Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-összefoglaló . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop körök - Összefoglaló
Web bemutatja egy viszonylag egyszerű magyarázat, hogyan keletkeznek, így a "titokzatos" gabonakörök
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

Tárgyak lehet sorolni tudományosan három fő kategóriába sorolják: Azok, akik nem dolgoznak, azok, amelyek lebontják és az, hogy kap elveszett.  R.Baker
Minden ember arra, hogy téved, csak egy bolond is fennáll a hiba.  M.T.Cicero
Te mindenkorra felelős lettél azért, mert amit megszelídítettél. A.S.Exupery

Crop körök , Crop képeket, Brief Research Summary

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Ez a honlap csak egy viszonylag egyszerű magyarázata gabonakörök felmerülő elve hozza Talán érthető magyarázata, hogy minden benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növények a világon előfordul ugyanúgy - gyengülése növények (részleges fading) által passzálások a villamos után villám kisülések. Egy érdekes jelenség is értelemben, hogy minden szállás (káros, gyengülés), lehet, hogy nem fordulhat elő Közvetlenül a vihar, a opposiion Ez akár több nappal a mentesítés során nagyon gyakran szép időjárás. Abban az esetben, szabályos mintázatok összevesd Több behatásokat, amelyek hozzájárulnak a szabályszerűségét a minta, is Tény, hogy úgy tűnik, hogy usuall nagyon gyorsan, a Bridge belül néhány órával, vagy sokkal korábban. Ezek a jelenségek a kidolgozott sokkal részletesebben sok más aloldalak.

 

A legtöbb esetben, amikor benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés nem hoz létre szabályos struktúrák, kezd könyök a földön napokig vagy akár hetekig követően mentesítés a villám. Intenzitásától függően a sérülés fokozatosan újabb és újabb területeken a betakarítás. Az intenzitás kár többnyire csökken távolság a pont a villám, annak érdekében, hogy fokozatosan hajolt a földre területek egyre nagyobb távolságok az elsődleges a sztrájk.

 

a növények (növénytermesztés, növényi szárak) válhat fekvő két különböző módon - gyorsan vagy fokozatosan.

1) - Gyors benyújtása (káros, gyengülés)

Az első esetben a növényekben felhalmozódnak káros anyagok hosszabb ideig, ez generált nagymértékben elektrolízis, és a növény fokozatosan gyengül. Mindazonáltal tart hosszú ideig, függőleges helyzetben. Csak amikor a száraz gyengülése eléri mértékben, a növény szárát közvetlenül a föld fölött (ahol, hála a kar hatás a legerősebb erő) nem tud ellenállni az erőket, ez préselés. Leggyakrabban ez az intézkedés a szél, de a is lehet saját súlyuk a növények. Az egészséges növények életben lenne valami ilyesmi következmények nélkül. Az intézkedés az erők szárak kanyarban feltörése nélkül közvetlenül a föld fölött, usuall mintegy 2-5 cm, és az erőművek továbbra is hazudik. A folyamat néha csak néhány másodperc, máskor perccel, nem több, mint óra. Fontos, hogy közvetlenül azután, hogy a földön fekvő Legalábbis egy rövid ideig egyenes növényi szárak, a talajhoz közeli hajlított törés nélkül . Egy kis része a szárak, nem több 10%-os, elsősorban határain benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) területek lehetnek a talaj közelében eltörött, ahelyett, hogy csak hajlítás. Ezt az okozza, hogy közel határain benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) terület található, szára nem sérült olyan mértékben száraz, és más körülmények között maradna állva rendben. Ezek alatt nagy nyomáson neighborging Gyorsan hajlítás szárak közteher, egymástól és amely a folytonos ÍGY nehéz tömeg. Tömege kukorica szár rendszer dőlve egy másik, ami csak egy olyan terület négyzetméter decimetres Több sok kilogramm. Ilyen egy csomóba fogja képezni a ferde szárak főleg egy olyan területről, körülbelül 30 és 50 cm között szét, ami azt jelenti, abban az esetben, zöld búza most létrehozott tüske vagy egy kicsit, mielőtt azt mérjünk be kb 6-7 kg. Az átlagos súlya a búzatermés egy teljesen kidolgozott fül érlelést mintegy 7 kg-ot 1 m 2 , anélkül, hogy további súlya nedvesség szállítva az eső vagy a harmat, ami még ennél is többet, mint a másik 50%-át.

 

A teljes területen, lehet, hogy nem Leírását gyors benyújtása (károsító, gyengülés) mindig előfordulnak ugyanabban az időben. Hajlítása ideje minden csapat kocsány változik a napok számát. Ismertetett után azonnal gyors hajlító egyes hurok köteg hevernek a földön egyenes szárak gabona szögben mintegy 90 fokkal miatt normális. Szintén azonnal megtörténik a második szakasz - szárak állnak vissza a csomópontokat. Csomópontok, ellentétben a internódiumok tartalmaznia merisztémák, és képes megváltoztatni az irányt, köszönhetően Ez a növény, vagy legalábbis érlelés karbantartása szára egyenes. Az első internódium Közvetlenül a talaj felett (Ez hajlított), soha nem változik irányt vissza egyenesen. A második és harmadik fent usuall is itt feküdt a groung. Ezzel internódium szomszédos cob szinte mindig kiegyenesíti fel, és mások alatta, legalább részben. Egészséges jól fejlett búza 6-7 csomóközök. Céljából az irányváltoztatást internódiumok csomópontok változást alakja. A szemközti oldalon a irányban kívánt egyengetés, a sejtek száma növekedés (visszafordíthatatlanul), a csomópont megduzzad, megvastagszik és elkezdi hajlítani a kívánt irányba. Leírását folyamat kezdődik Néhány perc múlva benyújtása (károsító, gyengülés). Továbbá csomópontok nem emelheti a növény (mondjuk az első 3-4 a földről) tartósan próbál tenni, de a következménye, hogy azok növekvő hosszúságú csak. Ez lehetővé teszi, hogy egy bizonyos idő után, például az árpa talál csomópontokon 5-ször hosszabb szemben normális.

 

2) Fokozatos benyújtása (káros, gyengülés)

Ebben az esetben, a növényeket hajló a föld nagyon lassan, és az egész folyamat tovább tart, mint 14 nap. Ebben az esetben az egész egyenes szár a növény soha nem feküdt a földön, mert az egyedi csomóközök irányítja útján folyamatosan csomópontok legalább egy fül volt irányítani, amennyire csak lehetséges függőlegesen felfelé. A földön fekszik, kevesebb, mint számolni a internódiumok, néha csak egy, és még be `kell lennie (sérült, legyengített) növényi részek sokkal kevésbé sérült a nedvesség és következményei eredő ezt.

 

Alapvető jellemzője fokozatos benyújtásának (károsító, gyengülés), valamint az, hogy az alak a kapott minta hosszabb ideig teljesen észrevehetetlen. Aztán jön egy hosszabb időszakot, mely tart néhány nap, ami szinte észrevehetetlen. De ez meghaladta a határértéket, közben, hogy nem volt megfigyelhető egyáltalán, és gondos Observer Megfigyelés volna azt. Egy idő után, ismét néhány nap, már meghaladja a határértéket, amikor viszonylag egyszerű észrevehető.

 

Drawings, diagrams

 

A folyamat, s többnyire Részt leírt események jelentése ( lásd a ) negatív geotropism (gravitropism). Abban az esetben, gyors mozgás szárak a földre talán valószínűleg változtatni a növekedésének irányával egyes növényi részek RÉSZT is phototropism.

 

A legfontosabb jelentése valamennyi az ismertetett folyamatok a fülek védelme érlelés tartalmazó gabonákból származó talaj nedvesség, vagy egy felesleges nedvességet a eső, vagyis abban folytonos tömege növények fekvő fennmaradó sokkal hosszabb, mint a hőmérséklet esetében álló növények. Ezért nagyon jelentősen hozzájárul bővítése penész és rothadás, és a szárazság sérült növényeket azután később betört néhány más betegségek és kártevők. Növényi részek, amelyek továbbra is a földön ténylegesen érezhető megtámadta a penész és rothadás, de a füle még mindig érik Viszonylag sikeres. Nevezett elsődleges növény tényezőket és azok követői nem tudja elérni Theme, azt mondja: "időben", a betakarítás előtt. Szemek a tüskék, amelyek továbbra is a földön, amíg a termés, szinte soha nem teljesen érett, és ezek hibára jelentős érlelés. Semmi baj, azok továbbra is non-betakarították.

 

 

Összegzés - néhány alapvető pontot

Második A gazdálkodók majdnem mindig ismert, hogy villám mentesítés területén okoznak érezhető gyengülését a növények akár a halál felett, és nagyobb területen (több tíz négyzetméter), teljesen objektív és igazolható tény, hogy előfordul több száz cikkek és tudományos publikációk .

Számos példa van (photos, links)

 

Második A mezőgazdasági termelők szinte mindig tudom, hogy a növények által sújtott villám gyakran mutatják nemspecifikus a gyengeség jeleit, és másodsorban megtámadta a betegségek és kártevők. Ez ahhoz vezethet, hogy összetéveszthető más okai, és néha még az elsődleges oka továbbra is észrevétlenül. Assertion említette is bizonyítható keresztül számos cikket és tudományos publikációk. Szinte mindig ott van a lehetősége Interchange okozza többször hangsúlyozta (lásd ...)

Néhány példa (photos, links)

 

Harmadik A mezőgazdasági termelők, természetesen amellett, hogy minden más, régen felfedezte, hogy a karakterek felsorolt ​​áthaladását elektromos áram miatt a villámcsapás közel a növények néhány, bár nem minden esetben előfordulhat egészen pontosan egy kört. Ezért az a tény, nekik, hogy a gabonakörök okozott mentesítés a villám, nem jelent szinte bármilyen meglepetés. Lehetőség van feltételezni, hogy a túlnyomó többsége a mezőgazdasági termelők hasonló néhány nagyon egyszerű magyarázat mindig várható. Okokból felsorolt ​​Máshol Ők soha nem fedik fel senkinek.

 

Példa - napraforgók. Itt meg kell említeni egy példát egy növény és egy kiadvány (link). Ezenkívül ez a kiadvány megemlíti monotematikus E növény (Grass - Poaceae) villámcsapás a magas százalékos túlélni, ellentétben növények lényegesen alacsonyabb vetés sűrűsége. Ahogy az egyik lehetséges oka lehet tekinteni, hogy a terjedelmes növények hatással lehetnek a villamosenergia-darabból, összefüggő terület körül a négyzetméter, az általuk lakott. Személyes növények Poaceae stand, ahol egyikük foglalják legfeljebb opció egy négyzet centiméter, érintett lehet nagyon egyenlőtlenül. Míg néhány kaphat halálos adagok százszor több száz mások a közvetlen közelükben védve ezzel magasabb Mennyiség villamos. Növényi és érintett több működött egy miniatűr villámhárító. Noha is egyéb növények érint, de nem halálos, és így túlélik, akkor is, ha egy észrevehető gyengülésével. Így ez lehetséges bizonyos idő után villám Figyeljék egyes elvékonyodása a termés. Még benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) Képes Gyakran növényeket fel tíz centiméter vissza a phototropism és geotropism ismertté funkció csomópontokon internódiumok kanyar felfelé, míg végül is sikeres betakarított és Ripen.

 

4. Bármilyen komoly mezőgazdasági kutatás területén a növények károsodás és benyújtása (károsító, gyengülés), az alakja olyan minták, gyakran egy kört, volt évtizedekkel előre egy nagyon csúnya módon hitelét vesztette, és szinte megállt a két részeg szenilis, akiknek nevét Doug Bower és Dave Chorley. Ezért a felajánlott Farmers szerte a világon, és segítő kéz egy elfogulatlan megfigyelő és alkalmi kutató, aki nem tartozik éppen a "dolgozik a mezőgazdaságban." Ez lehetővé teszi számára, másrészt, segítséget kérni, sok más, nagyon távoli és gyakran látszólag szinte teljesen független a kutatás, a tudomány és a gyakorlat. A minta a tudományos és kutatási területen, ami önmagában is addition agrobiológus és a kapcsolódó eljárásokat, próbáld ki lehetséges felhasználási megmagyarázza a titokzatos és nem különösebben Viszonylag érthető jelenség, található itt

 

Nevek Doug és Dave jelent a mezőgazdasági kutatás a késő 20. és a korai 21. század majdnem ugyanaz, mint a nevek Olga Borisovna Lepesinska és Trofim Gyenyiszovics Lysenko Meant a világ a genetika a huszadik század közepéig. Nevezetesen, ha D & D soha színpadra Tettük lejárató, Farmers lenne az egész titokzatos ügy nagyon régen megoldódott magukat. A teljesen természetes fejlődésének megfigyelése és levonása becsült legkésőbb a kilencvenes évek közepén. Mint sok más ítélet ezen az oldalon többször említettem, nagyon hasonló jelenségeket Ők mindig és kellő Megfigyelés és dokumentálják a megfelelő számú cikkek szakmai és tudományos publikációk. Ez ensur Mindez együtt egy elegendő anyagot átfogó kérdését benyújtásának (károsító, gyengülés) termés, akár a rendszeres vagy teljesen szabálytalan alakzatok, megszakított csak egy apró lépés. Egy ilyen lépés még soha nem került sor, elsősorban azért, mert a kutatók, akik szeretnék, hogy vigyázzon komolyan benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növényi kellene figyelni, hogy legalább kismértékben termény benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) szabályos mintázatok. De ez tényleg nagyon nehéz vigyázni komolyan a kérdést, amelyet a lenne ennyire 2 értelmi fogyatékos személyek a szárazság és förtelmes módon hitelét vesztette.

 

Az újonnan bevezetett név a D & D: Mental késleltetők

Nyilvánvalóan Hatókör aki valaki akar követni őket

 

D & D volt, és talán még néhány követői, de senki sem ismeri őket. Hivatkozva: a két mindig a legnagyobb, leghíresebb és legfontosabb. OBL és TDL kígyó Természetesen az ő hosszú idő után sok követői, akiknek a nevét senki sem tudja ma. A nyomában OBL és TDL most Szerencsére senki sem séta. Nem fog sokáig tartani, és a nyomában a D & D Természetesen hamarosan járni is senki. Nem fog sokáig tartani, és a nyomában a D & D Természetesen hamarosan járni is senki. Ha nem, akkor előbb-utóbb tényleg azok bármilyen követői a valódi szerző kezet. Bizonyosan nem kíván senkit hozzá, száraz és dolog nem kívánja senkinek, még ha az agya nem számít, mennyire őrült ...

 

Ez nem változtat semmit azon a tényen. Ez a jellemző minden tevékenységükre vonatkozóan (D & D) az egész létezés a világban, és már elvégzett munka van, akkor lehetséges, hogy idézzem a klasszikus:

"Szeretnénk hányás"

 

Pontosan ugyanez a megállapítás természetesen lehetséges használni jellemzésére tevékenységek OBL és TDL.

 

 

------------ Vége néhány rövid pontot gyűjtő ------------------------------- ---

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Néhány ítélet fordították régebbi verziót

Brand új elmélet, a valós tudományos módszerekkel Strictly, teljesen mentes minden kutatási vagy áltudományos elméletek.

 

Képes magyarázni több mint három klasszikus, nagyon jó tipikus ismert "megmagyarázhatatlan rejtély" képes megtalálni minden "normális", természetesen alakult gabonakörök.

 

(Írásbeli abban az időszakban, május-június, 2008. Fokozatosan hozzá mások is más oldalakat, és 2011-ben már lehetséges azzal érvelni, hogy az aszály jelenség Lehetőség van teljesen megmagyarázni az összes)

 

Nem mikrohullámok, de a normál elektromos erők (Joule hő) is miniatűr mechanikai erők szövetek és sejtek (gáznyomás miatt a gáz által termelt electrochemic Processes), de sokkal valószínűbb, mivel a növekvő, a sérült szövetek és érintett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ez a hiba azt gondolni, hogy a feladat a fizika, hogy megtudja, hogyan természet. Fizika aggályok amit mondanak Nature.   N.Bohr
A legnagyobb tanulság az életben, hogy tudja, hogy még a bolondok igaza van néha. Horace
Az igazi jele hírszerzés nem tudás, hanem a képzelet. A.Einstein
pz