Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-gyengülése-of-szár-hatás . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Gyengülése hatás abból
Azonnal, miután a Lightning mentesítés vannak milliói a növényi szárak által érintett villamosenergia-
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jobb sör, árpa, sörfőzde, maláta, sör.

Egy jó dagerrotip, volt olyan tökéletes, egyfajta fénykép mint azt valaha készült. Edward Steichen
One tartja néha mit nem keres. A.Fleming
Azokon a területeken megfigyelési véletlen kedvez csak a felkészült elmének. L.Pasteur

Crop Circles , Crop számadatok, gyengítő hatása Kormányszár

PagPh
Mottó: gyengülése a szárak előtti benyújtásának (hajlító a szárak a felszínre), esetleg hetekig

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Azonnal, miután a Lightning mentesítés Úgy tűnik Millió növényi szárak (vagy bármilyen más növényeket, a mennyiség függvényében vetés sűrűsége) befolyásolja a nagy mennyiségű villamos energia. Ezek lehetnek nagyon jelentősen sérült, sokan közülük annyira, hogy teljesen elkerülhetetlen és bizonyos idő után elpusztulnak, de a kezdet is van, szinte abszolút lehetetlen Figyeljük meg ilyesmi. Minden ilyen növények néhány óra, a néhány esetben több napos vagy hosszabb, egészen megkülönböztetés nélkül a növények, nem érinti őket teljesen egészséges. Továbbá sok növény, nagyon után azonnal villámcsapás meghalt, néhány nap elég megkülönböztethetetlenül az említett Érzéketlen és egészséges.

 

Jobb sör, maláta, sör, whisky, árpa, sörfőzde.

 

Gyengülése hatás abból

(Beleértve a levelek és az egész növény, természetesen)

A hatás nevezték csak egyszerűsített gyengülő szárak, mert a szára kizárólag hajlító a földre, de a hatása a gyengülés érinti az egész növény. Elhagyja, például, és sokkal több korábbi könnyen megfigyelhető. De a legtöbb esetben a következmények Megfigyelés után, mint cmpletely benyújtották `kell lennie (sérült, meggyengült.) Az egyes növények, is következményei csoportok sokkal korábban megfigyelt, csak hála az elhalványult levelek. Természetesen függ, hogy milyen típusú növény. Ez a jelenség nagyon jó Megfigyelhető Főleg az árpa. Van még lehet megfigyelni egy másik értelemben túl korán ferde tüskék. Árpa fül, valamint a más gabonaféléknél az érés során fordul az 180 °-kal a kiindulási helyzetét függőlegesen egyenesen felfelé, hogy teljesen le. Elektromos áram vezetés keresztül a növény jelentősen felgyorsítja ezt a folyamatot. Ez annak köszönhető, hogy gyengébb mechanikai szerkezetének árpa szalma képest, más gabonaféléknél. Szintén a lapos (károsító, gyengülés) Ellenáll kevésbé észrevehető. 

 

Ami a gabonakörök, szinte kivétel nélkül után bejegyzett teljes benyújtása (károsító, gyengülés). Számos esetben (köztük egy 2011-ben - árpa) számoltak gabonakörök szakaszában Amikor a növények, illetve a legtöbbjük nem a földön fekszik, még csak halvány zöld, a másik álláspont a fül (nagyobb szög a földre) . A megfigyelők nem is zavarta, hogy véleményezze ezt a tényt.

 

Jobb maláta, sör, sör, sörfőzde, whisky, árpa.

 

Árpa termés ellen más funkciók még egyszer egy nagyon érdekes tulajdonság, nagyon jó megfigyelhetőség a különbség a szög a fül a földre különböző csoportjai a növények egy területen, akkor nagyon nyilvánvaló színes megtekintése közben, vagy fényképezni távolságból is és egy antenna kilátás. Így például mivel a nemi erőszak jellemzi időszak nagy kontrasztú - Megközelítőleg virágzása csak két héttel, árpa jellemzi igen jelentős színkontraszt szinte teljes vtsz-ig betakarítás. Nagyon jelentős valamennyi szakaszában különböznek egymástól - előtt és után a teljes cím előtt, alatt és virágzás után, és továbbra is felajánl egy nagy, színes kontrasztok és változások, valamint az összes szög helyzete a fül. Abban az esetben, a fül szög játszhat szóló jelenségeit más színű fény interferencia, attól függően, hogy a szög a szálka, a mező tulajdonképpen így bizonyos kiválasztott funkciók, működik egy diffrakciós rács, használt terjesztésére a fény a színskála . ( fotó makro mikro, szálka, rács ) leírt minden esetben a különbségek nagyon észrevehető mind megfigyelés és fényképezés távolról és felülről. Árpa mezők valószínűleg megjelennek, mint az egyik legjobban használható gabona cropmarks észrevételeket a levegőben régészek. A legtöbb légi felvételek is is lehetséges biztonságosan megkülönböztetni Theme másoktól.

 

Jobb sör, árpa, maláta, sör és whiskey sörgyár.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A legveszélyesebb a valótlanságok igazságok Kissé torz. GCLichtenberg
Az egyetlen korlátozás, hogy a hatás a képzelet és az elkötelezettség. T.Robbins
Kétféleképpen élni: ha élni, mintha semmi sem csoda, akkor lehet élni, mintha minden egy csoda.  A.Einstein
pz