Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által készített-by-villám-felületre lebonyolítása . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Vezető felülete
Mielőtt eltérítő áram rövid időre léphet cikcakk a felszín közelében a levegő, mint a hasonló
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

A magas fenyő a oftenest Megijedt a szél, magas tornyok tartoznak a súlyosabb baleset És a villámcsapás a legmagasabb hegy.  Horace
A legnehezebb dolog, hogy kevesebb Mikor kaphat többet.  K.Hubbard
Az alkimisták a keresési arany felfedezve sok más dolog, a nagyobb értékű. A.Schopenhauer

Crop körök , Crop képeket, lebonyolítása több felületen

PagPh
Amikor az impulzus RS homlok érinti a Föld felszínét jelentkezik a helyén egy hatalmas többlet elektromos töltés, ami néha "oson minden oldalról." Egyes minták egyértelműen megkülönböztethető.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Levezetése áramok felett földfelszín

előnyös olyan helyeken kisebb ellenállás (többek között a tünetek láthatóvá vetés)

  Kezdetben, a jelenlegi vezetés úgy hely többé-kevésbé véletlenszerűen, mivel hatalmas többletet, az energia és a töltés az ütközési ponton. Helyi fűtés és ionizációs történik a helyszínen, hanem véletlenül vezető út, amelyen keresztül ki a jelenlegi mentesítési vezetett. Akár Néhány méterre ütközési energiát egyenletesen elragadta, előnyös révén vezető útvonalak, hogy létezik az oldalon. Lehet, hogy több faj, módszere szerint a létesítmény:

(Ezek Rendezés szerint az életkor a legrégebbi)

1) földtani (sok más hatás páraeloszlás az alagsorban)

2) Régészeti

3) Industrial (közüzemi)

4) Termesztés

5) A helyi, véletlen által okozott ionizáció és fűtésszerelési anyagok egy másodperc törtrésze alatt:

 

Részben levezetése random kibocsátásból földfelszín

(Folytatása a szikra kisülés véletlenszerű irányban egy ideig)

Ez vonatkozik például a fénykép szerzői jogvédelem alatt áll. Pontosan ezen a ponton, akkor is, bármilyen helyzetben Hasonló senki nem volt, és nem tett semmit, ott pontosan tartaniuk a mintát keletkeztetett ott. Ezért lehetővé kell tenni, hogy még az elméleti lehetőség, ez a cikk-cakk vonal, majd egy kissé hajlított szakaszának mintegy 30 m, telt labda villám. De tézisek esetekben 1. megfontolások változik elsősorban szempontjából képzelet, hogy lehetséges pályázati segítséget csak a legelején minden tudományos munkának, akkor azt kell követnie Célkitűzés ellenőrzést.

 

Magyarázata minden jelenséget nehéz elmagyarázni egy másik nehezen megmagyarázható jelenség nagyon módszer Breakneck és biztosan nem tartozik mezi komoly tudományos módszerek. A jelentések szerint ez csak egy nagyon csekély, több vagy kevesebb, mint a valószínűtlen lehetőség. Több egyenes vonalak a mintát, ugyan sokkal rövidebb, de néhányan talán készítette összekapcsolása ütő közeli mentesítés karját. Minden körök által létrehozott befolyásoló számos fegyver sok elágazó mentesítés, amelyek közül néhányat össze a földön, és a mentesítés valószínűleg továbbra is a felület felett (rövid ideig cikcakkos, akkor szinte egyenes) jóval meghaladó hőmérsékleten megszokott Hasonló esetekben.

 

Megjegyzés: Van egy fénykép, amely tartalmaz egy több száz méter hosszú sora - a szárazföldi út származó minta a távolba, ahol a valószínűsége expozíciójának gömbvillámok valószínűbb, bár természetesen teljesen ellenőrizhetetlenek. Is, ez lehet az egyetlen vezetési útját elektromos áram keresztül a kibocsátás a föld felszínét.

 

Azon a helyen, ahol a homlok találat az RS, csak éppen abban az időben, és pont jelenik meg, óriási feleslegben elektromos töltés. Ez lehet eltéríteni underground Azonnal, csak egy nagyon jó vezető. Ha valami, mint egy nagyon jó vezető nem jelenik meg a helyszínen, ami a területen valószínűleg jóval több, mint 99%-ában, keresve a kivezető utat a hatás site is el többé-kevésbé véletlenszerű irányba. Ez akkor történik, szinte mindegy, milyen irányban az ellenállás kisebb, mert a rendkívül nagy e áram jelen van, képletesen szólva, nincs ellenállás meglehetősen kicsi. A vezetőképessége, hogy bármely időpontban előforduló anyag, a kiegészítő ellátható áramvezetés áramok ezer több száz amper túl alacsony. Helyi fűtés, ionizációs környezetben vezetőképesség bizonyos irányban igen azonnal Növekedés (dielektromos bontásban). Aztán ez a Maradék energiát ebbe az irányba meglehetősen gyorsan vezetett be a föld alatt.

 

Néha az aktuális underground Vezetett nagyon rosszul (előfordulhat, hogy viszonylag alacsony páratartalom), és az áramlatok, majd elosztani a földön sokkal hosszabb, és ok gabona termés kártérítés sokkal több. A mező ezután lapos (sérült, legyengített) mintegy 90%-át. (photo)

 

Előfordul, hogy a mentesítés tudja tenni a föld alatti utat, amely megközelíti a szerkezete a fa gyökereit. Mindig ez egy fraktál struktúra. Egy ilyen fraktál valahogy így fog kinézni a feje tetejére állt, és földbe süllyesztett tűlevelű - lucfenyő, erdei fenyő, de is néhány lombhullató fák - nyár, hárs. Minden esetben az e bekezdésben felsorolt ​​egy is elterjedése bárhol hatás helyén viszonylag pontos kör alakú terület, ahol jelen van életveszélyes lépésfeszültség. Nem csoda is, mert az egy kis távolságra a hatása villám kibocsátások (több tíz méter), akkor bárki lehet halálos veszély minden alkalommal. Lépés teljes feszültség a térségben a kör állandó nagyjából túl a közvetlen kör csökken nullára. (sketch)

 

Hatása alatti szerkezetek villamos vezetés

 egy közeli földalatti (régészek, geológusok, az iparosítás - Utilities)

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ha valaki azt mondja, hogy tud gondolni kvantumfizika, anélkül, hogy Giddy, Hogy csak azt mutatja, hogy nem érti az első dolog róluk.  N.Bohr
Lightning Ami valami, megint, mi inkább elkerülni. R.Branson
A természet nem siet, de minden Lao Tzu teljesítve.
z