Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - terményspecifikus körök-for-földművelők . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Mezőgazdászok drágám!
Néhány tipp, hogy minden mezőgazdasági termelő, hogyan kell kezelni a jövőben a gabonakörök, talált a saját területén
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jobb árpa, maláta, sör, sörfőzde, sörfőzés.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, és nem vagyok biztos az előbbit.           A.Einstein
A világ a te kezedben van, most használja. Phil Collins
Ha van valami a közalkalmazotti utálja csinálni valami a nyilvánosság számára.              Kin Hubbard

Crop Circles Megj.

mivel az emberiség létezik

PagPh
Bár a korábbi időkben, biztosan nem annyira, mint ma. Nem volt még a világon annyi területen, sem emberi, sem termés. Kis mértékben történne az ókorban, beed néhány üzenet.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Jó hír (professzor Farnsworth) a földművelők.

Nem csak őket, de is a seriff, policemans és egyéb érdekelt emberek.

 

Nagyon érdekes hír a mezőgazdasági termelők, mezőgazdászok és más növényi szaküzlet:

 

 

Töröljük el az összes hayforks, pop-pisztolyok, puskák, revolverek, Colts, kések és más fegyverek, soha nem lesz rá szükség, hogy megbüntesse, vagy elhajt bármely kör számára.

 

Ez az ok egyszerű - ők soha nem is létezett (Crop Circle-döntéshozók számára).

 

Jobb sör, sörfőzde, maláta, whisky, sör, árpa.

 

Az, aki igazán keltett mintákat, akkor soha nem fogott, éppen ellenkezőleg. Ez tényleg a legjobb, hogy belőle is lehet. Ők voltak a villámok viharok ugyanis, amely is sor Néhány héttel korábban és minták alakultak ki.

 

Igazán senki (nem valós személy), fog, hogy bármilyen számok a területeken.

 

És ha Ő (Ez a valódi ok), siess a templomba, és köszönjük Istennek, hogy te nem találkozol vele ott, "időben". Ez a valódi okai, hogy a számok a területeken csak villámlás közben zivatarok. Talán is és csavarok a kék. Sem a szél, még eső. Mindkét szimbólum szerepel okai megteremtése benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termőterületek részt csak nagyon kicsit. Ha nem lenne a kiváltó ok, a villám mentesítés nem lenne ott a területeken a világ minden tájáról benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) szinte semmi. Csak jégverés Hasonló hatásokat okozhat, hanem sokkal rosszabb -, hogy miután a termés teljesen megsemmisült. Crop benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened), miután a villám kisülési még vissza gyakran annyira, hogy ez lehetséges a betakarítás. Becslés (pontosabban) a világon jégverés okát csak körülbelül egy ezred százaléka sérült növényhez képest területeken évente kerülnek be `kell lennie (sérült, legyengített) a villám.

 

Az egyik legérdekesebb (is amazing) tény, hogy a mennydörgés és villámlás megjelent többnyire több napig, akár héttel azután számadatok valóban láthatóvá vált. Valamikor két hónap.

 

foto blesk, krávy

 

Miután találkozott valódi Ez valódi oka bármely személy (pl. minden ostoba kör-maker) Lenne szükség van az intézkedés bizonyos Men in Black (személygépkocsi) a területen, amelyek segítenek a tiszta és helyét a saját emlékeit. Az oka a találkozó az állatok (és a Lightning), akkor szüksége lesz egy segítségre tételére növényi munkavállalók. (foto)

 

Doug és Dave? És néhány más "declarators"? Oh, átkozott.

 

Ez a Mr. Allzheimer az aszály és a buta, rossz fiú, és együtt Mr. Drunk ...

 

Jobb sör, sörfőzés, maláta, árpa, sörfőzde, a whisky.

 

Ne betakarítás semmilyen gabonaköröket előtt érett. Abszolút felesleges munka. Vált termés lapított (sérült, legyengített), mint bármely más benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növény a világon, de csak hála igen rendhagyó körülmények között, miután sok millió más esetben vált egy szimmetrikus ábra.

 

Ez okból nagy volt a mechanikai és elektromágneses, is elektrosztatika rezonanciák, és zavarokat okozhat között csavarok, a növények és a föld felületén. Egy egyszerű modell, hogy kör szemcsés anyag egy rövid sorozatot több azonos szikrakisülések lehet látni itt . Csak nagyon közelítő megoldás, de tudta megmagyarázni, hogy a mechanikus erők leges mentesítés terjed körökben (ez robbanózsinórok és a nyomás hullám). Ugyanezen Hatókör elektromágneses hullámok. De a területeken ott nem válik a mechanikai sérülésektől (többnyire), sokkal inkább tényleg elektromos kár - elektrolízis-, hő-, gőz-és gáz nyomása, mindent tett klasszikus elektromos indukció a növényekben, először csak microscopics változások, teljesen láthatatlan a szem, sőt ha a növények súlyosan megsérült vagy meghalt.

 

Hogy termény megpróbálja felállni pár nap után (a csomópontok), és a legtöbb esetben

 

sikeresen be (hasznos betakarítás). Will érett, mint bármely más benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) termés,

 

csak egy kicsit később.

 

Is lehetséges, hogy a szárazság sérült növényeket lettem Vajon növény másodlagos károk - rovarok, vírusok, baktériumok, penész, gombák. Tartsa be, vigyázzon, akkor nem kell használni sok vegyszerek súlyosan megsérült területek növények vagy sem a betakarítás, szántás alatt. (Tudod, száraz infó kerülnek objektumot a szakosított irodalomban sok-szor)

 

Vált termény benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened), mint bármely más benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növény a világon, de csak hála igen rendhagyó körülmények között, egyszer, több millió, vált egy szimmetrikus ábra.

 

Ez a növény nem lesz tálca maradni néhány nap után, és a legtöbb esetben meg fog tenni (hasznos betakarítás). Will érett, mint bármely más benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) termés, csak néhány nappal később. Súlyosan sérült vagy növények (ha van ilyen) nem a betakarítás, szántás alatt.

 

Jövőre - jobb termés.

 

Jobb sörfőzés, árpa, maláta, sörfőzde, sör, whiskey.

 

Nem számít, hogy minél hosszabb idő múlva, a kevésbé érdeke senkit Ezek az adatok. Főleg azok után, figyelmeztetés . Lehet, hogy abszolút nincs új látványosság után.

 

Talán jobb, ha ma látogatók félj bármely látogató bármely gabonakörök bárhol.

 

Ők lesznek a szart, félek, hogy bármikor a jövőben.

 

Nagyon köszönöm az érdeklődést.

 

A Man in B & W , jelenleg dolgozik deufoizer, desaucerizer és dealienizer is.

 

James Blond

 

Szintén szakember Alien-Rats felszámolást.

 

 

 

Úgy néz ki, hogy a múlt

Csak nem volt közel a kiválasztott funkciók Megfigyelés megvizsgálta sem fényképezte. Korábban évszázadokon közel sem volt annyi rogallists és a repülőgép-tulajdonosok tegnap. Csakúgy, mint fényképezőgép tulajdonosok. A 19. század közepén került séta a megye szerte a világon az első néhány tulajdonosainak Daguerre készülék. De voltak igazán érdekli sok más dolog, Than gabonakörök. De ha mégiscsak jegyeztek fel, és nagy a valószínűsége viszonylag jegyeztek formájában valósul meg, és a festészet nyilvántartásokat, valamint illusztrációkat néhány ókori civilizációk. Csak ez a tény még nem tártak fel. Records Ősi civilizációk nyitottak a kutatók mai több és több. Még néhány kulcsfontosságú kép ősi kultúrák lehet levonni mintákat a gabona, száraz és Yin - Yang szimbólum, vagy egy ősi maja számok. Azokban az időkben voltak természetesen kezelik Isten munkája, és ők kezelik megfelelően. Mivel a legnagyobb paradoxon lehetséges, hogy fontolja meg, hogy nem lehetetlen Ancient Civilizations, hogy néhányan akár elérheti a felismerés, hogy a növény minták vannak kialakítva kibocsátás után a villám. De akkor nem kell ezt a tényt semmilyen módon nem vizsgálja tovább, és fejlesszék azt tovább foglalkozni, mert az mind a mentesítés a villám, így a formák által generált, hogy minden úgy ítélték meg, mint Isten munkáját. A hozzáférés Őket Lehet mindkét esetben nagyon hasonló, és nem kell semmilyen kidolgozása, illetve rögzíti a tényt, hogy az ember Kelj képest a többi, mert a szerzője a számukra be mindkét esetben egy és ugyanaz -, és isten Zeusz Mennydörgő ekvivalens, és hasonló megfontolások vártak senkitől Ki fog foglalkozni ő ábrázolások a jövőben. Ezért nagyon valószínű, hogy abban az esetben, a legfejlettebb ókori civilizációk lesz bármilyen kép Ez lehet meglehetősen pontos reprodukció minták találhatók a termés, együtt képviselete a legmagasabb Isten vagy istenek. Függetlenül attól, hogy megértette, hogy a minták alakultak ki a villám bevezetések, vagy sem. Ha az összes E két struktúra minősülnek a munka az Isten, ez ​​majdnem ugyanaz. Még az is lehetséges, hogy azt mondják, hogy sokkal jobb volt, mint a mai emberiség gondolkodás, még akkor is, ha azok nem értették A Csatlakozások. Még mindig sokkal egyszerűbb mennybemenetele Villám - Istenem, gabonakörök - Istenem, a mai hőmérsékleten emberiség fáradságos levezetéséhez villám - természet, gabonakörök - idegenek. By the way, lehetséges lenne is elvégre Ezek villámok tényleg termelt idegenek? Azt kellett volna megkérdezni mesterek Uman és Rakov professzorok, a University of Florida ( www.ufl.edu ), de mindketten nagyon nehéz egyetérteni valami ilyesmi. Minden kiadványban, értekezés Melyek voltak a két "guru" World Science villám kisülések írt, mintegy idegenek nem is említést, nem mogyoró, még ha írt kibocsátások, például a Vénusz és Jupiter.

 

 

Hogyan kell kezelni a gabonakörök ma

nem túlságosan. Ezek nem gyártják a félig intelligens, tébolyult és szenilis kör döntéshozók, vagy külföldiek (szintén félig intelligens, tébolyult és szenilis). Ezek megléte nem lesz mérges rá, hogy bárki is, ez büntetőeljárás és büntetésére. Crop minden szabályos mintázatok is benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) a nagyon ugyanezen okból, ami miatt a káros és benyújtása (megrongálása, gyengülése) a növényi bárhol a világon. Bárki, aki találkozik bármilyen minta termés, még akkor is, ha azok nem mutatták jelét szabályszerűségét, és aki megfelel minden lapított (sérült, legyengített) termés bárhol a világban, csak gratulálni magának, hogy nem volt éppen azon a helyen pontosan Amikor az idő volt, hogy valóban konkrét minta keletkeztetett (rögzített, Exposed). Egyáltalán nem számít, ha rendszeresen véletlenszerűen teljes szimmetrikus vagy szabálytalan.

 

Ha annak ellenére, hogy minden valaki továbbra is azt állítják, hogy bizonyos minták növénytermesztés területén állítottak elő vele, hogy egyáltalán nem szükséges cáfolni vele. Nincs más választásunk, mint hogy csak kívánok neki sok szerencsét, Hogy még soha nem találkozott a területen, hogy az egyik a Ki számok termény valóban ténylegesen termelt. Valószínűleg a legjobb száraz helyen, az egyén egy Intézet (Madhouse), amit sokan a világon, és hol vannak céljából történő tárolás és menedéket hasonló struktúrák megfelelően felszerelt.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A szocializmus a filozófia a kudarc, a hitvallás a tudatlanság, és az evangélium az irigység, eredendően erény egyenlő megosztásának a nyomorúság. W.Churchill
Butaság Gyakran ment egy férfit attól, hogy őrült. O.W.Holmes
Lehet, hogy részeg, kisasszony, de reggel leszek józan, és akkor még mindig csúnya.   W.Churchill
pz