett élő webkamerák (vagy legalábbis time-lapse kamera), és még a távoli helyeken, és időtartam alatt lenne valaki, hogy egy következtetésre jutott, hogy a gabonakörök valóban függ az időjárási jelenségek, hogy az előző, még ha a gabonakörök jelentek meg néhány hónappal később. 

 

Az utóbbi oka, hogy vannak olyan cégek, mint a Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - megszakad Siemens, csak Vaisala egyedül), hogy foglalkoznak gyakorolt ​​hatásának mérésére a hely, típus, polaritás és intenzitása villámcsapás, is saját kiterjedt adatbázis az elmúlt évek , és minden bizonnyal nem lesz probléma Them (ha érdekel), hogy szükség nyomkövetési adatokat. By the way, Ezek az adatok nagyon pontosak Gyakran előfordul, hogy még akkor is jelezték és a mérési hiba kerek kör átmérője 180 m, gyakran sokkal pontosabbak, még kevesebb, mint 10m. Éppen ezért, a elmélet "CC-Villám" lehet tekinteni, mint "ellenőrizhető teljesen visszafelé," és Fidli. Adatgyűjtés villám kibocsátások (idő mentesítés, a GPS-adatok és az ütközési ponton, polaritás, teljesítmény, típus - gabonakörök vagy CG). Például a Közép-Európában foglalkozik T E CELDN - Közép-európai Lightning Detection Network Európa-szerte, majd sok más. Minden használni hálózat érzékelők Vaisala-Siemens, vagy hasonló. Természetesen lesz nagyon érdekes látni, milyen mintákat végül minden várakozás ellenére kerül PERFORM "nem ember alkotta", vagy valódi?  

 

Amellett, hogy a fent említett vannak opciók http://www.blitzortung.org   - oldal egy másik hálózati rendszer egy Explorers Villámvédelmi hatás pontok, Ki használja a saját hálózat detektorok. Bár ez valószínűleg nem egy száraz pontos információt a helyzet, de talán hozzá, hogy az egész kérdés érdekes adatokat.  

 

A másik dolog az, (és a mérési pontosság), amelyek gyakran csak egy szorozzuk meg elágazó villám (plusz az esetleges későbbi kisülések) képes "sprinkler" területe több hektár photo ( abban az esetben, rendkívül erős kisülések lehetnek is Természetesen jóval nagyobb területek). Adatai szerint az irodalmi (például nevű Lightning: Fizika és effektek , Uman, Rakov ) egy nem szokatlan jelenség, Amikor elágazó ága egy villám sújtotta százalékponttal több mérföldre egymástól. Itt is - nincs más választása, mint hogy kiemelje a legfontosabb tény: a villám kibocsátása a területen, ahol egy regullar mintát találtak, előfordul néha még egy pár napig, de sokkal valószínűbb, még hét hónappal korábban, Than szárak valóban lehajolt .  

 

Mezőgazdasági termelők és a munkavállalók, még ha voltak jelen a megjelenése szabályos minták és nézd meg a saját szemével, soha nem adja meg a reklám száraz megfigyelések, valamint bármely álláspontja már elkészült szabályos mintázatok a saját területén, és nagyon jól tudják, miért. Az ő szempontjából ez csak benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés és semmi mást, és szárítsa hozzáállás az egyetlen helyes. Munkájukat mindig volt és lesz Főként vigyázni növények (betakarítás előtt), és nem a baromság. A minta egy olyan területen, nem a szüret. Ezek érdekli bármelyik lapított (sérült, legyengített) CTOP csupán az e lehetőség lesz a betakarítás többé. Combine Pilóta Ki találta mintát a területen, és ott Called újságíró, azonnal elveszíti az állását, és soha nem képes megtalálni ugyanazt a munkát újra. Álláspontja szabályos alakú területén soha nem érkeznek Farmers magukat, mindig valaki "kívülről" (vagy "felülről"), főleg a szenzációhajhász a laikus nyilvánosság számára.  

 

Le, mint fent, úgy után is meglehetősen hosszú idő után a Lightning nyomó, során gyengülése szár tart hetekig, az aktuális időzítés Valószínűsíthető szállás (károsító, gyengülés), néha tényleg csak néhány perc (Domino Effect), és néha közvetlenül előtte rémült random megfigyelők (Stonehenge Fractal). Természetesen előfordulhat, legalább szárazság és esetek, amikor a termény benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) után szinte azonnal a Lightning nyomó, közben másodperc, perc, óra nem több, mint lehetőség, hanem ez egy nagyon kivételes eset. Természetesen ez függ a jelenlegi helyzetéről, állapotáról és érettségi gabona, amely arra irányul, a mentesítés és is az erőssége egy adott esemény villám, valószínűleg is Hogy hány ága van, és hány későbbi kibocsátások találat az egyetlen hely. Lehetnek is befolyásolják intenzitását incidens csapadék, és a kapott nedvesség és vezetőképesség a növények és a talaj felszín. Nagyon gyakran előfordul (főleg ha a növény még zöld, elég magas víztartalmú sejtekben), hogy még azután is egy nagyon erős villám mentesítés területén Megfigyelhető teljesen semmit, és nem csak a vihar után azonnal, de még azután is sok napokban és hetekben.  

 

az egyik legtermészetesebb Monstrous vicc , Ez valószínűleg Anyatermészet készített emberiség valaha együtt alkotják a mimika Number 1 és a 2-es számú

 

Mimikri Szám 2

Tánc Air Vortex

Azon kívül, amit már leírt mindent, mielőtt ez lehetséges felhívni a figyelmet egy másik nagyon érdekes tény, ami történik a helyszínen, ahol a termés lesz lapos (sérült, meggyengült.) Ennek ellenére a különböző természetes folyamatok The Hogy zajlott sokáig a szárak is hajolt a földre, tartott több száz órát, lehet, hogy csak nézni véletlenszerűen megfigyelőknek, amikor a szárak hajlító a földre, ami nem lehet megfigyelni a bármely más időpontban, és mit tarthat csak néhány perc: Lehetséges nevezni, mint egy mimika száma 2 - FACT Dancing Air Vortex.  

 

Mielőtt lesz a Dancing Air Vortex részletesebben itt is szerepel számos jelenségek vagy hatások usuall előzi meg. Nem minden szerepel, csak néhány leggyakoribbak. Sokkal részletesebben lesz a kérdés résztvevő folyamatok A fejlett más oldalakon, például a Microsoft Kronológia és aloldalt, vagy részben Kísérő Effects

 

Ezek a példák a jelenségek, amelyek közül néhány nagyon régen, nagyon szorosan megelőzik a tényleges jelenség benyújtásának (károsító, gyengülés) termés esetében periodikus minták. Nem csak szabályos minták, de valójában az összes benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés, amelyek akkor jelentkeznek, bárhol és bármikor. Az egyik igen jelentős különbségek, amellett, hogy a szabályszerűségi és a szabálytalanságok a kapott alakzat tény, hogy a rendszeres mintákat kell sok nagyobb valószínűsége alkalmazott Domino Effect , Than szabálytalan is. Magyarázata néhány Lehetséges okok is találhatók Soron következő oldalon High Contrast Effect , még nem létező. 

 

Bizonyos hatások Kísérő Az előző létrehozásának területén benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növény a területen, nagyjából időrendben Rendezés: Exposition Effect , interferencia hatása , gyengülése Stem , Water Surface Tension , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Után azonnal kezdetét dominóhatás, mint a következő hatás Aris - hatása Tánc Vortex (levegő). Nincs külön oldalt kapcsolódnak, lesz egy dominóhatást Célhoz annak részeként, mert az elég tartozik elválaszthatatlanul nélkül ez soha nem történt meg. Míg bármelyik korábbi felsorolt ​​hatások, és aktívan részt vesznek létrehozásáról szóló szokások és lehet az egyik a sok oka Associated elválaszthatatlanul hozzá, mozgó levegő örvény egy teljesen passzív következtében példában volgende tárgyat dobott a vízbe, mindig megjelenik a körkörös felületi hullámok. Még a levegő örvény, mozgató majdnem szinkron feletti gabona kötegeket, amelyek jelenleg a földre hulló, elsősorban a következménye, hanem hőmérséklet az oka a látszólag érthetetlen jelenség, bár száraz Claims INITIALLY tűnhet, mint valami egészen hihetetlen. 

 

Ezért a Dancing Air Vortex nevezték száma 2 mimika - hála a tény, hogy nagyon jól játszanak fontos funkciója az álcázás és a tájékozatlan megfigyelő úgy érzi, szinte elkerülhetetlen, ez teljesen elválaszthatatlan Részt vesz létrehozása a mintákat. Mint egy ismeretlen, bár nagyon nehéz pin le még miután az összes, Bár nehézség Megfigyelhető hatalom. Ezért Látszólag tűnhet, mintha az egyik legvalószínűbb oka a folyamat, mint a "felülről lefelé", vagy ellenkezőleg adódóan a földre. Előmozdítása levegő örvény nagyon volgende pontosan a helyzet a szárak kötegek, fokozatosan esik a földre, mint a dominó. Ez a csokor szárak végső soron Lépcsőzetes Ezért egy másik felett, mint a szövött mintázat, így az egész folyamat úgy néz ki, még sokkal titokzatos. De az egész jelenség Tánc Air Vortex nem más, mint legalább Kezdetben kizárólag és csak a teljesen passzív légáramlás okozza a csökkenő szárak fürtök - csak kizárólag elején a Domino Effect. Ott esik a földre több száz kilogramm anyag, még a nem túl nagy számok lehetnek akár több tonna, egy átlagos magassága egy kicsit kevesebb, mint fél méter. Egy ilyen nagy anyagmozgatás és tényleg már okoz jelentős és észrevehető áramló levegő. Még a száraz erős, hogy azt valóban később is részben Hozzájárulás zuhan néhány más nem nagyon távoli szár kötetek, és néhány kiválasztott funkciók részt során Domino Effect, ami természetesen csak akkor támogatja az általános benyomás a rejtély és felfoghatatlanság a Megfigyelés a jelenséget. De persze, különösen a látszólagos légörvényt mozog majdnem pontosan azon a ponton, ahol a szárak csak most esik le, bár nem kell ok egyáltalán. Domino hatás folytathatja teljesen függetlenül a levegő kitörések, és a munka az egyik nagy hiba könnyen megvalósítható. Természetesen nem kell hangsúlyozni, hogy a legnagyobb illúzióját misztika és titokzatossága jelenség Megvalósult szélcsendben, amelynek során mezi felett és csökkenő termés klaszterek teljesen egyedül és független áramló Dancing Air Vortex. Ezen kívül, csak pontosan hol vannak a termény klaszterek alá a földre. Köszönhetően látszólag nem csak egy erő, Hogy keletkezett: a helyszín teljesen egyedül, anélkül, hogy bármely okból, még minden látszólag, mint a hatalom, hogy minden a mozgalom, amely akkor Szótár okozza magát. 

 

Többek között, Ez a cég birtokolja a databasse helyét villám kisülések, valószínűleg saját valamit, amit Fogalmuk sincs arról, Mégpedig egy nagyon részletes adatbázis az egészségi állapot és a vitalitás a mezőgazdasági termények évről évre nagy területeken.  

 

End of Part 2 

 

   

         Part 1        Part 2         Part 3        Part 4        Part 5  

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz