Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-eszközök (LRC) . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop mező kapcsolási rajz
A termés területén vannak mindenféle elektromos alkatrészek, ellenállások, indukciós tekercsek, kondenzátorok
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Az Ön felelőssége, örökre, mert amit megszelídítettél. Te vagy a felelős a rózsa.    A.de Saint-Exupery
Tudomány ismer egyetlen parancsolat Hozzájárulás a tudomány.  B.Brecht
Fogadja el a kihívást, így úgy érzi, a jókedv a győzelem.       G.S.Patton

Elektromos ellenállás - R. kondenzátor - C. Coil - L.

PagPh
Minden objektum területén, beleértve a növényeket, azt mutatják, a fizikai tulajdonságok, az elektromos is. Például az elektromos ellenállása a növényi szár több megaohms / centiméter, csak a betakarítás előtt egy kicsit több.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektromos alkatrészek és eszközök területén

A kezdetektől fogva, ez több volt, csak a móka. Keresési mezők a különböző alkatrészek és berendezések a Villamosmérnöki. Ilyen szokatlan típusú humor, Használt elsősorban szórakoztató során eseménytelen tevékenység megszabadulni a monotonitás és kevés. Nem csak csak egy része, hanem az egész készülék, és nem csak az elektromos, hanem a különböző technikai és technológiai eszközök és berendezések. Például, vízmérték és függőleges - épülnek belül növények, hogy fenntartsák a helyes irányba gyökerek nőnek le, és abból fel. Megvilágításmérő - figyelemmel kíséri, hogy mennyi fény áll rendelkezésre, és ahol, melyik irányba, és a levelek és virágok érési forgó és nyitás-zárás. A törzs és a levelek alatt nagyon magas feszültség potenciálja a viharfelhő (a feszültség kapcsolódó föld több milliárd volt), mozgó, mint egy levél, vagy szár electroscopes, forgatható több irányban, anélkül, hogy szükség van-e villámlás saját közelről . Eleinte úgy tűnt, a területen lenne kimutatható a legtöbb olyan passzív alkatrészek - ellenállás, kondenzátor, tekercs. Bármely anyag mérhető ellenállás, induktivitás és kapacitás, és a növények tekinthetők különböző sorozatok párhuzamos összekapcsolása alkatrészek dolgozat. Szintén egy egyszerű eszköz, mint említettük electroscopes, de is voltmérő és az ampermérő kell találni.

 

Keresztül R, L és C lenne létrehozni pályára a különböző soros, párhuzamos és soros-párhuzamos kapcsolása rezgőkörök RC, LC, RLC, különböző frekvenciáknál, és lehetséges lenne, hogy megpróbálja, hogy megállapítsák, a rezonancia elektromágneses sugárzás különböző frekvenciájú, amelyek mindegyike valóban vége gabona területen végzett villám bevezetéseinek előfordul, lásd a fizika .

 

Egy kis fantázia alo lehet találni száraz komplex készülékek és oszcilloszkóp, és próbálja elmagyarázni az alkalmi előfordulása nagyon ritka előforduló utánzatot Lissajous minták (), de is különböző rezonáns áramkörök. A magyarázat az alakja számadatok valószínűleg teljesen elegendő mechanikai rezonancia és interferencia, bár néha nem úgy néz ki, mint ezt. Szintén előfordulhat bonyolultabb elektromágneses zavarok és a tükröződéseket, (azaz is fény és hő - infravörös) hullámok, szaporító a fénysebesség, és különböző fázis közötti határok egyes tézisek média: plazma - lökéshullám - Wave nyomás - levegő, ő fázis interface mozog sebességgel összehasonlítható a hang, vagyis lassabb millió alkalommal.

 

Miután egy viszonylag gyors felfedezése R, L, C, a területen nem volt más választása, mint az állami: Most még többet dióda és tranzisztor. A tranzisztor és dióda, bár nem fedezték fel, de a vákuumcsöves volt. (PIC) Annak ellenére, hogy szinte felfedezve azonnal (2008 tavaszán), mint egy nagyon fontos része az alátámasztó bizonyítékok elmélete számok származó elv miatt elektromos impulzusokat Lemp, de megállapította, hogy ez valójában egy cső elve várta őszig 2011-3 , 5 elejétől kutatás. (Photo) Air egy olyan anyag, amely rendszerint nem constitue és még minomum akadályt az elektromágneses hullámok, ellentétben a sokk és a nyomás hullámok Ezek nagyon jelentősen gátolta ott, míg végül teljesen eltűnnek. De drótkerítés, amelyen keresztül a nyomás és lökéshullám át szinte ellenállás nélkül, nagyon száraz, és teljesen áthatolhatatlan akadályt az elektromágneses hullámok, valamint a megalapozott grid vákuumcső (kép)

 

Növények a területen, ültetett egy viszonylag folytonos rács viselkednek érzékeny rétege egy fényképészeti (felvétel) anyag, vagy a CCD vagy CMOS érzékelő. Charge Coupled Device (CCD) - Az egyes cellák utazik elektromos töltés, az egyes növények is helyezze az elektromos töltés. De az ilyen "Field CCD" szükséges a legtöbb esetben legalább 14 nappal (néha hosszabb opció két hónap) előtt mutatja a kimeneti fájl.

 

Ellenállás - minden tárgy, persze, mutat némi ellenállás. Például egy kukoricaszár a zöld ütem, vagyis nagyjából a június végéig is valami látna mintegy 5 MW / cm (szintén levél növényen, Hasonló impedancia). Még ha 2011-ben már közel fényképezte Patrin május száraz téli árpa és az érettség fokát, amely azonnal betakarított (fotó), azaz egy olyan államban, teljesen száraz, érett növények.

 

Elérése után futamidejét, és nyilvánvalóan magasabb szárak kiállítás és Greater ellenállás. Fontos: A másik jelzés az érintkezési ellenállás og finoman megérintette szárak és levelek, kinek tájékoztató táblát itt található, valamint a kapcsolattartó ellenállás a levelek és szárak Csatlakoztatható szorosan együtt. Is lesz jól látható milyen hatással ellenállás van az erő, prések növényi részek együtt. Létrehozása során az egyes minták játszhat ugyanis, és jelentős szerepet aszály és az ideiglenes építmény által létrehozott részben ferde szárak és levelek, megható mindegyik konstrukció más, mivel a vezetőképesség száraz szerkezetek lehetnek ezerszer több, mint nagyobb, mint függőlegesen álló termés, Kinek szárat és levelek szinte nem érnek össze, vagy csak jelentéktelen mértékben. Növények dőlhet a szél, a nyomás vagy a lökéshullám utáni Lightning mentesítés, amely létrehozza gyakran felületén szerkezetének növények terén különbözőségei körkörös hullámok, mint körök a víz felszínén. (Photo, videogif) aki látta már valaha a szél-hullámok a pályán, az is képes felismerni nagyon világosan, hogy a száraz után intenzív függőleges impulzus felülről, mint a villám kisülés, akkor meg kell jelennie a körkörös szél és a hullámok a Ez a felület termés területen, és kiönti nekiütődhet van számos egyéb közeli egyes hurok, és hozzon létre érdekes Intersections, és zavarokat okozhat. Növények hozzon létre egy ideiglenes szerkezetet, amelyben meglehetősen intenzíven megható egymást (a mérhető erő), először a keresetet a nyomáshullám, később saját lendületét. Megható sok pontot, és sok nagyobb Force Than Jelentős alatt nincs szél, ha azok kapcsolatban csak tényleg nagyon elhanyagolható. Ez jelenik meg sokszor több ezer kisebb elektromos ellenállás hőmérséklete, mint a normál körülmények között (nincs szél, nincs nyomás hullám). Ha a szárazság és az ideiglenes szerkezet hit néhány restrike (is indukció lehetséges), áthalad Hogy ferde növények sokkal több energiát, de csak azok, amelyek csak döntve, ezért ideiglenesen a meglehetősen pontos szám, vagy a Több számok, vagy azok Intersections interferencia, vagy más formák. Néhány másodperc múlva, minden visszatér az eredeti állapotába, és az egész folyamat csak most kezdődik. Minden magyarázata részletesebben oldalon kronológia . Is lesz, valószínűleg a helyszínen mechanika , gyártani Számos számítógépes modellek.

 

 

Elektromágneses interferenciák, rezgőkörök

Bár a nagyközönség számára, a kezdeti, teljesen kompromisszummentes és nagyon agresszív elutasítása (mint mindig), később majd nagyon lelkesen, teljesen kompromisszummentes és nagyon agresszív támogatása (a szokásos módon) létrehozásának lehetőségét rezonancia és interferencia mintákat a növények révén elektrosztatikus és elektromágneses során a rezonancia interferencia és villám kisülések, htere lenne szükség visszatartó valamelyest. Még ha a mennyisége az energia által továbbított villámlás hatalmas, teljesen elképzelhetetlenül lenne minden ember fejében, főleg köszönhetően, hogy annak teljes átadása belül megtörténik néhány milliomod másodperc, lásd a menü fizika és almenü is sok más aloldalak e honlapján. Ezért nem is előírhatnak hatalmas, elképzelhetetlenül elektrosztatikus - elektromágneses - elektromechanikus zavarok. Mégis egy ideiglenes kutatási, számítások és számítógépes szimulációk azt javasolja, hogy egy nagyon összetett interferencia minták meglehetősen kielégítően létrehozott kizárólag mechanikus interferencia. Természetesen hatása elektromechanikus és elektromágneses erők nem zárható ki, és fordítva. Nem az, hogy néha ki részt vesz, kombinálva mechanikus erők, vagy inkább ő nagyon szabályos és szimmetrikus terjed minden irányban a származás a leginkább összetett struktúrák, fraktál valamikor. A fraktál természetesen csak egy bizonyos formáját rezonancia és az interferencia. Szinte mindig a körben, nagyon összetett, szorzás tengely szimmetrikus interferenciát vagy kombinált, illetve fraktál minták. Bár nem kizárt az sem, hogy, szerint néhány modell, minden nagyon összetett struktúrák bekövetkezett volna a tisztán mechanikus módon. Modellezések alatt áll, de szükség van egy kicsit több időt és munkát (emberi és számítógép) fecskék. Most lehetőség van összehasonlítani a két alak, az egyik úgy néz ki, mint egy befejezetlen változata a második, amikor a gerenda (gerendák) belül az ideiglenes kör nem mozdult elég hosszú ahhoz, hogy a munkát befejezte. Természet maga is létrehozott egy szép modell, mint a számítógéppel készült, és nem is kell egy percig emberi vagy számítógépes munka, ez is elég volt minden munka Ez egy energia villám kibocsátások egy pár milliomod egy második, és néhány napon növekedési és érési folyamatok A munka továbbá, hogy arra megjeleníti az összes That (néhány hasonló Természet és Infrared - lézernyomtató).

 

Az egyik lehetséges modellje minta teremtés használ a kettő kombinációja beavatkozás és mechanikai hullámok és az elektromágneses sugárzás. Révén ez lehetővé kell tenni, hogy ismertesse, még a legbonyolultabb minták, amit néha - szinte mindig a körön belül, nagyon összetett, és ugyanabban az időben nagyon pontosan szimmetrikus és szabályos interferenciát vagy fraktál minták és ezek kombinációi. A modell egyesíti a terjedését a körkörös hullámok (Különösen a sokk és a nyomás hullámok) mentesítés a hatás helyén. Körül az első csatornát azReturn Strokelétrehozott henger a gyorsan terjeszkedő levegő , a szélén, ami egy nagyon jelentős fázishatár két média - gyorsan mozgó levegő levegő és folyamatos a kerületük mentén a külső (kép és néhány magyarázó mondat, hogy főleg a sebesség 10 6 x alacsonyabb, de a szempontjából bármely későbbi szívólöket időtartam teljesen állandó, az átmérője 100 ms után 30 m). Lehetséges továbbá talál ott nagyon szignifikáns különbség nyomás és a súrlódást. Elektromágneses sugarak néhány későbbi mentesítés (ok) mozgó és visszatükröző benne, és a modell lenne lehetséges valószínűleg megpróbálja megmagyarázni néhány tulajdonságát Ez nagyon bonyolult formák:

 

1) Miért a nagyon összetett alakzatok szinte mindig helyezzük objektum egy kör

Ez a kombináció az egyik legegyszerűbb minták, alkotó határ - egy kör, és is egy nagyon bonyolult minta benne. A határ kör hozta létre az első kisülés, főként a mechanikai erők. Minta hozta létre belül főként elektromágneses sugarak sugárzási egy vagy több egymást követő elbocsátásig. Beams belül kör (henger) Főként tükrözik a határ fal által alkotott szakasz interfész. Ha a határérték túllépése szög okozhat többszörös reflexiók és teljes belül nagyon pontos kör Ez nagyon lassan (a megvitatása elektromágneses sugarak sebesség Kb. Lassabb millió alkalommal), de még mindig észrevehető sebesség egyenletesen és teljesen kiterjed a környéken. Abban az időben, amikor az elektromágneses sugarak a bővülő körben utazott sok ezer méter, átmérője nő csak néhány milliméter. A legnagyobb összeg a későbbi energia elektromágneses impulzusok (Lemp, RS), több mint 99%, sok esetben sugárzott alatt egy ideig nem magasabb, mint 10 ppm a második. Ez idő alatt a fény 30 km és az átmérője a kör belsejében, hogy ők többször fényvisszaverő-re változik, a 30 mm.

 

Mint egy példa a fázis felület, amely képes, hogy tükrözze hullámok, még az is lehetséges, hogy vegye figyelembe a esetében az éjszakai hangokat. Ezért lehetséges az éjszaka folyamán hallani nagyon távoli hangok, mint például a Microsoft vonatok. Az éjszaka folyamán, köszönhetően a hiányát a napfény és hála okozta gyors hűtés egyes rétegek a légkörben Létrehoz egy nagyon pontosan meghatározott felület a hideg és meleg levegő, amely hang nagyon tükrözi. Nem csak a hőmérséklet-különbség, de is jelentős különbségek a nyomás, a páratartalom és harmatpont. Gyakran létre is egy bizonyos magasságban felhősödés, működő nagyon hasonlóan. Sound intenzitása csökken ebben az esetben csak a távolság négyzetével, míg tiszta időben a fading függ a kocka. A leírt esetben jogszabály mechanikai hullámok (hang), és ez egy hasonló eset, mint a különbség a terjedését mennydörgés után villámlás alatt a felhők alatt szokásos vihar és a villám a kék.

 

Nagyon hasonló esetben, ha a jogi aktus észrevételeket és terjedésének elektromágneses hullámok, még az éjszaka rövidhullámú rádió terjedés, ha ebben az esetben a hullámok tükrözik sokszor között az ionoszféra és a föld között.

 

 

 2) Miért van a tükör szimmetrikus minták több, néha nagyon tengelyei, beleértve a nagyon "kiegyensúlyozatlan" számok (szintén prímszám, mint a 7, 13).

Az egyik nagy lemezkiadó tulajdonosai minden idők talán a formáció től augusztus 13, 2000-ben Woodborough, Angliában, (Kísérő a felső ábra) ami azt mutatja, egy nagyon pontos tükröt szimmetriatengelye 44. Természetesen nem lehetetlen, hogy ez néha felülmúlta a jövőben, mivel a végtelen és végtelen lehetőségei Anyatermészet. Ha ez a félkész "főiskolai" (bottom Kép, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire augusztus 14, 2001), nem lenne talán 54 szimmetriatengely. Van nagyon érdekes mintákat a tényt, hogy az alsó, mint egy befejezetlen másolatot a top fedezte csak egy év és egy nap az előző után. Lehetőség van arra, hogy vegye figyelembe, hogy az alsó ábrán körülbelül 2-szer nagyobb átmérőjű Ez 4-szer nagyobb területen, így valószínűleg ott nem maradt elegendő mennyiségű energia későbbi mentesítés teljes renderelés Ez minta. Képek növelhető Forgalomba kurzort (csak - kattints nyomon linkeket források).

 

Megjegyzés a prímszám: Poirino 2011 - very nice 7 (14) tengely szimmetria (az alapvető forma, van néhány aszimmetriák kis belső). Egy másik kép - akár 7, 11 és 13-irányban center - úgy néz ki, mint egy emberi Gyenge próbálkozás kommunikáció (nonexisting) space és idegen intelligencia. Egyesek végül meggyőzte Legalábbis, miután több ezer éve, hogy 7, 11 és 13 prímszám.

 

3) Miért a mintákat olyan bonyolult.

A válasz elég alaposan már Tartalmazza 1. és 2. pontban, de itt is dolgozott ki valamikor a jövőben számos egyéb, kevésbé releváns okai, és mindenek fölött dokumentált rajzok és számítógépes szimulációk.

 

 4) Kirándulás a minta közel a drót kerítés - magyarázat hiánya a fő határvonal kör. Drótkerítés meghatalmazotti lefolytatása szövetek és alapozás rács.

Abban az időben, amikor a növények az első mechanikai impulzust kialakítva az első ideiglenes kör volt, az elektromágneses sugárzás és így az összes elektromos már egy becsült távolság 30.000 km-re a kibocsátási ponton, és ezért nem járulnak hozzá a károk növények (a villamos). Ezért sokkal valószínűleg az okozta, valamilyen későbbi mentesítés, AMELY eltalálja pontosan arra a helyre, abban a pillanatban, amikor a kör által létrehozott mechanikai hatások az előző mentesítés. Növények meglehetősen megható Egymásért Szorosan sok pontot, és képeznek sok ezerszer elektromosan vezetőképes szerkezet hőmérséklet a szokásos feltételek mellett. Pontosan akkor, amikor az ütközési pont a mentesítés (az első RS) történt elektromágneses sugárzás és az energia, a növények voltak a mechanikai intézkedés nem tér ki a saját álláspontját az alap, akár egy milliméter, vagy csak kis mértékben, mert minden mechanikus hatásairól fog nőni után, az elektromos impulzus. Annak ellenére, hogy elég gyorsan érkeznek, mérőegységeket az elektromos áram változások számolni frakciókat egy milliomod része a második, míg az időegységek mérésére intenzitása és változások a mechanikus mentesítési elegendő lehetséges következményei elég mérésére ki ezrelék vagy század másodperc. Áramváltozási meredekség görbék az első RS (meredekség, gamma, di / dt) a átlagos 30.000 ampert-ben  egy mikro- második, későbbi RS elérheti a 200 000 Az egyedi eltéréseket ponyva irányába növények, mielőtt az első találatot RS előfordulhat, növények és levelek is eltért az általános helyzetből miatt a statikus elektromosság. Potenciális különbség Több milliárd volt, majd ismételt elektromos impulzusok több százezer amperes, végül is csak egy kicsit eltér a hatályos, eltérítette Ez szára és levelei electroscopes az iskolai laboratóriumban, ahol van Legyen elhajlása frakciókat objektumok mérés milligramm a távolság néhány mm. A helyszín néha elő, és később ott valóban vezetett között ég és a föld száraz és óriási a jelenlegi és a hatalom, amely képes vezetni egy elektromos mozdony a parttól több tíz kilométeres ezer.

 

Grafikon mutatja a hozzávetőleges időt fejlesztését áram alatt villám mentesítés lehetséges indukció és vezetés, hogy a környezet és az azt követő mechanikai hatások - itt lesz valamikor

 

Folytatás ...

 

Befejezés jegyzet

Nincs szükség a nagyon kreatív képzelet, hogy elérje a következtetés, hogy a pontok 1, 2, 3, és 4 nagyon nehéz lenne történni, és egy igen komoly szél és az eső, ez minden szimmetrikus események Vagy tette teljesen lehetetlen, vagy Legalább alaposan "kócos". A villám kisülések vannak az esetek nagy többségében kíséretében nagyon erős szél és az eső, és az aszály esetben lesz a "csak", és teljes mértékben a közös, teljesen szabálytalan szállás (károsító, gyengülés) és a minták.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ahhoz, hogy korlátozzák a figyelmet, hogy földi kérdések az lenne, hogy határt az emberi lélek. S.Hawking
Öt felkiáltójelek, az biztos jele egy őrült elme!! T.Pratchett
Én szeretek főzni, én vagyok a fajta egy őrült tudós a konyhában.  Kyle Chandler
pz