Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által készített-by-villám-mechanika . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Lightning Mechanika
Mechanikai hatások villám bevezetések, ismétlődő kibocsátása egy vagy több pont
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

Ennek az ellenkezője a tény hazugság, de az ellenkezője az egyik alapvető  N.Bohr igazság is nagyon jól lehet egy másik mély igazság.
Thunder jó, villám lenyűgöző. De M.Twain Ez a villám-e a munkát.
Nem világos, hogy van-e intelligencia  S.Hawkinghosszú távú túlélés értéket.

Akár több kilogramm TNT / méter mentesítés

PagPh
Mechanikai hatások a villám kisülési (az átlagosnál valamivel magasabb), össze lehet hasonlítani robbanás gyújtózsinór, több száz gramm méter. Több mint átlagos kibocsátás sokkal több, mint néhány kg robbanóanyag méterenként. Sajátos hatások jelentős, és ez attól függ, hogy milyen típusú kiválasztott funkciók a mentesítés érintkezik a talajjal.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fizika, elmélet, elvek, fejlesztés, megvilágítás hatásairól.

A legjobb forrásai a tudományos könyvek és internet.

Galéria a 117 képet a Lightning Chuck Dosswell .

Nagyon jó képek, képes legyen használni az Slideshow

 

 

Nézd carefull két kép itt.

Keresi foglalkoznak ezen két kép fent Képes próbáld meg elképzelni, milyen erős erők jelentek meg azon a helyen. Ez a fa, több tonna súlyú, úgy tűnik, megtört a mérkőzés, és a törött részeket fekvő mindenütt kerek Ez a hely, mint a szétszórt mérkőzések. Itt lett igazán nagy robbanás ott, mint száz Több kg TNT, és viszonylag koordinálatlan bevetését sokkal robbanásveszélyes. Is lehet képzelni, hogy mennyi energiát és munka kellene lennie, hogy The Same Hasonló hatás egy fa, érintetlen, például a filmforgatás. Fejszék, fűrészek, motoros fűrészek, autocrane, traktorok, munkások, több órás team munka. Összehasonlítás csak fura villám, és csak osztott a második. Bizonyos fizikai jellemzői villámcsapás a volgende táblázatban.

 

Tipikus jellemzők flash (-tól Lightning: Fizika és effektek , Rakov, Uman , oldal 6), (egész táblázat ezen az oldalon)

Teljes flash (CG - típusú negatív mentesítés)

Időtartam 200-300 ms
Száma löketek vaku 3-5 (körülbelül 15 és 20 százaléka villámok állnak egy stroke).
Interstroke intervallum 60 ms
Charge átutalás 20 C
Energia 109 - 1010 J

 

Szintén egy rövid pillantást egy másik könyv, Lightning elektromágnesesség , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, ahol csak a kezdő oldalt képes olvasni valamit corona lemerült, láthatóan nagyon magas feszültségű rendszerekhez. Minden villám-mentesítés a "tényleg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagy feszültségű rendszer-mentesítés", és működik a szárazság és a magas feszültség lenne nem találtunk semmilyen ember - tette rendszerek és gépek. (Lehet, hogy csak a villám - rúd) többet koronakisülés néhány másik oldalra

 

Ugyanakkor az, hivatkozva: tudomásul véve érdemes egy nagyon fontos tény. Annak ellenére, hogy mindent, ami történt Szótár szempontjából mechanikus, nem jelenik meg az oldalon sem árnyalatnyi égetett vagy égő anyagot, ez nem utal semmi Hogy égett a helyszínen, vagy csak egy pillanatra lángolt, nemhogy jeleit Nagyobb tűz.

 

Is lehet elképzelni, hogy a legyek hasonló vagy nagyobb erők jelennek meg a területen, közben villám kisülések vannak, de nagyon egyenletesen elosztva. Körülbelül 1.000 szárak per m 2 , úgy működik, mint egy hatalmas szikra - rés, és nem minden szár meghal, talán kevesebb, mint 1%-kal vagy még egy kicsit, nem lehet ismerni. Tényleg nagyon gyakran villámlás után azonnal, nem nyújtottak be `kell lennie (sérült, Weakened) Ez szárral mezőben, mert a mechanikus impulzus valóban hatalmas, de rövid. Mechanikai károsodás tűnhet, de felismerhetetlen, és növeli köszönhetően növekszik. Növények sokkal sérült elektromos energia impulzus indukálódik Them (klasszikus elektromágneses indukció, üzem működik approximatelly pont egyenes huzal), vagy közvetlenül Vezényel elektromos áram áramlik rajta keresztül hála corona áramlatok, légi vezetőképesség (nagyon kicsi, de nem nulla) vagy "momentally csatlakoztatott hálózat szárak és levelek" által létrehozott mechanikai pillanatnyi impulzusReturn Stroke 'S néhány példa a következő RS és multistoke villám mentesítés kiváltott E rövid, pillanatnyi hajlító a szárak a felszín.

 

Növények hatással lehet egy vagy több egymást követő kibocsátások (jön a sorban, kevesebb mint egytizede a második), és ez idő alatt, a forma a kapott minták eltérő ideiglenes módosítása (mint a víz gyűrűk), és az azt követő kibocsátások lehet valamikor Csak soha nem esnek ugyanabba a pontot. Így például, hogy a könyv ... Ez esetben jelentettek néhány pozitív villámok A későbbi kibocsátások nem sújtotta az ugyanarra a pontra, minden alkalommal, több tíz méter távolabb, mintha a válla alá csak egy után hurok másik Kölcsönösen taszította egy másik.

 

Köszönhetően a szövetek, még nagyon jó állapotban van, nem sérült, "puha és rugalmas" képesek állni vissza nagyon gyorsan, és, hogy "megszakad" lenne, de a kapcsolat bontása előtt, ez a pillanatnyi száraz egész szerkezet által sújtott következő , Azonnal jön restrike (Becomes kb. 30-60 ms után az első Return Stroke), És pillanatnyi Az egész szerkezet "Exposed" a, hogy az elektromos áram. Semmi sem látható, tartózkodó függőleges szára Ez elvégre növény nézd intacted, még ha sérült. (photos)

 

Tényleg, után azonnal villámcsapás, még ha sérült (vagy meghalt), növényi szövetek és struktúrák REMAIN szinte gépiesen Változatlan még ha tartalmaznak jelentős százaléka elhalt sejtek, a mechanikai tulajdonságai - rugalmasság, szakító, a könnyezést és torziós szilárdság csökkenti gyorsan, de miután Néhány nap vagy hét. Még a száraz és növények, Hogy megölték után azonnal villám, és még ha kaptak szárazság és energia mennyiségét, sokkal magasabb, mint a halálos, még néhány nap néz él, akkor viszont sárga, száraz, és szétesik. A helyzet lehetséges összehasonlítani például a helyzetét szakadt virág a vázában. Szállítás és szállítása, folyadékok folyamatos, és egyes részei mutathatnak az anyagcsere bizonyos ideig még. Csak az, hogy a növények kaptak mennyiségű energia valóban repül magasabb leírt esetben (50, 200 vagy több alkalommal több halálos dózis), akkor azonnal kapcsolja sárga és a barna, vagy akár égetett is karbonizált. Növények megszakított vízi közlekedési mutatnak észrevehető jelei elhalása sokkal gyorsabb (100, 1000-szer) a hőmérséklet, mint az ellenkező esetben. Összehasonlítva a nap vagy hét, a szárazság és a következmények abban az esetben, mutatkoznak már sokszor belül néhány perc, legfeljebb óra. Ez a zavar vízi közlekedés belül a növények nagyon észrevehető szükséges mechanikai vagy termikus károsodás, és a puszta szárítással vagy halála növényi részek (pl. 100), teljesen kielégítő. Hogyan lehetséges, hogy meggyőzzék egy nagyon egyszerű kísérlet (és leszphoto) És még része a növény, Hogy teljesen halott, akkor Az egész többi a tenyészidőszak, vagy élettartama a növény része (lap) hiba nélkül sikerült végre a funkcióját edénynyaláb-szövet.

 

A kérdés kerül kidolgozásra sokkal részletesebben oldalon Electro-Növénykórtani . Lesz példában leírt kvantitatív módszertan meghatározása során az elektromos energia segítségével folytatják, ami után nem jelenik meg, a halál egy meghatározott tömegű mennyisége növényi anyag, talán újra a szárazanyag. Szintén meg kell vizsgálni és dokumentálni, például meghatározására halálos dózisok villamosenergia különböző növényi anyagok hatása a jelenlegi áthaladás sebessége (feszültséget), a viselkedését növényi anyag után a folyosón a sub halálos fenti halálos és nagyon halálos feletti mennyiség a villamos energia, és sok más jelenség.

 

Más részei villamos energia szárak talán juttatva elektrosztatikus indukció aktuális és a következő a vezetés a föld, és a földalatti közelében gyökerek. Van Lehet Megj. sok interferenciák és rezonanciák között az összes leírt áramlatok. Elektromágneses és elektrosztatikus indukció corona áramlatok és a közvetlen áram föld. Szintén lehetséges közötti interferencia Lemp - termel hullámok bármely frekvencián és minden lehetséges szár és levél megvan a kapacitása, indukciós, ellenállás, frekvencia és a rezonancia jelenhetnek meg, mint LC, RC és LRC áramkörön.

 

Szintén mechanikus interferenciák Lehetséges - szárak és levelek is megjelenhetnek, mint a rugók és Ingák.

 

Is lehet képzelni, hogy, és hasonló körülmények között (nagyon rövid impulzusok mechanikus érkező pontot), akkor jelenhet meg olyasmi, mint a hullámok a víz, is körökben. Lehetőség van arra , hogy a szél hullámok növénytermesztés területén, ( video ), miért Nem körök után aszály és a nagy függőleges mechanikus impulzusok villám? Mint több száz kg TNT fölött a területen. Továbbá nem csak egy kis földet rázza a föld, csak azon a helyen, ahol a villám sújtotta megalapozott, és minden leírásban között lehetséges hatásai történni nagy mechanikai rezonanciák, és zavarokat okozhat. Szintén állóhullámok tűnhet, mint abban az esetben, Chladni képek .

 

Hivatkozva: ez nem minden, mi történhet ott, is Lehetséges kedvezményes elecromagnetic impulzusokat, és is A rezonanciák, és zavarokat okozhat. És kiegészítés to All That előfordulhat jelenik kör alakú vagy félig cirdular elektromos áramot (és erők), csak az azonos vagy hasonló, és nagyon klasszikus háromfázisú elektromos hálózat. Talán még ennél is bonyolultabb.

 

De miután minden, a szárazság és a nagy mechanikai és elektromágneses impulzusok és erők, és minden ő interferenciák és rezonanciák, a híd Lehetséges, hogy mi történik, hogy miután vihar is van, lehetséges, hogy a növény a területen, vagy bármilyen orher semmit, senki és sérült benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) üzem vagy száron. Köszönhetően a nagyon lassú mozgás, a biológiai folyamatok, az anyagcsere a növényekben, sokan közülük, még ha teljesen halott, vagy súlyosan megrongálódott, sok nap után a hit, és nagyon hasonlít megkülönböztetni attól a kissé befolyásolja akár Ez teljesen sértetlen. Talán egy hét múlva, lehet látni a különbségeket hosszú. Halott növények nem nőnek, de még mindig a zöld, csak smaller.These. Csak miután egy sokkal hosszabb Ők viszont sárga, majd barna, száraz és szétesik. Sérült, de még életben csak is növények növekedése megállt és érett nyilvánvalóan lassabb. Egyértelmű, majd lassabban érik, már mindig legalább néhány napig észrevehető különbség a mérete és sebessége az érés és a sértetlen növények. További információk szakasz Anatomy (részben az oldal Biology) is sok kísérletet ott, fotó, video.

 

Egy ilyen lassú biológiai folyamatok a növényekben, Ez az oka annak, hogy miért csak a lehetséges és kávéfőző, valamint szerző és deliquent és büntetőjogi, a szárazság és a hosszú ideje sikeresen megszökött és nem volt bűnös PERFORM és levadászta. Mi több, sikerült nagyon sikeresen minden alkalommal rögzítse a hibás mindenféle más potenciális tetteseket területén ral, tic, RIC, giai és tucatnyi más tanok és tanítások, bármilyen komoly tudomány és a létező világ reálisan gondolkodó személy (valójában már csak néhány közülük), nagyon gyorsan elutasították.

 

All That le (nagy), mechanikai és elektromágneses erők (elektrosztatikus Lehetséges is, is voltak óriási elektrosztatikus mező, nem csak képes, hogy eltereljék a szemek, illetve fóliák electroscopes az "elit-iskola kísérletek", de is "Védj" tonna súlyú fák, őket, és szünet, mint a gyufa, vagy megölni állományok a tehenek és más állatok) csak "Exposed" bizonyos látens képek szárak, levelek és a szemeket, és először ott lettem volna csak mikroszkopikus változásokat. Minden szárak, köszönhetően a még mindig nagyon jó állapotban van és a rugalmasságot, nagyon gyakran válnak tartózkodó vissza (a másodperc vagy annál kevesebb). Érezhető és mérhető változások Legyen sokkal később. Nagyon lassú biokémiai változásokat, is normál (lassú) növekvő változásokat. Miután napok, hetek de gyakrabban, minden mikroszkópikus változások (szintén jelen a káros és mérgező vegyi anyagok által létrehozott elektrolízis ott, és a változások által létrehozott hő) lesz észrevehető makroszkopikus változásokat, és valóban csökkenti a rugalmasságot és hajlítószilárdság húzásnak a tized százalék. Csak következtében növekszik, hogy minden változást Korábban abszolút láthatatlan egyre inkább látható és mérhető. Sérült növények egyre inkább a gyenge, " népvándorlás "a káros és mérgező vegyi anyagok felé a gyökerek az oka az E alsó szakaszain szárak (csak néhány centiméterre a föld alatt) lesz a leggyengébb, kevésbé rugalmas, ellenáll a nagyon kevés hajlítás. Miután hosszú ideig száraz (esetleg több hét), bárki csodálkoztak, növényi szárak még mindig tartózkodnak egyenes. Ezért ebben a részben a legérzékenyebb szállást (károsító, gyengülő), de azokat a növényeket még mindig áll, is köszönhetően a tényre, hogy részlegesen támogat egymást. Míg az egészséges növények ellenálló erők (pl. szél) Ez jelentősen meghaladja saját súlyuk, idővel gyengül annyira már, amelyek nem tudnak szinte tribute saját súlyuk. Tényleges tömege kukorica növények elfoglaló egy hektár, függ a típusától és stádiumától növekedés hosszú ideig, mielőtt eléri érettség jóval több mint 50 tonna. Ez azt jelenti, 5 kg/m2, és abban az esetben, gyengítő a növények még mindig halványuló. Néhány nappal később ...

 

A szárak még mindig tartózkodnak felfelé, de minden a végéhez közeledik, a könnyű és a legtöbb és leginkább kiszámíthatatlan őrült része a minden. Miután hosszú száraz idő előkészítésével, sok héten, az első és Becomes Ez a folyamat eltarthat csak és két óra, vagy néhány perc alatt - nagyon gyenge eső, vagy az éjszaka - hajnalban - reggel büszkeség, és percek alatt a tömeg minden termés növény lehet kétszerezni. Ez talán növekmény forduló 6 gramm száron (beleértve a levelek és tüskék), tényleg nem sok. De is Means forduló 5 kg per négyzetméter mérő és fél tonna per van.

 

(10x10m, kör átmérője, vagy 11,2 méter, egy tonna per kör átmérője 16 m)

   - Néhány gabonakörök sokkal nagyobb ...

Minden, tényleg nagyon meggyengült szárak is tartózkodó, de sokan támogatják egymást.

 

És most minden rendben van, hogy tényleg véget ez show, a legmegrázóbb része a gabonakörök alkotó, ez tart csak pár percre, vagy egy kicsit. Alatt hallható fanfárja létező zenészek közben taps egy nem létező közönséget kíséretében hallható hangok és villogó fényekkel láthatatlan létező ünnepélyes tűzijáték, például aktivált csak egy könnyű szellő, vagy, és talán semmi ilyesmi (látszólag) - az első Emerges látható hatása, és az oka a teremtés utolsó szabályos mintázatok a termés, az első és egyetlen, amelynek következményei lesz igazán Megfigyelhető, hogy előfordulhat, csak belül néhány perc alatt (több négyzetméter Néhány másodpercen belül). Hogy egyetlen hely, nagyon pontosan meghatározta, hogy lenne egész hosszú ideig, precedens Bár bonyolult, de nagyon pontos interferenciák és rezonanciák, is egyéb mechanikai és elektromágneses hatása, Hogy megjelent ugyanazon a helyen sok héttel ezelőtt, és senki sem képes emlékezni rá, csak most kezd eljárni

 

A Domino Effect!

By the way, Ez a "tűzijáték" tényleg jelen van, nagy összeg a fények és earsplitting repedések, de néha korábban - talán több héten - a zivatar és a villámlás ...

 

Most már minden készen áll ez a végződés, igazán nagy döntő:

Miután csak egy minimális, talán láthatatlan abszolút első kezdeményezése vagy impulzus (Butterfly, vagy csak néhány szárak, hajlik arra, hogy földelje Több, mint csak egy kicsit, és átvitelére a többiek), kazlak a szárak válik nagyon gyorsan, hogy esik le, és indítsa hajlítása az összes többi a földre. De ez csak a hely, ahol a "kiállítás" megjelent. Ez az igazi vége mindannak, ami a hosszú, tartós hetek eljárások. Senki sem emlékszik, mi volt valójában az első és az egyetlen ok, amikor ez történt. Howgh .

 

A szállás (károsító, gyengülés), úgy tűnik, hogy valóban csak olyan helyek, melyeket "exponált" a villám, és zavarokat okozhat, hosszú ideje, sok héten át. Ezt a kiállítást, nagyon hasonló a klasszikus, főleg a múlt században használt, ezüst-halogenidek photographics anyagok, közben, hogy csak egy látens kép jelent meg a termés. Után vált és fejlesztés (tényleg nagyon lassú), kizárólag valódi fizikai természetű - biokémiai - Kémiai folyamatok növekvő növények, "fejlesztő", ami-oxid-redukciós folyamatok, egyre biokémiai folyamatok A szárakat és ő gyengülése miatt a hulladék-termékek Az elektrolízis jelen van), és miután az összes, hogy lesz egy "fixáló" megjelenítés a kép a Domino Effect. Nagyon érdekes tény, hogy a "kiállítás" a növény szára (raszter) a területen csak folytatta miatt nagyon, nagyon, nagyon intenzív "fényképészeti flash" - villám. (10 9 -10 14 nagyobb teljesítményű)

 

Lehet azt mondani, hogy minden növény a területen működik, mint egy igazi, analóg (nem digitális eszközök) felvételi anyag, Képes rögzítésére (de hatalmas) elektromágneses folyamatok, hogy a jelek fölött azt, is szerelő (de hatalmas is). Ez jó, száraz anyaggal és nagyon nehéz Lehetséges túlexponálás.

 

Ez a fenti bekezdésekben nézett ki egy kicsit, mint leírja kialakítását.Technológiai gabonakörök kizárólag, vagy más is hasonló, csak a rendes és szimmetrikus számokat. De valójában ott ismertetett elvét képező egyéb benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növény a világon. Teljesen azonos folyamat, de csak alakítás és megjelenő közönséges szimmetrikus, rezonancia és az interferencia adatok hiányoznak. Ilyen egyszerű folyamat azonos formában és kerek Millions-szer több "termés számok" a világon, abszolút aszimmetrikus, az egyetlen leggyakoribb tulajdonság: Mindannyian meg, köszönhetően a villamos energia által szolgáltatott villámlás, és úgy tűnt, a legtöbbjük több nap vagy hét után. Szintén nagyon jelentős az a tény, hogy tényleg gyakran nagyon száraz módon benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növényi jelenik meg sok hét elteltével zivatar és a villámlás, alatt csodálatos időjárás, például miután a nagyon gyenge szél vagy eső, vagy büszkesége reggel vagy semmi, mint That (Butterfly. ..), és a döbbent gazdálkodók vagy véletlenszerű Megfigyelők sohasem elképzelni, hogy Able Ki volt az igazi bűnös, bűnös deliquent, és ők próbálják elkapni bárki más. Ez lesz az igazi soha Lehetséges elkapni. A sebesség fordulók között 1/3-2/3c. Az ilyen sérült termény lehetséges örökre követően sacrifise minden. Átlag kár nem fog túlméretes 10% vetett terület. Lehetséges az energia számára fenntartott másik használatra célokra. Lásd még: Lehetséges, hogy vegye figyelembe a mezőgazdászok

 

Tényleg: A legtöbb ember kerek egész világot képesek, csak a saját, rengeteg száraz aszimmetrikus számadatok minden évben, nem kell, hogy hagyja otthon a helyet több mint furcsa kilométernél, két kilométerre többnyire a beeline.

 

Számadatok kialakítva után hamarosan is mennydörgés lehetséges, lásd http://www.iccra.com . Lehetséges, hogy egyes esetekben, ott "megmunkált" két zivatarok (és villámlások) pontosan ugyanazon a helyen, az első villám megjelent néhány héttel a második, csak a hozott új terepet a "next festmény", a kígyó készült lapos Több hektáros Weakened termés, de nem annyira meggyengült, hogy kell benyújtani `kell lennie (sérült, Weakened) után is hét. A következő villám Működőképes sokkal könnyebb, és a számok által hivatkozott jelenhetnek meg azonnal, vagy óra.

 

Is lehetséges, hogy nagyon erős, szokatlan és rendkívüli villámok is képes arra, hogy számokat másodperc. (Sunflower március 2010 - Argentina )

 

És tényleg Megfigyelés ( HOTY2008 ), Ez után is a "gyenge" villám ("csak" 6kA), de valószínűleg köszönhetően igazán heves esőzés, felhőszakadás volgende Ez villámlás (néhány tized milliméter rainfal során perc) nem lennének Lehetséges, hogy be 'kell lennie (sérült, Weakened) Azonnal egy egész (több 90%) növényi területen.

(Kerekítés hat hektáros, árpa).

 

Év 2008, 1.8km beeline a lab-hely, ez villám képes volt nézni és hallani. Nem több, mint két óra után a felkeresett helyen, kerek 90%-a 6 hektáros terület (árpa) teljesen benyújtott `kell lennie (sérült, meggyengült.) A helyi farmer alátámasztották, hogy a vihar előtt nem volt termés kocsány be `kell lennie (sérült, legyengített) Hogy mezőben.

 

Hasonló képek Látható a gabonakörök egyes könyvekben példaként a "klasszikus szállás (károsító, gyengülés). " A szél sohasem Képes okoz valami hasonló az egészséges növény, sértetlen a villamosenergia-és nem gyengíti az idő múlásával, akkor Képes csak egy valódi hurrikán. Körülbelül az igazság Hasonló nyilatkozat meggyőzni minden ember magát, lehetséges, hogy próbálja ki a növényzetre minden egészséges, ép termés minden évben.

 

Soha nem létezett olyan "klasszikus" szállást (károsító, gyengítve) a világon, például miatt úgynevezett "gyenge ellenállást benyújtása (károsító, gyengülő) ", minden szállást (károsító, gyengülés), valaha létezett volt, van és lesz Csak a "Hasonló gabonakörök" Lightning készült, de nem gabonakörök tűnik, (több mint ezerszer nagyobb területekre, majd gabonakörök a világon évente). Egyes kivételek jelenhet meg (tornádó, ciklonok, hurrikánok), de csak a laza szabályt. Howgh.

 

Galéria a 117 képet a Lightning Chuck Dosswell .

Nagyon jó képek, képes legyen használni az Slideshow

 

Itt lent tábla: "teljes jellemzése negatív felhő-föld villám", a leggyakoribb típus a villám - CG negatív, a

Lightning: Fizika és effektek , Rakov, Uman , 6. oldal

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Minden paraméter a "normális, klasszikus", átlagos villám.

 

Lépcsős vezetője
Lépés Step hossz hossz 50 m
Time Interval lépések között 20-50 mikroszekundum
Lépés a jelenlegi > 1 kA
Step díj > 1 mC
Átlag terjedési sebesség 200 KLM / s
Teljes időtartam 35 ms
Átlagos áram 100-200 A
Teljes töltés 5 C
Elektromos potenciál ~ 50 MV
Csatorna hőmérséklet ~ 10.000 K
Első Return Stroke mérések alapján a villám csatorna bázis.
Csúcs áram 30 kA
Maximális áram meredekség > 10 - 20kA / mikroszekundumos
Aktuális risetime (10-90%) 5 mikroszekundum
Jelenlegi időtartama fél csúcsérték 70-80 mikroszekundum
Charge átutalás 5 C
Terjedési sebesség 100-200 000 KLM / s
Channel sugár ~ 1-2 cm
Csatorna hőmérséklet ~ 30.000 K
Dart vezetője
Időtartam 1-2 ms
Díj 1 C
Jelenlegi 1 kA
Elektromos potenciál ~ 15 MV
Sebesség 10-20 000 KLM / s
Csatorna hőmérséklet ~ 20,000
Dart-lépcsős vezetője
Step hossz 10 m
Time Interval lépések között 5-10 mikroszekundum
Átlag terjedési sebesség 1-2000 KLM / s
Későbbi Return Stroke mérések alapján a villám csatorna bázis.
Csúcs áram 10-15 kA
Maximális áram meredekség 100 kA-es / mikroszekundum
10-90 százaléka a jelenlegi meredekség 30-50 kA / mikroszekundumos
Aktuális risetime (10-90 százalék) 0,3-0,6 mikroszekundum
Jelenlegi időtartama fél csúcsérték 30-40 mikroszekundum
Charge átutalás 1 C
Terjedési sebesség 100-200 000 KLM / s
Channel sugár ~ 1-2 cm
Channcl hőmérséklet ~ 30.000 K
Folytatva a jelenlegi (~ 40 ms hosszabb) Körülbelül 30 és 50% a villámok TARTALMAZHATNAK áramok időtartamát hosszabb opció ~ 40 ms.
Nagyság 100-200 A
Időtartam ~ 100 ms
Charge átutalás 10-20 C-
M-komponens mérések alapján a villám csatorna bázis.
Csúcs áram 100-200 A
Aktuális risetime (10-90 százalék) 300-500 mikroszekundum
Charge átutalás 0,1-0,2 C
Általános vaku
Időtartam 200-300 ms
Száma löketek vaku 3-5 (körülbelül 15 és 20 százaléka villámok állnak egy stroke).
Interstroke intervallum 60 ms
Charge átutalás 20 C
Energia 109 - 1010 J

 

Ha a mentesítés egyedül, anélkül, oldalirányú és párhuzamos másodlagos kibocsátások (nagyon ritkán), és kellően pontosan merőlegesen, elterjedt nyomóerők tőle az első pillanatokban nem pontosan kör alakú (abszolút elektromágneses pontosan kör alakú bármikor). De ha ez nem elszigetelt, néhány mentesítés maguk között hozhat létre egy nagyon érdekes interferenciák és rezonanciák (valószínűleg főként szélcsendben, nagyon ritkán újra). Egyes növények nem lehet túlélni a villamosenergia-mennyiség, a közepén a mentesítési hatás néha akár több tíz százalékos elhalt növények, attól függően, hogy elsősorban az ő növényzet állapota és az életkor, a magasság és a nedvesség tartalmát. ( No.1 # 1 - hit még csírázás közben vagy közvetlenül utána), néha kevesebb, mint puszta százalékok, hogy nem lehet megfigyelhető a növényzet egyáltalán. Egyáltalán nem lehet találni néhány hét után minden marad, hogy növényeket nem élte túl a növényzet ( No.1 # 2 ) fog eredményezni csak elvékonyodását. A növényzet akkor fordul elő csak lassan kezd valami ilyesmi kopaszság.

 

Az energia besugárzott akár csak egy átlagos villámlás 109 - 1010 Joule (száraz összeget energia lenne vezetni egy csomó mana megrakott tehervonat kilométer), az energia valamilyen rendkívüli, jóval meghaladja az átlagos "Great Guys", aminek eredményeképpen csak néhány per évad, legalább százszor, de sokkal is szor nagyobb, mint ezer (szárazanyag mennyisége az energia lenne a Same hajtáslánc vígan szerte a világon több alkalommal). Amint arról számos más területein ezt a weboldalt, annak ellenére, hogy bizonyos növények lehetnek villám Azonnal afer a halott, és mindig úgy legalább néhány napig, és a többi a növény, amely túlélte, bár súlyos, akár Néhány héttel azelőtt nem lenne megfigyelhető változásokról.

 

 

 

Zavaró és a tükröződés belül bővülő légi oszlop

Ott leírásban nem csak egy egyszerű mechanikai hatások dischargee

Mivel a villám mentesítés mindig kombinációja elektromágneses és mechanikai hatások, hatalmas energiával, hihetetlenül meredek aktuális meredekség (gamma).

 

Komplex fraktál és interferencia minták találhatók területeken néha nagyon gyakran jellemzi egy közös, jellemző: Ezek található, egy kör belsejében. Az egyik lehetőség a fejlődés az, hogy az elsőReturn Stroke Létrehozza az első oszlopban terjeszkedő levegő, amelyen belül ez megtörténik, akkor egy vagy több egymást követő stroke. Többnyire általában gyengébb hőmérséklet, mint az első RS, de nem lehet, mint a szabály, nem minden esetben. Mindenekelőtt hivatkozva: általában lényegesen magasabb a jelenlegi emelkedési üteme. Az első RS - többnyire kevesebb, mint 30.000 A / mikroszekundum későbbi stroke még 200 000 A / mikroszekundum. Átlagos CG kisülési áram mintegy 30.000 amper.

 

Lehetséges, hogy a szabályos interferencia mintázatok jönnek létre a rendkívül erős kibocsátások, valamint több mint fél millió amper. Belül bővülő oszlopában levegő jön létre az első kisülés (egyenértékű robbanás több száz kilogramm TNT, egyenletesen oszlik meg a csatorna a villám mentesítés), akkor megjelenhet több gondolkodási sugarak által kibocsátott későbbi stroke. Multiply visszavert sugárból mezi maguk hozhatnak létre nagyon bonyolult kölcsönhatások. Bent a bővülő légi oszlop tudnak mozogni nagyon hosszú időt és jelentős távolságot. Gondolatok haladnak fénysebességgel, a levegő mozog a sorrendben egy millió alkalommal lassabb, azaz összehasonlítva, a fény sebessége szinte nulla sebesség. Bár közel, de folyamatos, mozog, még a nagyon alacsony, de nem nulla sebesség. Belül a megfigyelési időszak (frakciókat másodperc másodperc) közel állandó, vagy a stabil Körülbelül gyorsulás. Lehet negatív, is exponenciális mutathatnak változó időközönként progresszió, de az alapvető szempontok elegendő állandó. Az ily módon hozzájárul jelentősen a kapott interferenciákat.

 

Bent a levegő oszlop is végigmenni számos későbbi kibocsátások, melyek egymás között az egyes hurok létrehozhat más zavaró. Jelentős része az energia lehet előidézni, és újra emited at phase interfészek plazma - pneumatikus, álló levegő - mozgó levegő, hígított levegő - sűrített levegővel. Egy része vagy egésze a interfész Leírunk fázis lehet jelentős mértékben elektromosan vezetőképes, abban a függőleges vetülete a felületen vannak koncentrikus körök. Alatt bármely későbbi kisülés az oka, hogy a tompított áram át, vagy az indukciós bennük, a növényekbe, amely felett hogy pontosan abban a pillanatban Ideiglenes történetesen, "szabadon álló" Az ő azonnali állapot (alak és helyzete). A legjelentősebb része az energia-, 99%-kal több a későbbi stroke kisugárzott alatt időtartam kevesebb, mint a mikroszekundum. Ez idő alatt a levegő (margin a bővülő oszlop), mozgó a hangsebesség, és megtett távolság 3 mm. Ezzel lehetne magyarázni alkalmi jelenléte nagyon szűk körök a minták, ez nem a növekedés még egy gyerek, kezében végig.

 

Mi történik, valószínűleg belül bővülő oszlopban a levegő, ha sor későbbi stroke volt, az előző bekezdésben leírt nagyon leegyszerűsített példa. Tény, hogy jön létre, miután minden későbbi stroke-kiegészítő bővülő plazma oszlop belsejében az előző, és messze nem minden koncentrikus. Néhány későbbi stroke végezheti szélén a bővülő plazma oszlop által létrehozott, az előző mentesítés mások is tartoznak is el. Minden leírásban létre kibocsátások maga körül egy hatalmas elektromágneses mezőt. Itt fordul elő áramok akár több százezer amperes, a meredeksége kelj fel több százezer amper / mikroszekundum. Generált mágneses tér jelentősen érintheti az összes, mi történik benne ideiglenesen létrehozott Súlyosan ionizált oszlopon levegő. Mágneses mező (nagy) által létrehozott, egyidejűleg folyamatban lévő fegyverek egy mentesítés hozhat létre interferencia Jelentős egymás között (kép).

 

Bent a bővülő légi oszlop Főleg a külső tőke az oszlop (fázis interface) kerülhet sor, és a teljes visszaverődés az elektromágneses sugárzás gerendák kielégítő beesési szög (nagyobb, mint a küszöb). A folyamatosan változó környezet belsejében henger gerendák könyök és eltörhet. A nyomást az oszlopon belül nem egyenlően oszlik, egy bizonyos ponton a közepén a legmagasabb és a legalacsonyabb a szélén, a másik fordítva. Nyomást és a hőmérsékletet az oszlopon belül, igen változó. A levegő belsejében van valahol, és néha erősen hígítják, máshol más időben, viszont nagyon erősen tömörített. Emlékezteti kisülési cső, amely kapcsolódik a feszültséget akár több milliárd voltot. Hogy az egész jelenlegi hullámok néha szinte közelében millió amper. Talán még hasonlít egy sor számos kisülési csövek, összekapcsolt különböző Ways soros-párhuzamos kapcsolat. Talán még néz ki, mint egy rendszer kisülési csövek, amely nem fordul elő semmilyen műszaki gyakorlatban - koncentrikus hengerek különböző nyomás, a nagy vákuum a nagy nyomásnak. A merőleges vetítés a felszínen (növénytermesztés kitölteni) Úgy tűnik, a koncentrikus körök (kép).

 

Annak ellenőrzésére, esetleges zavaró belső levegő oszlop, valószínűleg szükséges lenne, hogy egy számítógépes program, így nyilvánvalóan némi munkát a jövőben, és kell a kapcsolatot Nagy-programozó, Ami egyáltalán nem egy olcsó dolog.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Soha ne becsüld alá a hatalom hRobert A. Heinlein Uman butaság.  
Azt mondják, Házasságok készül a mennyben. De  Clint Eastwoodígy van mennydörgés és villámlás. 
Tárgyak lehet sorolni tudományosan három fő kategóriába sorolják: A Russell BakerEz nem működik, amelyek lebontják és az, hogy kap elveszett. 
pz